Moslims in Nederland . . .

Screenshot_14

10% van de bevolking – 90% van het nieuws – 70% van de misdaad – 60% van de gezondheidszorg – 50% van de sociale voorzieningen . . . . . 1% arbeidsparticipatie

Door:
“Hans”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Islam, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

27 reacties op Moslims in Nederland . . .

 1. Jan zegt:

  en eisen 100% van het Nederlandse grondgebied op.

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  Wat een Cultuurverrijking, daar betalen wij graag voor met ons allen en dat het ten kosten gaat van onze kinderen Ah…Na ons komt de zondvloed toch?

  Like

 3. Jean zegt:

  Nu weet ik wat die idioten vragen als ze zo zitten met de handjes nl. “Please stuur ons naar huis, please”.
  Wij willen dat doen maar die EU misdadigers houden ze hier want het zijn de toekomstige stemmetjes weet u wel….

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees op de site van De Telegraaf:

  Nederlander helpt bootvluchtelingen op zee

  AMSTERDAM –
  De Amsterdammer Reinier Boere gaat volgende week aan boord van de Sea-Watch voor een reddingsoperatie van bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Het schip biedt eerste hulp aan migranten die in nood verkeren.
  De Sea-Watch vaart woensdag vanaf het Italiaanse eiland Lampedusa voor de derde keer uit naar het gebied tussen Malta en Libië. Daar blijft het twee weken op zee. Behalve het redden van mensenlevens wil de bemanning ook aandacht vragen voor het „dodelijke beleid” van de Europese Unie. De 37-jarige Boere vindt het niet te verkroppen dat mensen verdrinken in de Middellandse Zee „omdat ze niet op een legale manier asiel kunnen aanvragen in Europa”. „Mensen worden gedwongen op een bootje te stappen en hun leven te wagen.”
  Boot verbouwd

  De 37-jarige Boere hielp de Duitse initiatiefnemers vorig jaar bij de aankoop van het schip in Harlingen. De voormalige vissersboot is flink verbouwd voordat hij in april vanuit het Duitse Hamburg naar Lampedusa vertrok. Zo kreeg het betere communicatiemiddelen en een kraan om een rubberboot snel in het water te kunnen laten. Ook zijn er aan boord driehonderd reddingsvesten en -vlotten.

  Het schip biedt ondersteuning aan hulporganisaties als Artsen zonder Grenzen die in de regio varen. „We nemen in principe geen mensen aan boord, behalve als een boot dreigt te zinken”, vertelt de Amsterdammer. Tijdens de laatste operatie heeft de Sea-Watch voor het eerst zelf bootvluchtelingen gespot. „Afgelopen donderdag troffen we een boot met 98 vluchtelingen aan. Iemand aan boord was onwel en ook een zwangere vrouw had het zwaar. We hebben ze medische hulp kunnen bieden en water en reddingsvesten gebracht. Artsen zonder Grenzen heeft ze vervolgens aan boord genomen.”
  ‘Spannend’

  Boere, de enige Nederlander aan boord, weet niet goed wat hij moet verwachten en vindt de missie „heel spannend”. Hoewel hij eerder als matroos op een binnenvaartschip werkte, heeft Boere nog nooit zo lang op zee gezeten. Hij realiseert zich dat de operatie niet geheel ongevaarlijk is. „Je weet niet hoe mensen eraan toe zijn en zij weten niet meteen met wie ze te maken hebben.”
  Om vertrouwen te wekken, is er een Arabische tolk aan boord en heeft het schip, dat onder Duitse en Europese vlag vaart, „een rustige en geen militaire” uitstraling.
  Volgens Boere is de grens met Europa voor Nederlanders en Duitsers ver weg. Hij hoopt dat door deze Duits-Nederlandse missie deze grens voor mensen iets dichterbij komt. „En dat ze zich beter realiseren dat er iets moet gebeuren.”

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Nog zo’n landverrader onder het mom:kijk mij eens goed zijn!W”We nemen ze niet aan boord,behalve als het schip dreigt te zinken”!!!!Ja,ja,dan weten wij al hoe laat het weer is!

   Like

 5. Theodoor zegt:

  PvdA, CDA, VVD, D66 en de ChristenUnie hebben van Nederland iets moois gemaakt……..oh wacht.

  Wat er in Nederland ontbreekt is een eerlijke pers, dus geen democratie.

  Burgercomite-EU is samen met Geen Peil goed bezig om een referendum te organiseren.

  Like

 6. luckybee zegt:

  Lukt het ons ze allemaal er uit te smijten,dan zijn wij werkelijk rijk, geen criminaliteit, geen gesubsidieerde vluchtelingen,geen eerwraak,dat kost ons alleen een helehoop geld, dat wij voor wat anders kunnen gebruiken.

  Like

 7. Jean zegt:

  Waar blijft toch dat waterkanon? Spuit die vuiligheid toch van onze straten af, in de riool ermee.
  Wij walgen van die smeerlapperij in onze straten.

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Wat ‘zogenaamde’ religie betreft: Islam, weg ermee!
  Wat immigranten, (allochtonen) betreft: moslims er uit. Allemaal!
  Autochtoon Nederland, kom in verzet. Nu het nog kan.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Hans mooi om het nog eens zo neer te zetten.
  Simpel en zeer duidelijk maar natuurlijk wel ZEEEEER politiek incorrect.
  Ik lees net een artikel over Spanje waar het schrijven en zelfs het uitspreken van dat soort dingen bij een nieuwe wet strafbaar is.

  Like

 10. Frerik zegt:

  + 100% antisemitisme

  Like

 11. John Van H zegt:

  Laat die 1% werk er maar af. Je kan niet met je kont omhoog in een moskee zitten en op je werk aanwezig zijn

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Ach en de linkse dwazen maar denken dat ze hier zijn om te helpen het land op te bouwen !!
  Parasieten zijn het en niets anders !!!

  Like

 13. helletocht zegt:

  Vijf procent moslims in je land betekent TROUBLE. Dat is veel erger dan een begrotingstekort van 3,1 %. Boven vijf procent roeren ze zich, eisen hun plek op en gaan dankzij de linksmannen de politieke en andere instituties in.Ik was twee weken geleden in Domburg. Geen hoofddoek te zien, Daar moet je voor alles betalen. Kom je in Vlissingen, dan is het totaal anders. Daar staan de uitkeringsfabrieken volledig ten dienste van degenen wiens naam ik eigenlijk niet meer wil noemen!

  Like

  • Annamaria zegt:

   Door ” South Asians, Middle-Eastern and African communties” of zoiets. Niemand zegt de waarheid, Moslims, ze willen dat het een ” culturele verschijnsel” is en niet aan een religie gebonden, tenminste niet wat ze als een ” exotische religie ” zien.
   Als het Christenen of Joden waren hadden ze het vermeld en ook in kleur en fleur.

   Like

 14. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit , slapend Nederland, noemen wij realisten “de keiharde feiten”!

  Like

 15. Driek zegt:

  Ik lees op PowNed:

  Geheime diensten menen dat extremisten morgen een aanslag zullen plegen in Tunesië.

  De extremisten zullen dat volgens Daily Star doen om de Waardevolle Nacht, ook wel Laylat al-Qadr genoemd, te eren. Dit is de 27e nacht van de ramadan. Radicalen geloven dat tijdens deze nacht de poorten naar de hemel opengaan, zodat jihadstrijders tot het paradijs toe kunnen treden.

  Een bron binnen de Tunesische veiligheidsdienst verklaarde dat de diensten extra alert zullen zijn op deze 27e dag en dat er meer beveiligers zullen patrouilleren. “Jihadistische groeperingen willen de feestelijkheden kapen om op die manier de wereld te laten zien dat ze geen geintjes maken.”

  Ambassades VS gesloten

  Twee jaar geleden sloten de Verenigde Staten hun ambassades in Arabische landen, Tunesië incluis, tijdens de Waardevolle Nacht.

  Twee weken geleden kwamen er op het strand van het Tunesische Sousse nog 38 mensen om het leven bij een aanslag die later werd opgeëist door Islamitische Staat. De regering van Tunesië kondigde hierop de noodtoestand af.

  Like

 16. Annamaria zegt:

  Dat ze lastig zijn en crimineel ingesteld dus vormen de meerderheid in gevangenis, en de meeste leven van een uitkering wisten we wel. Maar waarom zoveel als minderheid in het ziekenhuis. Waarom zijn ze zo ongezond hier ? Al dertig jaren terug waren er al heel veel opgenomen in het ziekenhuis merkte Ik tijdens een opname.
  Ongezond eten, geen beweging ? Erfelijke ziektes?? Volgens mij niet door halal toen want toen was er minder halal , want hoeven ze niet in een niet-Moslim land, hebben Moslims mij TOEN verteld .
  Wel veel zwangerschappen met complicaties weet Ik nog,
  Ramadan helpt ook niet veel . Uitdrogen overdag tijdens ” vasten” wat geen vasten is, gewoon etenstijden ruilen van overdag tot de nacht , ( als wij slapen) alleen maar.

  Like

 17. Pegidafan zegt:

  Ze hebben zelfs ingerichte gebedsruimtes op het werk hier in dit domme kut land , 3 tot 5 x bidden onder werktijd , voetjes wassen ,neusie spoelen , oren uitbaggeren en lekker met het kontje omhoog in de baas zijn tijd.(reken maar dat we uitgelachen worden door die smeerlappen) Hier zijn ze helemaal van de pot gerukt , in dat van alle realiteit uit het oog verloren land , ONZE EENS ZO MOOIE NEDERLAND. Wanneer nou eindelijk eens bijltjesdag.

  Like

  • Driek zegt:

   Pegidafan zegt: ONZE EENS ZO MOOIE NEDERLAND. Wanneer nou eindelijk eens bijltjesdag.

   Ja, beste Pegidafa, die bijltjesdag hoop ik nog mee te maken, maar ik denk het niet. We zijn al te ver heen. vijf keer bidden op één dag, dat is bijna een uur per dag. Even nonchalant berekend is dat zo’n twintig uur per maand. En dat op kosten van de werkgever. Ja, dan moet je niet vreemd opkijken dat je als gelovig moslim niet aan de bak komt. Vroeger kreeg je ’s ochtends een kwartiertje pauze om koffie te drinken,
   en ’s middag had je de theepauze, ook een kwartiertje. En dat was het. We zijn volkomen krankzinnig geworden in dit land.

   Like

 18. Perfide Albion zegt:

  Ik word heerlijk rustig van alle uitstekende reacties hier! Ware patriotten en uit het juiste hout gesneden. Daar zouden er meer van moeten zijn!

  Like

 19. Jan zegt:

  Staat islamiseert ijverig mee:

  GGD-medewerkster mag hand

  Een werkgever hoeft een islamitische werknemer niet te verplichten mannen de hand te schudden als begroeting. Dat is geen discriminatie van mannen.

  Dit blijkt uit een uitspraak van het College voor de Rechten van de Mens. In verband met een onderzoek ging een echtpaar met hun zoon naar de GGD. De medewerkster die het onderzoek zou uitvoeren, gaf de vrouw en de zoon een hand, maar de man niet. De GGD-medewerkster legde uit dat zij vanwege haar islamitische geloof mannen geen hand geeft. De man voelde zich gediscrimineerd en stapte naar het College voor de Rechten van de Mens.
  Daar kreeg hij geen gelijk.

  http://www.geldenrecht.nl/artikel/2015-07-13/ggd-medewerkster-mag-hand-weigeren

  Het beste is dergelijke wijven in het gezicht te spugen als begroeting zoals de Masaï doen:
  http://dailynewsdig.com/bizarre-international-greetings/

  Like

 20. Heer M zegt:

  90% van het nieuws klopt natuurlijk niet. Niet overdrijven….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s