België gooit “Nederlandse” haatimam het land uit

Screenshot_8

(Door: R. Luiten)

België heeft de verblijfsvergunning van een radicale imam afgenomen. Het gaat om een Marokkaans-Nederlandse man uit Dison, in de provincie Luik.

Het is voor het eerst dat onze zuiderburen een dergelijk heerschap de deur wijzen, meldt De Morgen. De prediker werd al een tijd lang in de gaten gehouden. Hij zich zou ophouden in extremistische kringen rond Verviers, waar begin dit jaar twee vermeende terroristen het leven lieten bij een politieactie tegen een terreurcel.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", België, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Marokkanen, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op België gooit “Nederlandse” haatimam het land uit

 1. Mowdes zegt:

  Iedereen kan een Nederlandspaspoort hebben/gekrgen, daarom zijn het nog geen Nederlanders.
  En deze iman per expres door sturen naar Marokko.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  -Een Marokkaan met 2 paspoorten kan nimmer een Nederlander zijn.
  -De islam een “vreemd geloof” wat niet in het westen thuis hoort.

  Het gestelde hierboven is het resultaat van de politieke partijen PvdA, CDA, VVD, D66 en GroenLinks. Dus mijd deze partijen bij de toekomstige verkiezingen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou: Desnoods hier één haatpreek laten houden als aanleiding en vervolgens hem daarop ‘betrappen’ en linea recta op ónze beurt uitwijzen naar Marokko. Niet moeilijk, lijkt me….
  Oh, maar wacht: Mijnheer is een NEDERLANDSE Marokkaan en dàt verandert de zaak alweer, natuurlijk: Soortgenoot Van Aboutaleb en Marcouch!
  Zo zie je dan maar weer, wat die zogeheten geïntegreerden allemaal aanrichten: Plaveien om te beginnen de weg voor dít soort tuig -Als dat al het enige zou zijn, wat ze deden, maar ga daar maar niet vanuit!
  Ergo: Alle zogeheten gematigden óók er uit, want ze zijn niet meer of minder dan de reddingsboei voor de radicalen!

  Like

 4. Jean zegt:

  Geachte R. Luiten, sorry hij is niet uit ons land gegooid, het zou heerlijk geweest zijn moest dat zo gebeurd zijn, hij is vriendelijk gevraagd door de creaturen van NVA om zijn soepjurken in een valiesje te leggen en eens op zijn gemak te kijken wanneer hij zou willen vertrekken, misschien gaat hij nog eerst samen met Boerzwam van NVA gezellig dineren op onze kosten.
  Ik hoop uit het diepst van mijn hat dat we samen weldra mogen vaststellen dat al die islam smeerlapperij verdreven is uit onze landen zowel Nederland als Vlaanderen en dat er nog over islam gesproken wordt “in de verleden tijd” want die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij komt de strot uit.
  Laten we van de mosselketen gewoon zwijnenstallen maken, geen enkel verschil met nu maar dan wel met een positief doel nl. lekker varkensvlees voor op de BBQ.
  Geachte R. Luiten u kent toch wel de creaturen van NVA? Boerzwam, Janbom en Vrancken steeds bijgestaan door kapo Homan en gecontroleerd door B Debever.
  NVA staat dus ook voor “Naamloze Vennootschap Allochtonen”

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  LIVE Iran nuclear talks: Mogherini and Zarif speak following plenary session

  Het zaakje schijnt geklaard te zijn .

  Like

  • Jean zegt:

   Wat doet dat Italiaans kutwijf daar? Heeft die nog niet genoeg ellende gecreëerd door van dat vreemd gespuis Europa binnen te halen?
   M.i. moet die eens een goede beurt krijgen van 5 mosselbaarden want nu die in de ram-madam zitten staan die zeer scherp…

   Like

 6. BertG. zegt:

  of topic.
  Wie was dat ook alweer die beweerde dat ze in Rusland geen rare moslims hadden?
  Ze hebben zelfs een raad van moefti’s. (wat dat ook mag zijn)

  Voor getrouwde moslimmannen die aan één vrouw niet genoeg hebben, is binnenkort een app beschikbaar. Mydiaspora, de naam van de applicatie, kan je nu al verkrijgen in het Russisch, Engels en Farsi. Kazibekov wil zijn app graag aanbieden op de huwelijksmarkten van Iran, Tunesië, Algerije en Marokko.
  —– Mydiaspora is door de Russische Raad van Moefti’s goedgekeurd. —–
  http://www.powned.tv/nieuws/tech/2015/07/russische_app_voor_polygamie.html

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  En het afvalputje van de wereld moet hem weer opnemen?Paspoort inleveren en retour Marokko!En deze keer wel zonder uitkering!

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  Verblijfsvergunning ingetrokken? Dan kan het géén Nederlander zijn.
  Bij het verkrijgen van het Nederlanderschap en Nederlands paspoort moet de verblijfsvergunning nl. ingeleverd worden.
  Dit sujet is nu gewoon illegaal en kan dus gewoon uitgezet worden naar land van herkomst.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  PM Netanyahu’s Statement at Meeting with Dutch FM Koenders

  Like

 10. Rein van der Veen zegt:

  Gelukkig hebben we hier burgemeesters die weten hoe je met zulk soort lieden om moet gaan. Thee drinken in de moskee, gratis ijs en patat tijdens de nachtelijke uren in de ramadan en natuurlijk uitkeringen voor al zijn vier vrouwen. Het kan niet op in Nederland!

  Like

 11. Luchtpint zegt:

  In de tussentijd:

  “De 244 christenen uit Aleppo die naar ons land zijn gehaald, zijn niet gered omdat ze christenen zijn, maar omdat ze omwille van hun religieuze achtergrond op die locatie – de “circle of hell” – in een uiterst kwetsbare positie terecht waren gekomen. Dat heeft staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) vandaag in de Kamer verklaard. Hij merkte op dat het overgrote deel van de 5.500 Syriërs die hier bescherming wordt geboden, moslims zijn.

  “Elke oorlogsvluchteling even veel waard”
  Vorige week raakte bekend dat 244 christenen via een Belgische humanitaire operatie uit de Syrische stad Aleppo naar België zijn gehaald. De operatie liep van mei en kreeg de steun van de federale regering. Hier zullen ze de klassieke asielprocedure moeten doorlopen.

  De staatssecretaris kreeg in de commissie Binnenlandse Zaken verschillende vragen over de operatie. Dat er mensenlevens werden gered, werd toegejuicht, maar wel rezen vragen naar het onderscheid in religie dat bij de redding werd gemaakt.

  Monica De Coninck (sp.a) waarschuwde dat het gelijkheidsbeginsel niet uit het oog mag worden verloren. “Iedereen in Syrië zit als een rat in de val”, zei Wouter De Vriendt (Groen). De Belgische staat mag geen onderscheid maken naar religie. Elke oorlogsvluchteling telt evenveel”.

  Lees: wij beschuldigen het migratiebeleid ervan christenen voor te trekken, en moslims moeten voor ons altijd de voorrang krijgen. De smeerlappen van links.

  “Christenen in bijzonder kwetsbare positie”
  Staatssecretaris Francken erkende dat de christenen uiteraard niet de enige kwetsbare groep zijn in het door oorlog verscheurde land. Een fundamenteel verschil is dat ze geen eigen milities hebben om zich te verdedigen, zei Francken. Bovendien worden ze in het oude stadscentrum bijna volledig omsingeld. Ontvluchten is quasi onmogelijk en kan enkel nog via een smalle corridor naar Libanon, luidde het.

  De staatssecretaris liet nog horen dat ons land in 2016, net als dit jaar, 550 oorlogsvluchtelingen wil hervestigen. Dit jaar gaat het om 475 mensen uit Syrië en 75 mensen uit de regio van de Grote Meren in Afrika. De Vriendt reageerde ontgoocheld op die aankondiging, omdat het aantal veel te laag zou liggen.

  http://www.hln.be/hln/nl/33982/Islamitische-Staat/article/detail/2394369/2015/07/14/Francken-Christenen-gered-uit-Aleppo-wegens-kwetsbare-positie-niet-wegens-religie.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s