FOTO´S: De “welpen van het kalifaat”

Screenshot_66

Screenshot_65

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “delamontagne”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Indoctrinatie, ISIS, Islam, islam-nazisme, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims. Bookmark de permalink .

13 reacties op FOTO´S: De “welpen van het kalifaat”

 1. Cathja zegt:

  WEERZINWEKKEND! Ook al staan die kinderen er ogenschijnlijk onbewogen bij te kijken, hun geesten worden totaal verziekt en geruïneerd. Deze kinderen zullen nooit meer iets ‘zachts’ voelen van binnen. Door deze barbaarse ‘trainingen’ krijgen ze zóveel eelt op hun zielen, dat ze nooit meer in staat zullen zijn om normale mensen te worden. En met dat ‘normale’ bedoel ik een gezonde geest, die emoties zoals vreugde en verdriet kennen.
  Deze kinderen zijn zwaar verminkt, en ik vind dit je reinste kindermishandeling!
  Heeft de VN -die altijd vooraan staat om Israël om van alles en nog wat te veroordelen- hier ook nog iets op te zeggen? ‘Heer’ Ban-ki Moon, heeft u ook een scherpe veroordeling richting IS klaar liggen?
  Volgens mij blijft het oorverdovend stil als het om de barbaren van IS gaat.

  Dan eis ik dat er vanaf nu ook geen enkele aanklacht tegen Israël meer gehoord wordt!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Je kunt wel zovéél eisen: Die aanklachten zijn niet te stoppen! Valt allemaal onder de ‘vrijheid van meningsuiting!’
   Het enige wat daar tegen te doen valt is: Zulke insinuaties met even zovele tegengeluiden beantwoorden.
   Maar dan wel duidelijk en volledig: Niet zoals bijvoorbeeld die paar halfgare wijven van een aantal maanden geleden: Een pro-Israël-demo willen organiseren, zónder aartsvijand en hoofdaanstichter islam te benoemen….-EN trouwens op het laatste ogenblik de hele santekraam weer intrekken omdat ze zich hadden laten intimideren- want dat voegt niets toe!
   DIE houding moet veranderen: Onze tegenstanders hebben hem ook niet -En trekken daardoor aan het langste eind!

   Like

 2. peterselie1 zegt:


  De heer Ban-ki Moon secretaris-generaal van de Verenigde Naties een organisatie die zeer sterk gerelateerd is aan de NWO. Ban-ki Moon speelt z’n rol met grote overgave en is alleen verantwoording verschuldigd aan de top-elite welke Agenda 21 en andere duistere projecten initiëren. De bestuurlijke elites z’n bekent met dit soort van zaken er zit structuur achter en ze z’n de schaamte reeds lang voorbij Cathja.

  Wat wil je nou deze kinderen worden buiten deze lugubere trainingen van hals afsnijden al opgevoed met slachtpartijen die op balkons en in de straten worden gehouden, letterlijk zien de straten rood van het bloed tijdens de vier dagen durende Offerfeest, slachtfeest. Deze kinderen worden allemaal als kindsoldaten opgevoed. Met de meisjes hebben ze andere plannen de islam heeft hiervoor zoals je al weet Cathja een 1400 jaar oude traditie, spreek liever van indoctrinatie van een veroveringsideologie de meisjes worden gezien als de baarmoeders van de jihad. In het westen is men te zwak en te naïef om te begrijpen dat wij de schapen zijn wiens kelen op een gegeven moment door gesneden worden.

  Onze gefeminiseerde maatschappij is ook het grootste voorbeeld van een totale zwakte die ons westerlingen op een gegeven moment op de knieën krijgt mijns inziens. Enfin dit komt nooit meer goed en het kan niet in een paar generaties teruggedraaid worden daar komt heel wat anders bij kijken, misschien dat een medogeloze dictatuur deze gruweldaden en alles wat islam gerelateerd is kan zuiveren in de toekomst?

  Like

 3. luckybee zegt:

  Ook de welpen van de Hitler Jugend zijn op den duur uitgeroeid; ook deze helden van de Islam zullen niet langer bestaan.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Die kinderen worden zo omgevormd tot redeloze monsters waartegen afknallen de enige werkzame remedie is.

  Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  maar eens ’n keer NIET WEGKIJKEN !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 6. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Men zegt dat de kinderen onze toekomst zijn! Als dit zo is en de islamisering zet door, dan kunnen we de geciviliseerde wereld vaarwel zeggen!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Lief toch hè, die kindjes? Voor mijn part slachten ze al die islamitische jong af want die zijn totaal verdorven door en vergiftigd met hun kwaadaardige ‘ideologie’.

  Dieren kwellen en afslachten, mensen martelen en vermoorden… het maakt niet uit; die islamitische kindjes draaien er hun hand niet voor om. Ze zijn volkomen gewend geraakt aan bloed, bloed en nog meer bloed…

  Het is gewoon niet te verdragen voor normale mensen…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Noem ze daarom maar liever geen ‘welpen:’ Welpen van leeuwen, tijgers, wolven, vossen en dergelijke in een vergelijkbaar stadium maken geen andere dieren af , maar leren dat pas als ze ouder zijn!
   Maar ja, móslims zijn dan ook minder dan díeren, hè……

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s