Om over na te denken . . .

Screenshot_41

(Door: “Jean”)

Wanneer we kijken naar de schipbreuken van de boot”vluchtelingen” bij Lampedusa, stellen wij ons de vraag waarom deze drenkelingen er niet de voorkeur aan geven om te emigreren naar landen zoals  Qatar, Nigeria, Saoedi-Arabië, Bahrein of Koeweit? Waarom willen zij absoluut hun leven riskeren om naar Europa bij de “ongelovigen” te komen, terwijl de Golfstaten door de ontginning van de olie de rijkste staten zijn en bovendien ook nog islamitisch.

Wanneer op nagenoeg alle tv-zenders Unicef oproept om de hongersnood in de Hoorn van Afrika te lenigen, willen wij de aandacht van iedereen toch vestigen op het feit dat de betrokken Afrikaanse staten merendeels islamitisch zijn en dat die moslimbroeders onderling oorlog voeren, daardoor hongersnood veroorzaken en zonder een traan te laten elkaar uitmoorden.

Wat doen hun moslimburen? Marokko? Egypte? Tunesië? NIETS ! En de Rode Halve Maan (= Rode Kruis van moslims) NIETS ! Want het zijn wij die moeten geven … ondanks een schuld van 2000 miljard EUR, die we verplicht  jaarlijks moeten lenen … bij de Golfstaten ! Met deze manna bouwt de Perzische Golf moslim luxehotels, futuristische steden, koopt hij vliegtuigen, grote luxe wagens, en schaatsbanen en skipistes … in de woestijn.

Dat is de liefdadigheid van die religie. Want in plaats van dat de Arabische Emiraten hun geldbuidel zouden aanspreken om hun geloofsgenoten te helpen, willen ze dat de westerse arbeiders en de werkende klasse van de stoute westerlingen de hulp betalen … uit medelijden met onbekenden die zelf geen medelijden hebben met hun eigen geloofsbroeders.

Terwijl een groot deel van de moslimwereld dieper wegzinkt in ellende, hongersnood en oorlogen, terwijl de Golfstaten niet meer weten hoe hun immens fortuin op te maken, ontschepen elke dag als een vloed de “boat-people” in Europa of verdrinken ze in zee, elke dag moorden krijgszuchtige troepen elkaar uit in naam van de islam !

Vrouwen, kinderen en zieken worden systematisch vooruitgeschoven om beter te kunnen inwerken op ons schuldgevoel en medelijden. Dan moet men weten dat de moslims meer kinderen maken dan zij kunnen voeden, tenzij dit plaatsvindt met de hulp en financiële gulheid van het Westen.

Die blinde “religie” is bezig de westerse wereld te ontwrichten en naar de rand van de chaos te leiden. Maar is het onze schuld dat de islam zonder of met olie slechts miserie en oorlog voortbrengt? Laat dat eens goed doordringen, voordat het te laat is !

Door:
“Jean”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Om over na te denken . . .

 1. luckybee zegt:

  Hun profeet Mohammed heeft eens gezegd dat hongernde mensen de beste Jihad strijder zijn; dat ligt in de Islamistische program.Ze moeten niet bij Arabieren jihad voern maar bij ons Kafirs.Dus Europeanen.

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Waarom willen zij absoluut hun leven riskeren om naar Europa bij de “ongelovigen” te komen…”

  Al vaker heb ik geschreven dat het helemaal geen vluchtelingen betreft, maar een invasie. Ze vluchten niet, ze worden gestuurd. De schatrijke golfstaten nemen niemand op, die zijn het juist die de invasie organiseren, om zodoende Europa te islamiseren. Eventueel in samenwerking met Saoudi-Arabië, Egypte, etc.

  Voor de overtocht worden bedragen gevraagd en betaald, die ik zo maar niet even uit m’n achterzak kan betalen. Die armoedzaaiers hebben dat allemaal wel. Vraagt dan nooit iemand zich af waar ze die centen vandaan halen?

  Eenmaal hier aangekomen zijn ze allemaal in het bezit van goeie kleren en de nieuwste smart-phone. Maar Den Haag en Brussel sluiten hun ogen voor de werkelijkheid. Als ze het niet zien, hoeven ze ook het gelijk van Geert Wilders niet te erkennen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  …. Ze helpen hun ‘geloofsgenoten’ niet omdat deze de wereld aan het veroveren zijn…………

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Puur hun eigen schuld en hun eigen schuld alleen!En buiten wat er van mij geroofd wordt als verplichte bijdrage ben ik niet van plan verder ook maar iets bij te dragen aan onze eigen ondergang!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Goed gesproken, Jean! Nu nog een manier zien te vinden om dit degene, ‘die de schoen past,’onder ogen te brengen, opdat hij hem ‘aantrekt……’

  Like

 6. Ad de Koning zegt:

  Helemaal mee eens, ik heb al eens een mail geplaatst dat de islamitische landen hun broeders die zich als vluchtelingen voordien moeten helpen maar de meeste mensen, en dat zijn vooral de linkse kiezers, willen dat liever helemaal niet horen niet horen. De EU die vluchtelingen wil verdelen over alle EU landen zou de rijke olielanden hierover moeten aanspreken maar dat durven ze niet.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  “de Golfstaten door de ontginning van de olie de rijkste staten zijn en bovendien ook nog islamitisch.”

  Ik schreef het al eerder:

  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/1826504/Sea-of-sludge-floats-to-15k-a-night-Dubai-hotel.html

  En hoppa, het kán niet op bij die lui:

  http://thecreatorsproject.vice.com/blog/underwater-hotel-to-be-built-in-dubai

  Zij baden zich in weelde en wij moeten tot aan ons graf krom liggen om hun uitschot aan het vreten en fokken te houden.

  Like

 8. Anna zegt:

  Dit is de economische Jihad…..
  Het westen financieel laten bloeden om jou geloofs genoten te voeden en te huisvesten waarna ze eenmaal op de rails met hun religieuze jihad kunnen beginnen.
  Het cirkeltje komt toch wel rond want wij blijven autorijden……..( olierijkdom)

  Like

 9. jackholland zegt:

  Grote passagiersschepen regelen en alle bootvluchtelingen onder begeleiding van een konvooi oorlogsschepen het suezkanaal doorslepen. Vervolgens de bootrvluchtelingen afzetten op de oevers van saoedi arabie.
  1. Geld en grond genoeg in saoedi arabie
  2 Islam is daar uitgevonden
  Wij hebben aan onze humanitaire plicht voldaan om de dobberregers te redden van de verdrinkingsdood.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Dat is nog eens humaan, gelijk bij hun eigen geloofsgenoten, hoeven ze niet bij die vervloekte kafirs te verblijven, goed idee !!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s