Tien miljoen voor bed-bad-brood

Screenshot_44

Een uitgeprocedeerde (!) asielzoekster in een bed-bad-brood voorziening

DEN HAAG – Gemeenten krijgen in totaal 10,3 miljoen euro om bed-bad-brood  voorziening in te richten. Het bedrag is tot stand gekomen na overleg tussen staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) en de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG).

Het geld wordt verdeeld op basis van de aantallen die gemeenten onlangs bij de VNG hebben aangeleverd, meldt Binnenlands Bestuur. De 10,3 miljoen is bedoeld om opvanglocaties te regelen tot het moment dat er een nieuw bestuursakkoord is.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Nederland, Overheid, political correctness, PvdA, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

17 reacties op Tien miljoen voor bed-bad-brood

 1. luckybee zegt:

  Waar vandaan halen ze plotseling zo veel geld vandaan, ik heb gedacht ze hebben geen geld meer voor de gemeenten?Dat zelf de oude van dagen moet minder verzorging krijgen?

  Like

 2. Driek zegt:

  Wel ja, toe maar, tien miljoen, voor een zooitje klaplopers en handophouders, maar voor zieken en bejaarden is geen geld, die zoeken het maar uit. Wat heb ik verschrikkelijk genoeg van dit land. Van mij mogen ze straks, wanneer we helemaal geïslamiseerd zijn, de dijken doorsteken. Want het is niet meer de moeite waard om Nederland nog droog te houden.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Voor die Dijkhoff ook maar een hoge boom zoeken;nog maar net bezig en nu al de ene na de andere fout!Functie:opper-landverrader!Laten ze dat schorem eindelijk eens uitzetten!

  Like

 4. Jean zegt:

  Ja mensen dat wordt inleveren geblazen, minder loon minder pensioen en dat gespuis lacht zich te barsten, lekker parasiteren op andermans kosten, een typische rood groene microbe.
  Mensen kom in verzet en verbied het politiek gespuis geld te geven aan allochtonen, verzamelen in leegstaande kazernes en asap retour afzender.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Kom maar binnen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo zien we maar dat het allemaal gewoon nog vele malen erger is geworden.
   Het volk wilde deze helden van de CD (die elke dag bedreigd werden door het eigen volk) niet geloven. Nu vertelt elke vreemde me bij de bushalte “dat het zo niet langer kan!” Het kan verkeren… zei Brederode al.

   Like

 6. oud-marinier zegt:

  Persoonlijk vind ik het de HOOGSTE tijd worden voor een massale en gewapende VOLKSOPSTAND in NL maar ook de rest van Europa tegen : A) De huidige regerende politiek cq staatshoofden , B) De mossel-/vluchteling invasie. Zou wel eens willen weten hoeveel mensen uit de krijgsmacht en politie hier net zo over denken ? Om daarna GEZAMELIJK iets op touw te zetten . Dit kan zo niet langer . Mensen die ons land/onze landen naar de verdommenis helpen , zowel economisch als met het binnenhalen van “cultuurverrijkers” .

  Like

  • Driek zegt:

   oud-marinier zegt: Persoonlijk vind ik het de HOOGSTE tijd worden voor een massale en gewapende VOLKSOPSTAND in NL

   Ja, beste oud-marinier, het is inderdaad de hoogste tijd, maar ik heb werkelijk geen idee hoe je zo’n opstand moet organiseren, want de overmacht van mensen die het allemaal zielig vinden en op de verkeerde partijen blijven stemmen is erg groot. Neen, ik hou Nederland voor gezien, dat is geschiedenis.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Beste Driek , het lijkt mij het verstandigste , wanneer men eens “poolshoogte” zou kunnen nemen bij ACTIEVE militairen en agenten . Kijken tot in hoever en tot welke gelederen cq rangen men daartoe bereid is ? En daarna , een gezamelijk plan opzetten. Goed , overdacht en uitewerkt , tactisch en strategisch geplande operatie. Met alles wat daarbij komt kijken natuurlijk. de vraag is : “Wie heeft zulke contacten ? “

    Like

  • Tja,hier in Brasil werd de boel toen ook overgenomen door millitairen,wat niet iedereen leuk vond, maar ze ruimden een hele boel vuilnis op,dàt dan weer wel.Ik ben hier teidens dat millitare regiem terecht gekomen en moet zeggen dat het toen voor de normale burger veiliger was dan nu met een eveneens slappe toegevende elite.Sucses er mee.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Tja geachte Marinus Hoogedoorn, het probleem is , dat er dus TIJDELIJK een X-aantal mensen (militairen en politie en bepaalde “burgerwachten” ) de zaak even met “harde hand” over zullen moeten nemen om ORDE OP ZAKEN te stellen. anders gaat het geheid HE-LE-MAAL fout , met de bevolking in NL die straks de dupe wordt van het WANBELEID wat de huidige regering uitvoert. M.I.zullen er drastische maatregelen moeten worden genomen om de veiligheid van de NLse burgers te waarborgen . En helaas , zullen er besluiten/beslisingen moeten worden genomen cq keuzes worden gemaakt die niet iedereen even leuk zal vinden. Maar het is niet anders. Ook zullen er mensen moeten zijn die deze besluiten / gemaakte keuzes zullen moeten uitvoeren. En soms zal het dan ook nodig zijn om daadwerkelijk HARDHANDIG en DOORTASTEND op te treden. Dit om de orde en veilgheid van iedereen te waarborgen.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Mee eens,maar waar,oh waar,vindt je zulke mensen?

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @jungleelephant , als de tijd rijp is en het nodig is , ben ik bereid om een deel van die taken op me te nemen cq UIT te voeren. Dus bij deze …IK ben bereid. En ik durf te wedden dat er net als ik , vele andere oud-militairen (commando’s, mariniers, luchtmobiel, marechaussee , andere veiligheidsdiensten en orde handhavers , beveiligers in samenwerking met actieve politie en krijgsmacht leden in enkele gezamelijke meetings , dit samen kunnen bewerkstelligen, opstarten en uitvoeren. Daar het voor deze mensen gewoon is om te werken in een goed georganizeerde structuur. Ook ben ik er 100% van overtuigd , dat vele van de oud – militairen en politie mensen , een grote ONVREDE en ONGENOEGEN ondervinden t.o.v. de huidige sociale en wettelijke maatstaven die worden gehanteerd en waaraan men zich had / heeft te houden , wat velen het uitvoeren van hun TAAK bemoeilijkt(e) .

    Like

   • jungleelephant zegt:

    U geeft weer hoop!En hoop doet leven,want af en toe ben je geneigd het hoofd in de schoot te leggen,temidden van zoveel domheid,laksheid en lafheid!Dank je wel!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Geen dank…graag gedaan !!! Ik ben er zeker van dat er heus nog wel meer REAGUURDERS hier op deze site , BEREID zijn . Ook oud militairen / politie mensen . En of ander orde handhavend beroep hebben uiteoefend .

    Like

 7. ildiko zegt:

  zo denk ik ook, waar zijn de patriotten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s