DOCUMENTAIRE: “Escape from ISIS”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op DOCUMENTAIRE: “Escape from ISIS”

 1. Vederso zegt:

  Vertaling: brutal = wreed. Dat zegt alles.

  Like

 2. vanhetgoor zegt:

  Kan een mens verplicht worden iets te begrijpen? Reeds lange tijd geleden heb ik mij georienteerd op de islam en de reden was omdat ik niet begreep wat voor een mens de charme van de islam is. Er is in het verleden veel werk gedaan door psychologen om zelfs de diepste krochten van de menselijke ziel te doorgronden en te begrijpen. De islam is een overtreffende trap van het sado-masogisme, genieten omdat een ander lijdt en tegelijkertijd in ellende en verdriet willen leven omdat dit zekerheid geeft, vol van lichamelijk en geestelijke pijn.

  Ik begrijp de islam. Waarom begrijpen andere mensen de islam niet? Het is niet zo moeilijk, er is voldoende werk gedaan om dit ziektebeeld in kaart te brengen, er zijn voldoende criminologen die beseffen dat de islam in vrijwel geen enkel aspect afwijkt van andere wormen van misdaad, behalve dat andere beroepscriminelen tenminste het fatsoen kunnen opbrengen om ten minste hun kinderen uit de misdaad te houden tot zij oud en wijs genoeg zijn om te begrijpen wat zij doen. De islam is op dat punt ziekelijk, zelfs kinderen worden er op getraind om met de zelfde voortvarendheid de zelfde misdaden te plegen die de ouders ook plegen.

  Ik begrijp de islam, maar waarom begrijpen de politici de islam niet? De islam is een grote abjecte troep! En dan zijn er domme mensen die praten over de radicale islam en de gematigde islam. De radicale islam wordt bedreven door mensen die er voor uit komen dat zij ziek in het hoofd zijn en misdadig. De gematigde islam wordt gevormd door mensen die er openlijk niet voor uitkomen dat zij ziek in het hoofd zijn èn tot op het bot toe verrot.

  Kon ik maar naar Albert Heijn gaan en net als een pak suiker daar een pak met verstand kopen, dan kon ik iedereen een paar korrels inzicht over de islam in de thee doen, rondstrooien met begrip over de misselijkmakende ziekte die de islam is. Hoe kun je mensen verplichten om in te zien dat de concentratiekampen in Nazi Duitsland in gelijke mate net zo schadelijk zijn als ISIS. In de islamitisache Staat worden mensen op een zelfde manier ontmenselijkt zoals destijds in Dachua, Treblinca, Sobibor of noem nog maar vijftig kampen op. Wat er nu op dit moment gebeurt in de bezette gebieden in Syrië en Iraq staat gelijk aan de vernietigingskampen, behalve dat de Duitsers niet structureel de joodse vrouwen verkrachtten en er in ISIS gebied geen crematorium te vinden is.

  Elke journalist en elke politicus die nog durft te spreken over de gematigde islam die verdient het dat hij al zijn tanden uit zijn bek geslagen krijgt en wordt verplicht om alle documentaires over Nazi-Duitsland en over ISIS in een stuk achter elkaar te bekijken. Fascisme ontmenselijkt! Heulen met het Nationaal Socialisme is net zo erg als heulen met de islam, want beide stromingen hebben een zelde oorsprong en dat is het fascisme. Ik kan niet wachten tot de dag komt dat wij zullen worden bevrijd van de islam en dat Alexander Pechtold en consorten kaal geschoren zulken worden en met pek en veren ingesmeerd op een stontkar door de stad worden getrokken.

  (Ja, dit filmpje maakt mij boos!)

  Like

 3. Petronnellla zegt:

  Niets te maken met de islam! Islam is vrrrede. Maar je bekeren kan je leven redden. Als ietsiste heb ik nu zin om te bidden. Eerst het feminisme, het ontplooien van jouw talenten enz… promoten en ons nu laten terugsturen naar de middeleeuwen. Ik heb een dochter! Hoe kan een gezond persoon ooit voor dit regime kiezen? en zeggen dat links vindt dat een hoofddoekje dragen nog nooit iemand kwaad heeft gedaan! Wat er gebeurd is, in Rotherham kan ik niet vergeten! Een volk dat niet opkomt voor zijn kinderen, is een laf en decadent volk!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Ik denk dat een zeer laag IQ hier mede aan schuldig is.
  Als je dan ook nog permanent en van kinds af aan geindoctrineerd wordt blijft er niet veel ruimte meer over.
  Bijna alle dieren behandelen hun nakomelingen beter dan dat idd. zieke soort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s