Het wordt tijd dat we het hoofd bieden aan onze vijanden in eigen land

Screenshot_33

(David Horowitz en Daniel Greenfield – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.”)

“Dit is niet de eerste aanval en het zal niet de laatste zijn”.

Het doden van vijf ongewapende militairen op twee militaire rekruteringscentra is een voorteken en een waarschuwing: De “oorlog tegen het terrorisme” heeft ons land bereikt. Dankzij het feit dat Obama de Amerikaanse troepen uit Irak en het Midden-Oosten heeft teruggetrokken, wordt de Jihad, die gevoerd wordt door islamitische terroristen, nu uitgevochten op Amerikaanse bodem, in plaats van op een slagveld in Fallujah en Anbar. Dankzij de opheffing van de controle aan de Amerikaanse grenzen door Obama en de komst van tienduizenden legale immigranten heeft het Witte Huis ervoor gezorgd dat er mensen uit terroristische regio’s binnenkomen; de vijand is onder ons. Dankzij Obama’s ontkenning dat we zelfs maar in oorlog zijn, wordt de islamitische Jihad nu gevoerd in Chattanooga en Fort Hood, in het land dat alleen vanuit de lucht wordt waargenomen en dat liberalen en progressieven altijd hebben veracht.

Dit is niet de eerste keer dat een militair wervingsbureau in het zuiden werd aangevallen door een moslimterrorist. In 2009 – Obama’s eerste jaar als president – opende Abdulhakim Mujahid Muhammad het vuur op een militair wervingsbureau in Little Rock, Arkansas, in opdracht van Al Qaeda in Jemen, en doodde de soldaat William Long. Het schot had in het hele land moeten worden gehoord, maar dat gebeurde niet, omdat de opperbevelhebber van Amerika ons vertelde dat Mohammed een eenzame verwarde moordenaar was, geen islamitische soldaat die als voorhoede dienst deed. Volgens Obama was er geen oorlog met islamitische fanatici. De fanaat zelf verwierp die leugen. “Dit is niet de eerste aanval, en het zal niet de laatste zijn,” waarschuwde Mohammed. “Ik ben maar één Mohammed. Er zijn buiten mij nog miljoenen Mohammeds. En ik hoop en bid dat de volgende nog dodelijker zal zijn dan Mohammed Atta!”

De volgende aanval – deze aanval – was zeker dodelijker dan de zijne. De aanval van Mohammad Youssduf Adulazeer in Chattanooga kopieerde de tactiek van Mohammed door het vuur te openen vanuit een auto op een militair rekruteringscentrum, voordat hij naar het volgende doel reed. In 2009 werd Abdulhakim Mohammed niet beschuldigd van terrorisme. De opperbevelhebber [Obama] noemde hem “een eenzame schutter” en de plichtsgetrouwe media deden zijn militaire missie af als het resultaat van een persoonlijke depressie en een mentale instabiliteit in plaats van een daad van dienstbetoon aan Allah’s oorlog.

Het eerste jaar van Barack Obama als president was ook het jaar van de Fort Hood slachting, toen een zelfverklaarde islamitische strijder, terwijl hij “Allahu Ahkbar” schreeuwde, 13 Amerikaanse militairen neerschoot – die ook nog, in opdracht van hun regering, ongewapend waren. De regering Obama bestempelde zijn oorlogsdaad officieel als “geweld op het werk” en weigerde om de islamitische vijand te identificeren of zelfs maar stappen te ondernemen om zich tegen diens vijandige intenties te verdedigen.

Vier ongewapende mariniers en een ongewapende matroos stierven deze week vanwege de weigering van onze ‘Commander-in-Chief’ opperbevelhebber om te leren van de aanslagen van 2009 of zich voor te bereiden op volgende aanslagen. In plaats daarvan bedekte hij die met een psychologisch jargon en bleef hij onze militairen de wapens ontzeggen die hun leven hadden kunnen redden. Obama’s strategie in deze oorlog, die bedoeld is om ons doelwit na doelwit  te vernietigen, is om de Amerikanen te doen geloven dat er geen oorlog is, dat islamitische terroristen “niet islamitisch” zijn en dat “de toekomst niet moet toebehoren aan degenen die de profeet van de islam belasteren”. Het resultaat van Obama’s ontkenning is dat de oorlog ons land heeft bereikt en we vechten geblinddoekt in ons eigen land met onze handen vastgebonden op onze rug.

Alle islamitische aanvallen van de laatste decennia zijn mogelijk gemaakt, omdat de verdedigers goedpraters van terrorisme onder ons alles hebben gedaan wat ze konden om datgene wat duidelijk en voor de hand liggend was te ontkennen, om de handen van de eerst aangewezenen om ons te verdedigen te binden en om de opdrachten van onze zogeheten vernietigers veel gemakkelijker te maken. Terwijl Mohammeds na Mohammeds Amerikanen in een heilige oorlog voor Allah doden, voeren de linkse verdedigers van islamitische fanatici een heilige oorlog tegen hun critici. Ze doen dit al sinds 9/11, te beginnen met president Bush. Acht jaar lang heeft de regering Bush ervoor gezorgd dat onze islamitische vijanden in Afghanistan en Irak moesten vluchten, maar dankzij het ‘appeasement’ [verzoeningspolitiek, in het bijzonder met opoffering van eigen principes] van Obama en de Democraten, zijn ze er eindelijk in geslaagd om het terreurfront van Tikrit naar Tennessee te verplaatsen.

Ons militaire apparaat is niet in staat om onze kusten tegen de islamitische heilige oorlog te verdedigen als zijn opperbevelhebber dat niet toestaat. Door zich terug te trekken uit Irak en de handen van het leger te binden, heeft Obama het vaderland tot een doelwit laten worden. Omdat hij de Irakezen overliet aan de genade van de moellahs heeft hij chaos en een vacuüm in de regio geschapen, die zich uitstrekt van Afghanistan tot aan de Levant. De resultaten zijn gruwelijk: honderdduizenden christenen en moslims zijn door ISIS afgeslacht, terwijl dit nauwelijks door het Witte Huis van Obama genoemd is, laat staan dat er een reactie op volgde. Twee miljoen christelijke en islamitische vluchtelingen werden uit hun huizen verdreven uit angst voor kruisiging en onthoofding, moord en verkrachting. De wreedheid van ISIS leidde tot een “Islamitische Staat”. De reactie van Obama? “De Islamitische Staat is niet islamitisch”.

Obama is de leider van Amerika’s vijfde colonne – de binnenlandse medeplichtigen van de vernietigers van Amerika. Deze colonne op zich vormt het gevaar waaraan wij het hoofd moeten bieden. Zelfs toen de as van 9/11 nog smeulde, haastten Saoedi’s en Koeweiti zich om Amerikaanse advocatenkantoren en PR-bureaus op te kopen, om de moordenaars te verdedigen en hen te transformeren tot slachtoffers; al lang bestaande anti-Amerikaanse organisaties als de ACLU  gingen aan de slag om honderden Amerikaanse steden ervan te overtuigen geen toezegging te doen om te gaan samenwerken met de Binnenlandse Veiligheidsdienst om de Patriot Act [een wet tegen terrorisme] uit te voeren;  door de Democraten geregeerde “Sanctuary” cities,  steden die als toevluchtsoord dienden, werden tot veilige havens voor criminele vreemdelingen, die op zoek waren naar een basis in Amerika; een coalitie van groeperingen die opkomen voor burgerrechten, die het erop aanlegden om Amerika’s defensie te saboteren, terwijl ze beweren dat er een totalitaire staat op de loer zou liggen als de Amerikanen het terrorisme met strengere veiligheidsmaatregelen durfden aan te pakken. Met toestemming van het Witte Huis schiep de Moslimbroederschap vanachter zijn façade het beeld van een crisis, van een islamitische “vervolging” en spande zich in om de woorden “islamist” en “Jihad” uit de handleidingen en uitspraken van de federale overheid te verwijderen. Zijn doel? Om de handen te binden van de wetshandhavers, die als eersten de terroristische dreiging het hoofd moeten bieden. Omdat het Witte Huis stilzwijgend meewerkte, bereikte hij zijn doel.

Hoe staan we ervoor? De heilige oorlog tegen de Amerikanen – tegen atheïsten en gelovigen, tegen christenen en Joden – wordt met het uur gevaarlijker, terwijl de president en zijn volgelingen elk excuus bedenken om de ontkenning van het gevaar voor de Amerikaanse natie te propageren en het steeds moeilijker voor Amerika te maken om zichzelf te verdedigen. De verdediging van Amerika wordt veroordeeld als “islamofobie” – en dit gebeurt zowel door “liberalen” van het ‘Center for American Progress’ als door de New America Foundation’, alsmede door agenten van de Moslimbroederschap, die eigenlijk verantwoordelijk is voor het uitvinden van de term.

De oorlogsvlag van onze interne aanvallers is groen en rood. De groene kant van de onheilige alliantie is de politieke arm van de islamitische Jihad, de Moslimbroederschap en de daaraan verwante organisaties. De rode kant is politiek links en die omvat het spectrum van liberaal tot progressief (met uitzondering van patriotten, zoals de senatoren Lieberman en Menendez). De top van deze onheilige samenwerking bevindt zich in Washington DC, waar de president steeds meer innovatieve manieren bedenkt om de islam af te beelden als het slachtoffer en om de voor de hand liggende bedreiging te ontkennen. Hij trekt onze militaire grondtroepen terug uit de frontlinies van de slagvelden, die op een veilige afstand van de oevers van Amerika liggen. Hij heft zijn vinger op tegen de christenen, maakt diagrammen over morele gelijkwaardigheid tussen islamitische fanatici en hun ongelovige slachtoffers. Hij keert zijn bondgenoten in Israël en Egypte de rug toe, terwijl hij zijn politieke steun biedt aan de Moslimbroederschap in Cairo en de radicale islamieten in Teheran. De Democraten is een partij van collaborateurs geworden en hun leider de Pétain van Vichy Amerika, dat in het geheim dekmantels verschaft aan een vijand die probeert ons te vernietigen.

Het is tijd om op te houden met net te doen alsof Obama en zijn handlangers zich echt zorgen maken als christenen genadeloos worden afgeslacht of Joden met uitroeiing worden bedreigd. Wat wordt er gedaan om deze genocides te stoppen?

Als de opperbevelhebber af en toe soms via drones een terroristische leider uitschakelt, is dit niet een oorlogsdaad of een vergeldingsmaatregel, maar een schijnbeweging om de aandacht af te leiden van het feit dat hij  Amerika aan het ontwapenen is. En daarmee verzwakt hij onze militair apparaat, zelfs nu de bedreiging voor onze burgers steeds meer toeneemt.

Het is tijd om vast te stellen dat Obama niet genoeg liefde voor Amerika heeft om op te treden tegen onze vijanden en om onze kusten te verdedigen.

Het is tijd voor de patriotten onder ons om wakker te worden en in beweging te komen. Het is tijd om de spelers bij hun echte naam te noemen. Radicale islamieten zijn radicale islamieten en terroristen zijn terroristen. Maar dat is slechts een begin.

Het is tijd om al diegenen ter verantwoording te roepen die helpen om de oorlog naar dit land te brengen. Dit is van wezenlijk belang als we onszelf willen verdedigen tegen de volgende ronde van terroristische aanslagen. Laten we beginnen met hen bij de juiste naam te noemen:

Een ontkenner is een ontkenner.

Een ‘appeaser’ is een ‘appeaser’. [Iemand die aan verzoeningspolitiek doet, met opoffering van eigen principes].

Een ‘enabler’ is een ‘enabler’. [Iemand die een foute situatie in stand houdt]

Een verrader is een verrader.

En dit gaat allemaal op voor president Obama. En dus gaat dit ook op voor degenen die zijn voorbeeld volgen.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteurs: David Horowitz & Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, Genocide, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslimbroederschap, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Patriottisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het wordt tijd dat we het hoofd bieden aan onze vijanden in eigen land

 1. jowitteroos zegt:

  The FBI is carrying out ongoing terrorism investigations in all 50 US States, said its director, James Comey.
  Comey spoke in Utah at a news conference about the FBI’s efforts to tackle the Islamic State’s highly successful online propaganda.
  “It’s a message that goes to troubled souls anywhere in the United States. As a result, we have investigations in every state in the Union that focuses on trying to understand who is consuming that poison,” he said.
  He noted the conflict between security needs and online privacy, saying: “Those values are increasingly in conflict when lawful court orders in criminal investigations encounter unbreakable encryption and we need to figure out a way as a people how to accommodate both of those values.”
  He called on the public to report anything suspicious to the authorities, no matter how seemingly minor.
  Law enforcement has been successful in stopping “over 60” Islamic State plots so far this year, according to the chair of the House Homeland Security Committee Michael McCaul.
  He made the remarks highlighting the successes of the security forces in the aftermath of the Chattanooga shooting on July 16, in which four marines and a naval sailor were killed.
  http://www.clarionproject.org/news/fbi-investigating-terrorism-all-50-states

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Door Obama’s vertoonde Januskop aan het buitenland, zal zijn binnenlands “politie zwartenbeleid” meer toekomstige slachtoffers eisen in de toekomst en wellicht tot inzet leiden/bevolking van de Fema kampen.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  In Nederland is het niet anders, te beginnen met Rubberen Rutte en te vervolgen met zijn lagere ambtsdragers, waartussen inmiddels ook ‘moslimbroederlijke'(?) elementen geschoven zijn als Aboutaleb en Marcouch! Het is één grote bende van landverraders, collaborateurs en intriganten waarbij momenteel ene Jozias van Aartsen er met name ongunstig uitspringt! Steeds duidelijker wordt vooral, dat deze gezagsdragers door hun werkwijze de ware aanstichters van alle ellende
  zijn en als eerste aangepakt moeten worden, wil het tij ooit nog keren!
  Moslims z i j n de bron van het kwaad, maar de landverraders v o e d e n die bron. Dus wat is erger?

  Like

 4. Anna zegt:

  Een goed stuk. Met veel feiten.

  Het wordt echt tijd dat Obama afgezet wordt want hij is een groot gevaar voor zijn land en voor de hele vrije wereld.
  Het is bekend dat Obama een regering rondom zich heeft die grotendeels bestaat uit moslims welke de ” broederschap” aanhangers.
  Hij levert het vrije westen uit aan de islam hij is ” een soort vijfde colonne” in zijn eigen land…..
  En niet te vergeten de deal met Iran, daar roepen ze luidkeels dood aan Amerika en hij gaat ze knuffelen…..hoe gek kun je zijn…..
  Dit is echt geen president maar een halve hippie uit de jaren 50 die dacht met lief zijn de wereld te kunnen veroveren. Barry Soetoro verdwijn a.u.b.
  HOE EERDER AFGEZET HOE BETER VOOR HET LAND; AMERIKA.

  Like

 5. Uit een van mijn artikelen (dd. 2012 !!!) over Moslimbroeder Obama: https://martienpennings.wordpress.com//?s=obama&search=Gaan:

  `Het zal pas over tientallen jaren in volle omvang duidelijk worden in de geschiedschrijving – als we dan tenminste nog vrije geschiedschrijving hebben! – hoe diep het wegkijken van het islamgevaar in politica-media-academia en dus in de Westerse bevolking heeft gezeten. De expliciete aanbevelingen van regeringen aan bijvoorbeeld het NOS-journaal om de islam te ontzien zullen dan boven water komen. Als het resultaat van 2000 jaar Joods-Christelijk-Verlichte ontwikkeling inmiddels niet vermoord zal zijn, zullen in memoires van politici, universiteitsdocenten en journalisten sterke staaltjes aan het licht komen van bewuste collaboratie met het meest totalitair-antihumane systeem dat de wereld ooit heeft gezien: de islam. HET COHENSE ´THEEDRINKEND-DE-BOEL-BIJ-ELKAAR-HOUDEN´ HEEFT IN HET AMERIKA VAN OBAMA GRIEZELIGE PROPORTIES AANGENOMEN. HIER IS HET WEGKIJKEN DERMATE EXPLICIET COLLABORATIE GEWORDEN DAT ALLEEN . . . . . . . AAN EEN WEGKIJKCULTUUR DAT WEGKIJKEN KAN ONTGAAN.`

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Geldt hier ook. Alle niet PVV-ers zijn landverraders en moeten als zodanig behandeld worden.

  Like

 7. Jean zegt:

  Nogmaals, het is jammer dat nooit diegenen slachtoffer zijn die wij wensen slachtoffer te zijn.
  Het zijn altijd ‘onschuldigen’ en de schuldigen ontspringen de dans, dat kan nooit zo blijven verlopen…

  Like

 8. Henk.V zegt:

  Het is nu wel duidelijk wat Obama werkelijk bedoelde met zijn ”Yes, we can ” campagne.
  In dit artikel wordt de meest antiwesterse president die de Verenigde Staten ooit hadden glashelder beschreven.
  Wat wij al jaren lang hebben benoemd staat nu zwart op wit. Overal in het Westen is de situatie in grote trekken gelijk: .
  De les is duidelijk: met linkse verraders kan men niet tot een vergelijk komen ,want zij volgen het pikzwarte voorbeeld van de heer O. te W.
  Wij kunnen met links ook niet vreedzaam existeren en doen of er met hun mening nog te leven valt, want ”progressief links-liberaal” is op weg naar een samenleving die wij niet willen, omdat door hun toedoen al het goede van onze samenleving wordt weggevreten door een onheilige alliantie met krachten die onze samenleving willen islamiseren.
  Wij moeten dus van politiek correct af! .Of wij verdwijnen ( en dat zullen wij niet toestaan) of politiek correct zal moeten verdwijnen.
  Ook hier is dus sprake van een niet openlijk verklaarde oorlog, die er wel degelijk is, want voortdurend worden mensen zoals wij gedemoniseerd en belasterd, wij, die naar een rechtvaardige, vrije samenleving streven waarin al onze verworvenheden intact blijven.

  Wij zullen deze strijd niet uit de weg gaan en net zo lang het kwaad benoemen totdat de waarheid luider zal klinken dan de linkse leugen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ik doe driftig mijn best om mee te helpen!ONS!!!land is van ons en moet van ons blijven!En wel met onze normen en waarden en op onze voorwaarden!Niet op die van de ,helaas,talrijke landverraders!En al helemaal niet op de voorwaarden van mossels!

   Like

  • Niek Verheyen zegt:

   Zo is dat, Henk! Vergeet ook niet die andere kreet van Hussein Obama “Change!” Het is nu toch wel heel duidelijk aan het worden wat deze aartsleugenaar hiermee bedoelde. Vernietiging van onze westerse christelijk/joodse cultuur en waarden.

   Like

   • Niek Verheyen zegt:

    PS Ik kan het gezicht van deze misleider op foto en video haast niet meer aanschouwen

    Like

 9. luckybee zegt:

  Dat deed ik zinds ik terug ben uit München dat is 13 jaren lang.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De grootste vijand van de Amerikanen is hun ‘eigen’ president.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  MOBAMA heeft niet alleen niet genoeg liefde voor Amerika.
  Hij HAAT het.

  Like

 12. Vederso zegt:

  Even afgezien van de inhoud waar je weer niet vrolijk van wordt; goed gedaan!

  Like

 13. Jean zegt:

  Wij gaan dat nog zwaar betalen dat die zwarte moslim heeft mogen zetelen in dat witte huis met onveiligheid en geweld, een drama voor de westerse wereld.

  Like

 14. Taljaard zegt:

  Het is mij al jaren lang duidelijk dat onze gevaarlijkste vijanden niet de hordes van ongeciviliseerde, achterlijke barbaren in ons midden zijn, maar die figuren die het mogelijk hebben gemaakt dat zij zich hier massaal hebben kunnen vestigen, de deur nog steeds wagenwijd voor hen openzetten, en hen met alle mogelijke middelen de hand boven het hoofd houden.
  Niet de allochtone mohammedanen, maar de autochtone linksen en liberalen, die uit pure en diep existentieele HAAT jegens alles wat waarachtig en heilig is en een satanisch bezeten vernietigingsdrang om desnoods hun eigen leefwereld, inclusief henzelf, op het Moloch altaar van hun heidendom te offeren, zijn onze gevaarlijkste vijanden.
  Temeer omdat zij er al in zijn geslaagd om het christelijke Westen in de afgelopen 45 jaar geestelijk, moreel en cultureel diepgaand te vergiftigen. En de moslims en de islam door hen als een middel en wapen worden gebruikt om de verdere vernietiging van het door hen zo diep gehate christendom, en alles wat daarmee in hun ogen verband houdt, te bewerkstelligen.
  In dat licht bezien zijn de moslims eigenlijk net zo goed slachtoffers.
  In ons land honderdduizenden ontwortelde en finaal kansloze mensen, die muurvast zitten in een positie van sociaal-maatschappelijke onderklasse. En dat in een land waarin de sociale mobiliteit bovendien vanouds al zeer laag was en is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s