De Dagelijkse Standaard is tegen ISIS. Je gelooft nooit wat er vervolgens gebeurde

Screenshot_24

(Door: “Spartacus”)

Wij zijn tegen ISIS“. Kijk. Een boude stellingname. Ongeveer even gewaagd als “Wij zijn tegen doodgereden egeltjes”, “Wij zijn tegen met je verse sokken in een plas keukenwater en daarna op een Legoblokje staan” en “Wij zijn tegen lepra”. Toch is deze volksopstand een goede, want wij zouden bijna gaan denken dat DDS heimelijk vóór ISIS was. Maar dat misverstand is gelukkig de wereld uit geholpen. Goed, we horen u denken, ‘dat DDS hè, is het erg dat ik helemaal niet weet wat het is?’ Nee. Ze maken het u ook bepaald niet makkelijk, want ze wisselen om de week van logo en concept. Maar, er was zowaar een tijdje dat ze iets te pakken hadden dat bij benadering werkte.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op De Dagelijkse Standaard is tegen ISIS. Je gelooft nooit wat er vervolgens gebeurde

  1. jungleelephant zegt:

    Dat hele Jalta is 3 x niks!

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      ELK slap aftreksel is niks, of het nou politiek is of journalistiek.
      Nanninga zal nog spijt krijgen dat ze er in getuind is!

      Like

  2. leefbarbaar zegt:

    De DDS, het zoveelste anti-PVV-clubje dat adverteerders probeert te lokken door stelling te nemen tegen meneer Wilders en de PVV.
    Gaat niks aan verloren, ze kunnen zo fuseren met de TPO en samen hun incidentele bezoeker vermaken met het policor geluid van de grachtengordel.
    Helaas gaat GeenStijl ook die kant op, dat zou ik wel erg vinden.

    Like

  3. bigljohn zegt:

    De DDS heeft eigenlijk geen identiteit meer, als ze die ooit echt gehad hadden. Ik kan er (na een lange tijd een ban gehad te hebben) weer inloggen, maar de onderwerpen die ze presenteren doen meer aan een damesblaadje denken. De Story of de Prive bijvoorbeeld. Gemiddeld eens per maand vind ik aldaar nog een onderwerp waar het ietwat nuttig kan zijn om op te reageren. Een stellingname tegen de Islam of de E.U. zul je er bijna nooit aan treffen. Nu ineens is men tegen de ISIS. Men zou evengoed tegen de neo nazi’s kunnen zijn. Of ze nog steeds zo fel zijn om een ban uit te spreken tegen bepaalde reageerders weet ik niet, maar enkele reageerders zitten al jaren daar vastgeroest, zoals bijvoorbeeld Giela. Ze werd ooit door de reageerders uitverkozen als reageerder van het jaar.

    Like

  4. paulzwueste zegt:

    Heel goed geschreven Geen Stijl-kritiek op het verachtelijke, waardeloze, volksmisleidende, hypocriete, landsverraderlijke engazomaarvoort “Dagelijkse Standaard”-gelieg en gezeik!!!

    Like

  5. Debbie zegt:

    DDS is verworden tot een banale oopervlakkige website die als verlengstuk van een of ander roddelblad het heel goed zou doen,
    Voor mij al lang geleden afgeschreven als iets waar je wat aan hebt.

    Like

  6. Jaantje zegt:

    Vind JaIta en DDS niks meer aan zo oppervlakkig en inhoudsloos.
    En erg weinig bezoekers valt weinig of niets te lezen wat de moeite waard is.

    Like

Plaats een reactie