Dobbertsunami doet ‘wonderen voor economie’

Screenshot_30

(Door: “Spartacus”)

Het gebeurt ons niet vaak, maar soms leren we iets uit de Volkskrant. Zo weet de gegoede Bode ons ditmaal bijvoorbeeld te vertellen dat de vluchtelingentoestroom ronduit FANTASTISCH is voor ’s lands economie. Natuurlijk niet omdat er zich zoveel kapitaalkrachtigen bevinden onder onze grenshoppers, nee. Asielzoekers maken ons land weer beter omdat ze werkgelegenheid creëren. Staat er allemaal echt:

Lees verder>>>
(h/t Rob Kern)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Eurabië, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Dobbertsunami doet ‘wonderen voor economie’

 1. Idefix zegt:

  Dat die “werkgelegenheid” gefinancierd wordt door de belastingbetaler vergeet men voor het gemak maar even te vermelden!

  Like

 2. Jean zegt:

  Het klopt verdomme nog met meer werkgelegenheid, helaas wel voor de werkende autochtonen want de allochtonen liggen in de hangmat en moeten gevoederd worden met het gouden lepeltje, de autochtonen mogen/moeten werken tot ze creperen want de politiekers zijn omgekocht met oliedollars en achmed fatalitismabath zegt ze dagelijks “voor wat hoort wat” maar dan in het arabisch en die ‘slimme’ politiekers begrijpen dat want de bankrekening is er aan gekoppeld..

  Like

 3. Jaan zegt:

  Ik heb op Geenstijl een reactie gelezen, dat misdadige asielzoekers een ware weldaad voor de economie zijn. Denk aan die politieagenten die het daar druk mee hebben door weg te kijken, de gratis advocaten, de officieren van Justitie, de maatschappelijk werkers, de woningstichtingen die voor zulke gespecialiseerde luitjes een huis op maat moeten verzorgen dat direct betrokken dient te worden. De welvaart komt dagelijks per boot ons land binnen

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  De enige werkgelegenheid zit hem in de asiel-industrie en de ontelbare hulporganisaties die heel vette salarissen opstrijken om al dat schuim de weg te wijzen naar de diverse loketten!

  Like

 5. Cathja zegt:

  Okee, laten we even aannemen dat deze dobberaars ‘goed voor de economie’ zijn, maar hoe ‘fantastisch’ is het bijvoorbeeld voor ’s lands economie als burgers worden bestolen van hun geld en goederen, en met een onveilig gevoel blijven zitten? Ja, die diefstallen zijn ‘goed voor de economie’, want alles wat gejat is moet opnieuw worden gekocht, dus de winkeliers varen er wel bij. Maar de meeste mensen zijn verzekerd, en claimen hun verlies gewoon bij de verzekeraar, en die verhalen vroeg of laat hun schade weer op de verzekerden. Wij betalen uiteindelijk de rekening omdat de premies zullen gaan stijgen. Is dat goed voor de economie? Nee, niet echt, want meer premie betalen betekent minder geld overhouden om te besteden. En dit is maar een klein voorbeeld.

  Wat ik ‘fantastisch’ vind is de manier waarop men ons op leugenachtige wijze het ‘positieve’ van de alsmaar toenemende stroom asielzoekers door de strot probeert te duwen. Alsof wij zelf niet tot nadenken in staat zijn, en alsof er geen mensen met een gezond verstand bestaan die er een geheel andere mening op nahouden!
  Deze massa-immigratie kost ons KLAUWEN MET GELD, want de kosten zijn veel hoger dan de baten. Het is gewoon stuitend hoe men voor ons de werkelijkheid verzwijgt, en alles veel mooier voorspiegelt dan het is! Alsof wij met onze ontwikkeling zijn blijven steken in onze kindertijd. Het aantal asielzoekers schijnt bijvoorbeeld vele malen hoger te liggen dan ons wordt verteld, en tegenwoordig zwijgt men ook liever over de aantallen bootvluchtelingen die in Italië en Griekenland aan land komen. Het is mij opgevallen dat er op TV niets meer over wordt gezegd, en beelden zien we er dus ook niet van.
  De enigen die wérkelijk beter worden van deze idioterie zijn al degenen die zich met de opvang en plaatsing van de asielzoekers bezig houden, en het is bekend dat zij bepaald niet voor een appel en een ei werken! Deze figuren zorgen bijzónder goed voor hun eigen bankrekening.

  Misschien bedoelen ze dát dan met ‘goed voor de economie’?

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja, zoals ik reeds vroeger opgeroepen heb, de mailboxen van de lafaards onder eigen volk volproppen met onze klachten, die lafaards moeten aangepakt worden en ze moeten voelen dat het angstzweet stijgt om het verlies van postjes.
   Overal de tuig buiten schreeuwen en jagen, dat helpt, zeker weten.
   Nu zit dat verraderstuig gezellig thuis en denkt “laat ze maar schrijven, als ze maar van onze postjes en ons vel afblijven” en dat moet veranderen, ze moeten barsten van angst als ze de straat op gaan net zo angstig als wij nu zijn voor die massa achterlijke gewelddadige barbaren.
   Van een zaak ben ik 100% overtuigd, nl. dat gaat ontploffen en wie de grootste klappen gaat krijgen is nu al geweten…, heerlijk, fantastisch, joepie.

   Like

   • Jaan zegt:

    Ja ik weet ook wie de grootste klappen krijgt. Dat is degene die ze altijd en overal krijgt. Wie dat zijn? Dat zijn wij, de gewone burgers, Jan met de Pet.

    Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Links zwaktebod! Je snapt bij Gód niet, dat zo’n krant zich niet dóódschaamt voor dat soort flutberichten!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Waanzinnig Links wanneer sluiten ze die idioten is eindelijk op !
  Het stompzinnig linkse gelul in Nederland, banen in het zielige asielzoekertjes systeem, de geitenharensokken banen in het linkse subsidievreters circus zijn toe genomen.
  Mooie goed betaalde baantjes voor linkse vriendjes en vriendinnen om de zielige zieligers wegwijs te maken in onze sociale voorzieningen en
  subsidies, uiteraard niet om een baan te zoeken, want op dat niveau zijn die banen er niet.
  Leuk geregeld die extra banen van Uw en mijn belastingeuro’s !!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Goed voor de werkgelegenheid? Ongelofelijk slecht voor de economie!!!!
  Die zogenaamde werkgelegenheid brengt geen rotte cent op… maar kost ons miljarden!!!!!
  Wat een misleidingspropaganda!!! Je wordt belazerd, belogen en op het verkeerde been gezet door je eigen regering! En de media die in hun propaganda-dienst staan!!!!
  Weg met die verdomde leugen-zooi!!!

  Like

 9. Republikein zegt:

  Een bal gehak helpt soms!

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Het creëert natuurlijk veel werk.
  Alleen is het het verkeerde soort.
  Het zijn banen die we net wilden bezuiniggen omdat ze niet bijdragen aan de economie.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Ze vormen alleen een groot gevaar voor de vrede in Europa; Jiahd oorlogen in Europa.

  Like

 12. Jan zegt:

  CPB: economie groeit stuk sneller dan verwacht

  De economie trekt steviger aan dan gedacht. Dit jaar groeit de economie met 2 procent en volgend jaar zelfs met 2,4 procent. Het Centraal Planbureau (CPB) raamde de groei in maart nog op respectievelijk 1,7 en 1,8 procent. In juni had het CPB de groei voor volgend jaar al verhoogd naar 2,1 procent.

  De groei zit in alle sectoren van de economie. De export neemt volgend jaar flink toe, consumenten geven meer uit en bedrijven schroeven hun investeringen op.

  http://nos.nl/artikel/2051449-cpb-economie-groeit-stuk-sneller-dan-verwacht.html

  En nu niet meer kankeren op de binnenkomende vakkrachten

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  “Asielzoekers maken ons land weer beter omdat ze werkgelegenheid creëren.”

  [sarcasme] Zien jullie nou wel dat onze minister-president groot gelijk heeft door te beweren dat hij banen wil creëren? Wat boffen we toch met dat genie! Al die salarissen van die werknemers in de ‘zieligheidsindustrie’ worden natuurlijk betaald met ons belastinggeld, maar daar moeten wij niet moeilijk over willen doen. Het gáát tenslotte om meer banen en ik ben al heel blij dat onze minister-president één van zijn gedane beloftes nakomt. [/sarcasme]

  Hoe ís het toch in vredesnaam mogelijk dat al die dwaze ‘goedmenselijke’ ezelsveulens deze praatjes geloven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s