Catherine Keyl wil dat Europa vluchtelingen gaat weren

Screenshot_37

Catherine Keyl

Volgens Catherine Keyl moet Europa de vluchtelingenproblematiek oplossen door haar grenzen te sluiten. “Ons hele sociale bestel staat op kraken.”

Dat zegt de presentatrice maandag tijdens het NPO1 radioprogramma De ochtend, in het onderdeel Het Mediaforum. Volgens Keyl realiseert Europa zich niet dat het in een ‘nieuwe oorlog’ beland is. “Deze vluchtelingenstroom gaat natuurlijk niet stoppen, dat is duidelijk. Zeker niet als we blijven reageren zoals we nu doen.” De burgers van Europa zouden volgens haar hun oren en ogen sluiten en wel “zien hoe het afloopt”.

Lees verder>>>
(h/t “peterselie 1”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Europa, gezond realisme, Graaien, Immigratie, NPO. Bookmark de permalink .

48 reacties op Catherine Keyl wil dat Europa vluchtelingen gaat weren

 1. DonnaDolce zegt:

  Inderdaad, Catharina, nu de overheid nog, de ballen.

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Volgens Catherine Keyl moet Europa de vluchtelingenproblematiek oplossen door haar grenzen te sluiten. “Ons hele sociale bestel staat op kraken.”

  http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/3087/Catherine-Keyl/actua/index.dhtml

  Gelukkig dat we Catherine in ons midden hebben. Nu Angela Merkel nog over de streep trekken.

  Like

 3. Driek zegt:

  Goh, ik weet niet wie Catherine Keyl is, maar dat komt misschien omdat ik geen televisie heb, maar ik geef haar een pluim. Ik vind het dapper van haar om zo ronduit te zeggen dat de grenzen dicht moeten. Wie weet is zij wel een lezer van de site van E.J. Bron. Je weet het tegenwoordig maar nooit.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Nooit van haar verwacht,maar:klasse!Eindelijk eens iemand die zich niet de mond laat snoeren,in dat [gekochte!]wereldje!Iemand die haar ogen,oren en verstand gebruikt!Nu de rest van de media nog!

  Like

 5. Catherine: Tenminste 1 vrouw MET hersens!

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  He, er wordt een bekende Nederlander wakker. Grappig. Hopelijk volgen er meer.

  Like

 7. Charles Martel zegt:

  De gewone burger heeft ben dit al lang begrepen, alleen de Mogherini’s en andere huurlingen politici en journaille ontkennen het licht van de zon, want niet politiek correct. Dat zij branden!

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  DE BURGERS @catherinekeyl?Je bedoelt de POCO linxen zéker! WIJ vd #PVV willen allàng dat Europa ‘vluchtelingen’ weert http://www.nu.nl/achterklap/4099921/catherine-keyl-wil-europa-vluchtelingen-gaat-weren.html

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Nou, dan is één schaap tenminste over de dam. Beter laat dan nooit!
  Nu de hele rest van het politieke- èn mediawereldje nog, dan begint het nog eens ergens op te lijken!
  (Overigens: Join the club, Catherine: Geert hamert hier al jaren op!)

  Like

  • peterselie1 zegt:

   “Nou, dan is één schaap tenminste over de dam.” Nou dat is dus niet helemaal het geval Frau Geissler, Gerard Joling ging Catherine Keyl voor, dat had je kuunen weten….

   Gerard Joling: Ik word echt bang in eigen land

   erard Joling heeft kritiek geleverd op de beleidsvoering van de Nederlandse regering. De zanger-presentator meent dat Nederland verstikt wordt door afspraken en verdragen. Met name nadat een delegatie van Koerden maandag de ontvangsthal van het Tweede Kamergebouw binnendrongen – om aandacht te vragen voor het geweld van de terreurbeweging IS – zette Geer aan het denken.
   In zijn blog schrijft Gerard dat hij druk is geweest met opnames voor zijn kerstalbum. Minder blij wordt hij van het nieuws uit Den Haag. ‘Het volk wordt financieel kaalgeplukt en qua sociale voorzieningen worden we teruggegooid naar de jaren 30. Niemand luistert naar het volk’, bekritiseert hij de regering.

   ‘Ik mag hopen dat de bevolking nu wel weet hoe zij politieke aandacht in de Tweede Kamer kunnen krijgen. Bestormingen en stennis schoppen; het is waanzin ten top, maar keer op keer succesvol voor niet-Nederlanders. Hier zakt mijn broek vanaf. Ik word echt bang in eigen land.’

   Waanzin
   Geer vindt verder dat Nederland ‘overspoeld wordt door immigranten die ons land veel geld kosten’. ‘Het lijkt wel of wij meewerken aan onze eigen ondergang. Alsof wij verstikt worden door afspraken en verdragen, zonder dat wij voor onze vrijheid kunnen zorgen.’ >>> http://www.ad.nl/ad/nl/1002/Show/article/detail/3765135/2014/10/09/Gerard-Joling-Ik-word-echt-bang-in-eigen-land.dhtml

   Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Eindelijk een bekende Nederlander die open durft te zeggen wat een ruim deel van Nederland al jaren denkt. Nu de rest van de bekende Nederlanders. Afrika moet zijn eigen problemen oplossen. Na 60 jaar onafhankelijkheid en ontelbare miljarden aan ontwikkelingsgeld wordt het tijd dat Afrika zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Laten we beginnen met volgend jaar geen glazenhuis meer op te richten. Kunnen de ego trippende grootverdieners uit omroepland eindelijk tot bezinning komen en overdenken dat ze met al hun acties behoudens hun ego Afrika en Europa bepaald geen dienst hebben bewezen.

  Like

 11. R.Kroonenberg zegt:

  Het is knap laat, maar…scherp gezien hoor Catherine
  heel dapper ook dat je dit zo maar hardop zegt
  men zal je (schatten wij hier in) wel met gelijke munt belonen
  .
  want het kromme slaan wij hier in Nederland niet écht graag recht
  dus de boodschapper brengt z’n boodschap min-of-meer voor spek & bonen
  en krijgt ze dan vervolgens knap breed uitgemeten…
  .
  hij zou haast beter nog in Griekenland kunnen wonen
  en daags genieten van al ’t mooie en ’t lekkere eten
  terwijl hij (als jij) kans ziet daarnaast óók wat te verdienen…
  .
  Maar goed..knap laat dus, maar je hebt het wél gezegd
  Catherine Keyl….jij bent nog niet zo slecht… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 12. Jan zegt:

  Hoe lang zal het duren voor een linksmens die leeft van de asielshopindustrie haar uitscheldt voor ‘vuile Jodin, je dient beter te weten wat vervolging betekent. Typisch joods’?

  Like

 13. Benesha zegt:

  Ik ben er 100% zeker van dat de EU elite maar al te goed weet waar ze mee bezig is op dat immigratievlak op instigatie van hun bazen bij Bilderberg. De clash moet er komen waarbij ze hopen dat zij er weer beter, dictatorialer, rijker zullen uitkomen. Maar ik ben ervan overtuigd dat deze politiek en de komende clash tussen volkeren en culturen in hun eigen gezicht zal uiteenspatten, hen daarmee ook verdelgend.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  “De burgers van Europa zouden volgens haar hun oren en ogen sluiten en wel “zien hoe het afloopt”. ”

  Ik voel me beslist niet aangesproken. Mijn oren en ogen zijn al enkele tientallen jaren open!
  Had je je klep niet eerder kunnen opentrekken, Catherine?

  Like

  • Giny zegt:

   Tistochwat

   Ook ik ben niet onder de indruk van de uitspraak van mevr. Keyl,
   ze verketterde Geert Wilders om dat soort uitspraken!
   Komen de gelukszoekers een beetje te dicht in haar buurt!!!
   Had inderdaad eerder haar klep open moeten trekken!

   Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: Had je je klep niet eerder kunnen opentrekken, Catherine?

   Nou ja, beste Tistochwat, het is al een hele vooruitgang dat een bekend persoon iets durft te zeggen.Ik neem aan dat velen, behalve Driek, die Catherine wel kennen. Alle beetjes helpen tenslotte. Denk ik dan.

   Like

 15. Ad de Koning zegt:

  Eindelijk, want ik stuur mails aan allerlei bekenden waarop ik soms een wazig antwoord krijg waaruit dan blijkt dat ze het natuurlijk niet met mij eens zijn en dat ze het nog eens uit zullen leggen waarna ik natuurlijk woest wordt en een nog bozere mail terugstuur. Maar een bericht van Catherine Keyl maakt natuurlijk veel meer indruk, daar kunnen geen 10 mails van mij tegenop. Ik hoop dat er meer bekende personen volgen, daar moet het toch ook van komen, zoiets treft de linkse gutmenschen veel meer.

  Like

 16. Loes Geurts zegt:

  Catharine

  Like

 17. Loes Geurts zegt:

  Catharine denkt dat we op een eiland zitten. hek er omheen en opgelost.

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Na al die jaren PVV-haat ventileren voor een goed salaris, eindelijk eens iets verstandigs zeggen op de staatspropaganda NPO? Ik kan het niet knap vinden, was daar 10 jaar geleden mee gekomen, dan was het nog een prestatie geweest.

  Like

 19. kraftavilqa zegt:

  Wat zal ze daarvoor veguisd worden.

  Like

 20. Dicksy zegt:

  Ik denk toch dat het beter is dat de boel in de hele EU serieus ontploft met alle gevolgen vandien. Zij die het kunnen veranderen willen niet en zij die het willen veranderen kunnen/ mogen het niet. Daar zal maar één het slachtoffer van zijn en dat zijn wij de gewone echte autochtone Europeanen. En zijn onze politici geen autochtone Europeanen ? Nee, dat zijn buitenaardse wezens die niets van onze cultuur en gewoontes kennen en leven in een andere dimensie anders hadden ze het probleem allang ingezien.

  Like

 21. tjonge zegt:

  gerard joling gaf nog niet zo lang geleden ook flink tegengas, weet niet meer precies waar het over ging.
  .
  @loes geurts, en uw oplossing is ??? wat is er mis met ouderwetse grenscontrole, scheppen we nog banen ook voor douane beambten.

  Like

 22. tjonge zegt:

  offtopic maar wou ut ff kwijt, zat net nos journaal te kijken wat ik normaal gesproken nooit doe, maar wou het nieuws over die omgevallen telekranen weten.
  .
  daarna het nieuws over de in brand gestoken auto van de burgemeester van rucphen, hier weet ff door de nos-dame de pvv fijn geframed met deze aanslag zonder enige reden of aanleiding.
  .
  mijn bek viel open, de brutaliteit van de nos kent schijnbaar geen grenzen !

  Like

 23. Scheerzeep NU zegt:

  Catherine Keyl heeft haar carriëre al afgerond, vandaar dat zij kan zeggen wat zij wil zonder dat het consequenties heeft voor haar toekomst. De rest houdt zijn mond dicht, behalve over Zwarte Piet, want die is racistisch. Wel of geen zwarte, dat is de vraag aan Piet.

  Like

  • tjonge zegt:

   goed dat ze er wat van zegt, maar zoals ik al vaker geschreven heb, de openbaringen komen altijd zodra ze met pensioen gaan !
   ik vindt het hypocriet, zolang ze nog niet met pensioen zijn werken ze zelf nog vrolijk mee aan het p.c.gelul want bang voor carrière en centjes, om vervolgens als het geen nare gevolgen voor eigen inkomen meer heeft de held lopen spelen.
   .
   voor mij zijn dat geen helden maar lafaards..
   .
   aan de andere kant, het is iig beter dan HELEMAAL niets zeggen, dus toch iets minder laf dan de andere lafaards.

   Like

 24. Vertel dat tegen RUTTE en zijn waardeloze marionetten kabinet.Obama is overal aan het provoceren en Europa zit met de rotzooi.
  Bewuste keuze van Obama,Europa moet een chaos worden

  Like

  • Anna zegt:

   Gerrit Reindsen ; Dat is helemaal waar……. Obama speelt de islamitische kaart….. En maar weinigen hebben dat begrepen….. Zelfs in zijn eigen land niet…….Obama deugt niet……hij spreekt met een wel drie dubbele tong….. Zelden z’ on slechte achterbakse president gezien….. Niet alleen Europa zal in een chaos komen te vervallen ook het Midden Oosten…… En laatst was hij in Afrika ook al aan het stoken…… Hij provoceert de hele wereld.
   Dat zal zijn nalatenschap worden; WERELD CHAOS……..

   Like

 25. Adrianus johannus zegt:

  Er is alleen een oplossing indien die landen waar men vandaan komt het direct laat stoppen. Dit men enige steun van de westere landen om een beter toekomst daar op te bouwen.

  Like

 26. delamontagne zegt:

  Om eerlijk te zijn, ik ken die Mevr. Keijl niet echt. Mischien heel vroeger eens iets van haar gezien.
  Maar sommige reacties lees ik ze vroeger “heel” anders sprak ! Kijk dat geeft weer een andere wending aan de zaak. Maar als veel NL-ers haar kennen, vind ik het toch positief: “LIEVER LAAT DAN NOOIT”.
  Nu nog enkele andere “beroemheden”: Paul de Leeuw, Jeroen Paus, enfin jullie kennen ze beter allemaal en niet te vergeten: Zie ik soms op Vrijdagavond bij die Jeroen. Ene Dolfie Zalfie. Schijnt een komiek te zijn die z,n blik op de wereld-polletiek laat schijnen. En die Jeroen maar knikken. Ik pak onmiddellijk ,t bijstand-apparaatje om in ieder geval het geluid niet te hoeven horen.

  Like

 27. Republikein zegt:

  Het blijft een geweldige!
  Wat? HUPPELKUT!
  tjonge zegt:
  3 augustus 2015 om 20:38

  Het blijf een geweldige!
  Wat? HUPPELKUT!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/08/burgemeester_rucphen_is_zeer_p.html

  Like

 28. Scarlatti Bombatti zegt:

  http://www.catherine.nl/catherine-column/twitter-troll 03-08-2015 Cathérine,
  Niet alleen een wet tegen het ìnternet getreiter want wàt dacht je v t getreiter IN de Kamer tov de #PVV?

  Jij concludeert nu tzelfde als Geert Wilders allàng aandraagt aan feiten maar desalniettemin wordt hij toch weggezet als discriminerende racist.

  Ik ben blij dàt je je uitspraak gedaan hebt http://www.nu.nl/…/catherine-keyl-wil-europa…

  al is t laat… maar beter laat dan nooit!

  Ik ben zeer benieuwd hoe het je vergaan zal nu, want je begrijpt zeker wel dat jij nu hetzelfde bejegend gaat worden als wij die PVV gezind zijn.

  All the best!
  Scarlatti

  hier haar column Lifestyle | 0 | 22 oktober 2014 | Door Catherine twitter troll

  Stel ik zit in een café en er komt een man op me af die me meedeelt dat hij me gaat aanranden, m’n kop eraf hakt en me daarna in stukjes snijdt. Dan roep ik de kastelein of iemand anders aan de bar, de man wordt terecht gewezen en het café uitgegooid.

  Als iemand iets dergelijks op het internet zegt maakt niet uit. Facebook, Instagram of Twitter: het kan allemaal, want het is niet echt. Internet is een wereld waar alles is toegestaan.

  Hoewel de website van de politie zegt dat wat in het echte leven niet mag, op het internet ook niet kan. Niemand trekt zich er iets van aan.

  Het ergste wat op dit gebied gebeurde was de pestster van de McCanns. U weet wel, die ouders die op vakantie in Portugal waren en hun 4-jarig dochtertje kwijt raakten. Ene Brenda Leyland stalkte de ouders jarenlang met de mededeling dat ze slechte ouders waren. Toen een verslaggeefster van Sky die Brenda vond, meldde ze ‘dat ze het recht had’ de ouders te stalken. Een paar dagen later pleegde Brenda zelfmoord in een hotelkamer.

  Misschien is het voor stalkers geen echte wereld, voor de gestalkten is het dat wel.

  Peter R. De Vries ken ik niet echt als een doetje. Tenslotte weet hij zich al jaren te handhaven in de wereld van criminelen. Toen hij zich in de Zwarte Pieten discussie mengde ( moet je ook niet doen, Peter, het is een kinderfeest) werd hij op internet met de dood bedreigd. Ik meen te hebben kunnen zien dat hij daar enigszins aangeslagen door was.

  Andries Knevel, die jarenlang prima journalistiek werk leverde, stelt één ongelukkige vraag (kan gebeuren, hij is ook een mens) en wordt totaal op internet afgebrand.

  Tegenwoordig is het wel bijna zo dat als je niet bedreigd wordt je niet meedoet. Maar dit moet natuurlijk stoppen.

  Blijkbaar zijn we met z’n allen niet volwassen genoeg om de internet wereld aan te kunnen, en zullen er gewoon politieagenten voor het web moeten komen.

  Eigenlijk mag je van die grote internetbedrijven, die omzetten hebben als kleine landen, verwachten dat ze verantwoordelijkheid nemen en mensen aanstellen die in elk geval het stalken in de gaten houden. Maar ja, dat gaat ten koste van de winst natuurlijk.

  Het wordt tijd dat er een wetsvoorstel in de Kamer komt om het laffe, criminele internet-getreiter keihard aan te pakken. http://www.catherine.nl/catherine-column/twitter-troll

  Like

 29. Frerik zegt:

  Meer meer meer van deze bekende nederlanders. geweldig

  Like

 30. Republikein zegt:

  jungleelephant zegt:
  3 augustus 2015 om 23:04
  Geheel mee eens beste Yvonne!

  Like

 31. Scarlatti Bombatti zegt:

  en hier kun je wat reacties lezen en dit staat er al boven:

  Dames en heren, blijf on topic en niet generaliseren. U riskeert een ban.

  http://www.nujij.nl/showbizz/catherine-keyl-wil-dat-europa-vluchtelingen-gaat.33001800.lynkx

  Like

 32. Kwant zegt:

  Niet de burgers maar de heren politicus sluiten hun ogen en vooral hun oren er wordt al tientallen jaren gewaarschuwd voor deze problemen. Hoofdzakelijk Door de burgers maar ook Door vooraanstaande mensen maar de politiek blijft blind en doof op een enkeling na. Helaas krijgt deze te weinig stemmen om alles goed te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s