Mekka Duitsland – Het voorportaal van de hel

Screenshot_11

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

In ieder land bestaan staatsgeheimen. Wanneer iemand met een vertrouwelijke functie een roman schrijft over de gevolgen van de migratiestromen, dan kom je dingen te weten die je doen huiveren.

In Duitsland hebben de migratiebewegingen uit de islamitische wereld de burgers tot nu toe meer dan 7.500 terreurondersteuners bezorgd. Binnen een periode van slechts drie jaar is hun aantal verdubbeld. Ter herinnering: in de hoogtijdagen van de RAF volstonden minder dan 50 radicale terroristen om ervoor te zorgen dat een heel land zich in een status van permanente noodtoestand bevond. Maar in Mekka Duitsland mag men om redenen van politieke correctheid tegenwoordig niet openlijk spreken over het terreurgevaar en de gevolgen van de migratie uit islamitische landen.

De voormalige politieman Stefan Schubert, die met “Gangland Duitsland” een bestseller schreef, is als vakman voor speciale eenheden ook een voormalig iemand met een vertrouwelijke functie. Er zijn dingen waarover hij ook nu nog niet openlijk mag spreken. Wat doet men echter als men de politieke correctheid helemaal beu is en graag de aandacht wil vestigen op dreigende scenario´s – ja, wil waarschuwen –, maar dat echter niet mag? Men verpakt de boodschap in een thriller.

In de zojuist verschenen spannende roman “Der Konvertit” (“De bekeerling”) schetst Stefan Schubert een schrikbarend realistisch beeld van de situatie daarbuiten, die de meerderheid van de bevolking blijkbaar nog steeds als aangenaam beschouwt.

Schubert denkt vooruit op scenario´s die hier daadwerkelijk ieder moment kunnen plaatsvinden: een islamitische terreuraanslag op een kazerne van het Duitse leger, gewetenloze Amerikaanse geheime diensten die Duitsland als hun kolonie beschouwen, politieke moorden, bureaucratie en een politie die weliswaar gemotiveerd is, maar door de aanwijzingen van de politiek in haar werk gehinderd wordt.

Wat gebeurt er eigenlijk in Duitsland als het een moslim een keer datgene lukt wat volgens de binnenlandse veiligheidsdienst steeds meer jonge moslims heel graag willen: een terreuraanslag met veel Duitse slachtoffers? Gaat het leven dan gewoon verder? Of zal de sowieso al merkbare splijting van de samenleving in één klap kloven openen die niet meer te dichten zijn? Stefan Schubert schrijft datgene op wat niemand durft uitspreken: delen van het Duitse leger en de politie zullen rechts-extreme netwerken ondersteunen en vergeldingsacties plannen. En daaruit zou een geweldsspiraal kunnen ontstaan die door niemand meer is te stoppen.

En precies tegen deze achtergrond wordt aan de bevolking op dit moment veel informatie onthouden. Ongeveer 250 boeiend geschreven pagina´s zullen vanuit de zienswijze van de lezer vooral onderhoudend zijn – mij heeft ook de schrikbarend realistische opsomming van naar de rand gedrongen feiten gefascineerd, die men op deze wijze gegarandeerd niet in onze media vindt. Bijvoorbeeld op pagina 108. Daar beschrijft Schubert hoe de Amerikanen in Duitsland data verzamelen en deze ook na lange tijd nog reconstrueren. Ik wil hier niet vooruitlopen op de details.

Als de Duitse regering wil weten wat een Duitser meer dan tien jaar geleden in een telefoongesprek heeft gezegd, dan komt ze dat te weten. En weliswaar van de amerikanen tegen betaling. Want de NSA nam al voor de terreuraanslagen van 11 september 2001 alle communicatie in Duitsland op. En wel duurzaam. Ook Edward Snowden heeft nooit te kennen gegeven hoe lang deze activiteiten al plaatsvinden op Duits grondgebied. Je komt ook veel andere spannende details te weten in “De bekeerling”.

Sinds de aanslagen van Parijs en Kopenhagen is het duidelijk dat de terreur steeds dichter bij Duitsland komt. Wanneer onze politie nu waarschuwt voor het islamitische terreurgevaar, wordt daar nauwelijks naar geluisterd. Zelfs na de aanslagen van Tunesië is islamitische terreur niet echt als gevaar in onze hoofden verankerd.

Stefan Schubert laat ons in zijn schrikbarend realistische scenario´s van de pakkende thriller niet alleen zien hoe gemakkelijk wij onszelf presenteren als doelwit van een aanslag. Hij voert de lezer ook vooral de vastgeroeste bureaucratische handelingen voor ogen, waar in geval van nood de terroristen hun voordeel mee doen. In duidelijke taal: Duitsland is zeer zeker niet goed voorbereid op een terreuraanslag, die nog slechts een kwestie van tijd is. Ruzie om competenties, ijdelheid en politieke twisten zullen dan onmiddellijk op de voorgrond staan. Zelfs zonder terreur durft de politie tegenwoordig veel gebieden niet meer te betreden. Na een aanslag door moslims, die gewetenloos zoveel mogelijk slachtoffers willen zien, zullen er veel vragen gesteld worden. “De bekeerling” laat ons zien waarheen de weg in het multiculturele “Mekka Duitsland”dan zal leiden – rechtstreeks in de hel.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Mekka Duitsland – Het voorportaal van de hel

 1. Aegolius cs zegt:

  Ik wil nog even smakelijk eten en ook u toewensen, lezer.

  Like

 2. Jan zegt:

  Lees net dat politiek correcte idiotie er ook debet aan is dat antiterreurteams steeds kleiner worden. Er wordt meer geouwehoerd dan getraind en er wordt driftig gefeminiseerd.  In seinem Buch legt Schubert in einem Handlungsstrang den Fokus auf eine Einheit der Spezialkräfte GSG9 bei ihrem Anti-Terror-Einsatz – dabei gehen sie hart und kompromisslos vor. „Die Leute habe keine Angst, die sind trainiert, gut ausgerüstet und vorbereitet“, sagt Schubert. „Die leben in einem ständigen Anschlagsszenario.“ Allerdings hätten die Spezialkräfte wie das SEK und die GSG 9 massive Nachwuchsprobleme – „Bewerber schaffen die Anforderungen in der Ausbildung nicht – und die Einheiten wollen ihre Erwartungen nicht senken“

  Dass immer weniger Bewerber die extremen körperlichen Prüfungen schaffen, liege daran, so der ehemalige Polizist Schubert, dass „die Polizei mehr auf soziale Kompetenzen geht als auf körperliches Training“. Auch die stetig steigende Frauenquote werde zum Problem, denn Frauen schafften die Anforderungen generell nicht. „Der Kreis der Bewerber wird immer kleiner.“

  http://www.focus.de/politik/deutschland/der-konvertit-der-kampf-in-urbanen-schuetzengraeben-ist-die-zukunft_id_4608470.html

  Like

 3. Pingback: Mekka Duitsland – Het voorportaal van de hel | Nikontino's Blog

 4. Wim zegt:

  Jihadisten plegen geen aanslagen in landen die in snel tempo zonder slag of stoot islamiseren
  Met de aanslagen van Madrid en Londen was het vooral de bedoeling angst te zaaien.
  Zodoende kon de angst voor de Islam juist een snelle islamisering in veel westerse landen
  door hun dhimmy beleid dit tot stand brengen.
  Nu door hun een grote aanslag plegen in bv Duitsland of Nederland zal geen angst opwekken maar vooral volkswoede en opstand tegen moslims.
  De islamisering en de Moslim bevolking is nog niet ver en groot genoeg om nu al met de ongelovige westerse wereld de strijdt aan tegaan.

  Like

 5. jaan zegt:

  De wielerwedstrijd Rondom De Henninger Turm in Frankfurt is dit jaar al afgelast omdat een “moslim” wilde doen waartoe de islam hem opriep. Daar hoor je niet veel over.

  Like

 6. Jean zegt:

  Nogmaals, wij MOETEN zelf gaan ingrijpen en de lafaards onder eigen volk uitschakelen voor er drama’s gaan plaatsvinden, dus starten met die rode en groene vuiligheid totaal op droog zaad zetten en het ze onmogelijk maken nog verder onze gemeenschap schade te berokkenen.
  Grenzen sluiten en alles wat hier niet thuishoort zoals illegalen, criminelen en steuntrekkers van vreemde origine dadelijk het land uitzetten want het is reeds 10 over 12 met dat zootje ons opgedrongen door die EU misdaadorganisatie net zoals het reeds 11 over 12 is met die EU misdaadorganisatie.

  Like

  • Pieter Appel zegt:

   Herstel van traditionele waarden in combinatie met een van jongs af aan bijgebrachte krijgscultuur vormt een krachtig antwoord op alle interne en externe bedreigingen. Lees: herstel-de-traditie.123website.nl

   Like

 7. oud-marinier zegt:

  Ik ben er 100% van overtuigd dat het in NL net zo erg is . Weliswaar minder openlijk…maar de wroeging tussen de autochtone/christelijke-alochtone bevolking en de de moslim gemeenschap , is zeer duidelijk voelbaar en kan (zal) op zeer korte tijd barsten. Ook in NL , ben ik er van overtuigd dat de politie en krijgsmacht , het op een gegeven moment niet meer accepteren dat ze door de politiek in haar werkzaamheden GEHINDERD wordt , op allerlei mogelijke manieren. En deze politie mensen en militairen zullen idd , bepaalde harde-kern groeperingen gaan ondersteunen. Of dit nu daadwerkelijk de “WIL” is van de EU leiders , om op deze wijze een “Europese burgeroorlog” te ontketenen …??? Is nog maar de vraag . Maar wat ALS ….en de volgende vraag is dan : ” Wie heeft er baar bij om dit te doen , en met welke reden ?” Een nieuw Verenigd Europa ? Denk dat men dan toch de verkeerde weg kiest , daar de EU burger absoluut niet dom is , laat staan bepaalde handelingen van de EU regeringen NIET accepteert , althans tot op zekere hoogte . Maar ook voor de EU burgers bestaan er grenzen . En wanneer die overschreden worden en men het BEU is , is het AFGELOPEN met welk EU-lid dan ook. Dan zal er een algehele burgeroorlog ontstaan ….Met een onzekere afloop …voor alle betrokken partijen.

  Like

  • Hans zegt:

   Baat hebben de USA,
   Het motief is tweeledig,
   1-moslims-voor-olie wat in de 50-er jaren als een akkoord is neergelegd, wij krijgen het tuig, grondgebied afstaan aan de inteelters en USA krijgt goedkope olie.
   2-De EU wordt zo kaalgevreten door de stroom “vluchtelingen” waaronder veel beroepsprofiteurs, allemaal gezonde ongeschonden mannen in de vruchtbare, agressieve en werkbare leeftijd (maar werken doen ze niet) ipv zielige oude vrouwtjes en kinderen en de eenheen van de EU brokkelt daardoor zó snel af dat de USA haar belangrijkste economische concurrent in feite heeft uitgeschakeld. zonder slag of stoot.
   Let wel, de Euro schopte het in 5 jaar tot 2e munteenheid en werd een bedreiging voor de Dollar.
   Nu niet meer, de Euro is in 15 maanden 30% van zijn waarde kwijt en als de parasieten met ons klaar zijn zijn we een 3e wereld unie geworden.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Hans….de vraag was eigenlijk retorisch bedoeld. Maar goed, …los daarvan , mijn bedoeling is dus dat de mensen die er dus profijt van hebben , mijns inziens dus aangepakt moeten worden. Ook onze NATO bondgenoot USA . Op economische wijze . Wij in NL cq Europa , moeten ons NIET de les laten lezen noch een bepaald beleid op laten dringen door Obama. Wat hij vindt en wat zijn standpunt is en welk beleid hij wil voeren , is ZIJN pakkie-an. Wij NLers en eventueel andere Europeanen, varen onze eigen koers . Als Obama dat niet zint ,…is dat ZIJN probleem.

    Like

 8. jungleelephant zegt:

  Zijn deze boeken ook in het Nederlands verkrijgbaar?Mijn Duits is niet meer wat het geweest is!

  Like

 9. Hans zegt:

  Ik kan jullie zeggen dat de haat onder Speciale Eenheden, Commando’s en Mariniers tegen moslims zo groot is dat jullie dat niet kunnen voorstellen.
  Met de beste bedoelingen erheen, totaal kapot en gedesillusioneerd terug.
  Weten dat overal waar islam heerst er nooit enige duurzame verbetering mogelijk is.
  Het lijden zal immer en volcontinue zijn.
  Ikzelf ben elders werkzaam geweest maar ik ken genoeg hele hele moedige kerels.
  Hierbij een anekdote van een kennis (scherpschutter)
  Prov. Helmand, Afganistan, Datum ***********
  “Ik heb 18 dagen achter mijn ******geweer gelegen en had hem in het vizier. De taliban hoofdman die elke dag een vers jongetje liet brengen van een jaar of 5, 6. Door mijn vizier kon ik het misbruik soms zien.
  18 dagen heb ik op een “go” moeten wachten. Toen ik afdrukte en zijn kop rood achterover zag slaan werd ik euforisch, zo lekker als sex.”

  Like

  • jungleelephant zegt:

   18!!!!dagen dat aan moeten zien en moeten wachtten:daar wordt je toch helemaal gestoord van?Ik heb respect voor die mannen en hoop,als de tijd daar is,dat ze aan onze kant staan,ondanks bevelen van hogerhand en eventuele gevolgen:we zullen ze nog hard nodig hebben!

   Like

   • Hans zegt:

    U moest eens weten wat er in “praatgroepen” van ex-militairen rond gaat. Weinig “ex”.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    @Hans , zoals ik al zei : QPO …qua patet orbis ….zo wijd de wereld strekt !!! Eens ’n marinier , altijd ’n marinier .Ik neem aan dat andere elite eenheden ook zo’n soort spreuk hebben wat op hun “eigen eenheid” slaat. En ja , oud militairen (is de term die ik prefereer boven EX ) , hebben diep in hun hart , de liefde voor ’t vak , nog steeds. Veelal “gedwongen” ( om uiteenlopende redenen) de krijgsmacht verlaten. Maar ik ben er zeker van , dat mocht het daadwerkelijk in NL cq elders in Europa tot een uitbarsting komen in tot een burgeroorlog leiden , DAT deze oud militairen , zonder probleem bepaalde ‘groeperingen’ gaan opzetten ivm de verdediging van de bevolking. En daarnaast acties zullen ondernemen TEGEN het islam-tuig in de zgn. vluchtelingen. In het zal er HARD aan toegaan.

    Like

   • jungleelephant zegt:

    Ik kan me er iets bij voorstellen!

    Like

  • oud-marinier zegt:

   QPO…!!!

   Like

 10. Bob Fleumer zegt:

  We moeten meel strooien in de hal van het Berlemont gebouw en zeggen dat het antrax is, moet je zien hoe hard ze rennen!

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  De gemiddelde Nederlander wilde geen €U grondwet, doch kreeg hem door de volksverlakker en landverrader Jan Peter Balkenende en kornuiten toch door de strot geduwd.
  Tot m’n grote droefenis stemden van de 62% tegenstemmers van die grondwet de overgrote meerderheid weer op die vuige landverraders partijen.
  De overgrote meerderheid der autochtone Nederlanders lijdt aan een psychische aandoening, politiek masochisme.
  Ze genieten er van belogen en bedrogen te worden en kiezen dus voor de partijen die dat doen…
  Dat ze zich zo medeplichtig maken aan landverraad schijnt deze gestoorden niet te interesseren, wellicht een eigenschap van die gestoordheid.
  Wanneer de islam rotzooi losbreekt weten ze van niets, als de islam verslagen is blijken ze de helden te zijn die voor onze vrijheid gestreden hebben.
  Verliezen we die strijd, hebben ze altijd al bij die terreur organisatie gehoord….
  Wat zijn de meerderheid der Nederlanders toch een gestoorde zakken!

  Like

  • Jean zegt:

   Hendrik, niet alleen de Nederlanders, ook de Vlamingen, ook de Duitsers, ook de Fransen enz. maar van een zaak ben ik zeker nl. Payday zal snel volgen en dan lopen die lafaards zelfs de moslims voorbij richting Afrika.

   Like

  • Republikein zegt:

   Nauhw, valt wel mee hoor!
   Damrak. 2020, het financiële centrum van het vrije westen.
   Gaan onze aandelen nog wat doen, is het bull of bear, de uitkomst is onzeker.

   Like

   • Qvic zegt:

    Aanstaande September 2015 verwacht ik dat de zeepbel van de aandelen wereldwijd knapt en dat de AEX index onder de 200 punten terecht komt. Want de laatste jaren is deze wel erg overgewaardeerd en staat het in geen verhouding meer met de werkelijkheid.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s