Duitsland: Nu 600.000 asielzoekers in 2015 verwacht – tot nu toe een “fabelachtige” 8.178 uitzettingen

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Duitse “Bundesamt für Migration” heeft zijn prognose voor het aantal tot het eind van het jaar te verwachten asielzoekers naar boven bijgesteld. Men houdt volgens de nieuwste berekeningen intern nu zelfs rekening met 600.000 vluchtelingen, bericht de “Potsdamer Neueste Nachrichten”. Ondertussen krijgen we te horen dat het aantal uitzettingen met 42% is toegenomen, zodat men toch een fabelachtig aantal van 8.178 asielbedriegers naar hun landen van herkomst heeft teruggestuurd, zoals trots verkondigd wordt door “Welt-Online”:

Het aantal uitzettingen uit de Bondsrepubliek Duitsland is sterk gestegen. Een woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken zei op vragen van “Die Welt” dat er in het eerste halfjaar van dit jaar al 8.178 afgewezen asielzoekers teruggestuurd werden. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar betekent dat een stijging van 42%. Volgens de informatie keerden tot eind juni 2015 al meer dan 12.600 personen vrijwillig terug naar hun landen van herkomst; 85% van hen is afkomstig uit de landen van de westelijke Balkan.

Omdat meer dan 80% van de asielzoekers helaas toevallig hun identiteitspapieren “kwijtraken”, zullen we nog heel lang mogen samenleven met de nieuwe medeburgers.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", asielwaanzin, Duitsland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Duitsland: Nu 600.000 asielzoekers in 2015 verwacht – tot nu toe een “fabelachtige” 8.178 uitzettingen

 1. Tistochwat zegt:

  Beetje off topic en een wat ouder bericht, maar zou dit waar zijn?

  http://www.pensioenleugen.nl/nieuwsberichten/klijnsma-koerst-af-op-pensioenonteigening.aspx

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Niks aan de hand; er zitten er nog veeeel, veeel meeer te wachten op hun kans. Eerst het Midden Oosten en Afrika kapot maken, Turkijke is al een eindje gevorderd en de EU van makabere Mogherini is nu aan de beurt! Na 1500 jaar wordt Europa opnieuw overspoeld door barbaren en andere Vandalusiers.

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Tijd voor nieuw beleid:geen papieren?Wegwezen al la minuut!Nergens recht op,nog niet op een kop koffie…pardon:thee!!!En uitzetbeleid is een lachertje!En in Nederland wordt er hooguit af en toe eentje uitgezet,maar die moet het wel heel bont gemaakt hebben!Eventuele andere uitzettingen:daar gaat een burgemeester of een school voor liggen met tranentrekkende reportage op het “nieuws”!Hebben ze van leugenbeest Mauro afgekeken,en,verdomd,het werkt nog ook:het mag blijven!Iedere keer weer!Galbakken!

  Like

 4. Jean zegt:

  Als wij nu 3 nullen daar aan koppelen voor heel Europa, dus 8.718.000 toeristen retour Afrika dan zag het er voor Europa een heel stuk beter uit “op alle gebied” en zeker op veiligheidsgebied.
  Wij moeten die vreetclubjes die geld verdienen aan die vreemdelingenindustrie zwaar aanpakken dus beginnen met die EU misdaadorganisatie want van die verzameling misdadigers valt NIETS positiefs te verwachten enkel maar ellende, armoede, onveiligheid en corruptie.

  Like

  • Vederso zegt:

   Mening van Vlad Tepes over Vice News op 31 juli 2015: Wow, VICE is now down to drunken rants. The speed with which this news service has fallen from a truly great and hip travel documentary video source to this,must have given a whole lot of people a nose bleed. I hope they warn us next time so we can chew gum or something on the decent

   Like

 5. Oxymoron zegt:

  Miljardair wil illegalen tegenhouden, subsidie voor abortusindustrie en klimaatagenda stoppen, en ISIS compleet vernietigen – ‘De belangengroepen in Washington weten dat ik niet te koop ben’

  Als de Republikeinen hem dwars blijven zitten, dan dreigt Trump als onafhankelijke kandidaat met de verkiezingen van 2016 mee te doen. Peilingen wijzen nu al uit dat hij ook dan een groot aantal stemmen zal krijgen.

  De Amerikaanse miljardair Donald Trump is er in zeer korte tijd in geslaagd om in vrijwel alle peilingen onder Republikeinen (2) naar de eerste plek te stijgen, en dat ondanks massale tegenstand uit de partij zelf, waar men niets moet hebben van Trumps anti-establishment houding. Trump heeft nu zelfs meer mensen achter zich als de nummers 2 en 3 (Jeb Bush en Scott Walker) bij elkaar opgeteld. Marco Rubio, een van Trumps Republikeinse rivalen, gaf ruiterlijk toe dat Trump met zijn slimme ‘recht voor zijn raap’ uitspraken steeds meer gefrustreerde Amerikanen aan weet te spreken. Donald Trump lijkt dan ook de enige die een echte bedreiging kan vormen voor Obama’s gedoodverfde opvolger Hillary Clinton.

  Zowel de Wall Street Journal, NBC als de Monmouth University plaatsen Trump op nr.1. Uit de grootste peiling, verricht door de universiteit, komt naar voren dat Trump met 26% ruim aan de leiding gaat, op grote afstand gevolgd door Jeb Bush (12%) en Scott Walker (11%). De andere 14 (!) kandidaten halen slechts tussen 1% en 6%.

  Het belangrijkste nieuws is wellicht dat Trumps ‘favorability rating’ – het aantal mensen dat positief over hem is- steeg naar 52%, tegen 35% ‘unfavorable’. Twee weken geleden bedroegen deze percentage nog resp. 40% en 41%. In deze statistiek staat Trump nu op de tweede plaats en moet hij alleen Marco Rubio (54%) nog voor zich dulden. Trump wordt op de voet gevolgd door Mike Huckabee (51%) en Rand Paul (48%). (1)

  Trump krijgt openlijk steun van ‘Tea Party’ icoon Sarah Palin, en is daar heel blij mee. Uit de peilingen blijkt overigens dat de miljardair het onder alle lagen –rijk en arm, oud en jong, conservatief / Tea Party en gematigd, goed doet.

  Industriële wederopbouw

  Een van Trumps belangrijkste punten is dat hij de industriële basis van Amerika, die in de loop der jaren vrijwel geheel naar het buitenland werd verplaatst, opnieuw wil opbouwen. Om weer banen aan de vele werkloze Amerikanen te kunnen geven wil hij de grenzen met Mexico compleet afsluiten voor de dankzij Obama mogelijk gemaakte gigantische toestroom van miljoenen illegalen, die in het zuiden van de VS –zoals in Californië- een ware explosie van criminaliteit hebben veroorzaakt. (3)

  Trump wil toestroom illegalen stoppen

  In een open brief aan het Amerikaanse volk schrijft Trump dat hij ‘het haat te moeten zien wat er gebeurt in Amerika, het land waar ik zoveel van hou. Ik ben doodziek van China, Mexico en al die andere landen die ons verslaan aan de onderhandelingstafel, en die eenzijdige deals krijgen van Washington. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat deze landen onze banen stelen en onze economische groeimogelijkheden om zeep helpen.’

  ‘Laten we eerlijk zijn: Amerika verkeert in grote problemen. Doordat onze incompetente leiders zoals Obama en Hillary Clinton worden overklast zijn wij het lachertje van de wereld geworden. Onze economie is een ramp. Ik denk dat het Amerikaanse volk klaar is voor de harde waarheid. U weet dat ik het zeg zoals ik het zie: dankzij Obama is de Amerikaanse droom dood.’ >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Donald-Trump-snelt-als-komeet-naar-nr1-in-peilingen-VS

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Eindelijk iemand met visie en ballen!Hopelijk laat hij Obama en Clinton alle hoeken zien;zou voor ons ook beter zijn!

   Like

  • Republikein zegt:

   Valt me een beetje tegen.
   De USA is een allegaartje, net zo als Down Under, geen cultuur, geen geschiedenis.
   Kan wel wat meer vertellen, ga ik niet doen, anderen weten beter of meer.
   Laat ik volstaan met deze link, voor iedereen te lezen.
   Wat ik zelf weet komt een andere keer.
   Oh ja, boter op het hoofd van de Yankee!
   http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/08/trump_huurde_duizenden_immigra.html

   Like

   • Oxymoron zegt:

    Je hebt helemaal gelijk Republikein zo zie je maar weer eens wat het woord van een bijna onafhankelijke republikeinse presidentskandidaat waard is namelijk zero, zippo, nul komma nul en nog meer woorden van gelijke strekking. In mijn opinie is geen een politicus te vertrouwen ze zijn hoofdzakelijk bezig met eigen gewin en draaien met alle winden mee en zeker in de Nederlandse monarchie….

    Like

 6. Oxymoron zegt:

  Zomer 2015. Einde van de grenzeloze EU?

  Door Joost Niemöller

  De immigratie is de grootste zorg van de Europese bevolking. Maar de bestuurselite in Brussel zwijgt als vanouds. Dat de kloof er is, wordt overal in de media, ook bijvoorbeeld in de Franse, gesignaleerd.

  Op deze video is te zien hoe in Dresden migranten in een asielzoekerscentrum elkaar te lijf gaan. De problemen en de spanningen in Europa met de immigrant nemen snel toe.

  En zeker in Duitsland, dat nu een record aantal immigranten binnen zijn landsgrenzen heeft, namelijk 11 miljoen. In de maand juli kwamen er meer nieuwe ‘asielzoekers’ binnen dan ooit, namelijk 79.000. In één maand!

  Een van de gevolgen is steeds meer geweld van allochtone bendes tegen autochtonen.

  En zelfs in Duitsland is er nu een enkele CDU politicus die de grenscontroles terug wil en dit ook openlijk zegt. Een onderwerp wat bij zusterpartij CSU al geen taboe meer is.

  Dit is de zomer van de illegale immigratie.

  We zien dat er in de praktijk geen Europees immigratiebeleid bestaat en geen asielbeleid. Ieder land voert zijn eigen discussie en komt met zijn eigen oplossingen.

  In Hongarije worden werklozen aan het werk gezet om in hoog tempo een hek te bouwen aan de zuidgrens. Wie zich niet aanmeldt, kan een flinke korting op zijn uitkering verwachten. Het hek moet aan het eind van deze maand klaar zijn. De Hongaarse premier verklaarde een maand geleden dat de immigranten die uit ‘het hart van Afrika’ komen, een bedreiging vormen voor het bestaan van Europa. In Hongarije stierf het Europa zonder grenzen, schrijven nu de Franse kranten. Lees verder >>> http://joostniemoller.nl/2015/08/zomer-2015-einde-van-de-grenzeloze-eu/

  Like

 7. Jan zegt:

  Noordafrikaan misbruikt 7-jarig meisje

  Am Montagabend missbrauchte ein bislang Unbekannter ein 7-Jähriges Mädchen am Spielplatz. Gegen 18.30 Uhr lockte der Mann das Rad fahrende Mädchen in einem unbeobachteten Moment ins Gebüsch. Dann hielt der Triebtäter dem Mädchen den Mund zu und verging sich an ihr.

  https://www.netzplanet.net/chemnitz-nordafrikaner-missbraucht-7-jaehriges-maedchen-am-spielplatz/

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Arm kind!En die verkrachter komt er waarschijnlijk nog mee weg ook want die zwarten lijken allemaal op elkaar;ik hoop dat zijn handel er af rot!En nog maar meer van dat schorem binnen halen;wanneer slopen we het kabinet?

   Like

 8. Jan zegt:

  Het wordt steeds krankzinniger: tentenstad voor 1000 parasieten op parkeerplaats van politieschool


  Auf einem Parkplatz des Landesamtes für Ausbildung, Fortbildung und Personalangelegenheiten der Polizei (LAFP) in Selm-Bork werden noch in diesem Monat bis zu 1000 Flüchtlinge untergebracht. Geplant ist eine Zeltstadt. An der arbeiten die Verantwortlichen nun mit Hochdruck.
  Noch im August soll eine vorrübergehende Notunterkunft für rund 1000 Flüchtlinge in Bork entstehen. Dafür wird der Parkplatz hinter dem Hallenbad des LAFP genutzt. Dort sollen Traglufthallen oder Zelthallen aufgebaut werden, heißt es in einer Mitteilung des Innenministeriums. Diese Unterkünfte sollen winterfest, beheizt und mit einem festen Boden versehen sein. Daneben sollen Sanitäreinrichtungen und eine Großküche entstehen.

  https://www.netzplanet.net/asyl-zeltstadt-fuer-selm-bork-1-000-fluechtlinge-auf-parkplatz-der-polizeischule/

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ik heb een tijd met het idee rond gelopen om terug in Duitsland te gaan wonen,maar geen haar op mijn hoofd die er nu nog over wil denken,laat staan doen!

   Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Was het niet in de jaren dertig dat het gekozen Duitse bestuur meende meer “Lebensraum” benodigde waardoor minstens 100.000de militaire jongeren zijn opgeofferd?

  Kennelijk is het met de geboorteaanwas nooit meer goed gekomen en nadien wellicht door het stijgen van de welvaart. Zelfs de geboortepromotie in de DDR hielpen weinig en na de hereniging, bleef Duitsland geplaagd door inkrimping van de bevolking. Evenals andere Europese landen.

  De EU had in het verleden dergelijk “staatsrechtelijk probleem” waargenomen. Tenslotte heeft een staat behoefte aan burgers (economische) aanwas, als existensie dat het voortbestaan van de staat als bestuurvorm kan waarborgen.

  Alzo geschiedt in het hedendaagse Duitsland en in mildere vorm elders, ‘n “technisch” politiek “probleem” van wat het bestuur voor ogen stond, versus de autochtone bevolking dat weliswaar gestemd had maar thans wordt geconfronteerd met een eerzaam uitgebrachte stem en gevolg.

  Merkel gaat het zeker allemaal oplossen, mogelijk met behulp van de kerk (Luther) dat deze vluchtelingen anders zijn.

  Met referte aan het NOS artikel kan ik schrijven de fabeltjeskrant meer inhoud had.

  Zo droom ik maar wat weg en gelukkig zal het …….

  Like

 10. Ad de Koning zegt:

  Ik zou wel eens willen weten hoeveel van die teruggestuurde migranten inmiddels alweer opnieuw naar Duitsland zijn vertrokken want die berusten er echt niet in en zullen het steeds opnieuw proberen tot er weer eens een algemeen pardon komt, het is dweilen met de kraan open.

  Like

 11. Pingback: Duitsland: Nu 600.000 asielzoekers in 2015 verwacht – tot nu toe een “fabelachtige” 8.178 uitzettingen |

 12. Hendrik M. zegt:

  In dit oplopend tempo zal het nog maar enkele jaren duren tot elk werkend autochtoon Duits gezin een eigen asieldreiger heeft.
  Verplicht gehuisvest en verzorgd en een door de staat te bepalen zakgeld.
  Nederland hobbelt hier helaas gedwee achteraan.

  Like

 13. Aegolius cs zegt:

  Merkel: vluchtelingenprobleem groter dan Griekse crisis

  De vluchtelingenproblematiek in de EU kan voor Europese landen een groter probleem worden dan de Griekse schuldencrisis. Dat heeft bondskanselier Merkel gezegd in een interview met de Duitse omroep ZDF. Europa krijgt de komende jaren waarschijnlijk te maken met een grotere toestroom van vluchtelingen.
  Merkel vindt…………
  http://nos.nl/artikel/2052399-merkel-vluchtelingenprobleem-groter-dan-griekse-crisis.html
  Dát gaat centen kosten, nietwaar?!
  Z’n 1000 per dag x 30 dagen zakgeld (?) x huisvesting x ambtenaren- x scholingsinzet en gezondheidszorg ….?!
  Dat kostenplaatje wil ik niet nader uitrekenen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Dat Ferkel weet het en legt het geen strobreed in de weg!Opsluiten tussen honderd hitsige negers,alvorens haar te hangen waar ze hoort:aan de hoogste boom!

   Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Ik stel voor dat de LINKSEN/RODEN in Duitsland, alsook de christen-democraten van de CDU, en de Groenen/B90/die Grüne, massaal deze vluchtelingen in EIGEN HUIS dienen op te vangen. Maar let op, dan geven deze politieke lafaards niet thuis! Neen, de gewone burger, die kan het weer opsoppen. En niet alleen in Duitsland, maar ook in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s