Wilders: Nederland geen Leger des Heils van Afrika, stop asiel-tsunami!

PVV rood wit blauw

Vragen van het lid Wilders (PVV) aan de minister van Veiligheid en Justitie over hordes gelukszoekers die Nederland overspoelen:

1.) Bent u bekend met het bericht ‘Asielzoekerscentra slibben dicht?’ (*)

2.) Bent u het met mij eens dat het ongewenst is om van Nederland het Leger des Heils van Afrika te maken? Zo nee, waarom niet?

3.) Deelt u de mening dat het krankzinnig is om asielzoekers een gratis huis te geven, waardoor Nederlanders die wachten op een sociale huurwoning worden overgeslagen?  Zo nee, waarom niet?

4.) Waarom blijft u maar doorgaan met het eindeloos pamperen van gelukszoekers en laat u de Nederlanders stikken?

5.) Bent u van plan asielzoekers in de toekomst weer op vakantieparken te huisvesten, terwijl veel Nederlandse gezinnen door het afbraakbeleid van dit kabinet niet eens op vakantie kunnen?

6.) Heeft u zelf al een paar asielzoekers in huis genomen? Zo nee, waarom niet?

7.) Bent u het met mij eens dat ongeletterde Afrikanen geen bijdrage leveren aan de Nederlandse maatschappij? Zo nee, waarom niet?

8.) Bent u het met mij eens dat meer islam in Nederland een ramp is voor onze vrijheid? Zo nee, waarom niet?

9.) Welke concrete stappen gaat u ondernemen om ervoor te zorgen dat Nederland niet meer als Luilekkerland wordt aangeduid in reisfolders voor asielzoekers? (**)

10.) Bent u bereid om de tsunami asielzoekers te stoppen door ze allemaal linea recta terug te sturen? Zo nee, waarom niet?

11.) Bent u nu eindelijk bereid om de Nederlandse grenzen dicht te gooien voor gelukszoekers? Zo nee, waarom niet?

(*)   http://nos.nl/artikel
(**) http://nos.nl/artikel

PVV normale grootte

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Eurabië, Graaien, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Wilders: Nederland geen Leger des Heils van Afrika, stop asiel-tsunami!

 1. Cathja zegt:

  Helaas weet ik bijna zeker wat de antwoorden zullen zijn…..!
  Voorspelbaar, zoals altijd.

  Like

 2. W.H.J. Reiss zegt:

  Antwoord van Rutte//SamSom op vraag 3: Nee, het geen huis geven aan de autochtone bevolking IS onderdeel van de grote Stille Genocide op Autochtonen !!!

  Like

 3. Torkel zegt:

  Wilders is zo’n beetje de enige die je hoort.
  De rest van de gevestigde orde houdt zijn kaken stijf op elkaar allemaal bang om voor racist, fascist of islamhater te worden aangemerkt.
  Maar Wilders heeft natuurlijk 100% gelijk.
  Als je die Afrikaanse uitvreters op straat ziet rondhangen en hoort dat die wel een huis krijgen waar ze NIETS maar dan ook NIETS voor hoeven te betalen terwijl onze eigen kinderen geen woningen krijgen mag je gerust woest worden toch?
  Ik daag Pechtold, Rutte en Samson uit om ook hun mond eens open te doen voor het ONRECHT dat onze eigen Nederlanders wordt aangedaan.
  Je wordt op deze wijze vanzelf wel een racist!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Torkel: 12.46. uur. Gelooft U mij maar, het zal Rutte,Samsom, Pechthold,Buma aan “hun reet roesten”. Het zijn met name de liberalen, socialisten, sociaal-democraten en de zgn. christen-democraten, die volop meewerken en meegewerkt hebben aan de totale teloorgang van ONS NEDERLAND. Heel simpel, welke partijen hebben sinds 1979 constant geregeerd? Dat zijn en waren, PvdA,CDA,VVD en D66, in wisselende samenstelling. En weet U wat, het stomme, schaapachtige kiesvolk, blijft er maar op stemmen. En uiteraard heeft Dhr. Wilders gelijk, maar gelijk hebben en gelijk krijgen, dat zijn 2 paar verschillende schoenen.

   Like

 4. glockie17c zegt:

  Goede vragen waar Wilders geen enkel fatsoenlijk antwoord op zal krijgen ……

  Like

 5. tjonge zegt:

  ik neem aan dat er geschokt gereageerd zal worden op deze vragen om vervolgens over te gaan tot de orde van de dag…

  Like

 6. catharina zegt:

  Zo jean-Kloot, dat is je betere helft die daar spreekt! Probeer es te luisteren naar je “onderbuik”, die bevat namelijk veel Wijsheid waar jouw Jezuscomplex geprogrammeerde hersenen niet bij kunnen. En Europa lijdt daaronder.

  Like

 7. Jean zegt:

  Eigenlijk feitelijk zijn de vraagstellingen aan die leeglopers overbodig, wij burgers moeten die zwerm parasieten “gewoon” doorsturen richting Italië resp. Griekenland want die landen laten die boot toeristen toe aan land te komen, die boten moeten halverwege de zee gewoon aan de ketting gehangen worden en teruggesleept worden tot vlak bij Afrikaanse kust.
  Iedereen met 5% hersens kan toch zien dat hier smerig spel gespeeld wordt, “alle boten zinken”??? Kom ernstig blijven die boten worden gewoon tot zinken gebracht dan moeten anderen gaan redden.
  Laat het duidelijk zijn, wij willen geen Afrikanen en zeker geen islamieten in ONZE gemeenschap want wij staan niet te wachten op gevaarlijke ziekten en zeker niet op gevaarlijke achterlijke barbaren die als hobby hebben kinderen en vrouwen verkrachten en voor de rest geweld en criminaliteit plegen.
  Waar blijft dat verbod op de islam in Europa? Die barbarij en perverse smeerlapperij MOET verboden worden, payday komt verschrikkelijk dichtbij dus linkse lafaards en verraders wakker worden want jullie dagen zijn geteld, jullie kunnen nu nog vrij vertrekken iets wat straks niet meer mogelijk is.
  Nederlanders en Vlamingen laten we massaal protest neerleggen tegen het onderbrengen van 2.500 barbaren in de kazerne in Helchteren want zo brengen ze die barbaren tot in onze achtertuin, als de kazerne niet meer gebruikt wordt voor en door militairen breek ze dan af maar NOOIT geen achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij in onder brengen, straks wandelen weer van die vuile vette zwarte tenten door het straatbeeld en staat de onveiligheid weer op 110%.

  Like

 8. Pingback: Wilders: Nederland geen Leger des Heils van Afrika, stop asiel-tsunami! |

 9. koddebeier zegt:

  En natuurlijk de nietszeggende idioten komen weer met een flut antwoord, regering eens krijg U de rekening !!! Staan jullie vluchtkoffers al klaar ???

  Like

 10. N.E. Derlander zegt:

  Tanja Jess vraagt zich in een tweet aan de heer Wilders af of we ze dan maar op de brandstapel of in de gaskamers moeten gooien. Een Godwinnetje met Duitse achtergrond. Maar als je zo denkt, als Tanja Jess denkt………..?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tanja Jess kan maar beter d’r gore GTST-rotkop houden!
   Weer zo ’n BN-trut, die even denkt, mee te kunnen lullen vanuit ‘r ivoren toren, net als Halina Reijn!
   Als U eens wist, hoezeer ik de pèst heb aan dat soort!

   Like

   • Giny zegt:

    Theresa

    Bij Tanja Jess hebben die PVV tokkies het weer gedaan!
    Wat mevrouw opschrijft is normaal, iemand uitlokken voor een brandstapel
    of gaskamer!
    Ik vind dat Geert haar een voortreffelijk fatsoenlijk antwoord heeft gegeven!
    Vanavond zal ze wel bij Jinek zitten om haar zielige verhaal te doen!

    Like

   • Driek zegt:

    Theresa, die Tanja Jess moeten ze een week lang opsluiten in een barakkenkamp met allemaal jonge zwarte moslims. Dom kut wijf.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat zijn de hoerenstreken die alom geleverd worden. Door de woorden gaskamers en brandstapel te gebruiken, wordt gesuggereerd dat Wilders iets in die richting gezegd of geïmpliceerd zou hebben. Quod non.
   Zo maakt Jess zelf duidelijk dat ze nooit verder is gekomen dat een dom blondje met een, dat moet gezegd, redelijk acceptabel lijf.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Er staan sowieso véél goede reacties…. helaas ook die waardoor je weer denkt MIJN GOD! Hoe IS t mógelijk maar dan weet je t weer waardoor t zo fout gaat overal, er zijn zoooVEEL stommelingen die met hun reacties zonneklaar laten blijken, net als die Tanja Jess, dat ze èn nòg steeds ongeïnformeerd zijn èn dus ook steeds die baarlijke nonsens uitkramen!

   Tanja Jess @tanjajess 11 min11 minuten geleden
   OMG!!Als j iets v kritiek op Wilders durft te tweeten krijg j meteen t hysterische geblaf vd pitbulls onder zn fanschare op j af. Bezeten!

   Scarlatti Bombatti @tanjajess #PVV Je kunt goed acteren mr op politiek nivo ben je enorm dom+ongeïnformeerd element en je hebt notabene KINDEREN!

   Geert WildersGeverifieerd account
   ‏@geertwilderspvv Geert Wilders heeft Tanja Jess geretweet
   Gewoon terugsturen? Jess, we can! @tanjajess

   johpijpers @jvantamelen 5 uur5 uur geleden
   @geertwilderspvv @tanjajess laat Europa de christen opvangen en moslimlanden de moslims. Scheelt over 2 generaties een hoop ellende

   @ScarlattiBomba 25 sec25 seconden geleden
   dit is VERUIT de beste opmerking die t meeste mohammedanen euh hout snijdt GELIJK uitvoeren @jvantamelen @geertwilderspvv #PVV @tanjajess

   Like

 11. Tistochwat zegt:

  Ik vind vooral vraag 6 schitterend.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Zet alle adressen op een rij van die politici die ze zo graag hebben .
  Zeg dat ze daar welkom zijn en daar plaats genoeg is.
  Die huizen zijn groot zat dus kunnen ze er wel een paar hebben

  Like

 13. Ad de Koning zegt:

  Heel goed van Geert Wilders en van hem trekt het meer aandacht dan dat een ander het zegt. Maar van eventuele antwoorden verwacht ik niet veel, heb gisteren aan Vluchtelingenwerk Nederland een mail gestuurd dat de regering moet stoppen met geld aan hen te geven en dat de grenzen gesloten moeten worden en dat zij alleen maar dat werk doen om dat ze er een overbetaalde baan aan hebben, heb nog geen reactie gekregen en misschien komt die ook wel niet.

  Like

 14. Pingback: De antwoorden van Rutte op de vragen van Geert Wilders | E.J. Bron

 15. Pingback: De antwoorden van Rutte op de vragen van Geert Wilders |

 16. Giny zegt:

  Vanmorgen in de krant over de vreselijke mishandelingen van het oudere echtpaar!
  Daar waren zoveel reacties op gekomen o.a, iemand die schreef dat er een nieuwe
  beweging zou moeten komen die voor de burgers op kwam!
  Niet zo’n schreeuwlelijk als Wilders, lezen die mensen nu nooit eens dat Geert
  niets anders doet dan voor de Nederlandse burgers op komen?
  Zolang we aan Brussel vastgeroest zitten en D66 rechters hebben, zal een nieuwe beweging
  helemaal niets bereiken!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s