Praag: Poppen van gestenigde vrouwen uit protest tegen de islam

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

De aanhangers van “Wij Willen Geen Islam in de Tsjechische Republiek” en het “Blok tegen de Islam-groepen” plaatsten gistermorgen op verschillende plaatsen in Praag de torso´s van ter dood gestenigde vrouwen om te waarschuwen voor de gevaren van de islam, aldus de woordvoerder van de Praagse politie, Tomáš Hulan, tegenover journalisten.

De borstbeelden zijn gekleed in witte gewaden met bloedvlekken en worden omringd door kleinere stenen. Ze werden op meerdere plaatsen in Praag aangetroffen. De politie houdt zich bezig met de zaak, maar is nog niets tegengekomen wat de wet zou overtreden.

De scènes worden aangevuld met bordjes met teksten zoals “Zwanger na verkrachting” of “Ze was ontrouw”, wijzend op de redenen om ter dood gestenigd te worden.

Screenshot_8

“De torso´s van de ter dood gestenigde vrouwen werden geplaatst om te waarschuwen voor islamitisch barbarisme en het gepleegde geweld tegen vrouwen”, zegt Artur Fišer, de woordvoerder van “Wij Willen Geen Islam” tegenover het Tsjechische persbureau ČTK. “Islamitisch barbarisme infiltreert onze samenleving steeds sneller, maar de meerderheid van de samenleving is zich hier niet van bewust”, zei Fišer. “We hopen dat als we de ogen van de mensen op tijd openen voordat het barbarisme hier volledig zijn intrede heeft gedaan, dat de mensen niet hoeven te kijken naar echte stenigingen of in de kranten moeten lezen dat een buurman zijn dochter heeft vermoord om redenen van ´eer´”, aldus Fišer verder.

Het Tsjechische ministerie van Binnenlandse Zaken zei dat “Wij Willen Geen Islam in de Tsjechische Republiek” al enkele andere anti-islam evenementen op touw heeft gezet, maar dat zijn aanhangers vooral actief zijn online.

De beweging wordt regelmatig genoemd in rapporten van het ministerie van Binnenlandse Zaken over extremisme, waarin ze een onderdeel van extreemrechts wordt genoemd.

Screenshot_9

Bron:
www.ceskenoviny.cz

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Counterjihad, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Tsjechië. Bookmark de permalink .

29 reacties op Praag: Poppen van gestenigde vrouwen uit protest tegen de islam

 1. luckybee zegt:

  De tschechen herrinneren nog steeds de brutale bezettingen door het Ottomaanse regiem. Ik begrijp niet dat onze Eva Jinek hier van niets weet ??????

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Bohemen is nooit bezet geweest door de Ottomanen Luckybee!

   Like

   • Manna zegt:

    niet langdurig EJ, maar ze hebben door de eeuwen heen voldoende ‘raids’ te verduren gehad.en geloof me, die zijn tig keer geweldadiger dan de langdurige bezetting.

    Like

   • luckybee zegt:

    Weet je dat zeker E.J. Bron ?Als ze tot Wenen kunnen door dringen dan hebben ze de hele Balkan en ook Tsechie en Slowakije , Bulgarije,Hongarije , Romenie en Ukraïnne bezet.Van daar hebben de Ottomanen hun Odalisken gehaald.Zo dat ze niet meer als de vijanden van Allah uit zien.Maar als Europeanen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Dan zullen het op ze minst toch marxistische jacobijners geweest moeten zijn.
    Die daar huis gehouden hebben. Brutale bezettingen en zo.

    Af en toe lopen al die namen en jaartallen wat door elkaar.
    Maar hij weet het wel spannend te houden zo, ottomanen in Bohemen.
    Hij verzint ze waar je bij staat. En het is nog waar ook dan. Vraag ’t ‘m maar.

    Like

   • luckybee zegt:

    Alleen Polen was toen vrij en niet door de Ottomanen bezet,ander had Jan Sobiesky nooit Wenen kunnen ontzetten.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Bewijs het maar met een link Luckybee!!

    Like

   • Marc zegt:

    @EJ. Bohemen is inderdaad nooit bezet geweest door de Ottomanen, maar stond wel op het punt veroverd te worden vanuit het aangrenzende Hongarije, toentertijd wel door de Ottomanen bezet. Evenals Wenen en Beieren doelwit van deze Turken waren.

    Like

   • Francoise... zegt:

    De Tsjechen hebben de geur van de Ottomaniaken van weleer zeer zeker geroken en de folteringen van de DDR letterlijk gevoeld. “Wij westerlingen kunnen het ons niet voorstellen, zeker de generatie’s na WW-II”.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eigen beweringen checken en alleen reageren als je iets steekhoudends hebt, Lucky’!

   Like

   • luckybee zegt:

    Ook de Tsaren hebben hun moeite met de Ottomanen, van hun hals te houden Theresa, alleen beetje bij beetje hebben ze, ze kunnen verslaan.Krim was toen helemaal door de Tartaren bezet in dienst van de Ottomaanse rijk, Aserbeidchan, afghanistan tot aan Turkmenistan waren allemaal een deel ven het Ottomaanse rijk.En zo goed als alle landen ten oosten van Oostenrijk, waren door de Ottomanen bezet.Dus ook Tsechoslovakije.Daar was het Sudeten land in begrepen.Ook Hongarije moesten dan eerst door de Habsburgers worden befrijt.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Man klets toch niet zo ongelofelijk uit je nek!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tóch is dit bij hoge uitzondering, dat hij eens op een weerwoord reagéért; ik sta werkelijk verrast!

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Een goede zaak dat het Islamitisch barbarisme aan de kaak gesteld wordt en dat de linkse en de gutmensch idioten met hun neuzen op de feiten worden gedrukt !!!
  Alleen of ze voldoende IQ hebben om het te snappen betwijfel ik.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Als je van je eigen volk,cultuur en samenleving houd ben je tegenwoordig extreemrechts !!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Erger, je bent een gevaar voor de samenleving.

   Like

  • danny zegt:

   @koddebeier
   Bij elk vorm van kritiek op de islam, Antillianen, zwarte Afrikanen en Oostblokkers wordt gelijk de discriminatiekaart getrokken en wordt je beticht van rechtsextremisme, discriminatie ,racisme en bekrompenheid.
   Heb het ook al een paar keer mogen meemaken, vooral die linkse kerk en haar aanhangers willen het verschil niet zien tussen kritiek op de islam, Antilianen, zwarte Afrikanen en Oostblokkers en echte rechtsextremisten en racisten.
   Islamieten, Antillianen, zwarte Afrikanen zijn in mijn ogen voor 99 % uitvreters , die hier niets te zoeken hebben en slechts profiteren van onze staatsruif. En de islamieten maken daarbij ook nog misbruik van onze vrijheid van godsdienst, waarbij in deze gevallen de linkse kerk geen strobreed in de weg staat.
   De links kerk en haar aanhangers vinden ze alleen maar zielig en vinden dat ze een plek in onze contreien verdienen zonder zich aan te passen en verwachten dat de gemiddelde burger hier zomaar kritiekloos mee akkoord gaat.

   Ze kunnen van mij mijn rug op, als ik kritiek heb op het bovengenoemde dan noemen ze mij maar een racist.
   De linkse kerk en haar aanhangers zien het verschil niet eens het verschil tussen een racist en een patriot.
   Zelf zijn ze onze samenleving aan het verzieken met hun zieligheidsheidsdenken, het binnen van moslims, Antillianen, zwarte Afrikanen en Oostblokkers en mensen die daar kritiek hebben weg te zetten als racisten en rechtsextremisten.
   De linkse kerk is zo vals en doortrapt als wat wie dat nu nog niet door heeft, heeft een Berlijnse muur voor zijn hoofd!

   Like

 4. Maarten zegt:

  > De beweging wordt regelmatig genoemd in rapporten van het ministerie van Binnenlandse Zaken over extremisme, waarin ze een onderdeel van extreemrechts wordt genoemd. <

  Extremisme = in dit geval eerder Realisme en extreemrechts = is in dit geval eerder extreem realistisch
  Extreem links is vele malen gevaarlijker, wellicht nog gevaarlijker dan de Islam.

  Like

 5. fransdewit zegt:

  Hoop dat het helpt, zo vind ik ook dat ze altijd opnamen’s moeten blijven uitzenden, net zoals van Pim Fortuijn. Altijd en altijd maar weer. Zodat die gasten er moedeloos van worden. Want dan zien ze dat het vermoorden van iemand zinloos is. Hij blijf ze dan lastig vallen met de opmerkingen tegen hun.

  Like

 6. jungleelephant zegt:

  En uiteraard gelijk weer bestempelen als extreem-rechts!Toch blij dat er steeds meer verzet komt,ondanks dat het langzaam gaat!

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Lekker kletsen laten met hun extreemrechts en nog veel meer van deze pakkende acties ontwikkelen:
  Het zou best eens kunnen zijn, dat de goegemeente híerdoor gaat nadenken!

  Like

 8. Marc zegt:

  Een mooi staaltje van vrijheid van meningsuiting van deze Tsjechen. Enigszins verwant aan de actie van de PVV in Utrecht door, naast een biljet waarin de islam aangeprezen werd, een citaat uit de koran aangehaald werd waarin precies het tegendeel staat van wat die islamaanhangers beweerden.

  Like

 9. Republikein zegt:

  Zet Jan Koller in, daar is iedereen bang voor.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  Zulke initiatieven moet je toch toejuichen. Gebeurde dat ook maar eens (meer) in NL.
  Tot nu toe alleen de PVV, die naast die walchelijke moslim-borden alternatief bord zet.
  Zqt wou er gebeurd zijn als ze naast dat moslim-bord ook zo,n soort “pop” hadden geplaatst. ????
  Het valt mij op dat op diverse “sites” je wel leest van de weerstand in die Oost_Europese landen [ met eventuele akties..], maar dat ,t in West Europa veel minder is.
  Zou het in ,t geheugen van de mensen daar, door geschiedenis-les, overleveringen enz, dat ze weten vroeger ook maar “op-,t-nippertje” aan moslim-overheersing zijn ontsnapt ?
  Iets wat Lucky Bee bij eerste reacties schreef. ( ik weet daar te weinig van, alleen dat Bulgarije/Roemenië etc EN VOORAL Griekenland, eeuwenlang door de Turken is bezet.
  GEEN WONDER, de Grieken niet veel ophebben met de moslimse-Turken. ( nog tot in de jaren 50 werden er Grieken in Turkeye vervolgd.
  En dan nu met Erdogan, die een nieuw Turks Kalifaat wil beginnen.

  Like

 11. Pingback: VIDEO-update bij artikel: “Praag – poppen van gestenigde vrouwen uit protest tegen de islam” | E.J. Bron

 12. Bob Fleumer zegt:

  Kritiek op religie heeft NIETS met racisme te maken, nooit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s