Zweden gaat voor mijn ogen ten onder

Screenshot_12

(Door: Nasrin Sjögren – Vertaling: “rommel”)

Carola en Emil. Moeder en zoon, 55 en 28 jaar. Ze waren afgelopen maandag in Ikea om wat boodschappen te doen voordat ze familie in Västerås zouden bezoeken. Het was ook het laatste wat ze deden. Er circuleren foto’s op het internet waarvan gezegd wordt dat men kan zien dat de vrouw onthoofd is. Tijdens het arresteren van een van de vermoedelijke moordenaars zou hij herhaaldelijk in het Arabisch “Allah Akbar” (“Allah is de groo0tste”) geschreeuwd. Ik weet niet wat ik moet geloven. Waar ik wel zeker van ben, is dat er twee mensen dood zijn. Vermoord. In plaats van terug te keren naar het kleine dorp buiten Skellefteå waar ze vandaan komen om verder te gaan met hun leven.

De vermoedelijke moordenaars zijn sinds juli in Zweden aanwezig. Ongeveer een maand. Asielzoekers uit Eritrea, volgens de nieuwsberichten. Rapportage in de mainstream media is ingetogen. Paniekerig stil. Korte berichtgevingen met zo weinig mogelijk informatie als ze mee weg kunnen komen, om snel over te schakelen naar een volgend nieuwsitem. Het is fragmentarisch en grotendeels verwarrend. Aan de ene kant is het een daad van waanzin zonder politieke ondertoon. Absoluut geen terroristische aanslag. Maar anderzijds is de Säpo (Säkerhetspolisen, Zweedse nationale veiligheidsdienst) ingeschakeld. De politie is merkbaar getroffen en geschokt door de brutaliteit van de moord. Daarom zetten ze extra beveiliging in op de meeste asielaccommodaties om hen te beschermen tegen de “duistere krachten”. Wie of wat men bedoelt met deze term is aan het publiek om zelf te raden.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso” en “Wachteres”)
Rommel

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, socialisme, Socialisten, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

29 reacties op Zweden gaat voor mijn ogen ten onder

 1. Tom Hendrix zegt:

  Binnenkort ook in dit theater/Nederland en de rest van Europa. Overal zijn het de LINKSEN die voorop lopen om de eigen bevolking(en) te verraden aan de ISLAM en aan horden ongewenste vreemdelingen! Overal in Europa! Dit is zonder meer kwade opzet, waarbij mijn gedachten gaan naar de volgende verantwoordelijke organisaties voor dit DRAMA: de EUSSR, BILDERBERG, de NWO. En alles is te lezen onder: HET PROJECT, waaruit blijkt dat WIJ verraden zijn en worden door eigen politici/regeringen.

  Like

  • John zegt:

   Vergeet ook niet dat het de eindtijd is Tom, eerst de Jood en dan de Griek…
   Het wordt helaas nog erger…
   Wanneer komen wij nu eens als volk in verzet, we lezen het allemaal maar niemand staat op…

   Like

 2. luckybee zegt:

  Zweden gaat voor mijn ogen ten onder ???? Ik hoop van niet, daar wonen hele mooie meiden jammer dat het daar erg koud kan zijn, tenminste voor mij, ik ben in de tropen geboren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @luckybee: 14.17. uur. Ik begrijp niet wat U bedoelt, het is voor mij een raadsel.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Is dat, GVD, alles wat er in je hoofd opkomt?! Er is weer de zoveelste -dubbele- moord gepleegd, de overheid organiseert steunbetuigingen, die eerder aan de daders dan aan de slachtoffers gericht zijn, verbijsterend maar waar, en alles waar jij het over kunt hebben is over de mooie meiden en hoe koud het er is in de winter!
   Raakt jou eigenlijk wel eens ècht iets, lucky’?

   Like

   • BertG. zegt:

    Een grote kans dat ze niet dezelfde god volgde, zo als hij zelf. En dan precies zo.
    Dan is er ook niks aan verloren. Toch lucky?

    Like

   • Cathja zegt:

    Luckybee heeft blijkbaar niet in de gaten dat er weinig redenen zijn voor ‘leuke’ opmerkingen. De halve wereld staat in de brand, maar hij heeft ‘andere zorgen’ aan zijn hoofd, t.w. de ondergang van ‘hele mooie meiden’!

    Lucky, wanneer reageer je eens serieus op een artikel, en probeer je een reactie te geven waar wij over na kunnen denken, in plaats van allerlei flauwekul neer te schrijven?

    Like

  • delamontagne zegt:

   Het zou betekenen dat als je in de tropen bent geboren je erg goed tegen de “hitte” moet kunnen. En niet de koude.
   Dat klopt niet. Als het hier boven de 30 graden is, lig ik ook zowat op “apegapen”.
   Als ik Zweed zou zijn zouden mijn dochters zich toch bewapenen mogen, ook al zou het tegen de Wet zijn.
   Wat het NIET vermelden in de Zweedse pers betreft van het (bijna) onthoofden door die “gestoorde” al-laha /akbarrer. ! !
   Bij Theo van Gogh in de Linaeusstraat 2004 werd OOK dit niet in de kranten vermeld in NL.

   Like

 3. fransdewit zegt:

  Niemand wil het onder ogen zien, kenbaar

  Like

 4. Cathja zegt:

  De tijd komt dat ook wij ons niet meer durven te begeven onder het grote publiek, in grote winkels en overal waar veel mensen samenkomen. Het mag een wonder heten dat er tot nu toe nog geen moslim het heeft gemunt op onze pretparken; een doorn in allah’s ogen!
  Wij staan pas aan het begin van een hele lange periode vol van geweld en vernielingen, sociale onrust, en mogelijk zelfs een burgeroorlog!

  Zullen we het gaan meemaken dat delen van onze eigen bevolking hun landgenoten in de steek laten en aan de kant van de moslims aan onze ondergang meewerken?

  Ik wil daar niet aan denken!

  Like

  • BertG. zegt:

   “Zullen we het gaan meemaken dat delen van onze eigen bevolking hun landgenoten in de steek laten en aan de kant van de moslims aan onze ondergang meewerken?”

   Dat is allang zo, dat zou je moet en weten inmiddels.
   Jij bent veel te lief voor deze wereld.
   Is ook een compliment tegelijk, maar zo werkt het niet meer inmiddels.

   Like

  • jungleelephant zegt:

   Daar mag je toch wel ernstig rekening mee houden,helaas!Het stikt van de landverraders!

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Het Zweedse ‘koningshuis’ heeft hier zeker weer geen last van?

  Like

 6. Ik zegt:

  Het hele Westen wordt verraden door die linkse landverraders die die kk Moslims met de massa’s binnen halen! Wat staat ons nog allemaal te wachten ?
  Hoe zien die linkse gutmenchen de toekomst ? Wat blijft er over van het vrije Westen?? Wat blijft
  Er over van alles wat goed en eerlijk is ?
  Waarom hebben onze (voor) ouders zich kapot gewerkt ? Voor die gelukzoekers die nergens respect voor hebben.
  Alles gaan gvd naar de verdommenis voor die barbaren uit die vieze verre onderontwikkelde landen waar ze alles kapot maken,
  Hun eigen kinderen bezwangeren en verkrachten.
  Ze komen met drossen naar Europa etc omdat het overal ter wereld beter is dan waar die haatbaarden vandaan komen en dan willen ze juist die landen waar ze niet welkom zijn en een veel veel beter leven hebben precies zo maken als de landen waar ze vandaan komen en waar ze niet gelukkig zijn?’¿
  Snapt u t nog ¿

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Ik zegt:
   13 augustus 2015 om 16:24

   Ze komen met drossen naar Europa etc omdat het overal ter wereld beter is dan waar die haatbaarden vandaan komen en dan willen ze juist die landen waar ze niet welkom zijn en een veel veel beter leven hebben precies zo maken als de landen waar ze vandaan komen en waar ze niet gelukkig zijn?’¿
   Snapt u t nog ¿

   ———————————————————————————————————————–
   De enige die er iets aan toe doet is allah. (geen H-letter) Voor allah doden ze hun vader, moeder, broer, zus, kind, kortom: iedereen waarvan ze denken dat men allah beledigt.

   Moslims leven liever in armoede, angst, onzekerheid, op een vuilnishoop en tussen de stront, dan dat ze de misdadiger alla-haat-je aan de kant zetten.

   Nog een punt: moslims zien ons als hun slaven, want wij moeten werken om hun te onderhouden.
   Ze komen naar hier omdat ze van mening zijn dat ons continent, onze huizen, onze inrichting, etc van hun is. Wij hebben deze dingen in bruikleen totdat de moslim ze op komt eisen.
   Ze willen helemaal geen afstand doen van hun ellendige leven, ze zijn enkel hier om hier een kalifaat te stichten en alles wat van ons is zich toe te eigenen, tot onze dochters en zonen toe..

   Like

 7. Driek zegt:

  Nasrin Sjögren is een ex-moslima die op jonge leeftijd haar bedwingende familie ontvlucht is en tegenwoordig gelukkig getrouwd is met een autochtone Zweed.

  Ik doe het niet gauw, want ook die zogenaamd bekeerde moslims vertrouw ik voor geen cent. Doch deze keer wel. Een applaus voor die dappere Zweedse Nasrin Sjögren.

  Like

 8. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf dat Kim Holland een wekelijkse talkshow krijgt. De over – over – overjarige pornoster Kim Holland is vanaf zaterdag 15 augustus te zien in haar eigen latenighttalkhow: Kim Holland Verrast.

  Kijk, beste lezer van E.J. Bron, daarom, door dit soort vreselijke achterlijke programma’s, geloof ik niet dat Nederland ooit weer de oude van vroeger wordt. Want er zijn nog altijd veel mensen – denk ik – die kijken naar Kim Holland. Het is werkelijk niet te geloven. Ik vind zoiets gewoon een belediging voor de Nederlandse burger. Dat je zoiets durft uit te zenden. Helaas, velen komen niet op deze site, en dat vind ik reuze jammer, ze missen veel dingen die ze zouden moeten weten. Want in plaats van te kijken naar die enge zevenenveertig jarige Kim Holland, kunnen ze hier, op deze site van E.J. Bron, hun hersens weer eens gebruiken, als die niet al zijn afgestompt door die domme televisie.

  Flikker dat televisietoestel toch de deur uit. Ga eens een boek lezen. Zoek een hobby. Ga lekker fietsen. Maar goed, ik heb het hier toch weer even gezegd, je weet maar nooit, misschien is er een fan van Kim Holland die dit leest. En die gaat zich nu diep schamen. Zijn er geen pornofilms met spannende vrouwen? Wie kijkt er nou nog naar een overjarig eng griezeltje dat aan seks doet. Alsof het leven soms niet al erg genoeg is!

  In de livetalkshow beantwoordt de pornoactrice en -producente vragen over liefde en erotiek. Elke week is er een ander thema en schuift er een gast aan in de studio om zijn of haar licht over dat onderwerp te laten schijnen. Kim Holland wil in het programma een andere kant van zichzelf laten zien. “De meeste mensen kennen mij zonder kleren en de verrassing is dat ik ze nu een keer aanhoud”, zegt de 46-jarige pornoactrice.

  “Ik heb veel ervaring met alles wat met liefde en erotiek te maken heeft. In Kim Holland Verrast zet ik deze ervaring in om mensen advies te geven over zaken waar zij in de liefde of in de slaapkamer tegenaan lopen.”

  Het programma wordt elke zaterdag een half uur na middernacht uitgezonden op Teleshop5.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 17.08. uur. Geheel waar meneer Driek. En dat zijn dezelfde schapenkoppen, die constant blijven stemmen op VVD,PvdA,CDA, Demonen 66, SP,GL,CU,SGP. Met deze medelanders gaan we in Nederland, “de bietenbrug”, op.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Tom 17:53

    Naar mijn mening hoort de SGP toch niet in dat rijtje thuis, als u bedoelt dat men naar platvloerse TV-programma’s kijkt. Het bezit van TV is niet toegestaan in Reformatorische kringen.
    Dat SGP-ers open staan voor de zorg voor vluchtelingen, dat klopt wel. Ze praten er tenminste vrij mild over. Enerzijds denk ik dat dit komt omdat zij verstoken zijn van échte informatie, want in de meeste dagbladen wordt een te rooskleurig beeld gegeven van de situatie rond dit drama. Als in Nederland ‘de hel’ losbarst zullen ze niet weten waar ze het moeten zoeken (maar ik ook misschien niet!).

    Dit wilde ik graag even tegen u zeggen. Fijne avond verder.

    Like

   • daiyu-ninja zegt:

    Driek,
    ik ben het helemaal met u eens.

    Like

  • danny zegt:

   Ben het ook met u eens Driek.
   De domheid regeert en een beetje intelligentie is ver te zoeken deze dagen.

   Like

  • Republikein zegt:

   Zijn er geen pornofilms met spannende vrouwen?
   Jazeker, achter de betaalknop.

   Like

 9. bigljohn zegt:

  De Zweedse politie die rept over de duistere krachten. Wie tussen de regeltjes door kan lezen…..Die duistere krachten zitten ook bij het NOS journaal en het RTL 4 nieuws. Berichten als; Een moeder en een zoon vermoord. Dader onbekend, de politie doet nog onderzoek. Meer niet. Maar dat de dader een moslim is die de vrouw onthoofd heeft en aluha akbar heeft geroepen, zullen we vanaf deze nieuwskanalen nooit aan de weet komen ! Ik had al wel een vermoeden toen zowel de NOS als RTL 4 met die twee moorden op de proppen kwamen. Zelfs als er volop gemoord word door de moslims, zal de MSM ons weer van alles wijs proberen te maken, maar NIET dat het om moslims gaat !

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Ik begin die gozer die dat journaal gijzelde steeds beter te begrijpen;we hebben trouwens nooit mogen vernemen wat hij nou eigenlijk had willen zeggen!

   Like

   • danny zegt:

    @ jungle
    Ik begin hem ook steeds beter te begrijpen, had graag gehoord wat hij te melden had. Maar daar zijn de MSM en onze linkse politici te bang voor omdat te openbaren.
    De lafbekken!

    Like

  • Driek zegt:

   Ik heb geen televisie bigljohn, en ik heb eerlijk gezegd ook niet zo vreselijk veel zin in een pornofilm.

   Like

 10. Jan zegt:

  Zweedse en joods, vraagt asiel aan in eigen land, Zweden

  In a drastic move designed to bring attention to anti-Semitism in Sweden, Swedish Jewish activist Annika Hernroth-Rothstein has filed for asylum in her own country Monday. The 31-year-old political adviser and mother of two took the unprecedented step to protest a series of measures in Sweden banning kosher slaughter, ritual circumcision, and possibly even the importation of kosher meat.

  http://www.timesofisrael.com/swedish-jewess-files-for-asylum-in-her-own-country/

  Like

 11. Marc zegt:

  Onlangs was op deze site een filmpje van Britain First te zien waarin een aantal van die kolonisten geïnterviewd werden. Allen waren het volwassen mannen, voorzien van het nodige geld en minachting voor het Engelse volk. Het was in ieder geval voor mij volstrekt duidelijk dat deze mannen geen enkel goeds voor de Engelsen in petto hebben. Op een ander filmpje in, ik meen Italië, zag je Afrikaanse mannelijke kolonisten zonder vrouw of kind met de groots mogelijke minachting voor de Italianen de middelvinger opsteken, terwijl ze op straat de boel afbraken. In weer ander filmpje wordt een vooraanstaande Zweedse geïnterviewd die aangeeft dat Zweedse autoriteiten zich openlijk laten naaien door een volwassen mannelijke kolonist als deze stelt ‘kind’ te zijn.

  Dis alles is voor mij het zoveelste bewijs dat de ware ziekte van het Westen gelegen is in een overgejuridiseerde samenleving: het wordt tijd dat we met ons allen die juristen, waar ze ook mogen werken, de wacht aanzeggen!

  Like

 12. Francoise... zegt:

  Zweden super seculier, eigenlijk vrijwel atheïstisch en dit al zo’n kleine zes-decennia.”De harde klappen komen voor de gemiddelde Zweed hard aan. (Nog even en het Zweedse porselein ligt aan diggelen in de met bladder-/klattergoud beklede buffetkasten van dit Scandinavische koninkrijk.) Politiek, economische en morele klappen, de zweepslagen van regionale Mohammed-bezetenen en de botte-bijl strijders van IS. “Dan mogen wij Nederlanders nog niet klagen; alhoewel… ook wij voelen de INDIRECTE folteringen vanuit Washington,Brussel,Straatsburg en Den Haag”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s