Zweden: Vrouw tweemaal verkracht – door verschillende mannen op verschillende locaties – binnen een uur

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Zaterdagavond werd een vrouw het slachtoffer van een gewelddadige verkrachting in Strängnäs. Toen ze vluchtte na de verkrachting, werd ze opnieuw verkracht door andere mannen buiten een asielzoekerscentrum – dit gebeurde allemaal binnen een uur.

Volgens de locale krant “Eskilstuna Kuriren”, die verwees naar “welingelichte bronnen”, werd de vrouw buiten tweemaal verkracht. Toen ze na de eerste verkrachting vluchtte, werd ze volgens de krant opnieuw verkracht door “andere mannen”.

Lars Liwenborg van de politie Sörmland bevestigt dat de informatie juist is. “Ik kan niet meer vertellen dan wat de “Eskilstuna Kuriren” heeft gepubliceerd. Er is melding gemaakt van twee incidenten, zei hij. Hij wilde geen informatie geven over het aantal verkrachters. “Ik kan alleen maar melden dat er sprake is van twee verschillende incidenten binnen een uur.”

De eerste verkrachting, aldus de vrouw, vond plaats in de Tosterön. De tweede verkrachting vond plaats tussen 01.00 uur en 01.30 uur in de Tosteröbron, de weg die naar het centrum van Strängnäs leidt.

In de nabijheid bevinden zich twee asielzoekerscentra, die met belastinggeld gerund worden door Bert Karlsson´s asielbedrijf Jokarjo AB. Een van deze centra, hotel Mälarblick (foto hieronder), is vlakbij de plaats delict gelegen. Of de asielzoekerscentra iets te maken hebben met de verkrachtingen wilde Lars Liwenborg niet zeggen (wat normaal gesproken een duidelijke indicatie is dat ze er wel mee te maken hebben).

Screenshot_16

“Zo´n vraag kan onmogelijk beantwoord worden in de huidige situatie, omdat het onderzoek nog maar net begonnen is.”

Hij wilde niets zeggen over de beschrijving die de vrouw van de daders had gegeven (nog een duidelijke indicatie in dit schaamteloos politiek correcte land).

“Daarmee komen we nu niet naar buiten.”

De politie zal de vrouw en andere mensen blijven ondervragen.

“We hebben nog geen verdachten. We werken sinds zondag aan deze zaak en het is vandaag maandag. We hebben tot nu toe nog geen daders kunnen vinden. Maar we werken er aan”, zegt Lars Liwenborg.

En dat is waarom Zweden de verkrachtingshoofdstad van Europa is, met een schrikbarende 5000 gewelddadige verkrachtingen per jaar (2014).

Bron:
http://speisa.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

30 reacties op Zweden: Vrouw tweemaal verkracht – door verschillende mannen op verschillende locaties – binnen een uur

 1. BertG. zegt:

  Dat heb je vlug vertaald Bert.
  Zo even tussendoor.

  Like

 2. hendrikush zegt:

  Je moet dus niet ’s nachts langs een mohammedanencentrum lopen!

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Die daders voor straf op zijn minst castreren;en niet chemisch!!!En als ze de daders niet “kunnen”vinden,dan al die kerels op een rij zetten en beginnen met de eerste te castreren,dan de tweede,enzovoorts;net zo lang totdat ze hun bek opentrekken en de daders aanwijzen!Iedereen is veel en veel te soft tegenover asielschorem!

   Like

  • Thomasson zegt:

   Helemaal geen slecht idee!!! Maar dan is de vrouw volgens de barmhartige linksjes een moordenares en de arme asielzoekertje een slachtoffer van rechtse geweld.

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  “De eerste verkrachting, aldus de vrouw, vond plaats in de Tosterön”

  Met al die hitsige ‘asielzoekers’ daar in de buurt, kunnen ze Tosterön beter omdopen tot.’testosteron’.

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Hij wilde niets zeggen over de beschrijving die de vrouw van de daders had gegeven (nog een duidelijke indicatie in dit schaamteloos politiek correcte land).

  Natuurlijk wil hij dat niet zeggen. In het geval de daders autochtone Zweden waren had hij het over de daken uitgeschreeuwd. Uitgeschreeuwd met instemming van de multiculti landverraders. Want bij het beschuldigen van autochtone Europeanen kan nooit sprake zijn van racisme.

  Like

 5. Paultje zegt:

  Ik ben bang dat er toch een keer blauwe bonen uitgedeeld gaan worden…….het zal je dochter of vrouw maar zijn.

  “Pistolen Paultje”

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Blijf vooral stemmen op partijen zoals VVD,PvdA, hun gedogers en alle andere partijen die zo pro vluchteling zijn dan krijgen we in Nederland snel de zelfde ellende !!

  Like

 7. Astrid zegt:

  Voortaan een kuisheidsgordel dragen dus. Terug naar de Middeleeuwen, mede mogelijk gemaakt door de sekte islam, die het hele leven op aarde probeert lam te leggen. Dankzij onze Europese volksverraders lijkt het te gaan lukken.

  Like

  • BertG. zegt:

   Een beetje zinnig wapen bij je dragen lijkt mij zinvoller.
   Met je zakmesje schiet je echt niet veel op. Afschieten dat tuig.
   Dat zal je enigste bescherming zijn als vrouw/oorspronkelijke inwoner.

   Like

 8. Thomasson zegt:

  Denk maar aan de SHOW’S van Angela Merkel die zij de laatste dagen in het zuiden van Duitsland gaf. Denk ook aan de dreigende taal die ze gebruikte van “Wij zullen niet accepteren dat mensen de rechten van andere mensen op waardig bestaan proberen te ontnemen”. Ze sprak over extreem rechtse en NEO NAZI ELEMENTEN. Eigenlijk moeten wij allemaal een button dragen met de tekst “WIJ ZIJN ALLEMAAL NEO-NAZIS” (net als bij Charlie Hebdo)

  Like

 9. Politie houdt signalement van mishandelende Marokkaan half jaar onder de pet

  De politie heeft beelden vrijgegeven van een groep jongens die in februari een conductrice mishandelden. De mishandeling gebeurde nadat de vrouw ze had aangesproken omdat ze te veel lawaai maakten en passagiers lastigvielen.

  De mishandeling vond plaats in de nacht van 14 op 15 februari in de sprinter tussen Amsterdam en Utrecht. De vrouw werd daarnaast bedreigd en bespuugd.

  RTV Utrecht schrijft dat de trein bij station Utrecht-Zuilen was toen het misging. Ze kreeg de jongens in eerste instantie weer op hun plek, maar ze bleven vervelend. Daarop vertelde ze het viertal dat ze de trein moesten verlaten. Eén van de jongens stond daarop op en stompte de conductrice met zijn elleboog in haar buik.

  Passagier bedreigd
  Er werd wat geduwd en getrokken en ook een passagier werd door de jongen bedreigd. De conductrice werd bedreigd, kreeg een kopstoot en werd in haar gezicht gespuugd. Met moeite kon ze de vier jongens de trein uit werken. Lees verder >>> http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/video-jongens-geven-conductrice-kopstoot

  Like

 10. Verwarde Arie Boomsma scheldt op PVV mensen

  Door Joost Niemöller

  Arie Boomsma is een blije christen die we vaak op de tv mogen zien. In een van zijn vele programma’s bracht hij ouders weer in contact met hun homoseksuele kinderen. Nu gaat hij in een nieuw programma ouders weer in contact brengen met hun tot de islam bekeerde kinderen.

  Alsof dat hetzelfde is. Volgens mij namelijk helemaal niet. In de meeste gevallen word je niet homo, maar ben je het. Moslim word je uit eigen keuze. Dat brengt dan dus hele andere problemen met zich mee. Bijvoorbeeld in de dagelijkse omgang. Ik kan me levendig voorstellen dat je helemaal niet wilt dat je kind moslim wordt en dat je je daar hard tegen verzet. Maar bij onze Arie gaat het alleen maar om een beetje begrip kweken naar de medemoslimmens toe, net zoals we een beetje begrip moeten kweken naar de medehomomens. Het gaat namelijk allemaal om mensen. Biologie of ideologie, het doet er allemaal niet toe. En mensen tv dat is altijd mooie tv toch?

  Arie heeft overigens wel een opvatting over de islam. Laten we zeggen een zeer eigenaardige opvatting.

  Zo weet hij bijvoorbeeld zeker: ISIS heeft niets met de islam te maken. Hij zei dit op 20 augustus vorig jaar in het programma Knevel en Van den Brink. (Als u het echt niet wilt geloven: die uitspraak is hier terug te zien op 12 minuten.) http://www.npo.nl/knevel-van-den-brink/20-08-2014/VPWON_1227151
  Arie bracht het met veel nadruk. En ongevraagd. Het kwam eigenlijk uit het niets vallen:

  ‘Ik ben blij dat we geïnformeerd worden zodat we horen dat ISIS niets met de islam te maken heeft.’ >>>> http://joostniemoller.nl/2015/08/verwarde-arie-boomsma-scheldt-op-pvv-mensen/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan Jansens. Moslim wordt je niet uit eigen keuze.
   Je wordt als moslim geboren of je wordt gedwongen moslim te worden.
   Zo niet… kop er af.
   Wil je geen moslim meer zijn…kop er af.
   Uitzonderingen zijn natuurlijk mensen wiens kop er af wordt gehakt omdat ze geen moslim wilden worden… Dat wel natuurlijk. Verder hebt u natuurlijk helemaal gelijk.

   Liked by 1 persoon

  • Ton zegt:

   Volgens mij is hij ook bekeerd tot moslim, want anders zou hij onthoofd worden, jammer dat hij bekeerd is dus!! Lol!!

   Like

 11. Pingback: Nieuw record: Nieuwkomende islamiet weet binnen tien dagen een Zweedse vrouw te verkrachten | Slecht nieuws uit Zweden

 12. Pingback: Nieuw record: Nieuwkomende islamiet weet binnen tien dagen een Zweedse vrouw te verkrachten | De Vrije Chroniqueurs

 13. Pingback: Nieuw record: Nieuwkomende islamiet weet binnen tien dagen een Zweedse vrouw te verkrachten |

 14. Als het mijn vrouw was of mijn dochter of mijn kleindochter, gingen beide AZC dezelfde nacht nog in vlammen op!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s