Slechts kwart Nederlandse gemeenten staat open voor komst asielzoekerscentrum

Screenshot_14

Dit jaar nog 10.000 nieuwe opvangplaatsen nodig

Een kwart van de gemeenten staat open voor de komst van een asielzoekerscentrum. De overige gemeenten reageerden negatief of hebben nog geen standpunt ingenomen, meldt RTL Nieuws zaterdag na een rondgang onder gemeenten.

Volgens het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is de bereidheid van gemeenten om mee te werken niet eens het grootste probleem, maar zit het hem meer in de traagheid van de besluitvorming. Het COA heeft nog dit jaar tenminste 10.000 reguliere nieuwe opvangplaatsen nodig.

Bron:
http://regio.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Slechts kwart Nederlandse gemeenten staat open voor komst asielzoekerscentrum

 1. Sjaak zegt:

  Evenzo is het in Duitsland maar de rooie rakkers zetten alles
  in beweging om met persleugens het tegendeel te verkondigen !
  FUCK THE EU !!!!

  Like

  • Sjaak zegt:

   DE MODERNE RATTENVANGERS ZITTEN IN DE EUROPESE REGERINGEN;
   HUN MAATJES ZIJN MENSENSMOKKELAARS EN SLUIZERBENDEN,
   OPEN GRENZEN EN EEN GUL SOZIAALSYSTEEM ZIJN MUZIK IN DE OREN
   VAN SCHIJNASYLANTEN EN SOZIAALPARASITEN !

   EN OMDAT MET EU-BRUSSEL BESPROKEN EN BESLOTEN
   WORD HET HEILIGE EU-LIED
   ,, OH ASYLANTEN KOMME TOCH ALLE ”
   WELKOM-FEESTEN VIEREN TOT HET BITTERE EINDE,
   IS EEN BURGEROORLOG ONUITWIJKBAAR !

   Like

 2. Dus 75% van de bevolking zou tegen zijn. Het wordt dan ook hoog tijd voor referenda !

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  En dat is er nog een kwart teveel.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het is toch hartstikke logisch dat gemeenten lang niet allemaal positief staan tegenover de komst van een asielzoekerscentrum? Wat een ellende geeft dit vaak in dorpen en steden!! Rotzooi, vechtpartijen, de burgers die hun rust verstoord zien, en sterker nog, die zich vaak bedreigd voelen, en die ook dikwijls bestolen worden!
  Welke gemeente heeft zin aan zoiets?

  Het COA zal zo langzamerhand ook het roer om moeten gooien en aangeven dat ons land VOL is! Door het niet nakomen van overheidsbesluiten raken de mogelijkheden en opvangplekken uitgeput. Illegalen zouden worden UITGEZET, maar ook daarmee zijn we weer bij de neus genomen!

  Verder wordt het de hoogste tijd dat Ban-Kimoon, als belangrijkste figuur binnen de VN, de rijke oliestaten Saoedi-Arabië, Qatar, de V.A.E. en meer rijke moslimstaten eens gaat VERPLICHTEN om ook vluchtelingen toe te laten! En niet enkele honderden, zoals Saoedi-Arabië dat doet.
  Steeds lees ik dat EUROPA meer moet doen voor de asielzoekers, en dat er een EUROPEES beleid moet komen wat ervoor moet zorgen dat er niet nóg meer mensen op zee omkomen.
  Ban-Kimoon vertikt het gewoon om die steenrijke (en ruime) olielanden aan te pakken. En waarom? Waarom neemt bijvoorbeeld een enorm groot land als Indonesië niet meer vluchtelingen op? In islamitische landen zou het voor de vluchtelingen prettiger leven zijn dan in het vrije westen, in Europa.
  Altijd maar: Europa moet dit, Europa moet dat, terwijl de ellende overwaait vanuit het Midden-Oosten, en wij de rotzooi binnen onze grenzen krijgen!

  De EU moet Ban-Kimoon duidelijk maken dat wij geen nieuwe vluchtelingen meer op zullen nemen. Laat de rest van de wereld ook zijn verantwoording maar eens nemen.

  Like

  • jungleelephant zegt:

   Je zag vanavond op het journaal wel weer:Angolese familie al 15 jaar hier en moet terug omdat pa wordt verdacht van oorlogsmisdaden!Komt die ombudsman met zijn linkse kop op tv:Als de man oorlogsmisdaden heeft begaan,zijn ze nu verjaard:dus geen reden hen terug te sturen!Links in rep en roer,oma van die irritante Mauro is in de pen geklommen,een protestmars is aanstaande,enzovoorts!Wat ik maar wil zeggen:allochtonen mogen dus 15 jaar !!!! lang procederen op onze kosten en worden dan nog niet uitgezet!Er is hier geen beleid;alleen wanbeleid!

   Like

   • Cathja zegt:

    Mee eens! Maar als je oorlogsmisdaden in de WOII hebt begaan, loop je de rest van je leven het risico om alsnog berecht en vastgezet te worden. Dan is er geen sprake van verjaring.
    De tranentrekkende zielige verhalen over die arme kinderen die Angola niet kennen, doen het weer goed bij een zeer groot deel van de Nederlanders! Iedereen spreekt er schande van als deze kinderen/dit gezin worden/wordt uitgezet. Zelfs onze Ombudsman laat van zich horen. Die zal er wel voor zorgen dat ze hier kunnen blijven.

    Like

 5. Jean zegt:

  Dat zijn er nog 25% te veel.

  Like

 6. Driek zegt:

  Een ander geluid over asielzoekers lees ik in de Telegraaf.

  Sarah (22) is gevlucht uit Syrië
  Door Daphne van Rossum

  Elke dag zijn ze in het nieuws; de eindeloze stromen vluchtelingen uit Syrië. Sarah (22) komt uit Syrië. Haar ouders zijn gevlucht toen Sarah vijf jaar oud was omdat ze christenen zijn. Sarah volgt het nieuws uit haar vaderland op de voet en kan de rillingen vaak niet onderdrukken. Soms kijkt ze maar liever niet.
  Sarah is aan het afstuderen. Heeft een goede opleiding genoten in Nederland, net als haar broer en zus. Haar vader had in Syrië een topbaan als arts en heeft in Nederland al vrij werk snel werk in de medische sector gevonden. Haar moeder, een architect, is hier aan de slag gegaan als vrijwilliger en als verpleeghulp. In vloeiend Nederlands: “Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als we daar waren gebleven”, vertelt Sarah. “Het gebied waar wij vandaan komen is nu in handen gevallen van IS. Het was er relatief veilig, maar nu zijn mijn ooms en tantes in groot gevaar. Een zus van mijn moeder is al gevlucht naar Libanon, maar voor sommigen is dat geen optie. Mijn ouders en ook wij neefjes en nichtjes maken zich grote zorgen om hun veiligheid.”
  Verhalen
  “In onze gemeenschap gaan veel verhalen de ronde over de vluchtelingen. In de boten gaat ook veel mis. Je ziet dat het heel gevaarlijk is, veel schepen slaan om, mensen verdrinken. Het is echt heel heftig voor ons. We kunnen onze familie in Syrië niet helpen, je kunt geen geld naar ze overmaken. Soms al iemand naar Libanon gaat, geven we geld mee voor familie in Libanon.”
  “ Ik vind het belangrijk om vooruit te kijken”

  – Sarah
  “Voor mijn ouders is het moeilijker dan voor ons kinderen”, vervolgt ze. “Ik ben nooit meer terug geweest. Ik heb gehoord dat het een heel mooie land is, maar ik ken het niet. Ook mijn ooms en tantes ken ik niet. Ik heb ze nooit gezien. Mijn ouders volgen alles op de voet. Van hun hoor ik veel, maar de berichtgeving is ook weer zo complex dat ik er soms te ingewikkeld vind. Ik moet ook verder met mijn eigen leven. Ik vind het belangrijk om vooruit te kijken. In oktober studeer ik af, dan moet ik werk zoeken. Al ben ik daar nu nog niet zo mee bezig, het komt wel op zijn pootjes terecht en ik heb nu al een bijbaan.”

  Terroristen
  Sarah begrijpt wel dat PvdA en VVD verdeeld zijn over de opvang van vluchtelingen. “Het is ook een moeilijk probleem. Zelf vind ik dat mensen opgenomen moeten worden, zodat ze ook echt iets op kunnen bouwen hier. Maar ik begrijp ook de angst dat er mensen tussen kunnen zitten die geen goede intenties hebben. Je wilt natuurlijk ook geen terroristen binnen halen.”

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek op 30/8 om 13:00

   Heb ik ook gelezen. Dit is toch weer een heel ander verhaal over vluchtelingen, want deze mensen draaien prima mee in onze samenleving. Vader en moeder zijn geen handophouders, maar zorgen voor hun eigen inkomen.

   Het zijn dan ook geen moslims. Het zal toch voor iedereen wel duidelijk zijn dat dit een heel ander soort vluchtelingen zijn dan degenen die leugens vertellen over hun reden van vertrek uit het thuisland?
   Het is al vaker gezegd dat christenen niet voor overlast zorgen. Hoe moeilijk het ook voor hen is om plotseling in een vrije westerse samenleving te moeten leven, ze passen zich zo goed mogelijk aan,
   Daarvoor heb ik nog steeds respect, en deze mensen verdienen onze steun.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  De EU is een kwaadaardig gezwel, waar blijft de chirurg die het wegsnijd. ??

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Wer soll das bezahlen
  Wer hat soviel Geld
  Wer hat soviel pinke,pinke
  Wer hat das bestellt ?
  MEER-MEER-MEER !

  Like

 9. Jaan zegt:

  Ik las net op http://www.nu.nl dat Duitsland zich dit jaar mag verheugen op 800.000 aanvragers voor asiel, die per stuk 10.000 euro kosten. Dat is alleen al dit jaar voor de nieuwkomers 80.000 x 10.000 euro =80.000.000 (80 miljoen euro!!!!!!!!!!) plus ze pakken alle woningen voor woningzoekenden op. Als je daar tegen protesteert word je weggezet als nazi en KKK moordenaar. Na gezinshereniging en wat fokwerk kosten deze alleen dit jaar binnengekomen “deskundigen’ een bedrag dat enkele miljarden bedraagt. Ze zullen levenslang een uitkering opeisen en als vrije tijdsbesteding wat Quat roken, stklen en verkrachten. Uiteraard worden Duitse bejaarden in een verzorgingshuis nu op één keer luier verschonen per dag gezet wegens omdat op hun budget bezuinigd gaat worden. Meer meer meer Frau Merkel.

  Like

 10. harry zegt:

  “Slechts een kwart ” ?
  Tjonge , dat is nog een buitengewoon verontrustend aantal !
  We wonen tegenwoordig in een land vol gekken .
  Waar is het toch zo verschrikkelijk fout gegaan ?
  Waar is het patriottisme gebleven ?
  Waar is het gezond verstand ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou……Je kunt nog steeds zeggen dat dat bij de overige driekwart zit. Toch?
   Maar vergeef me als ik het verkeerd zie, Harry: Ik ben volkomen gáár van het Keltische festival van vanmiddag! Tjonge jonge…..
   Helder denken doen we morgen wel weer…..

   Like

 11. Jade zegt:

  Die geldkraan naar de COA moet per direkt dicht. De zieligheidsindustrie
  wordt hier namelijk steeds omvangrijker en dat moet je niet willen.

  Like

 12. Drs.P. zegt:

  Helaas is dat een kwart teveel.
  NL wordt helemaal volgebouwd met asielforten welke van belasting afpersing/diefstal worden betaald. De autochtone NL burger kan verrotten en is een tweederangs burger geworden in eigen land. De bevolkings explosie van Afrika gaat van nu 1 miljard naar 4 miljard in het jaar 2100 en de meeste willen allemaal naar de EU.
  Ziet u het voor u, over 85 jaar 150 miljoen inwoners in nedrichland??
  Als er nu niet met harde hand wordt ingegrepen gaat het in de toekomst helemaal uit de hand lopen.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 13. Jean zegt:

  Ben benieuwd bij de eerstvolgende verkiezingen op wie gestemd gaat worden.
  Stel dat die kotsmisselijke smeerlap Pechdroll stemmen zou vangen dan ga ik als Vlaming echt twijfelen aan de Nederlanders want aan die en die zijn partij stemmen geven is smeken om ellende idem dito aan die Halsema of beter gezegd Halsketting.
  Ik ben er zeker van dat de Vlamingen massaal gaan stemmen op het Vlaams Belang want het Vlaams Belang is de redding van en voor Vlaanderen.
  Die islamsmeerlapperij moet eruit, punt.

  Like

 14. Frerik zegt:

  Ja en nu zie ik ook de uitgebreidere tactiek van links om toch het volstouwen door te laten gaan. Op de facebook verschijnen er allemaal zielige verhalen van moeders die in het water liggen en kinderen bovenwater houden. Zelf vind ik dit ook verschrikkelijk en dat is het ook. Maar de bedoeling daarmee is dat wanneer iemand het echte verhaal wil vertellen bijvoorbaat al een grote racist is en die hoort niet in deze maatschappij. Ik wilde er op reageren maar heb het toch maar niet gedaan dat doe ik later wel als er meer van dit soort verhalen verschijnen. Ik kan me ook niet stil houden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s