Paradigma-verschuiving of verandering van zienswijze

Screenshot_12

(Vertaald naar het Engels door Nicolai Sennels – Vertaling: “Vederso”)

Sennels: De secretaris-generaal voor Danish Refugee Help (Deense Vluchtelingenhulp), Andreas Kamm, was een ​​politiek correcte multiculturalist. Maar hij is van mening veranderd en is er zelfs niet zeker van of we onze samenlevingen kunnen redden. Ik ben er ook niet zeker van, maar we moeten vechten als we een kans willen maken.

Jyllands Posten: Het aantal vluchtelingen en migranten op weg naar Europa is historisch hoog. De politieke instellingen die belast zijn met de afhandeling van de vluchtelingenstromen staan op instorten. De solidariteit binnen de EU en de internationale verdragen staat ​​onder toenemende druk.

We zijn dus op weg naar een grotere ineenstorting, concludeert langdurig secretaris-generaal Andreas Kamm van de Danish Refugee Council.(…)

“We riskeren dat de conflicten tussen de vluchtelingen en migranten aan de ene kant en de lokale bevolking aan de andere kant misgaan en zullen escaleren en in mijn ogen worden we geconfronteerd met een Armageddon-scenario”.

Hij schat dat de huidige druk van de stromen vluchtelingen een “permanente” uitdaging vormt die niet weg zal gaan en pleit voor de ontwikkeling van nieuwe instrumenten die de problemen kunnen aanpakken en oplossen.

Maar het antwoord is niet zo dat “Europa het bevolkingsoverschot in de wereld moet importeren”, zei Kamm.

“We zijn niet verplicht om onze eigen samenleving te vernietigen. We moeten dat stoppen als we dat kunnen”, zegt hij.

Bron:
www.jihadwatch.org
Auteur: Jesper Hvass

Vertaald uit het Engels door:
”Vederso”
(voor www.ejbron.werdpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Paradigma-verschuiving of verandering van zienswijze

 1. Frerik zegt:

  Frans Timmerman zegt ; We kunnen al die vluchtelingen aan.

  Like

 2. mijn-idee zegt:

  Heel waar en heel terecht…. maar jammer en helaas.

  “We riskeren dat de conflicten tussen de vluchtelingen en migranten aan de ene kant en de lokale bevolking aan de andere kant misgaan en zullen escaleren en in mijn ogen worden we geconfronteerd met een Armageddon-scenario”.

  Ik ben geen ziener of profeet, maar met ( ook de kennis van toen) was dit voorspelbaar.

  Na tientallen jaren wegkijken, vergoeilijken , zelfs faciliteren en subsidieren, worden her en der een paar winterslapers wakker.

  Maar nogmaals, jammer en helaas.

  De kanker is binnen… en die gaat uitzaaien………
  Je kunt het instorten een poosje uitstellen ( kuur op kuur, bestraling op bestraling ) maar uiteindelijk ga je toch dood. ( mét de kwade cellen wordt ook het gezonde deel vernietigd……)

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Helemaal mee eens wij hoeven niet het geboorte overschot van de wereld op te nemen en zoals ze veelvuldig zeggen een toekomst te bieden.
  Maar helaas zijn het niet alleen gelukzoekers en immigranten die hier al zijn en nog steeds in grote getallen hierheen komen.
  Er is een meute van asielzoekers bijgekomen die men door het ingrijpen en aanzetten tot burger oorlog van onze regeringen en verenigingen in die landen en daardoor verplicht is ze op te nemen.
  De burgers hier zullen actief kenbaar moeten maken dat ze hierin anders staan en de regering erop aanspreken en eisen verdere bemoeienis in de betreffende landen te staken en wel subiet.

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  “We zijn niet verplicht onze eigen samenleving te vernietigen”.Maar volgens de Brusselse maffia en onze eigen dooie dienders-regering zijn we dat dis wel degelijk verplicht!

  Like

 5. Marc zegt:

  “We zijn niet verplicht om onze eigen samenleving te vernietigen. We moeten dat stoppen als we dat WILLEN”, zeg ik.

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  Volgens pronoses gaan de “fijne” dobbernegerts staten in donker Afrika de komende 85 jaar groeien van 1 miljard nu, naar 4 miljard dobberaars in 2100, een gigantisch geboorteoverschot dus.

  Dat wil het liefst allemaal een huis en een uitkering in Nedrichland en de rest van de EU.
  De domme slinkse imbiciele (verstandelijk gehandicapte met tunnelvisie) guttmensch heeft geen idee waar hij/zij mee bezig is, geen helicopter view al was het maar voor de komende 10 jaar.

  Deze demografische dobber ellende gaat gierend uit de klauw lopen, dat kunt U wel raden.
  Dus investeren in miljoenen prikpillen naar Afrika om deze gigantische ellende golf te stoppen!!
  Geen geld (ontwikkelingshulp) meer voor “zielige” dobbernegerts, maar alleen voor prikpillen!!

  Daarnaast alle bootjes terugslepen en vernietigen op de kusten van Lybie!!
  Dobberaars moeten hun eigen land maar opbouwen en eigen verantwoordelijkheid op zich nemen!!
  Helaas is 95% ook nog booslim en dat kunnen we helemaal niet gebruiken!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Fred zegt:

  En weer een wiens ogen geopend zijn.
  Nu de rest nog.

  Like

  • janchik zegt:

   Ja, maar zoals altijd met die gasten het geval, te laat, en ook meestal dan als zij zich in een veilige pensioen positie bevinden. Zakken gevuld. Typische Gutmensch.

   Like

 8. Antivenin zegt:

  De EUSSR wilde altijd al uitbreiden tot en met Noord-Afrika, googel maar eens op Mediterrane Unie, Wat hun betreft is het prima dat al die “vluchtelingen” hierheen komen, dan blijft ons straks niets anders over dan maar gewoon te erkennen dat de Mediterrane Unie een fait accompli is en dan kunnen we dat beter meteen maar op papier bekrachtigen, want al die mensen die verdrinken in de Middelllandse Zee, dat moeten we met zijn allen niet willen. Toch? Vrij verkeer van goederen, diensten en dobbernegers, leuker kunnen we het niet maken.

  De EUSSR heeft absoluut niets met de autochtone bevolking van de Europese staten en wil ons blijkbaar liever omruilen tegen analfabeten en jihadi’s. Iemand noemde dat laatst: omvolken…

  Like

 9. Anna zegt:

  Samenleving vernietigen? Op termijn zal dat zeker gebeuren, als er niet wordt ingegrepen…..
  Nu al is er een bevolkingsgroep van wie we geen sint Nicolaas op onze manier mogen vieren en deze lieden spelen dit zelfs zo hoog dat notabene de Verenigde Nonsens er een uitspraak over moet doen.
  Alsof de VN in deze idiote wereld niets beters te doen hebben!!!!! ( ach ja dat zijn ook allemaal islamitische naties…….) zielig!!!!!

  Met deze vorm van islamitische immigratie wordt het ons straks ( 2 e generatie??? Of al eerder?? Met een behoorlijk geboorte overschot) ……….voor ons verboden om Kerstfeest te vieren want dat is provocerend naar ” onze” islamitische medelanders…….in Amerika is dit proces al volop in gang……
  Over vernietigen van onze samenleving gesproken………

  Like

 10. Tokyo Joe zegt:

  Paradigma verschuiving: het is niet altijd een eend als het waggelt en kwaakt.
  Persoonlijk schaal ik een eend hoger in dan een nignog,maar dat terzijde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s