München: Comapatiënten en zwaar gehandicapten moeten wijken voor asielzoekers!

Screenshot_32

(Door: Udo Ulfkotte – Vertaling: E.J. Bron)

De welkomstcultuur voor de vele asielzoekers wordt op dit moment (nog) niet door alle burgers gedeeld. Meerder tientallen zwaar gehandicapten en comapatiënten moeten in München in alle stilte uit hun speciale onderkomen op straat gezet worden. Terwijl de media jubelende asielzoekers laten zien, huilen machteloze familieleden van Duitse patiënten, die volgens familieleden gewetenloos weggeschopt worden.

Op 20 mei 2015 heeft de stad München tegen de achtergrond van de aanhoudende stroom asielzoekers een succesvol besluit genomen. Het “standplaatsbesluit” met betrekking tot de “onderbrenging van vluchtelingen en daklozen/vluchtelingen in gemeentelijke verantwoordelijkheid” is in typisch bureaucraten-Duits geschreven. Volgens dit besluit moet München tot eind 2015 tot 12.342 nieuwe asielzoekers onderbrengen en ook woningen voor hen beschikbaar stellen. In een tien pagina´s lang document werden destijds die onroerende goederen geregistreerd die hiervoor zouden moeten dienen. Waarschijnlijk dat op dat moment nauwelijks iemand meegekregen.

De familie N. uit het Beierse Megesheim wist zeer zeker niet wat er op die dag door Christine Strobl, de derde burgemeester van München, en haar SPD partijkameraden was besproken. Familie N. heeft op dit moment een 29-jarige zoon, die sinds december 2011 in een diabetische coma ligt. Dat is een levensgevaarlijke stofwisselingsstoornis, die ontstaat door tekort aan insuline. In het eindstadium komt het tot bewusteloosheid, de coma.

De behandeling van de diabetische coma vindt gedurende langere tijd plaats op de afdeling intensive care, daarna in speciale verzorgingstehuizen. Zo eentje bevindt zich in München op het grondgebied van Feldmoching.

Het huis werd speciaal gebouwd voor gehandicapten en zwaar gehandicapten. Op de begane grond wonen gehandicapte mensen, die zich in ieder geval nog gedeeltelijk met hun rollator kunnen voortbewegen. Op de eerste verdieping zijn meer dan een dozijn zware gevallen, zoals de in coma liggende zoon van de familie N., ondergebracht. Ze geloofde haar ogen niet toen ze meegedeeld kregen dat het hele gebouw nu vrijgemaakt zou moeten worden voor asielzoekers.

De stad München heeft blijkbaar al in mei 2015 besloten wat er met het gebouw moest gebeuren. In het “standplaatsbesluit” ter “onderbrenging van vluchtelingen en daklozen/vluchtelingen in gemeentelijke verantwoordelijkheid” staat in ieder geval over het gebouw: “Het object staat in de planning als onderkomen voor mobiliteitsbeperkte dakloze vrouwen op de begane grond en door gezinnen op de eerst een tweede verdieping.”

De familie N. weet nu niet waar ze met haar zwaar gehandicapte en in coma liggende zoon naartoe moet. Om  de comapatiënten en de mensen aan de beademingsapparatuur uit het huis te krijgen, moest ook de verzorgingssleutel veranderd worden.

De SPD had daarmee volgens de familieleden blijkbaar überhaupt geen probleem. Want deze werd volgens informatie van de familieleden van Martin N. voor het gebouw veranderd van “bijzonder hulpbehoevende personen” in nu “hulpbehoevenden”. En dat betekent: geen comapatiënten meer en eindelijk plaats voor asielzoekers. De familie N. is geen op zichzelf staand geval, want alleen al in dit gebouw zijn meerdere tientallen gehandicapten ondergebracht. Ze is echter wel de enige familie die haar mond opendoet. Alle andere zwijgen op dit moment liever.

Misschien vraagt men nu eens een keer aan de vele politici die op dit moment de welkomstcultuur bevorderen, waar Martin, de zoon van de familie N., met onmiddellijke ingang welkom is. Want niemand weet op dit moment wat er zal gebeuren als de gehandicapten eruit moeten en de asielzoekers het gebouw betrekken. Aan hen kan men blijkbaar meer geld verdienen dan aan comapatiënten. Zo ziet in ieder geval de familie N. het. Tot nu toe wilde zich bij de stad München niemand ingaan op telefonische vragen.

Martin N. ligt overigens in coma, omdat een Oost-Europese specialist hem in december 2011 in het ziekenhuis in München op de afdeling spoedeisende hulp op grond van gebrekkige vakkennis kwalificeerde als “drugsgebruiker” en bij Martin, wiens lichaamstemperatuur nog maar 24 graden bedroeg, niet herkende dat hij diabeticus is. Dankzij het niet handelen van de geïmmigreerde specialist is zijn hersenschors nu tot 60% verwoest.

De kliniek verlangde van de ouders als eerste toestemming om Martin´s long te schenken aan een 14-jarige medeburger, wat de ouders weigerden. En het ziekenfonds oefende druk op hen uit om Martin, indien mogelijk, in een bejaardentehuis te stoppen, omdat dit voor alle partijen gewoon goedkoper zou zijn en hij daar sneller zou sterven. En nu moet Martin op straat gezet worden. Ondertussen jubelen de inwoners van München en huldigen in trance allemaal de nieuwe vervangende religie – de welkomstcultus.

De vader van Martin heeft me zinnen geschreven, die mij diep geraakt hebben:

Zeer geëerde heer Ulfkotte,

Ik heb een zoon die comapatiënt is en in een woongemeenschap voor gelijksoortige patiënten is ondergebracht. Ik zal u op Facebook accepteren in de groep van mijn zoon.

Nu moeten wij allemaal dit huis verlaten, omdat het stadsbestuur van München dit wil. Alleen, waar naartoe? Er moeten comapatiënten op straat gezet worden.

Dit zal ik weigeren. Velen zijn blijkbaar bang of werden geïntimideerd.

Ik zal niet opgeven.

De vluchtelingen-tsunami verwoest blijkbaar onze waarden. En het gaat alleen nog maar om geld en winst.

Aanvulling:

Afgelopen woensdag liet Daniela Schlegel, perswoordvoerster van de stad München, op schriftelijke en mondelinge vragen van de schrijver meedelen dat zij niet verantwoordelijk zou zijn voor dit thema. Andere perswoordvoerders van de stad die ik heb verzocht om een standpuntbepaling, onder hen Florian Schmellmer en Kirstin Nettelnbrecher, antwoordden tot de publicatie niet, evenmin als Frank Boos van de afdeling Sociale Zaken van de stad München. Door de auteur van dit artikel werden al meer dan tien vooraanstaande medewerkers van de stad München aangesproken – ze gingen echter blijkbaar eerst allemaal in dekking.

De schrijver kreeg in plaats van een standpuntbepaling van de stad München echter nog een mail van een blijkbaar oorspronkelijk uit Turkije afkomstige medeburger (“Mehmet”) toegespeeld, die de schrijver tegen de achtergrond van de publicatie van dit artikel een “nazi” noemde en de aangekondigde publicatie als ondersteuning van “racistische belangen” verdedigde. Wat zou de comapatiënt Martin N. hier wel niet over zeggen als hij zou kunnen spreken? En waarom dekken onze vooraanstaande media dit alles en laten zij alleen maar de jubelende politici en asielzoekers zien, niet echter slachtoffers van de welkomstcultus zoals Martin N.?

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

46 reacties op München: Comapatiënten en zwaar gehandicapten moeten wijken voor asielzoekers!

 1. BertG. zegt:

  Ik zeg helemaal NIKS. Want dat haalt op geen enkele wijze de goedkeuring van de moderatie.
  GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR……………………………………

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat een vuile tyfus mongolen lopen er daar rond.
   Kwam ik ze maar tegen.

   Like

   • Jaan zegt:

    Ze lopen hier ook rond. Je komt ze overal tegen Bert, daar hoef je echt niet naar te zoeken. ze wonen bij jou in de straat, in de straat ernaast, overal. Wat ik niet begrijp is dat de bevolking nog geen plaatselijke politici nog niet echt aanpakt en dat het alleen bij dreigementen blijft.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Jaan 9 september 2015 om 09:20

    U zegt: “Wat ik niet begrijp is dat de bevolking nog geen plaatselijke politici nog niet echt aanpakt”

    Dat komt omdat de meerderheid van de bevolking een kick krijgt van die walgelijke linkse praat en tegenwoordig ook nog eens verkeert in de nieuwe ‘WELKOM’-roes!
    Het gehersenspoelde volk heeft het kennelijk nog te goed en vindt daarom alles prima.
    En zegt nu zelf: het is toch verrukkelijk om collectief zo heerlijk ‘politiek correct’ bezig te zijn? Apen apen immers apen na?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Eerst even op de site: “Cold Steel” kijken…

    Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Concentratiekampen, deze keer voor de eigen burgers, wanneer worden de gaskamers ingevoerd?

  Like

 3. Vederso zegt:

  Dat zat er aan te komen, dat kon je verwachten, ook de houding van de stad Munchen. Schande!

  Like

 4. harry zegt:

  Nog even en dan wordt er euthanasie opgedrongen in het “algemeen belang” .
  Wat een socialistisch schuldgevoel al niet teweeg brengt !
  Het is zó erg , dat ze het héle vrije westen er voor opofferen .

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ja een logisch gevolg van die ‘vluchtelingen’ import: bejaarden en zieken worden de straat op getrapt, terwijl luie gezonde jonge hitsige negers hun plaatsen innemen.
  Maar dit alles is toch juist de opzet van de ‘regerenden’?
  Daarom verbaast dit alles mij niet en spreek ik de hoop uit dat ik dood ben voordat ik oud en hulpbehoevend word.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Even tussen haakjes!
  Valt me al een tijdje op dat er in Duitsland meerdere burgemeesters zijn van één stad!
  Nadere uitleg heeft geen zin.[ las al hoe het zit]
  Ik denk er het mijne van.
  Kutpolitiek.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   In de Middeleeuwen was dat in Nederland immers ook zo.
   Een stad van enige omvang kon meer dan één Burgemeester hebben, maar had maar één Schout. (Hoofd-ordebewaarder..)
   On-uitgesproken was dàt eigenlijk de belangrijkste persoon in de stad.
   Duitsland heeft dat oude systeem gewoon min of meer bewaard, net als het Middeleeuwse beroepsopleidingensysteem: Lehrling-Gesell-Meister.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Republikein zegt:

    New York City – 18,3 miljoen inwoners.
    1 burgemeester en 200 medewerkers.

    De benoemingsprocedure staat in de Grondwet en de Gemeentewet. In Nederland werken op dit moment ongeveer 390 burgemeesters en 40 loco- of waarnemend burgemeesters. Per jaar benoemt of herbenoemt de Koning ongeveer 50 burgemeesters.

    Als je weet dat de grondwet is overtreden, dus niet meer een functie heeft voor de burger, maar wel voor de burgermeester.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Hier in België doen wij het vèèl beter.
   Brussel heeft 14 burgemeesters.
   Wat zeg je me daarvan?…
   En ze zijn allemaal “gekozen”. Dus dat is me daar ’n rotzooi…!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ik ga nog even verder. In België spreken ze 3 officiële talen (Nederlands Frans, Duits).
    Alles wordt in 2 talen gedrukt, dus het is allemaal 2 X zo dik.
    Ze hebben hier 3 regeringen. ’n Federale regering, ’n Vlaamse regering en ’n Waalse regering.
    De Vlamingen zijn het ijverigste volk van heel Europa want ze leven er goed van en ze onderhouden daarnaast financieel ook nog alle Walen!
    België kent de meeste zelfmoorden van Europa.

    Like

   • BertG. zegt:

    Paul, ik dacht dat ze iets van 6 regeringen hadden in België.
    Daar had ik een keer een artikel over gelezen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja Bert. In feite heb je gelijk maar dan tel je de Brusselse hoofdstedelijke Gewestregering en de Franstalige en Duitstalige regeringen er ook bij op. Nou ja, we leven hier in België.
    Gekker kan je het niet maken!…
    Tezamen hebben ze daardoor meer dan 400 ministers met alle entourage er nog eens bij.
    Hoe ze dat allemaal betalen? Ik kan het me niet voorstellen.
    En waardoor komt dat allemaal?… Omdat de “Belgen” zo’n hekel hebben aan problemen dat ze voor elk mogelijk probleem ’n tussenoplossing bedenken die dan op zijn beurt weer…Enfin. Maar het bier is hier fantastisch en het eten ook. Men geniet hier nog.

    Like

 7. Pingback: München: Comapatiënten en zwaar gehandicapten moeten wijken voor asielzoekers! |

 8. Gasso zegt:

  Zijn die Duitsers nou helemaaaal gek geworden?
  Ik hou mn hart vast voor als daar straks de pleuris uitbreekt.

  Geef geen geld voor die asylanten bitte!

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Tja Duitsers, U heeft op de partijen gestemd die dit faciliteren….
  U aanbid het Merkel zwijn; word eens wakker!

  Like

  • Driek zegt:

   Hendrik M. zegt: Tja Duitsers, U heeft op de partijen gestemd die dit faciliteren….
   U aanbid het Merkel zwijn; word eens wakker!

   Juist, beste hendrik, ik heb geen centje medelijden met die Duitsers. Laten ze het maar eens goed voelen.

   Like

   • tjonge zegt:

    @driek,

    is wel een beetje kort door de bocht, er zijn ook heel veel mensen die tegen merkel gestemd hebben,
    net zo min als alle nederlanders deze regering verdiend hebben, daar schoffeert u alle pvv stemmers mee….

    Like

   • tjonge zegt:

    niet helemaal duidelijk, moet zijn; net zo min als alle nederlanders IN NEDERLAND…….

    Like

   • Driek zegt:

    tjonge zegt: is wel een beetje kort door de bocht, er zijn ook heel veel mensen die tegen merkel gestemd hebben….

    Ja, beste tjonge, daar heeft u gelijk in, doch mijn boosheid in deze heeft de overhand. Natuurlijk hebben niet alle Duitsers op Merkel gestemd. Doch in 1933 hadden ook niet alle Duitsers op Adolf Hitler gestemd.

    Like

  • BertG. zegt:

   Hendrik M.
   Jij bent er geloof ik nog steeds van overtuigd dat er overal eerlijk stemmen geteld wordt na het stemmen, wanneer zo’n stem lokaal uit allemaal PVDA’ers bestaat die ze tellen.
   Hoe kan het dan dat iedereen die ik tegen kom beweerd op de PVV gestemd te hebben?
   Lopen al die mensen dat zomaar te liegen om mij een plezier te doen.

   Like

 10. toetssteen zegt:

  Ik val van mijn stoel, dit is te ziek voor woorden.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Censuur op kritiek?
  Hoezo….

  Like

 12. Henkdoverdenk zegt:

  Binnenkort prijsschieten op linkse “elite” NSB ers….wat een ratten. Ik heb de politiek 20 jaar geleden al links en rechts laten liggen. Ik heb er nooit spijt van gehad. Je stem uit brengen het heeft nooit zin gehad. Dat blijkt nu over duidelijk.

  Henkoverdenk

  Like

 13. Cathja zegt:

  Dit is werkelijk een buitengewoon grof schandaal!! Duitsers noemt men ‘beschaafde mensen’. Ja, die zullen er zeker in ruime mate zijn, maar degenen die voor deze ontruiming verantwoordelijk zijn zouden direct bij het grof vuil gezet moeten worden!

  Wél sympathie en bezorgdheid voor wildvreemden, maar de eigen mensen, van wie er een aantal zeer kwetsbaar zijn, kunnen verrekken!

  Ongelofelijk en onmenselijk!!

  Like

 14. fransdewit zegt:

  Eigen volk laten ze lijden, om gelijk maar hun denkbeeldige benen voor het andere cultuur te spreiden.
  Ja onze eigen mensen zijn ook zo gewoon, steeds maar weer al die dingen van het zelfde.
  Ze willen nu wel eens iets anders, moeten daarom vreemde snoeshanen toelaten, dat is pas opwindend en daarna hebben ze weer stof om over te kunnen praten.

  Like

 15. kraftavilqa zegt:

  Weer een treffend voorbeeld van welk een gruwel linksisme en policorisme zijn.

  Like

 16. henkie1958 zegt:

  Zulke schurkenstreken gebeuren hier ook gewoon hoor. Alleen lees en hoor je t niet.
  Trouwens: je wel s afgevraagd waarom in de nederlandse politieseries nooit een zwarte of allochtone dader zit? Hersenspoeling…
  Je wordt er elke dag mee dood gegooid.

  Like

 17. rs zegt:

  http://www.telegraaf.nl/telegraaf-i/7Kz/8uhbz

  Zou dit wel iets met de oudjes, zieken en zwakkeren te maken kunnen hebben ?
  Zeg maar, gewoon een vaccin “maken “waar de ouderen en zieken kunnen sterven ???

  Like

 18. AEO zegt:

  Ik kan me gewoon niet voorstellen dat ze deze hulpbehoevende mensen letterlijk op straat zetten, er moet toch op zijn minst een vervangende plek zijn geregeld? Als men deze mensen letterlijk op straat zet betekent dit moord omdat deze mensen dan zullen overlijden. Wanneer stopt deze waanzin? Europa, en Duitsland in het bijzonder, zijn gewoon krankzinnig geworden! Stuur alle boten terug en vernietig ze vervolgens, zodat ze niet opnieuw kunnen uitvaren met gelukszoekers. Alleen échte vluchtelingen toelaten, zoals de vervolgde Christenen, die letterlijk vermoord worden door die barbaren. Christenen verrijken onze samenleving, maar de islam vernietigt onze samenleving.

  Like

  • Nemesis zegt:

   In München? Zeker weten van wel dat die op straat gezet worden en ook zeker weten dat er géén vervangende plek zoals deze patiënten nodig hebben geregeld is, wordt of zal worden. Dus ja, ze gaan gewoon dood.

   Wanneer deze waanzin stopt? Dit stopt pas, als wij in Europa of de EU zo men wil, het met z;n allen een zijn dat het moet stoppen en wel nu en daarvoor bereid zijn te vechten en ja ook eventueel te sterven. Voor de vrijheid is door de eeuwen heen altijd een bitter hard gevecht nodig geweest, steeds weer.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ AEO op 9 sept. om 10:41

   Ik ben het met u eens. Laat christenen naar Europa komen en moslims naar moslimlanden gaan. De meeste moslimlanden hebben geen gebrek aan geld, dus ze kunnen er zeer veel opvangen.
   Ik hoorde enkele dagen geleden dat de patriarch van de Syrisch Orthodoxe kerk in Twente een voorstel aan het COA had gedaan om in Twente alleen Syrische christenen op te vangen, omdat daar al zeer veel Syrische christenen wonen. Zij zullen zich sneller op hun gemak voelen, zij kunnen naar hun eigen kerken gaan, want daar zijn er diverse van, en velen hebben er ook familie wonen. Nooit zorgen zij voor overlast.
   Wat zegt het eigenwijze COA? “Nee, wij maken geen onderscheid tussen moslims en niet-moslims, dus we laten ze bij elkaar wonen”.
   Ongelofelijk, wat een domheid spreekt hieruit! Omdat de christenen vér in de minderheid zijn, zullen ze van alle kanten gepest en vernederd worden. Het COA zegt dat in ons land geen onderscheid gemaakt wordt tussen religies. Nee, in ONS land niet, maar we hebben het hier over moslims, komende uit moslimlanden, die in hetzelfde opvangcentrum moeten leven als de christenen, en deze christenen zijn júist gevlucht voor die barbaarse moslims! Moslims eisen gebedsruimtes, aangepast eten, en geen zichtbare christelijke symbolen van andere vluchtelingen in hun buurt, en het ziet er naar uit dat ze hun zin krijgen. Ja, anders komt er narigheid. En ook dat weet het COA. Door hen in alles tegemoet te komen, vergaren ze steeds meer macht en worden ze met de dag brutaler! Het is echt rotvolk!
   Het COA moet zich schamen! Zij weten echt wel dat er al op verschillende locaties onlusten uitgebroken zijn tussen moslims en christenen, waarbij christenen overgeplaatst werden in plaats van de rellende moslims, maar ze houden voet bij stuk. Alles moet bij elkaar wonen.

   Arrogante organisatie, die ze beter maar kunnen opdoeken. Ze zeggen ‘verstand’ te hebben van getraumatiseerde ‘vluchtelingen’, maar ze willen gewoon niet erkennen dat moslims en christenen nooit samen kunnen leven, wanneer zij uit landen in oorlog komen.

   Like

 19. Qvic zegt:

  Hier in Nederland gaat het precies zo, verpleeg- en bejaardenhuizen worden systematische ontmantelt om zo deze huizen vrij te maken voor de gelukszoekers. Die participatie wetgeving is alleen voor de autochtonen bevolking, die moeten steeds langer zelf de broek omhoog houden. Terwijl de gelukszoekers alles in de schoot geworpen krijgen en alles gratis krijgen, ook een riante oude dag voorzieningen te gemoed kunnen zien.
  De meeste mensen zijn nog zo blind en dom, dat ze maar blijven geloven in de sprookjes van de media. En blijven tegen beter weten in hardnekkig in die onzin geloven, al leg je ze onweerlegbare feiten hen voor de voeten, dan nog ontkennen ze het en betichten mij als een racist/cynischt of iets dergelijks.

  Like

 20. Free Citizen zegt:

  Dit is typisch een voorbeeld waarin een op de spits gedreven kwestie in het uiterste tegendeel verkeert. Duitsland is overbeschaafd, en dat leidt uiteindelijk tot barbaarse toestanden. Het viel wel te verwachten: ik vraag me af hoever ze hier in Nederland durven gaan. Het is wel in overeenstemming met het christelijke devies dat ieder die God wil dienen en de Heer wil vervolgen zichzelf dient te verloochenen. Dat is prima als individuele mensen en particuliere groepen dat voor eigen risico en rekening wil doen maar als uitgangspunt voor de politiek ronduit rampzalig! Kennelijk hebben ze in Duitsland zo’n tik van hun verleden overgehouden dat niets te gek is als het aankomt op zelfverloochening en van alles en iedereen dat Duitsland eigen is. Niet zo vreemd met een bondskanselier die als dochter van een dominee in de voormalige DDR is opgegroeid. Het plaatst wel alles wat als “extreem rechts” in de officiële media wordt afgedaan in een ander licht. Daar zit ongetwijfeld ‘white crap’ tussen maar minstens evenveel gewone Duitsers (ook immigranten die zijn ingeburgerd) die hun toekomst steeds minder zeker (zien) worden. Velen worden op deze wijze wel inderdaad in de armen van (echt) extreem rechts gedreven. Zeker als het (tientallen) jaren blijft aanhouden en alles wat en ieder die er niet mee instemt als ‘extreem rechts’ wordt weggezet! Dan is het het wachten op de volgende Anders Breivik, of een veelvoud ervan!

  Like

 21. Pingback: München: Comapatiënten en zwaar gehandicapten moeten wijken voor asielzoekers! | Free Citizen

 22. Jan Bubbel zegt:

  Is toch logisch,zwaar hulpbehoevende bejaarden,coma-patiënten edm kosten handenvol geld aan de staat,dat terwijl al die bruine ratten geld opbrengen,ik vraag me af hoe lang dit nog getolereerd zal worden,we zullen ons moeten beginnen verzetten voor alles hier wordt ingepalmd en overgenomen.

  Like

 23. Pingback: Migratie leidt tot T4-toestanden – oogenhand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s