Dekmantel voor tocht naar Europa: binnen 40 uur een vals Syrisch paspoort

Screenshot_6

(Door: Gyurka Jansen)

Journalist krijgt eenvoudig paspoort voor Mark Rutte

Binnen veertig uur koop je via een tussenpersoon een niet van echt te onderscheiden vals Syrisch paspoort. Zo’n paspoort verzorgt een goede dekmantel voor iedereen die de reis naar Europa wil maken, en zijn echte identiteit wil verbergen. Dat blijkt uit een reportage van Harald Doornbos voor Nieuwe Revu.

Voor omgerekend € 750,- verkreeg Doornbos een paspoort voor iemand met de voorletters M.R., ‘Malek Ramadan’, vergezeld van de foto van onze premier Mark Rutte. De reportage toont aan dat het verkrijgen van zo’n document in Syrië een peulenschil kan zijn. Een valse identiteit, die op die manier snel verkregen is, kan een goede dekmantel zijn voor iedereen die Europa binnen wil komen, ook voor strijders van IS, Al-Qaida of een andere strijdgroep. Een zorg die al langere tijd speelt in Europa.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, Europa, Immigratie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dekmantel voor tocht naar Europa: binnen 40 uur een vals Syrisch paspoort

 1. Gaat lekker zo!En nog mogen de grenzen niet dicht!Rutte,rot alsjeblieft op en neem de rest van die halve garen mee!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Geert Wilders heeft een kopie gemaakt van deze vervalsing om tijdens de politieke beschouwingen de aandacht hierop te vestigen. Zoals zo vaak is hij het die iets van belang openbaar maakt, en de reacties waren daarom min of meer voorspelbaar….
  Nogal lauw.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Hoe meer paspoorten je hebt, des te meer uitkeringen en subsidies kan je aanvragen in verschillende gemeentes.
  Alleen van ons is alles vast gelegd.

  Like

  • BertG. zegt:

   Mensen die nu op een terroristen lijst staan en een land niet inkomen die halen nu gewoon een ander paspoort op.
   Hebben ze daar ook geen probleem meer mee, dus dan zijn ze helemaal niet meer terug te vinden. Lijsten kunnen nu de prullenbak in.

   Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Mede gelet op de zeecontainers gevuld met wapens voor de vluchtelingen zoals inmiddels al een onderschept is, is dit zeer zorgwekkend. Desalniettemin was het voorspelbaar. Gelet op de overwegend goed geklede en uitermate agressieve jonge mannen die hier als `vluchteling` naar toe komen gok ik zomaar erop dat de grote massa vluchtelingen uit jihad strijders bestaat.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Maar de islamisering zal geen strobreed in de weg gelegd mogen worden! Denk aan de verradersmotie Halsema!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Gelijk van de gelegenheid gebruik maken. Rutte ontvoeren en te-samen met zijn nieuwe paspoort (met een Christelijke aantekening er in) via een vliegtuig droppen boven ISIS gebied. Wel zorgen dat hij geboeid aan de parachute hangt, compleet met een Christus kruis om zijn nek. Misschien zien we hem dan nog eens terug op de TV met zo’n oranje pak aan tijdens zo’n onthoofdings sessie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s