Terreurverdachte (15) in cel

Screenshot_3

(Door: Bjorn Thimister)

Een vijftienjarig meisje uit Sittard zit vast op verdenking van deelname aan een criminele organisatie die terroristische misdrijven wilde plegen. Bij de tiener zijn aanwijzingen aangetroffen die in die richting wijzen. Dat bevestigen welingelichte bronnen rondom het onderzoek tegenover De Telegraaf.

Volgens ingewijden gaat het om de van oorsprong uit Somalië afkomstige Rahma E. De voorlopige hechtenis van het tienermeisje, dat samen met haar moeder en broertje al enige tijd in Sittard woont, is inmiddels verlengd en zij zal morgen voor de raadkamer van de rechtbank in Roermond moeten verschijnen. Zij zit vast in een justitiële jeugdinrichting.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, hersenspoeling, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Somalië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Terreurverdachte (15) in cel

 1. 15 jaar en al voor het leven bedorven!

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Mooi , dan maar gelijk hele gezin TERUG naar Somalie .

  Like

  • Thoth zegt:

   Met de huidige politiek lukt dit niet, want ze zijn allemaal ‘zielig’…

   Like

   • oud-marinier zegt:

    Dan moet de politiek veranderd worden …Niet goedschiks …??? Dan maar kwaadschiks en met gebruik van een beetje geweld . ( Ma.w. ’n “KOEP” )

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Dank voor je steun Yvonne. Nu nog een paar duizend oud-militairen verzamelen die dezelfde gedachten hebben en we zetten een kleine militie op…Per provincie die de betreffende regio controleert en beschermd en mensen opleidt. Als dan ook nog de reguliere / actieve militairen en politie zich bij ons aan sluiten is het zo gepiept .

    Like

   • Iedere vorm van hulp en steun,zover dat ligt in mijn vermogen, zal ik u verlenen,bij voorbaat!

    Like

   • BertG. zegt:

    Wie is ons? Jij woont op Bali.
    Maar bedankt voor het aanbod.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Bedankt BertG. Op deze manier komen we er wel als men ZO reageren. Je hebt zeker niet gelezen , dat ik al meerdere malen heb gezegd ..dat ik bereid ben om terug te keren en voor NL te vechten. Dat in de eerste plaats. Verder , ben ik nog steeds NLer …en gaat NL mij zeer aan het hart , al die dingen die de laatste jaren gebeuren en dat geeft mij ook het recht om daar op te reageren. Of mogen dat alleen mensen die in NL woonachtig zijn ? In dat geval..wens ik je veel succes , want zoveel bereidwillige mensen vind je nl. niet meer in NL. Alleen van achter een PC , miepen…maar daadwerkelijk bereid zijn om i.p.v. te protesteren ook fysiek geweld te gebruiken om NL en de NLse burgers te beschermen , zie ik nou nog niet veel mensen doen.

    Like

   • BertG. zegt:

    Sorry oud-marinier, maar ik vind het wel erg makkelijk mee kletsen vanaf de andere kant van de wereld. Wij moeten dit doen, wij moeten dat doen enz…………

    Like

   • Bert,ik ben het niet met je eens!Wel eens gehoord van:achter de schermen????Zeer waardevolle contacten moet je niet beledigen als je wel van de klok weet maar niet waar de klepel hangt!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    BertG. je hebt een vrij groot muilwerk . Maar daar staan dienst weigeraars om bekend. En een trekkertje overhalen , doe je niet zomaar effe. Dit laat zien dat je een vrij dom mens bent , en een gevaar voor jezelf en anderen in geval oorlog of dat men naar de wapens moet grijpen. Ik speel mezelf helemaal niet op als Rambo of wat dan ook . Het is advies , vraag maar aan “andere” oud militairen uit je vriendenkring . Als je nou zelf eens geen dienst weigerar was geweest , dan wist je dit nl. ook. Dat ik pissig ben op Moslims die extreme handelingen / terrorisme bedrijven , lijkt me normaal. Maar dat ben ik ook tegen iedere andere extremistische groepering ongeacht religieus gerelateerd of niet .

    Like

   • BertG. zegt:

    Ben je trouwens zelf nog een beetje actief om al die mossels in Indonesië aan te pakken? Moet haast wel als ik je zo hoor.
    Oh, dat valt allemaal wel mee hier waar jij woont, daar hebben ze alleen last van ergens anders.
    Je moet je eigen gewoon een beetje gedeisd houden, dan heb je nergens last van, toch.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Lijkt me verstandiger dat jij je gedeisd houdt BertG. want er kon onverwachts wel eens iemand voor je neus staan , die je vanwege je grote muilwerk , eens helemaal in elkaar rost , om je eens van je sokkel af te halen. Is blijkbaar nog niet gebeurd , anders zong je wel een toontje lager . En had je wel respect voor de mening van anderen. Maar ja , dat hebben de meeste dienstweigeraars …NIET !!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Yvonne, als het zover is, dan zien we ‘m wel verschijnen in ze rambo tenue.
    Compleet met uzi en al om ons les te geven. Zover is het nou ook weer niet.
    Ik heb er ook nog 1 in het leger met kennis over van alles en nog wat.
    Deze hele site bestaat trouwens uit mensen die een leger training hebben gehad, althans vele. Kan altijd handig zijn. Ik niet trouwens, ik ben zo’n weigeraar.
    Sommige wapens bestaan niet meer maar een kogeltje blijft een kogeltje en een trekker over halen lukt de meeste nog wel, en een schep hebben we allemaal om een schuttersputje te graven.

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Zeg , BertG. als i zo al die commentaartjes van je lees …krijg ik echt de indruk dat je zo’n dienstweigeraartje bent die alleen maar anderen opjent om de hete kolen uit het vuur te halen , maar ZELF het lef niet heeft , maar geniepig achter de PC zitten gniffelen hoe anderen zich laten manipuleren door je . Ik begin je er zelfs van te verdenken dat je een stiekeme MOSSEL bent die hier spioneert , en de mensen tegen elkaar probeert op te zetten op deze site .

    Like

   • BertG. zegt:

    Geweigerd heb ik omdat ik geen kanonnen voer wenste te worden voor generaaltjes die ergens ver weg zitten en enkel bevelen uitdelen. Ik erken geen meerdere.
    Kruipen door de modder doen ze zelf maar. Ik accepteer geen bevelen.
    En als jij het zegt, dan zal ik wel een mossel zijn. Je moet toch wat zeggen, niet dan.
    En die grote muil, die heb ik.
    Je zal nu toch maar in het leger zitten en verplicht “vluchtelingen” moeten helpen.
    Fijne kameraad heb je dan.

    Like

   • BertG. zegt:

    En ik kon trouwens AL mijn rijbewijzen gratis halen, heb ik ook geweigerd.
    Ingedeeld in een rijopleiding centrum. Unieke kans.
    Ik ga voor alles of niets en niet alleen voor de lusten. Principes heet dat.
    Dus dan zal ik wel een vrij oude mossel zijn, 1 van de eerste moet ik dan geweest zijn.

    Like

   • BertG. zegt:

    Zomaar wat gegevens over Indonesie.

    Religie: islam (ca. 86%), christendom 10%, hindoeïsme 3%, boeddhisme 1% e.a

    Nog 14% te gaan dus. De foto’s daarvan kennen we inmiddels.

    Like

 3. Johan zegt:

  Daar zijn we weer mooi klaar mee. Dit kreng (15 jaar nota bene) moet onmiddellijk samen met haar gehele familie het land uitgezet worden. Niks geen kinderpardon en meer van die softe flauwekul ! Ze worden verdorie steeds jonger…..

  Like

 4. Sjaak zegt:

  We steken tot in de nek met dit moslimgebroed !
  En er word dadeloos toegekeken totdat hier de
  eerste bom barst !
  FUCK THE EU
  EN DE ROOIE DAARTOE !

  Like

 5. Jean zegt:

  Er is nog nooit iets goeds uit Afrika gekomen, bij deze alweer een bewijs om heel die troep heel snel massaal te verwijderen uit onze samenleving.
  Van de EU lafaards en de binnenlandse reetlikkers moet niets verwacht worden, de postjes en de poen weet u wel!, dus moeten we het zelf gaan doen, laten we het grondig doen zodat nadien een proper land kan nagelaten worden aan onze kinderen met een identiteit & nationaliteit en dat is niet de EU laat dat duidelijk zijn.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Dat wordt minstens 2 uur schoffelen…. Ze zal er dankzij de linkse advocatuur mee wegkomen! Mark my words.

  Like

 7. JOHANNES zegt:

  idd op gerot met die trut

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Lekker doortastend weer; een juniorlappenkraam in de bak zetten en tegelijkertijd duizenden volwassen moslimstrijders het land binnenlaten.

  Like

  • BertG. zegt:

   Die krijgt geen straf want minderjarig.
   Hooguit een aantal gesprekken met een bakje thee en een koekje.

   Like

   • Cathja zegt:

    Jeugd-detentie kan ook. Ik kan me niet voorstellen dat ze haar met een waarschuwing heenzenden. Daarvoor waren haar plannen toch te ernstig!

    Like

   • BertG. zegt:

    Een week of wat geleden hebben ze iemand, die veel ouder was, vrijgesproken van allerlei voorbereidingen. Hij had het allemaal verzonnen om stoer te doen.
    En dat ging er in als koek bij de rechter.

    Like

 9. Dot zegt:

  Een Nederlandse Moslim Morad Almuradi, lanceerde een petitie op 11 september op change.org München aan de autoriteiten om de anti-islamitische partij bij uitstek, het Oktoberfest te annuleren. Wat lijkt nog lachwekkend is nu werkelijkheid geworden in de nasleep van de geleidelijke islamisering van Duitsland.

  De tekst van de petitie: “Geachte burgemeester van München, Ik schrijf deze brief aan uw aandacht dat de ondergetekende en vele andere moslims zien als oneerlijk te brengen. “Oktoberfest” is onverdraagzaam en een anti-islamitische evenement. We hebben geprobeerd om deze partij te negeren, maar te veel islamitische wetten worden er met voeten getreden: alcohol, naaktheid, etc. We begrijpen dat de “Oktoberfest” is onderdeel van de Duitse traditie, maar we moslims kunnen deze anti-islamitische event niet tolereren omdat het beledigt alle moslims op aarde. We eisen daarom de onmiddellijke verbod van deze partij. Wij geloven dat “Oktoberfest” kon ook beledigen alle Syrische vluchtelingen, Afghaanse en Iraakse. De annulering van het festival zou vluchtelingen helpen om hun islamitische herkomst herinneren. Dank u voor uw aandacht aan dit verzoek.

  http://www.dreuz.info/2015/09/16/allemagne-un-musulman-tente-de-faire-interdire-loktoberfest-la-fete-de-la-biere/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+drzz%2FPxvu+%28Dreuz%29

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Met 15 jaar, en dan al bedorven voor altijd. Het is net als met een jonge hond. Welke manieren men deze als pup aangeleerd heeft, krijgt men er, als de hond volwassen is, NOOIT meer er uit !Die infiltranten weten precies in welke landen ze de kachel kunnen aanmaken, en waar ze het meeste financieel voordeel kunnen halen. Ze gaan daarom het liefst naar Duitsland, Frankrijk, Nederland en Zweden. Want daar wonen de meeste gekke Henkies, en aldaar treffen ze een politiek bestel dat aan al hun eisen tegemoet komt. Desnoods door het laten afschaffen van des lands cultuur en gebruiken, Zwarte Piet is er een klein voorbeeld van. en het laten verbieden van Christelijke feestdagen, die dan worden ingewisseld voor islamitische feestdagen en gebruiken. Ook de rechtsspraak zal op de schop komen, en ingeruild worden voor Sharia rechtbanken.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  BertG. zegt:
  18 september 2015 om 07:40
  Geweigerd heb ik omdat ik geen kanonnen voer wenste te worden voor generaaltjes die ergens ver weg zitten en enkel bevelen uitdelen. Ik erken geen meerdere.
  Kruipen door de modder doen ze zelf maar. Ik accepteer geen bevelen.
  En als jij het zegt, dan zal ik wel een mossel zijn. Je moet toch wat zeggen, niet dan.
  En die grote muil, die heb ik. ( Jammer dat er nog niemand is geweest , die je van je sokkel heeft gehaald , vonden de betreffende personen mischien zielig , omdat je anders het gevoel had dat je niet meetelde als je geen haantje de voorste mag spelen. ) Maar goed ieder zijn ding.
  Je zal nu toch maar in het leger zitten en verplicht “vluchtelingen” moeten helpen.
  Fijne kameraad heb je dan.

  Oh , en wat denk je dan te zijn als het erom gaat spannen in Europa / NL ? Als je je wil verdedigen ? Dat je dan GEEN kanonnenvoer bent ? Of erger nog een wandelende schietschijf of kop van jut omdat er van die Islamitische randdebielen terroristje willen spelen ? Denk je echt dat je dan de dans ontspringt ? En wat heb je dan , geen opleiding waarmee je je kunt verdedigen tegen fysiek geweld . Dat er generaals en andere officieren zullen zijn , zal altijd wel zo blijven …kunnen nl. niet allemaal bevelvoerder zijn toch ? Dat je geen bevelen accepteert zegt mij ook genoeg . Ik zeg niet dat je een stiekeme mossel bent , omdat ik iets moet zeggen BertG,. maar zo gedraag je je.

  BertG. zegt:
  18 september 2015 om 07:45
  En ik kon trouwens AL mijn rijbewijzen gratis halen, heb ik ook geweigerd.
  Ingedeeld in een rijopleiding centrum. Unieke kans.
  Ik ga voor alles of niets en niet alleen voor de lusten. Principes heet dat.
  Dus dan zal ik wel een vrij oude mossel zijn, 1 van de eerste moet ik dan geweest zijn.

  Vraag me dan toch af , welke LASTEN dat je dan zou hebben , wanneer je zou worden ingedeeld bij het rijopleidings centrum ? Heeft NIKS met principes te maken . Jouw probleem heeft met zoals je zelf al aangeeft , te maken met authoriteit.
  Mensen die denken dat ze alles kunnen , en geen LEIDING(gevenden) nodig denken te hebben.
  Zal een mooie janboel worden als iedereen dat zou doen.

  BertG. zegt:
  18 september 2015 om 08:10
  Zomaar wat gegevens over Indonesie.

  Religie: islam (ca. 86%), christendom 10%, hindoeïsme 3%, boeddhisme 1% e.a

  Nog 14% te gaan dus. De foto’s daarvan kennen we inmiddels.

  Heb al eens eerder gezegd hier op dit blog….De gegevens cq cijfers die men verstrekt over Indonesie in rapporten van VN , Amnesty International en nog meer van die onzinnge instanties/organisaties …Kloppen voor geen meter . Maar allemaal opgegeven door “Indonesie-Kenners ” die eenmaal per jaar , 4 weken met vakantie naar dit land komen.

  Islam ca. 55% , Christendom ca. 40% , Hindoeisme ca. 3% , Budhisme 1,5% , Shamanisme / Natuurgoden , atheisme enz enz ca. 0,5%
  Deze cijfers , ontdek je vanzelf als je hier lang genoeg verblijft .
  Verder ook verkrijgbaar via kerkelijke instanties , en zijn veel beter te vertrouwen dan wat die zgn instanties cq organisaties naar buiten brengen. Ook dat er veel mensen , enkel en alleen op hun “ID” als moslim staan gereistreerd (daar dit in veel gevallen praktische voordelen heeft) …maar in werkelijkheid zijn velen , Christen en als zodanig gedoopt en actief als zodanig.

  En wat je domme vraag betreft of ik de moslims flink aanpak hier in Indonesie …. NEE …!!!
  Daar deze NIET zulke randdebielen zijn , noch zich zo gedragen zoals ze in NL en de rest van Europa doen .
  En zouden ze dat WEL doen , dan hebben ze een groot probleem hier in Bali en alle andere Christelijke gebieden/regio’s…Daar de mensen hier , weldegelijk TERUGSLAAN ,
  Wat de lokale bewegingen hier WEL doen , is zich voorbereiden , in de breedste zin van het woord, op eventuele “problemen” .

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik zelf noem het een anti-autoriteiten syndroom.
   En er is helemaal niemand op de hele wereld die bepaald hoe ik me onderbroeken en sokken moet opvouwen.
   Ik had bijna een wapen vergunning maar dat kan je er niet bij hebben als je het leger afwijst dus daar ben ik maar weer vanaf gegaan. Dat moest dan maar.
   Dat komt namelijk niet echt geloofwaardig meer over dan.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s