Kroatië laat migranten door naar West-Europa

Screenshot_10

ZAGREB – Migranten die via Kroatië door willen reizen naar West-Europa worden niet tegengehouden. Dat heeft premier Zoran Milanovic van het land, dat lid is van de Europese Unie, woensdag gezegd.

Hij bevestigde dat in de nacht van dinsdag op woensdag zo’n 150 migranten Kroatië hadden bereikt door de grens met Servië over te steken.

“Kroatië is klaar om die mensen te ontvangen en door te sturen naar de landen waar ze heen willen, duidelijk Duitsland en de Scandinavische landen”, zo zei Milanovic in het parlement. “Ze mogen Kroatië doorkruisen en we zullen ze helpen. We maken ons klaar om dat mogelijk te maken.” Volgens de Dublin-afspraak moeten vluchtelingen opgevangen worden door het land van aankomst.

Hongarije heeft dinsdag de grenzen met Servië afgesloten voor migranten, waardoor die hun heil zoeken in Kroatië.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Brussel, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Kroatië, Moslims, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Kroatië laat migranten door naar West-Europa

 1. Taljaard zegt:

  Komen dus vast te staan bij Oostenrijk.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja, ondat-ie door heeft, dat ze tóch alleen maar willen doorreizen en vervolgens weer verdwijnen, hangt-ie bij gelegenheid de barmhartige Samaritaan uit; lekker makkelijk!
  Godallemachtig, wat een huichelaar!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • janchik zegt:

   Tijdens de Bosnië oorlog wekten de Kroaten ook samen met de moslims.
   Hebben dezelfde huichelachtige mentaliteit, want corrupt als de hel en dat zit dan in de EU.

   Like

 3. Johan zegt:

  Dat is dus niet volgens de EU – akkoorden. Kroatië heeft dus duidelijk geen zin in deze hordes en ziet ze liever gaan dan komen. Zoals ook zeer velen in Nederland.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Hoeveel heeft hij daarvoor gekregen uit Brussel !
  Hongarijen weerd zich met waterkanonnen en Reizgas
  om deze Horden van Vandalen van zich af te houden !
  Het zijn burgeroorlogs gelijke tafarelen die zich daar
  nu afspelen !

  Like

 5. manna zegt:

  En Duitsland houdt ze tegen bij de grens. Informeel is de EU-gedachte allang dood, alleen een paar financiële- en subsidielijntjes houden het geheel nog bij elkaar. Wanneer zal dit besef ook in Brussel doordringen?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Juist, dan krijgen wij ze wel op onze nek. Lekker hoor.

  Like

 7. Maria zegt:

  nou dat is de wraak van de Balkan zowel Servie Kroatie en slovenie alles daar zal alles netjes aan de EU leveren van islam!!! daarom vanuit Servie geen strobreed leggen ze hen iets in de weg, Kroatie volgt en Slovenie ook! dan sluiten zij hermetisch hun grenzen van de EU!
  erg maar het Westen krijgt terug wat ze de Balkan aangedaan hebben!
  de haat tegenover Duitsland van Kroatie is ONGEZIEN, toen Kroatie onder leugens en verraad eigen politiek in de EU stapten gans de toeristische sector om zeep aan de kusten daar.
  Resultaat ongeziene werkloosheid, frustratie van mensen die de EU haten!!!
  Heel Joegoslavie hebben, ze voor de moslims kapot gemaakt was ook allemaal geïmporteerde SA Irakees , afghanen en al de rest IS, rond Sarajevo hebben ze hun Jhihad kampen waar ze eerst gaan trainen en dan vertrekken naar de EU…

  Die zijn dat niet vergeten hoor… Noch de andere Oostbloklanden die hebben allemaal gezien wat de geïmporteerde islam bracht in Joegoslavie en hoe de EU en VS dat land vernietigden ongezien…

  Wat je zaait oogst je… zal duitsland snel ondervinden! Rest EU flipt zich dood en sluit hun grenzen van Duitsland af dan, dat ze lekker met hun miljoenen IS moordenaars het zelf maar oplossen want mutti merkel nodigde ze zelf uit!!! en rarara ze willen ALLEMAAL naar Duitsland nu die islamiet en dan denkt merkel dat ze die op onze landen kan droppen?
  1 simpele vraag ? Wie en wat dacht duitsland met gestapo adolfina op haar eentje zonder andere 27 lidstaten te beslissen om moslim invasie toe te laten??? sinds wanneer is adolfina baas van de EU???

  Dat Duitsland maar ervaart nu wat wij op de Balkan meegemaakt hebben want binnenkort moorden die islamieten alles uit daar wanneer ze hahahaha terug gestuurd gaan worden na genereus oproep van nazi wijf adolfa???
  Tja neem me niet kwalijk dat ik enorme leedvermaak heb!
  WOI veroorzaakt door Duitsland
  WOII veroorzaakt door VS en Duitsland
  WOIII willen de VS met Duitsland die opnieuw de leiding nemen in 100j om tot een wereld oorlog te komen… wel het gaat anders uitdraaien, het zal oorlog worden in de straten van Duitsland en rest landen uit angst sluiten hermetisch de grenzen!
  U kan gerust zwaaien met het handje naar de EU dit is de ondergang van de elite en hun NWO rijk! gestopt door Oostblokvolk en uiteindelijk importeerde merkel de toekomstige moordenaars van EU onderdanen…

  U mag allemaal nazi mutti merkel hiervoor bedanken!
  dank U voor mijn post EJ was nog eens eenmalig vermits ik van ginder ben weet ik het beste wat daar gebeurd.

  Maria

  Like

 8. Dot zegt:

  De brutale getuigenis van een reiziger op Facebook, werkzaam als gids bij een groep Poolse pelgrims. Auteur van de blog “Obywatel Świata” (Citizen of the World), Kamil Buloni schreef :

  Anderhalve uur geleden aan de grens tussen Italië en Oostenrijk op de SS621 op weg naar het Nationaal Park Hohe Tauern, zag ik voor mezelf de enorme hordes immigranten … Ondanks alle solidariteit dat ik voel t.o.v. mensen die zich in een moeilijke situatie zich bevinden, moet ik zeggen dat wat ik heb gezien inspireert terreur. Deze enorme menigte van mensen – Het spijt me om het te schrijven – ze zijn absolute wreedheid … De vulgariteiten, fles gooien, schreeuwen “We willen naar Duitsland” – is Duitsland een paradijs vandaag? Ik zag ze de auto van een oude Italiaanse dame omsingelden, trekken aan de haren om haar uit de auto te krijgen. Ze probeerden onze bus te laten omkiepen. Ze gooiden ons shit, ze proberen met al hun kracht de deur van onze chauffeur open te krijgen, ze spuugden op het glas … Ik vraag: waarom? Hoe moeten deze wilden assimileren in Duitsland? Ik voelde me op dat moment in tijd van oorlog. Echt, ik heb medelijden met deze arme mensen, maar als ze in Polen waren, denk ik niet dat ze begrijp van ons zouden krijgen. We bleven drie uur gestrand bij de grens zonder haar te kunnen passeren. Ons hele groep werd terug naar Italië vervoerd onder de bescherming van een politie cordon. Onze bus werd verwoest, bedekt met uitwerpselen, geschuurd, met gebroken ramen. En dit moet de oplossing voor het demografisch tekort zijn? Deze wilde hordes? Er waren geen vrouwen of kinderen met hen. De overgrote meerderheid was agressieve jonge mannen … Gisteren, toen ik op alle websites het nieuws aan het lezen was, onbewust voelde ik medelijden en ik was bezorgd over hun lot. Vandaag, van wat ik heb gezien, ben ik bang en tegelijk blij dat ze ons land niet hebben gekozen als doel van hun reis. Wij, Polen, we zijn gewoon niet klaar, cultureel en financieel, om deze mensen te ontvangen. Ik weet niet wie klaar kan zijn. Wat komt in de EU, is het een pathologie zonder weerga. En vergeef me als sommige mensen zich zich beledigd voelen door wat ik hier schrijf … ik wil toevoegen dat de voertuigen kwamen met humanitaire hulp – vooral voedsel en water – en zij, gooiden de auto’s omver … Door hun megafoons Oostenrijkers gaven hen de toestemming de grens over te steken. Ze wilden ze ontvangen en registreren en hun reis laten voortzetten. Maar ze begrijpen het niet en het was de meest verschrikkelijke in deze. Van de paar duizend mensen, niemand begreep of Italiaans of Engels of Duits of Russisch of Spaans … Het was alleen het gebruik van vuisten … Ze vochten voor wat zij al hadden gekregen maar ze begrijpen niet dat ze de toestemming hadden ! In een bus met Franse toeristen, hebben zij de ruimbagage geopend en in een oogwenk was alles gestolen of werd op de grond gegooid … In mijn korte leven, heb ik nooit de kans gehad om dergelijke scènes te zien , en ik heb het gevoel dat dit nog maar het begin is. Tot slot wil ik toevoegen dat het helpen is goed, maar niet tegen elke prijs. ”

  http://www.delitdimages.org/il-a-vu-des-hordes-de-sauvages-en-action-un-temoignage-hallucinant/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s