Migratiecrisis: ‘Belastinggeld is ons grootste exportproduct’

Screenshot_25

Wilders waarschuwt voor de toenemende migrantenstroom

(Door: Elif Isitman)

Het kabinet moet meer geld uittrekken voor veiligheid, wil het de begroting van minister Ard van der Steur (VVD) van Veiligheid en Justitie door de Eerste Kamer krijgen. Het was het tweede grote speerpunt van het debat tijdens de eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen.

Daarnaast debatteerden de Kamerleden over de grote migrantenstromen.

Rommeltje

De begroting van Veiligheid en Justitie kan, zoals het er nu voorstaat, niet rekenen op steun van de oppositiepartijen SP, CDA, PVV, D66 en ChristenUnie. De coalitie van VVD en PvdA heeft maar 21 van de 75 zetels in de Senaat en heeft de steun van meerdere oppositiepartijen nodig.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Geert Wilders, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie. Bookmark de permalink .

22 reacties op Migratiecrisis: ‘Belastinggeld is ons grootste exportproduct’

 1. Cathja zegt:

  Toch ‘mazzel’ dat we een aantal Leopard tanks van onze Duitse buren konden leasen….! Ik hoop dat ze snel geleverd zullen worden.
  Ik voel me daarna een heel stuk veiliger……! 😦

  Like

 2. danny zegt:

  Inbreng Geert Wilders – Algemene Beschouwingen HD 16-09-2015
  .
  Wat heeft die man toch weer gelijk. Hij is de enige die echt wakker is en het durft te benoemen. en de overige fractievoorzitters?
  De overige fractievoorzitters verketteren Wilders, omdat hij de vinger op de zere plek durft te leggen en de mening vertolkt van tenminste 1 miljoen stemmers, waar de overige fractievoorzitters maling heeft aan deze 1 miljoen stemmers.

  Respect voor Wilders omdat hij keer op keer de ballen heeft om de politieke elite op de vingers te tikken als het gaat om de zogenaamde vluchtelingen en de gevaren van de islam.

  Chapeau wilders!!

  Like

  • koddebeier zegt:

   De enige politieke partij die de mening verkondigd van het merendeel van het Nederlandse volk en vervolgens ook nog gesaboteerd wordt door de dhimmitude rest van de 2e slaapkamer !
   Mensen ontwaakt de rest van de politieke partijen verkwanselen uw welvaart en de veiligheid van U, uw kinderen en kleinkinderen.
   Berovingen, overvallen, verkrachtingen en aanslagen zullen Uw beloning zijn voor uw ruimhartige opvang van deze parasieten !!
   Stem en steun de PVV in hun verzet !!
   Chapeau Wilders en PVVers.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 3. Treintrien zegt:

  hele speech op Geen Stijl

  Hij zegt ’t weer mooi, onze Geert!
  Die twee lijsten op die manier gepresenteerd: Prachtig!

  Like

 4. Roeland zegt:

  Dank U, Geert Wilders , voor deze geweldige toespraak in het parlement. Ik hoop , dat U vele landgenoten heeft kunnen wakker schudden.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Als Wilders aantoont dat 1+1 twee is, schreeuwt de hele Kamer uit volle borst dat 1 + 1 drie is.,
  en maakt Wilders uit voor een leugenaar en racist. Vooruit, hordes aan dementie lijdend kiezersvolk, bij de komende verkiezingen gaan jullie allemaal weer links stemmen. Maar wij passen, het is en blijft voor ons de PVV !

  Like

  • Cathja zegt:

   De PVV is tot nu toe de enige partij die klip en klaar en in goed verstaanbaar Nederlands zegt wat er in de wereld gaande is, en aan welke gevaren ons land, onze bevolking wordt blootgesteld. Hij veegt de vloer aan met degenen die verantwoordelijk zijn voor het open houden van onze grenzen. Hij spaart niemand, en terecht! Er mogen stevige woorden vallen; het gaat om ons aller veiligheid.
   Geert heeft een compliment verdiend. Hij blijft hameren op zaken die anderen graag met de mantel der liefde willen bedekken.
   Zelfs de VVD, die toch redelijk ‘kritisch’ was (voor hun doen dan) toonden veel begrip voor de zielige ‘vluchtelingen’ die onze bescherming nodig hebben.

   Het wordt tijd dat onze overheid eens nadenkt over ‘veilige havens’ voor de autochtone Nederlanders, zodra de pleuris hier losbreekt!
   Het is zeer verdacht dat bijvoorbeeld de Brandweer geen controles mag doen in moskeeën, terwijl ieder gebouw in ons land zich moet onderwerpen aan veiligheidsregels en preventieve controles.
   Waarom valt de Brandweer niet zonder aankondiging binnen, en waarom worden internaten niet gecontroleerd? Alle gebouwen vallen toch onder dezelfde wet- en regelgeving?

   Heel verdacht allemaal.

   Like

 6. Geert Wilders heeft alweer gelijk.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  De Algemene Politieke Beschouwingen aanschouwd, het hele spul uitgezeten.
  Na dit zooitje ongeregeld aangehoord te hebben, denkend aan al die Arabische lentes…
  Ja, het is tijd voor een Nederlandse Lente!

  Like

 8. Republikein zegt:

  Dag Nederland, het is ter ziele!

  Nederland wordt geconfronteerd met
  circa 700 vluchtelingen per dag.Dat zei
  voorzitter Wienen van de asielcommissie
  van de VNG in Nieuwsuur.Hij zei dat dat
  aantal “de spankracht van de gemeenten
  enorm op de proef stelt”.

  Wienen is burgemeester van Katwijk.Hij
  zei dat het klopt dat het COA gemeenten
  geregeld onder druk zet om te helpen de
  vluchtelingen te huisvesten.

  Hij zei dat niet alleen omwonenden maar
  ook gemeenten bezorgd vragen wie er
  allemaal onder de vluchtelingen zijn.
  “Wij zien als VNG absoluut geen
  aanleiding om te denken dat er veel
  terroristen tussen zitten”,zei Wienen.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De moslimlegers worden in vele gemeentes welkom geheten door uw plaatselijke politiek zij plegen Landverraad en ze verraden hun kiezers. Dankzij hun zullen vrouwen en meisjes niet meer veilig zijn.
  Uw steden, dorpen, wijken en straten zullen niet meer veilig zijn, want uw dhimmitude politici hebben u verkocht en verraden.
  Stemt U strak weer op hen ???? Kom in verzet stem PVV !
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. helletocht zegt:

  Laten we het correct stellen. Dit land is door de huidige en hieraan voorafgaande elites getransformeerd tot een schurkenstaat. Net zoals de vuige bankiers pissen ze op de burger. Die functioneert enkel nog als flappentap om hun misdadige hobby’s te betalen. Na de goudgekleurde Nationale Afschaffingsdag zijn nu alom de Nationale Afschaffingsweken begonnen. Sale, solden, opruimingsuitverkoop, executieverkooop, van alles wat Nederlander is. De ongecontroleerde invasie van buitenlanders zal verworden tot een mega woekerhypotheek met vele monsterkoppen. Net zoals alle andere door onze elites beoogde veranderingen zal dit eindigen in een tragedie van ongekende orde. De migratie naar en de integratie in ons land is toch geen succesverhaal, n’est ce pas. Omwille van de multi-culti waanzin worden de eigen burgers door deze verderfelijke politiek-correcte elite geëlimineerd. De H&M dame sluit zelfs weer een militair pact met de vijand in het oosten. Het land waar Oost-Duitse informanten voor de derde keer in een eeuw bezig zijn om ons continent in een slagveld te veranderen.Ons land zal “flechendeckend” door moskeeën bezet worden en de kopvodden- en burkaindustrie zullen boomen. Proost domme Hollanders. Waar blijft jullie advertentie in de gelijkgeschakelde pers? Waar is jullie Pegida. Oh, vanavond kunnen jullie niet. Nieuw programma op SBS 27, “Holland verandert”. Tja, zelf schuld.

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Sommige mensen begrijpen niet dat meneer Wilders niet de vloer aanveegt met die pretturk meneer Kuzu. Die volmondig weet te melden dat mensen vluchten voor de islam en toch meneer blijft verwijten tegen de islam te zijn. Het lijkt me duidelijk waar het probleem ligt: de islam.
  En die discussie is niet wenselijk. Want meneer Kuzu is natuurlijk een goede moslim en de rest van IS zijn natuurlijk de slechte moslims. Een oeverloze discussie die thuis hoort in de kerk en de moskeet, niet in de kamer.
  Net zo de domme christelijken in de kamer (wanneer gaan we al die religieuzen eens verwijderen uit onze regering??); men wil christelijk zijn, zonder enig inzicht, zonder enig verstand. Waar staat toch in de bijbel dat men dom moet zijn? Pleur dan op met je bijbel.
  Want als Nederland, niet meer Nederland kan zijn, wat hebben wij dan de mensen te bieden die vluchten en onze hulp nodig hebben? Niks, nada, noppes.
  Alleen een welvarend land kan helpen. Eigen volk eerst, zoals meneer Wilders zei.

  Like

  • danny zegt:

   Nee we keren als gristen onze wang toe, zegt die schijnheilige rotbijbel en ik zeg:
   we laten ons als gristen vernederen en onderdrukken en zitten al op onze knieën klaar om onze gristenkop te laten afhakken.
   Domme, Naïeve gristen zal het nooit leren, zitten te veel vastgeroest in hun naïeve gristengezwets.

   Like

 12. https://opiniez.files.wordpress.com/2015/08/img_0552.jpg?w=512&h=288&crop=1

  Het meest bizarre moment tijdens de algemene politieke beschouwingen was toen Geert Wilders zei dat hij in de eerste plaats opkomt voor zijn eigen volk. Gejoel, geroffel en hoongelach waren zijn deel. Laten we eens goed analyseren wat hier is gebeurd.
  Kamerleden lachen een volksvertegenwoordiger uit die zegt dat hij opkomt voor zijn eigen volk. Omdat hij doet wat hij staatsrechtelijk geacht wordt te doen, namelijk de mensen te vertegenwoordigen die hem tot kamerlid hebben gekozen.

  Kamerleden worden uitsluitend door Nederlanders gekozen. En een kamerlid wordt door zijn collega-kamerleden weggehoond als hij verklaart op te komen voor Nederlanders. Als je de logica van deze redenering doortrekt, wordt het pas echt bizar.

  Het nieuwe politiek-correcte credo is blijkbaar dat je als Nederlandse gekozen volksvertegenwoordiger niet mag opkomen voor de belangen van Nederlandse burgers die jou hebben gekozen. Want het gaat het er om dat je opkomt voor niet-Nederlanders.

  Zo bizar had zelfs Kafka het niet kunnen verzinnen.

  Bron
  http://opiniez.com/2015/09/16/ochtendhumeur-wilders-en-kafka/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 17 september 2015 om 12:22

   “Geert Wilders zei dat hij in de eerste plaats opkomt voor zijn eigen volk. Gejoel, geroffel en hoongelach waren zijn deel.”

   [sarcasme] Ja natuurlijk, WIE komt er nou ook op voor zijn eigen volk?! Dat hoort toch helemaal niet? Het enige wat telt, is de bankrekening en de macht van de plucheplakker. Dáár doet-ie het voor! [/sarcasme]

   Like

 13. .S Breget zegt:

  Hebben wij NL onze Patriot raketten van Opperhoofd Erdogan al terug gevorderd ,we zullen ze spoedig zelf nodig hebben .We zitten niet ver van een oorlog af denk ik al mag je daar bij de Telegraaf geen melding van doen afgekeurd door de moderator

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s