Stasi-oudgediende gaat Facebook censureren

Screenshot_1

Anetta Kahane had vroeger de codenaam ‘Victoria’ als beroepsinformateur voor de gevreesde communistische Sicherheitsdienst in het voormalige Oost-Duitsland. Tegenwoordig vecht ze voor een multicultureel Europa.

(Door: “rommel”)

De Duitse regering is bezig met de oprichting van een speciale werkgroep die zich volledig moet wijden om immigratie-kritische berichten op Facebook te identificeren en te verwijderen. Om dit doel te bereiken heeft men onder andere de hulp ingeroepen van een voormalige agente voor de Oost-Duitse geheime dienst Stasi, die nu naar antiracistisch is omgezadeld.

De Duitse minister van Justitie Heiko Maas publiceerde in augustus een open brief aan Facebook met de eis dat het sociale netwerk moet beginnen met het systematisch verwijderen van “xenofoob” materiaal.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Stasi-oudgediende gaat Facebook censureren

 1. Cathja zegt:

  Ik lees nergens dat dat stomme wijf ook alle haat zaaiende uitspraken van moslims richting de Europeanen aan de kaak gaat stellen. Als ze óns, de vrije burgers wil aanpakken, dan zal ze haar ogen en oren niet moeten sluiten voor alle drek die in de moslimwereld wordt gehoord, en die voor ons is bedoeld. Respect en tolerantie zou bedoeld moeten zijn voor ALLE mensen, maar ook nu weer vrees ik dat er met verschillende maten wordt gemeten.

  Een vreselijk mens! Hoe komen ze erop om juist háár te vragen om facebook in de gaten te gaan houden?!
  Duitsland zit fout. Duitsland schaft zich af en is verloren. De geluiden die daar de laatste tijd vandaan komen bevallen me allerminst! We krijgen een ‘gevaarlijke’ buur!

  Like

  • tjonge zegt:

   “Ik lees nergens dat dat stomme wijf ook alle haat zaaiende uitspraken van moslims richting de Europeanen aan de kaak gaat stellen”
   .
   dat komt omdat zij bij “het grote plan” hoort, en ze heeft een goed betaald baantje hiermee natuurlijk.

   Like

   • Jan zegt:

    Dat geschifte mens reageert net als Jules Croiset die overal antisemieten zag. Ook zij ziet die waar zij niet zijn AfD en PVV. Wel haalt zij jubelend geteisem binnen en dat terwijl zij als jodin op de dodenlijst staat. Maar ja, zo’n gek woont ook in Broek in Waterland, die Jaap Hamburger, plaatselijk Gauleiter.

    Like

  • tjonge zegt:

   nabrander,
   .
   “Hoe komen ze erop om juist háár te vragen om facebook in de gaten te gaan houden?”
   .
   dit is het regelrechte bewijs dat de boven ons gestelden een communistische staat willen bewerkstelligen, daar past een oud-stasi medewerkster dus heel goed bij !
   .
   meer bewijs hoeven we niet te hebben voor een nieuwe eussr

   Like

   • BertG. zegt:

    Is het ooit anders geweest dan?
    Hier weten ze toch ook wie ze naar voren moeten schuiven voor een bepaalde positie ergens voor. Zo werkt het toch overal. Niks nieuws dus.

    Like

 2. Charles Martel zegt:

  Nazisme in al zijn brutaliteit is terug; voor de derde maal in een eeuw zwicht Europa voor het Duuitse Diktat.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Heeft iemand het geld om een professionele Bounty Killer te betalen? Er moeten in Duitsland een paar zéér volksvijandige elementen uit de weg geruimd worden!
  Behalve de zich Bondskanselier noemende A. Merkel gaat het voorlopig (er zullen er nadien nog meer in aanmerking komen) om de zichzelf Minister van Justitie noemende H. Maas, alsmede de pas door hem benoemde”informatrice” en voormalig Stasi-medewerkster A. Kahane. (Ongelofelijk!!!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. helletocht zegt:

  Sie war sehr gut befreundet mit der Informellen Mitarbeiterin Erika, jetzt bekannt unter Codename Angela Mekka. Die Ossies sind wieder da, und erfüllen den Traum von Adolf.

  Like

 5. Anetta Kahane vecht net zoals Frau Merkel en alle regeringsleiders van de EU lidstaten voor één multicultureel Europa, een grote heilstaat dit collectivistische plan geven ze zomaar niet op. Het communisme, kapitalisme, socialisme is mijns inziens inwisselbaar gebleken. Immers Angela Merkel was van huis uit een volbloed communist van het eerste uur en ze heeft zich als een christen democraat ontpopt. Als het collectivisme maar een aannemelijk naampje heeft dan trapt er het electoraat er weer gemakkelijker in.

  Anetta Kahane is een onbetekenend radertje in de grote machinerie, niets is minder waar zij gaat voor de NWO alles censureren óók het Wereld Wijde Web. Het internet wordt angstvallig gecensureerd , zeker de alternatieve media wordt nauwgezet onder de loep gelegd om dat dit medium de bron van al het verzet blijkt te zijn. Het is eenvoudig om de alternatieve media het zwijgen op te leggen, voorbeelden te over.

  Like

 6. Hoe kun je een samenleving destabiliseren en van binnenuit ontwrichten? Nou wat dacht u van meer dan 700 islamieten per dag binnenhalen?

  ‘Nederland ontvangt 700 vluchtelingen per dag’

  Het aantal vluchtelingen dat naar Nederland komt, ligt nu op ongeveer 700 per dag. Dat zei Jos Wienen, burgemeester van Katwijk en voorzitter van de asielcommissie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), woensdag in Nieuwsuur. “In mei waren het er nog 500 per week, twee weken geleden waren het er 1800, vorige week 3000 en nu zijn het er 700 per dag”, aldus Wienen.
  Veel gemeenten zijn overvallen door de vraag naar noodopvang. Wienen zei dat het klopt dat het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) gemeenten geregeld onder druk zet om te helpen de vluchtelingen aan onderdak te helpen. “Overleg heeft altijd de voorkeur, maar nood breekt wet. Er zijn nu eenmaal veel mensen die acuut moeten worden opgevangen.”
  De VNG heeft het COA hulp aangeboden bij het zoeken naar oplossingen.

  Bron
  Telegraaf

  Like

 7. Iets DOEN tegen EU-macht?

  We meldden al eerder de petitie om de EU UITBREIDING MET OEKRAÏNE AF TE REMMEN. *****
  Naast enthousiaste lezers die mee gingen doen, waren er ook die terecht twijfel over de zin van deze actie hadden.*****
  Die personen vraag ik om er nog eens over te denken: K.W. stelt: “De essentie is denk ik dat als zij er niet in slagen om die 300.000 handtekeningen te verzamelen er de eerste 15 jaar geen enkele andere mogelijkheid of partij dit wel zou kunnen, dan heb je zogezegd blijvende schade.”*****

  Hoe dan ook, door mee te doen verhoogt u het aantal dat politici er op wijst dat er veel mensen niet klakkeloos alles accepteren wat zij willen. En bovendien wekr u mogelijk anderen op om ook over deze politieke ontwikkeling na te denken.
  Er zouden nu al 160.000 ondertekenaars zijn. De kans om de 300.000 te halen, wordt mede door u bepaald.

  Bron
  http://www.vrijspreker.nl/

  Like

 8. Jean zegt:

  Stasi’s & nazi’s zijn toch vogelvrij verklaard of vergis ik mij?

  Like

 9. REFUGEE: WE WILL WELCOME ISIS ARMY IN EUROPE WITH OPEN ARMS

  Like

 10. Nigel Farage legt in 12 minuten uit waarom het imperium EU gevaarlijk is (ondertiteld)

  Like

 11. biebie zegt:

  Ik kon dit (lelijk) mens niet, heb even gegoogeld, dit is een racist pur sang zij haat alles wat blank is zal wel nooit in de spiegel kijken.
  Merkel is langzaam maar zeker het oude DDR regime aan het herplaatsen.
  Het wordt de hoogste tijd dat duitsland wakker wordt mijn enigste hoop ligt nog bij de streng katholieke Horst Seehofer van Bayern hij is de enigste die merkel weerwoord durft te geven.

  Like

 12. Danny zegt:

  Ik zie in ieder geval 1 overeenkomst tussen het nieuwe soort communisme en de islam kritiek op beide wordt onmogelijk en belachelijk gemaakt. Rotzakken!

  Like

 13. bigljohn zegt:

  De Stasi beleeft een comeback. En nu voor het hele verenigde Duitsland. En straks voor de hele E.U. Een derde wereldoorlog die begonnen is in de Arabische regio, en die spoedig zal overslaan naar Europa. Europa op zijn beurt word door de E.U. zowel islamitisch alsmede communistisch gemaakt (naar Oost Duits model), terwijl bovendien Rusland uiterst getergd word. En een door de E.U. geregiseerde enorme invasie van moslims zal ons letterlijk de kop gaan kosten. Vergeleken met de Hel op aarde die nu nakende is, was de tweede wereldoorlog maar kinderspel ! En het zal nog sneller gaan dan gedacht. Nederlandse stellen die geen kinderen willen, vanwege de situatie van vandaag de dag. Anderen nemen hooguit twee kinderen en denken een groot gezin te hebben. Velen zweren bij een kind, en die komt dan als de ouders 40 jaar of ouder zijn. Allochtonen daarentegen fokken als de konijnen. Dus ook door die manier gaan wij in no time als volk verdwijnen, om plaats te maken voor muzelmannen.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Oprotten smerige stazi rat en neem deze stazitrut meteen mee !

  Like

 15. Jan zegt:

  Opmerkelijke opvattingen en uitspraken van Anetta Kahane :

  * “Oorzaak van het antisemitisme is het kapitalisme. Ruim je het kapitalisme uit de weg is het antisemitisme verdwenen” http://tinyurl.com/pfcc4ve
  * Kahane maakt jacht op iedereen die in háár ogen ‘rechts’ is, dus niet haar marxistische ideologie volgt. Ook al heeft justitie aangetoond dat geen strafbaar feit is gepleegd, zij zal de ander de vernieling in helpen

  * “Dat iemand die tegen moslims en Oost-Europeanen een hetze voert zoals Geert Wilders, vroeg of laat, als het hem politiek uitkomt, zich ook negatief over Israël uit laat en/of antisemitisch argumenteert, is niet verwonderlijk. Ook in Duitsland zijn bekende protagonisten die een zelfde positie innemen. Tot rechtspopulisme moet in de toekomst ook de „Alternative für Deutschland“ (AfD) die op sympathie kan rekenen onder een groot deel van de bevolking zoals Geert Wilders in Nederland. De partij „Die Freiheit“, een zusterpartij van Geert Wilders „Partij voor de Vrijheid“, is quasi in der AfD opgegaan. Het onderwerp antisemitisme mag niet aan groeperingen en personen worden overgelaten die vijandig staan tegenover de islam en racistisch zijn, die op handige manier racisme tegen antisemitisme uitspelen.
  http://www.pi-news.net/2013/11/die-zeit-stasi-spitzelin-anetta-kahane-und-der-antisemitismus/

  * Alleen blanken zijn racisten en antisemieten. Wie het tegendeel aantoont wordt direct de mond gesnoerd want wie ook de gekoloniseerden van medewerking beschuldigt ‘relativeert de slachtoffers en schuld van de kolonisten’. Een tentoonstelling over de samenwerking van moslims met Hitler tijdens WOII werd dan ook gecensureerd en op later tijdstip op een andere plaats gehouden mét medewerking van Kahane:
  http://spme.org/boycotts-divestments-sanctions-bds/boycotts-divestments-and-sanctions-bds-news/alan-posener-uberall-kollaborateure/7300/

  Kahane over haarzelf en haar kliek, AFA. Let op de smerige troep:

  Kahane: De Europeaan dient te verdwijnen:

  Kortom, hoe meer asielshoppers, hoe groter de vreugde bij Kahane (tot een mes door haar strot gaat):
  https://www.facebook.com/nonazinet

  Heel vreemd, want in haar team is geen zwarte te bekennen:

  http://www.amadeu-antonio-stiftung.de/wir-ueber-uns/team/

  Net als Merkel is zij een product van de DDR en zwetst er op los.
  In een interview beweert zij dat veel Joden zich na 1945 in de DDR vestigden, dit echter is compleet uit de duim gezogen:
  Lebten 1945 auf dem Gebiet der späteren DDR noch 3.500 Juden, so sank ihre Zahl bis 1967 auf 1.200. Am Ende der DDR waren es noch 350, organisiert in acht Gemeinden.
  http://www.politische-bildung-brandenburg.de/node/7427
  Oorzaak: antisemitisme van de staat:
  Oorzaak:
  Anfang der 50er Jahre wurde bei antisemitischen Anfeindungen in der DDR, die der Politik Stalins folgte – und die seitens der Regierung als Antizionismus verstärkt wurden – kein Unterschied gemacht, ob die Jüdinnen und Juden religiös lebten oder nicht. Der Antisemitismus der DDR führte damals zu großen Fluchtwellen. Darüber hinaus verließen jüdische Bürgerinnen und Bürger wie viele andere die DDR aus ökonomischen oder persönlichen Gründen. Für einige war das Leben in der DDR nur ein Zwischenaufenthalt bis zur Auswanderung in ein anderes Land wie Israel oder die USA. Daher nahm die jüdische Bevölkerung bis zum Mauerbau 1961 stetig ab.
  http://lernen-aus-der-geschichte.de/Online-Lernen/Online-Modul/9134

  Dat is dus iets anders dan haar onzin die zij uitkraamde in een interview met DW:
  DW: You’re from a Jewish family and you were born and raised in the German Democratic Republic (GDR), or East Germany. Compared to West Germany, the country east of the wall saw quite a large number of Jews return after World War II. Why is that?
  Anetta Kahane: The reason was that most of these Jewish returnees were Communists or Socialists and wanted to have a go at a second start in Germany. Their idea was: “We’re establishing Socialism here. People can change. Everything is more a question of class warfare and of the economy anyway, and not of attitude.” With this mindset, many Communist Jews returned to East Germany.

  http://www.dw.com/en/kahane-anti-semitism-didnt-need-to-hide-in-gdr/a-18446575

  Spijt over haar verleden? Welnee. Shit happens.
  Slachtoffer van Kahanes spionagepraktijken werden o.a. Klaus Brasch und Thomas Brasch.” Klaus Brasch pleegde in 1980 zelfmoord.
  Das unglaubwürdige und geheuchelte Demokratieverständnis der Anetta Kahane von der Amadeu Antonio Stiftung
  http://www.sed.stasiopferinfo.com/phpBB2/viewtopic.php?p=5934&sid=456a8e3ebb6ca02afa36619557c6079a

  Like

 16. Nou, ze zijn er al mee begonnen. Het is al geruime tijd mijn gewoonte veel artikelen van Bron, Xander etc. te plaatsten op facebook. De website van xander.nieuws is echter sinds deze middag voortaan als onveilig en verdacht aangemerkt door FB!!!Je wordt gewaarschuwd, moet een aantal verdachte dubieuze zaken verrichten en dan is het vervolgens nog steeds onmogelijk om het geplaatst te krijgen!
  Het ligt natuurlijk in de lijn der verwachtingen dat binnen afzienbare tijd op FB, GEEN ENKELE KRITISCHE TEKST, FOTO OF VIDEO MEER TE ZIEN ZAL ZIJN!!!
  Precies in overeenstemming met dit bericht.
  Ben benieuwd wanneer E.J.aan de beurt is!

  Like

 17. Dot zegt:

  Zij kan beter haar lelijke b.k zelf censureren voor de bonum commune om te beginnen. een rooie virago bah !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s