VIDEO: Interview met Nigel Farage over de EU-machtspolitiek en waarom deze niet in het belang van de Europese bevolking is

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, EUSSR, Nigel Farage, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: Interview met Nigel Farage over de EU-machtspolitiek en waarom deze niet in het belang van de Europese bevolking is

 1. Het mag van mij nog veel feller;het beest bij de naam noemen!

  Like

 2. helletocht zegt:

  Onze huidige eigen landelijke en Europese bestuurders zijn door de in zwang zijnde ernstige ziekte, politiek-correcte zelfvernietigingsdrang, zo in hun verstandelijk functioneren aangetast, dat niets meer helpt. Oh ja, en Duitsland dan? Das grosse Deutsche Reich ist wieder dabei um Europa zum dritten Mal in ein Jahrhundert völlig aus zu radieren. Weer geeft Europa dit land de vrije hand, en wel door een Oost-Duitse Schlepperkönigin haar waanzinnige gang te laten gaan. De door haar geforceerde onbeperkte asielinstroom zal dit continent binnen twee decennia niet alleen in een economisch gezien Derde Wereldland veranderd hebben, maar het zal qua samenstelling het gezicht van een moslimachtige Balkanstaat of erger hebben. Alle tot nu toe nagestreefde normen en waarden, c.q. culturele Europese verworvenheden zullen dan gedoemd zijn te verdwijnen. Chaos zal ons deel zijn, en etnische conflicten zullen Europabreed uitgevochten worden. Prosit! Wat doet het volk dat dit niet wil? Dit volk doet niets. Slechts de misselijk makende politiek-correcte hotemetoten plaatsen een advertentie om nog meer afschaffing in de Telegraaf. Het volk staat hoe dan ook toe afgeschaft te worden. Ze zijn meer geïnteresseerd in debiliserende TV shows dan dat ze bezig zijn met de realiteit van hun eigen toekomst. Die zag er al, los van het migratiedrama niet fraai uit. Je zou je een leider zoals de Hongaarse president wensen. Die komt tenminste voor het eigen land en de eigen cultuur op. Wij kennen geen volksvertegenwoordigers meer, maar volksverlakkers. Onze elite is door en door slecht!!

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Evenzo Strache Oosterijk !

  Like

 4. Wachteres zegt:

  “Oorlog wordt niet veroorzaakt door het bestaan van natiestaten, maar door gebrek aan democratie”.

  Precies, en daarom – vanwege dat gebrek aan democratie – wordt het tijd dat de EU zichzelf opdoekt of anders wordt opgedoekt.

  Like

 5. Antivenin zegt:

  De bevolking in Europa was en is bezig langzaam maar zeker wakker te worden, het verzet tegen het grote Europese Rijk groeide, zie de steeds sterkere opkomst van de “populistische” partijen. Vandaar de massale instroom van Afrikaanse minkukels die voor eens en voor altijd de cohesie binnen de verschillende landen moeten gaan ondermijnen, en voor een flinke chaos moeten gaan zorgen. Die chaos is “door de landen afzonderlijk niet op te lossen”, wat Brussel de kans geeft het geweldsmonopolie naar zich toe te trekken (eigen leger en politiemacht). Waarmee ze dan, à la Stalin, elk verzet van de autochtonen de kop in kunnen drukken.

  En alle mensen in de EUSSR leefden nog lang en gelukkig… maar niet heus!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Maar een centraal geleid gezag! Juist Mr. Farage, en dat is precies wat de USSR was, Rusland en de andere Oostbloklanden, voor de val van de Berlijnse Muur. De EU is niet meer of minder dan een communistisch gedrocht!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s