Vluchtelingen proberen via Kroatië verder te reizen

Screenshot_5“Vluchtelingen” lopen langs de met prikkeldraad afgesloten grens bij Horgos in Servië

(Door: Irene de Zwaan)

Nu Hongarije zijn grens met Servië op slot heeft gedaan, proberen vluchtelingen via Kroatië hun gewenste eindbestemming te bereiken. In de Servische grensplaats Horgos, luttele kilometers van het Hongaarse Röszke, overheerst verwarring bij de nog altijd toestromende vluchtelingen.

Een poort, een hek, prikkeldraad en een cordon Hongaarse politieagenten. Dat is het uitzicht van de honderden vluchtelingen die aankomen in Horgos. Sinds gisteren zit de belangrijkste grensovergang tussen Servië en Hongarije potdicht. De Hongaarse premier Viktor Orbán, die vreest dat de toenemende stroom islamitische vluchtelingen de Hongaarse identiteit aantasten, kondigde de maatregel vorige week aan. Maandag staken de laatste 9000 vluchtelingen op de valreep de grens over. De meesten komen uit oorlogsgebieden als Syrië, Afghanistan en Irak.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Eurabië, Hongarije, Immigratie, Krankzinnigheid, Kroatië, Servië. Bookmark de permalink .

3 reacties op Vluchtelingen proberen via Kroatië verder te reizen

  1. Jean zegt:

    Reizen is het juiste woord, echte toeristen en onderweg foto’s maken met hun dure IPhone’s e.d.
    Laten we zelf de grenzen bewaken zodat er geen enkele moslim/islamiet er nog in kan geraken enkel massaal buiten flikkeren want pietje de dood staat aan de voordeur, die perverse pedofiel geeft zijn instructies aan de hersenloze geweldplegers via dat smerig boekje.

    Like

  2. En langs de grens liggen…..duizenden mijnen!Tja!

    Like

Plaats een reactie