Europa begaat een dodelijke fout

Screenshot_30

(Door: Dennis Prager – Vertaling: E.J. Bron)

Door aan miljoenen Syriërs en andere mensen uit het islamitische Midden-Oosten toe te staan om naar Europa te komen, zal voor Europa en daarmee voor het hele Westen eindigen in een catastrofe. Met deze moeilijk te duiden zin wordt bedoeld dat het weliswaar moreel juist is om deze Syriërs en Irakezen op te nemen, die uit de spreekwoordelijke hel komen. Al het andere zou harteloos en moreel fout zijn. En toch is het om vele redenen problematisch en verkeerd.

Europa heeft al ervaringen met een groot aandeel islamitische migranten. En deze ervaringen waren overwegend negatief. In de meeste Europese landen hebben de moslims zich slecht geïntegreerd, omdat het de landen niet gelukt is om hun islamitische cultuur in de eigen cultuur te assimileren.

Veel islamitische migranten leven in getto´s en zijn niet geassimileerd. Vooral de kinderen van de migranten, diegenen die in Europese landen geboren en opgegroeid zijn, zijn degenen die het radicaalst en meest antiwesters zijn. Men moet zich steeds opnieuw voor ogen houden dat de daders van 9/11 islamitische migranten waren, die in Duitsland woonden en deels ook studeerden.

Waarom denken de Europese politici nu dat het met een miljoen of meer nieuwe islamitische migranten uit het Midden-Oosten beter zou gaan? Of hoe kunnen ze aannemen dat het ophoudt bij 800.000?

De Europeanen denken dat ze iets goeds doen als ze miljoenen vluchtelingen opnemen, maar als die goede bedoelingen botsen op ervaringen en wijsheid, dan kan men van problemen uitgaan – in dit geval is het een gevaar dat de hele beschaving bedreigt.

Bron:
http://de.europenews.dk

Bron oorspronkelijk artikel:
www.realclearpolitics.com
Auteur: Dennis Prager

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Genocide, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

51 reacties op Europa begaat een dodelijke fout

 1. Die dodelijke fout is al begaan sinds het toelaten van miljoenen volksvernietigers! https://eunmask.wordpress.com/2015/09/19/r-i-p-europe/

  Like

 2. Luc zegt:

  Als het nu enkel om Syriërs en Irakezen ging, had de toestroming voor de meesten waarschijnlijk onzichtbaar gebleven.
  maar het is half Afrika en een deel van Azië dat met valse papieren ons hier de les komt lezen.
  Geen zwarte pieten, geen Duits zuipfeest, wel mannen in jurkjes en volle haatbaarden.
  we importeren een oorlog en maar weinig echte vluchtelingen.

  bewaak je eigen cultuur of verlies hem voor altijd!

  Like

 3. Mike Raes zegt:

  Ze kunnen niet eens met elkaar opschieten in hun eigen land. Laat staan hier in Nederland. Wordt tijd om links uit te roeien.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Als iemand ziek is gaat die persoon over het algemeen naar een dokter. De patiënt zou het niet pikken als de dokter alleen de symptomen van de ziekte zou bestrijden. Zo is het ook met de problemen die ten grondslag liggen aan de stroom van migranten vanuit Afrika en het Midden-Oosten.

  Laten we eens een diagnose proberen te stellen van de oorzaken voor de huidige stroom migranten vanuit Afrika en of het Midden Oosten.

  – Overal waar de islam manifest is heerst armoede, strijd en ellende. De islam is een mensvijandige systeem.
  -Het gemiddelde iq van mensen in Afrika en het Midden Oosten is rond de 80. Dit in tegenstelling tot het vrije Westen. Daar ligt het op 100. Dit verschil is significant. Het is het verschil tussen bittere armoede en een voorspoedig leven. Het IQ van een persoon is onveranderlijk.
  -Arme mensen- en het Midden Oosten en Afrika zijn relatief arm- krijgen meer kinderen. Waarschijnlijk omdat ze dommer zijn maar wellicht ook egoïstischer. Het is namelijk ronduit dom om de beschikbare voorraden te moeten verdelen over meer monden. De andere optie is dat men sowieso kinderen op de wereld zet zonder daar verder bij na te denken, egoïsme dus.
  -Genoemde gebieden zorgen voor een jaarlijkse aanwas van 80 miljoen mensen! Elk jaar weer! Deze bevolkingsaanwas is krankzinnig en komt voort uit domheid en of egoïsme. Het antwoord op de voortplantingsdrift van mensen met een gemiddeld iq van 80 is niet dat wij hun nageslacht opvangen en onderhouden. Dat zou ronduit dom zijn. Het lost ook niets op want iedereen kan uitrekenen dat 80 miljoen mensen met een beperkt iq voorzien van een huis, een nieuwe wasmachine en leefgeld volstrekt onmogelijk is.
  -De huidige stroom migranten komt naar hier omdat delen van het Europese electoraat dat mogelijk maakt. Vanuit een misplaatst gevoel van altruïsme, complete gekte of wie weet wat?

  Het kan niet zo zijn dat de domsten van Europa- zij die onbeperkte immigratie van de derde wereld naar Europa bepleiten- hun waanzin doordrukken. Europa gaat kapot aan dit valse en domme altruïsme.

  Laten we deze verdwaasde zielen in ons midden nu stoppen! Laat hen daar maar werkelijk gaan helpen! Zonder ons te belasten met hun gekte! Geef ze wapens! Geef ze tickets! Dan lossen zeij de problemen op daar waar de problemen zijn begonnen! Bij de bron. Laat hen die islam maar bestrijden! Geef ze hamers en sikkels om de akkers van Afrika te bewerken om de Afrikanen te voeden. Stop de altruïsten nu! Voordat ze ons in Europa allemaal naar beneden trekken. Stop de altruïsten in hun waanzin! Laten we onze landen behoeden voor de kwakzalvers van het COA, Vluchtelingenwerk Nederland en de dwazen van Groen Links!

  De tijd om passief te blijven ligt nu achter ons. Wij zullen handhaven of wij zullen niet langer zijn!

  Like

 5. Assyrier/Syrier. zegt:

  Ik heb vaak eerder gezegd Europa is ziek.Genezing komt uit het Oosten.De Orthodoxen uit het Oosten die zijn resistent.Putin is de hoop voor de mensheid.Indien Putin geen tegenstand bod tegen Amerika in Syria,dan was Europa reeds gevallen in de handen van de jihadis.

  Like

 6. Breget zegt:

  Een ieder in Europa weet wat voor beesten (geen dieren)de Islam voort brengt en toch worden de Eu burgers door onze overheden met lachende gezichten over gedragen aan deze gedrochten die alleen nog maar dood en verderf brengen, onbegrijpelijk dat je hier voor als gestudeerde in de kamer kan komen.Welke zwakzinnge ontkrachten ons leger ? En dwingen de gewone burgers te leven en te onderhouden van dit tuig.wat is er over gebleven van ons land waar zovelen voor hebben gestreden, hoop dat bij de volgende verkiezingen de burgers hun verantwoording gaan dragen ook de onderlaag van de Europeanen verdienen respectvol te worden behandeld door de regering.

  Like

 7. Sjun Demartelaere zegt:

  Een oud hollands spreekwoord geeft duiding aan wat er plaatsvindt::
  De weg naar de hel wordtt geplaveid door goede bedoelingen..

  Like

 8. Sjun Demartelaere zegt:

  Gezien er geen bewerkingsmogelijkheid is blijft die dubbele t goed opvallen.

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Het dodelijke aan dit onderwerp is de GODSDIENST.
  Ik ben atheïst maar ben ruimdenkend genoeg om de stelling van godsdienstvrijheid te accepteren. Dan moet het wel om een eerlijke, echte GODSDIENST gaan.
  GODSDIENST is het dienen van GOD.
  Het is niet te accepteren dat het een GOD is die een beloning stelt op het doden van een medemens, zoals de koran op diverse plaatsen doet.
  Het is met gezond verstand toch niet te bevatten dat een oude man in een jurk, die zich AYATOLLAH noemt, een GODDELIJK bevel uitvaardigt om een mens (Rushdie) op te jagen en uiteindelijk te doden. Talloze andere mensen trof hetzelfde lot. Deze vermeende, verheven dienaar van deze ‘god’, verklaart bij herhaling dat het land Israël met al haar inwoners, vernietigd moet worden. Deze uitspraak is een criminele daad in onze cultuur.
  Deze GOD, die de leden van deze afschuwelijke SEKTE, ALLAH noemen, laat het toe dat aanhangers (ISIS) medemensen onthoofdt, ophangt, kruisigt, verdrinkt, verbrandt of op nog andere perverse wijze van het leven berooft. Dat van het leven beroven gebeurt als een vorm van volksvermaak. Overduidelijk een vorm van BARBARISME.
  Een dergelijke GOD bestaat niet. De islam is een verzonnen idee van een pervers mens.
  De islam is geen GODSDIENST maar een afschuwelijke vorm van BARBARISME en dient als zodanig in een beschaafd land verboden te worden.
  Personen (moslims) die, verblind en geïndoctrineerd, het geloof aanhangen dat dit BARBARISME een GODSDIENST is horen niet thuis in de geciviliseerde, Westerse samenleving. Op grond van algemeen aanvaarde westerse wetgeving, is het niet alleen aanvaardbaar maar zelfs geboden om personen die volharden in dit zogenaamde geloof te weren uit onze samenleving.
  Deze nuchtere, logische vaststelling dient voor elk weldenkend mens aanleiding te zijn om iedereen die deze ideologie aanhangt te bestrijden. Dat is een daad van patriottisme tegenover de verblinde dwaalgeesten, politici en regeerders die ondanks alles deze SEKTE als GODSDIENST aanvaarden. Deze SEKTE, de islam, handelt als een moordenaarsbende en dient als zodanig zelf behandeld te worden. Verantwoordelijken hebben de leden van deze SEKTE toegestaan, zich als 5e colonne te nestelen binnen onze samenleving. Deze afschuwelijke dwaling dient als HOOGVERRAAD aangemerkt te worden en de daders dienen hiervoor bestraft te worden. Deze 5e colonne dient zo snel mogelijk uit onze samenleving verwijderd te worden.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Driek zegt:

   Ik ben het helemaal met u eens, beste Sion, de islam is geen GODSDIENST maar een afschuwelijke vorm van BARBARISME en dient als zodanig in een beschaafd land verboden te worden.

   Maar onze regering bestaat niet uit beschaafde mensen, doch uit een stel onontwikkelde lieden die de capaciteiten niet hebben om een land te besturen. En zolang die blijven zitten zal er niks veranderen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Driek. Zolang als dat stel onontwikkelde lieden er blijven zitten verandert er nu juist hèèl vèèl! Die verandering is duidelijk merkbaar. Overal klinken kritische geluiden… die een paar jaar geleden niet denkbaar waren geweest. Onder de oppervlakte van onze blanke samenleving gist het. Vergis je niet. Zolang als die lieden er zitten verandert alles.
    Als ze democratisch worden weggestemd of met geweld worden afgezet is datgene wat daarna gebeurt slechts het resultaat van de verandering die nu in volle gang is.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Met hun trawanten uiteraard !!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 10. hans zegt:

  Wat irritant om te merken dat men toch onzeker is en zich van een disclaimer blijft bedienen, zoals in bovenstaand stukje en als het gaat om dit soort parasieten, want dat zijn het!
  ER IS HELEMAAL NIKS MOREEL JUIST AAN HET OPNEMEN VAN en al helemaal niks ONJUIST om ze te weigeren, PUNT!!
  Al zijn er 1000 huilende kinderen. Wij hebben ook kinderen, oprotten! Verder is dit vooropgezet en een evil game!

  Like

 11. joga zegt:

  Wat hoorde Wilders in de commissie STIEKEM, waarover hij niets naar buiten kan brengen? Waarom horen we hierover niets meer, of heeft hij ons met zijn speech tijdens de Algemene Beschouwingen nog eens extra willen waarschuwen voor een komend onheil (NAVO tegen Rusland met al deze indringers als 5e colonne) ? Kijk op Xandernieuws!!!!!!!!

  Like

 12. Cathja zegt:

  Volledig eens met het artikel. Ik heb er niets aan toe te voegen.

  Like

 13. Ja duidelijker kan het niet gesteld worden, uiteindelijk hoort men uit de buitenlandse media waar de bestuurlijke elites van Europa naar toe willen en de islamisering blijkt een breekijzer om deze nieuw dictatoriale staatsvorm te verwezenlijken. Het gebeuren om tot een groot Federaal Europa zong al een hele tijd rond en nu zien de burgers het ook daadwerkelijk gebeuren onder hun vindt het plaats, men stond erbij en keek er na…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Adriaan. Helemaal juist zoals je het beschrijft.
   Echter, dat de Holocaust-plannen bekend zijn en dat wij inderdaad momenteel dreigen onder de voet gelopen te worden door al dat barbaars gespuis, wil niet betekenen dat hun opzet ook zal lukken.
   Europa is in zijn samenstelling van zoveel totaal verschillende samenlevingen met elk zijn eigen identiteit, een wereldwonder. De kracht van elke identiteit afzonderlijk is geweldig. Tezamen superieur aan het vuige leger dat bestaat uit gespuis dat hier naar hier komt om in luxe te roven en verkrachten!
   Wij zullen vechten voor het behoud van ons eigen Europa. Zij slechts voor materie.
   Het wachten nu is nog slechts op het onvermijdelijk ontwaken van Europa in een gezamenlijk solidariteitsgevoel, dit met het besef dat het dagelijks vluchten in afwachten en wegkijken zal leiden tot het verlies van alles wat dierbaar is.

   Geliked door 1 persoon

 14. Marie zegt:

  Ben het met Luc eens; echte oorlogsvluchtelingen moet je TIJDELIJK opvangen, gelukszoekers moeten METEEN terug!
  Behalve het massale karakter van die toestroom immigranten vind ik de religie die ze aanhangen; onze westerse waarden, normen en wetten worden niet gerespecteerd en geaccepteerd!
  Hun bedoeling bovendien om de islam in Nederland, en de hele wereld trouwens, te verspreiden (islamisering) vindt ik uitermate zorgwekkend en verwerpelijk!

  Like

 15. Bedankt EU en Brussel !!!
  De ellende,wanhoop en zelfmoord,kunnen ze nooit meer repareren .

  Like

 16. Bob Fleumer zegt:

  Het komt allemaal neer op de verregaande lafheid en gebrek aan moed van onze bestuurders in hoog en laag, ze durven niet meer op te komen voor hun burgers en beseffen niet dat wanneer wij niets meer te zeggen hebben dat zij de eerste zijn die gekeeld worden. De moslims schreeuwen het elke dag in onze gezichten maar zij ( de bestuurders) horen nog zien het gevaar.
  Als iemand de moed heeft je recht in je gezicht te zeggen dat hij je dood wil, geloof hem dan maar want anders wordt het je dood.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De tijd breekt aan om juist die “overheid”, waarin wij gemakshalve altijd geloofd hebben en die van ons het mandaat heeft gekregen ons te behoeden en te leiden, niet langer die plaats te geven die zij lafhartig heeft verraden!
   Wij zullen andere leiders moeten kiezen die ons zullen verenigen in onze strijd voor het behoud van al wat ons lief is!
   Zo eenvoudig is het.
   Wij hebben totaal niets meer te verwachten van diegene die schreeuwen
   dat zij “de regeerders” zijn.
   Zij horen niet bij ons. Zij zijn niet van ons. Zij zijn de vijand!

   Like

 17. Medard Frans zegt:

  Voledig mee eens grenzen terug dicht in hun eigen land hebben ze niets in Europa gaan ze komen eisen stellen

  Like

 18. Jan zegt:

  Hoe de Tagesschau het gevaar veronachtzaamt. Tagesschau is ‘onze’ Hoernaal.

  Die Angst und ihre rechten Profiteure

  Das Chaos verstärkt das Misstrauen besonders von Menschen mit mittlerem und niedrigem Bildungsniveau. Sie fürchten, mit den Asylbewerbern um Arbeitsplätze im Niedriglohnsektor, billigen Wohnraum und Sozialleistungen zu konkurrieren. Das macht viele von ihnen anfällig für rechte Parolen.
  Wij zijn dus simpeltjes en hebben een zeer lage opleiding. Voortgezet kleuteronderwijs?

  “Wenn die Exekutive die Asylkrise bis Ende des Jahres bewältigt, dann ist die Stunde der Populisten wieder vorbei.”

  Oplossing van de politicoloog Hajo Funke: Gewoon zeggen dat je het beste doet voor iedereen, dan is het probleem overwonnen.
  https://www.tagesschau.de/inland/rechte-parteien-101.html

  Like

 19. Jean zegt:

  Mocht het zover komen dan zullen die lafaards die ons dat aangedaan hebben als eerste hangen, dus vuile politieke lafaards en huichelaars kijk altijd goed achterom, weet dat wij nooit rekening houden met het woordje ‘onschendbaar’.
  Lafaards en volksverraders verdienen de doodstraf.

  Like

 20. alidas1 zegt:

  Jean zo is het maar net
  ,Niks vluchten berecht worden

  Like

 21. J. C. Th. Köhler zegt:

  Perfide Albion:

  “Het IQ van een persoon is onveranderlijk.”

  Apert onjuist. Het tegendeel is waar: het IQ is een momentopname. Intelligentietests uitgevoerd op verschillende momenten kunnen een verschil van soms 20 punten opleveren. Hierop van invloed zijn onder andere (slechte) gezondheid, waardoor een testresultaat lager uit kan vallen, maar ook verdergaande opleiding, waardoor het resultaat en dus het IQ juist weer hoger kan zijn.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Perfide Albion zegt:

   J.C.Th.Kohler

   Metingen aan het iq kunnen relatief verschillen. Dat is juist. Maar u begrijpt heel wel wat ik bedoel. Je kunt vaardigheden verwerven maar dat maakt je niet biologisch slimmer.

   http://www.vrijspreker.nl/wp/2011/05/politiek-correct-taboe-het-benoemen-van-verschillen-tussen-mensenrassen-en-etnische-groepen-deel-3/

   Like

   • Republikein zegt:

    Misschien.
    http://joostniemoller.nl/2014/05/de-iq-discussie-nature-wint/
    http://wetenschapeindtijd.blogspot.nl/
    Proost.


    William James Sidis werd geboren in New York, in 1888. Zijn ouders waren overigens Joodse Oekraïners, gevlucht uit hun thuisland vanwege Pogroms. De ‘ruwe’ schatting van William’s IQ is ergens tussen de 250 en 300. Wat had hij gedaan om die schatting te verdienen? De grammatica-school (een nogal technisch-georiënteerde middelbare school uit die tijd), waar hij heen ging op 6-jarige leeftijd, wist hij binnen 7 maanden af te ronden. Op 11-jarige leeftijd ging hij naar Harvard, en op 20-jarige leeftijd sprak hij 40 talen vloeiend. Dat was echter niet zijn specialiteit. Zijn hart en ziel lag in de mathematica (dat schijnt nogal een herhalende liefde te zijn bij de meesterbreinen uit deze lijst!). Echter, als piep-jonge student had hij het niet makkelijk. Andere studenten waren jaloers, en begonnen hem het leven zuur te maken. Hij ging daarom naar een instituut in Texas op 17-jarige leeftijd, maar ook daar werd hij ruw, lomp of onbeschoft behandeld door oudere studenten. Bovendien verveelde hij zich hier stierlijk. In 1919 werd hij gearresteerd omdat hij meeliep met een protest-parade. Zijn ouders wisten hem uit de gevangenis te helpen, op voorwaarde dat hij een jaar lang onder hun hoede zou leven. Dit zou hem van zijn atheïstische en socialistische ‘waanbeelden’ moeten helpen verlossen. Maar na ’21 was William meer dan ooit vastberaden om een onafhankelijk en privé-leven te leiden, zonder de hulp van zijn ouders. Derhalve werkte hij als simpele klusser. Al met al heeft hij, ondanks zijn briljante IQ, geen echte doorbraken in de wetenschap weten voortbrengen. En dat terwijl onze nummers 10, met ruim 100 IQ-punten minder, dat wél deden….

    Hoewel IQ vaak wordt gehanteerd als een maat voor slimheid, is het eigenlijk niet helemaal correct. Wat een IQ-test meet, is hoe goed je scoort op de vragen in de test, ten opzichte van de gemiddelde persoon. We nemen daarbij aan dat de vragen in de test een indicatie zijn van iemand’s slimheid. Meestal klopt het wel, mensen die in de volksmond ‘slim’ genoemd worden, scoren hoog op een IQ-test. Maar laten we even duidelijk stellen, IQ is niet alles! Vergeet niet de kracht van de juiste ‘vrinden’, een rijke familie, sluwheid, en uiterlijk of innerlijk schoon! Een portie gezond verstand, dat doet altijd wonderen, maar alles met mate.

    Ik drink rook en gok met grote mate.
    Schoenmaat 40, dat is 2 onder het gemiddelde!
    Jan en Alleman.

    Like

 22. Seculiere TR/VL zegt:

  Ik als Belg zou ook naar hier vluchten

  Like

 23. Qvic zegt:

  Zolang de E.U. landen hun grenzen open houden en elke moslim illegaal een gratis huis met inrichting, gratis voedsel, gratis gezondheidszorg, gratis veel zakgeld en gratis rechtsbijstand beloven en een verblijfsvergunning geven, zonder daar iets tegenover te stellen en dat ze de rest van hun leven hier alles voor ze regelt wordt, zonder dat ze behoeven te werken. Zo lok je deze mensen massaal hier heen. Die mensen denken ook al van uit hun ideologie dat zij daar recht ophebben en dat de Europeanen die de plicht hebben om hun rijkdommen aan hun te schenken. Dat is de reden waarom zij geen enkele dankbaarheid tonen aan de hulpverleners. Van alle islamieten die hier heen zijn gekomen zit er niet 1 vluchteling tussen, want vluchten voor de vijand wordt in de koran niet getolereerd. De islamieten zijn van nature een lui volk, die door middel van list en bedrog andere niet islamitische volksstammen te chanteren om er zelf beter van te kunnen worden. Daar komt bij dat in het westerse christelijke geloof kinderen heilig zijn, waar de ouders hun kinderen in bescherming nemen in tegen stelling bij de islamieten, daar dienen de kinderen de ouders te beschermen. Door nu in de media constant zielige kinderen te laten zien, gaan veel christelijke mensen overstag om hen te helpen. Maar dit is nu net het Trojaan paard van de islam. De gewone autochtonen bevolking die deze invasie van de islamieten met lede ogen aan moeten zien, want zij worden met alle macht de hoek in gedrukt en hen als racisten en van rechts extremisme beschuldigd. Hierdoor wordt de stem van het gewone volk monddood gemaakt door de macht van de overheden en de E.U. Door deze massale import van islamieten worden niet alleen alle nationale tradities en gebruiken bewust vernietigd van de E.U. landen maar ook alle economieën, en dat is nu net de bedoeling van de E.U. om een verenigd Europa te verwezenlijken. Daarom is het ook zeer belangrijk dat deze islamieten over heel de E.U. verspreid wordt, de voormalige oost blok landen, die nu weigeren om deze invasie asielzoekers op te nemen is een smet op de E.U. doelstelling. Want dit hadden ze niet voor zien en proberen nu met grove chantage als nog te bewerkstelligen. Door deze landen o.a. te korten op E.U. gelden en boetes op te leggen.

  Massaal te gaan demonstreren of te gaan staken tegen de invasie is bij voorbaat zinloos, want in het Schengenakkoord staat dat er gericht met scherp geschoten mag worden op de autochtonen bevolking om de orde te handhaven. Wat we wel kunnen en mogen doen is ons massaal psychische ziek melden, want dan ligt de gehele economie ook plat en als dit maar lang genoeg duurt kunnen de machthebbers niets meer. Dit lijkt misschien een beetje crù, maar binnen 5 à 10 jaar is dit toch de werkelijkheid, als deze importen blijven doorgaan.

  Like

  • Dit land gewoon,helemaal,plat leggen!Na een week gaat het kabinet door de knietjes!Maar daar heb je wel de medewerking van de hele bevolking bij nodig!En dat zie ik hier,met al die domme schapen en landverraders nog lang niet gebeuren!Hooguit als het te laat is!Maar dan is,welk verzet dan ook,volkomen nutteloos!

   Like

 24. Tj.Paz zegt:

  Stenen gooien is hun eerste wapen. In Israel mag nu de politie met scherp schieten als de worden bekogeld met stenen of Molotov cocktails. Het is heel menselijk als mensen worden bedreigt met hun leven deze te helpen, maar hier is heel wat anders aan de hand. Het zijn zij die een puinhoop in het Midden-Oosten hebben gemaakt de elite met allerlei valse informatie.. Trouwens het is Europa samen met Amerika de schuld van de elite dat de burgers in het Midden-Oosten en nu Europa in een puinhoop zijn verzeild geraakt. En het is nog niet ter einden

  Like

  • Frank de Vries zegt:

   Helaas geachte Tj.Paz, U kent toch ook het gezegde: “Elk volk krijgt de “leiders” die het verdient!” In dit geval .. de “leiders” die door het volk op hun voze verkiezingsbeloften en leugenachtige eigen verantwoording gekozen zijn!
   Die “beloften” zijn bijna altijd “leugens” als het uiteindelijk op het vier jaar lang uitvoeren van het totaal ONDEMOCRATISCH gesloten regeer akkoord aankomt.
   Die z.g. “verantwoordelijkheid nemen” is ook een leugen, want die hebben de dames en heren Ministers nooit persoonlijk, door de “nooit persoonlijke aansprakelijkheid” van Ministers op basis van het beschermende “Pikmeer-arrest”.
   Ministers zijn daardoor “Pluralis Majestatis” en persoonlijk voor het kiezersvolk onaantastbaar ! Alleen hun collega’s kunnen daar nog “iets” aan doen.
   W. b. “onze schuld” aan de toestand in het M.O. is ten dele waar. De oorzaken liggen in de geschiedenis! En waren ook genomen in de toenmalige situatie van vlak na de oorlog! Wij westerse landen en burgers hebben te maken met de situatie van NU!
   Wij moeten zorgen, dat wij niet “de Joden worden gemaakt t.a.v. de oeroude expansiedrift van een puur dictatoriaal achterlijk pseudo-religieuze politiek systeem, dat op Nazi-achtige doctrines alle niet-moslims over het Halal-mes wil halen.
   Obama is louter gekozen omdat alle negers dat fantastisch vonden! Hij heeft met zijn houding en pro-Islam politiek (dus anti-Israël net zo als de Nederlandse regering!) de Islam in het M.O. de indruk gegeven “hun gang met Israël te kunnen gaan”!
   En Israël heeft gruwelijke ervaringen genoeg, om dat niet over hun kant te laten gaan!
   Zij staan sinds 1948 met hun rug tegen de muur met voor zich (na de Nazi’s) nu miljoenen met haat opgestookte moslims, die de welvaart van dat kleine stukje Israël en die paar miljoen Joden graag willen bezetten! En … lees de Koran alle Joden of uitmoorden of hen tot slaven maken! (Slavernij komt nog steeds in Islamitische landen voor! En wij lafaards durven daar zelfs in de V.N. niets van te zeggen! De Islam discrimineert principieel! Durven we OOK niets van te zeggen! De Islam dwingt elke nieuwgeboren moslim tot levenslang Islam-volgeling (uittreding op straffe van de Dood! (Dit is schrille tegenstelling van de OOK DOOR Nederland getekende “Universele Rechten van de Mens” waarin o.a. staat (art. 20) dat “Het dwingen tot een lidmaatschap VERBODEN is !”
   Wij zijn niet “de schuld” aan de “soortgelijke oerstrijd tussen Sjiieten en Soennieten” (Denk aan Protestanten versus Katholieken).
   Wij zijn zo dom geweest, om niet in te willen zien, dat de Islamitische landen NOG LANG NIET TOE ZIJN AAN het ontwikkelings-niveau van een hedendaags westerse Democratie! “Ik stelde altijd: Laten wij ons er niet mee bemoeien! En zeker niet onze
   militairen als z.g. “Vredebewakers tussen twee eeuwenlange doodsvijanden neerzetten” !
   “Dankbaarheid” zal je er nooit door krijgen! In tegendeel!
   Zij leven nog in onze “Vroege Middeleeuwen” met hun duizenden lokale heersertjes!
   En om het in een klap te beslechten voor alle M.O. partijen zou een A-bom op Mekka en Medina wellicht “helpen” (het heeft ook bij de Japanners gewerkt, die ook zo in de heilige plicht t.a.v. de Keizer tot “Kamikaze-aanslagen” waren gebracht!

   Er is wellicht nog één “vreedzame actie” mogelijk om alle moslims Europa uit te krijgen.
   Dat is : Iedere Nederlander kan een varkenskop bij de slager ophalen en in zijn huis/tuin leggen!
   Dan pas is dit land en volk zo ONREIN, dat geen echte moslim nog een seconde hier wil blijven!
   Probleem opgelost! (Zou het zo eenvoudig zijn?)

   Like

 25. Jan zegt:

  Aan de Sloveense grens

  Like

 26. Jan zegt:

  Het wpen Goedmens – Verraders in naam van de liefde

  Like

 27. Frank de Vries zegt:

  Helaas, (ik zal het “kort houden”), zijn wij (beschaafde westerlingen!) al te laat w.b. de Islamisering van Europa (en de rest van de wereld!) dank zei onze eigen z.g. “Democratisch door het volk gekozen leiders”. Politici zijn geboren leugenaars en KOMEN ER NOG STEEDS WEG MEE !

  Voor de verkiezingen leugenachtige beloften en “z.g. het persoonlijk nemen van verantwoordelijkheid”
  Er na een “geheime ondemocratische coalitievorming” is er geen verkiezingsbelofte meer terug te vinden in het t.m. vier jaar lange “BELEID”!

  Dat weten we toch al “tig” jaar? Zelfs in Nederland?
  Willen we wat “veranderen” dan moeten we NU alleen nog maar massaal PVV stemmen.*/
  DE NOG STTEEDS ENIGE PARTIJ DIE GEEN ISLAM IN NEDERLAND WIL INVOEREN!
  Waar blijven al die westerse vrouwen en meisjes, die NU al JAREN wereldwijd kunnen zien en lezen hoe de Islam-leiders EN HUN (NB!) VERPLICHTE VOLGELINGEN alle vrouwen in de Wereld …. Koran- en Sharia-gewettigd fundamenteel en puur als mens DISCRIMINEREN?

  */ Zijn onze Nederlandse en “westerse” vrouwen nu zo dom?
  Want als “Ik” ze daarover aanspreek “willen ze niet op die Wilders stemmen, omdat die zulke “rechtse uitspraken” doet”! ( Wilders KOMT JUIST VOOR HEN OP!)
  (Dus hebben die vrouwen hier zich WEER laten bepraten door jarenlange- en dagelijkse “Socialistische INDOCTRINATIE !” van de VARA TV-presentatoren, die NB uit de belasting-pot WERDEN OVERBETAALD om PvdA-politiek te propageren!

  De gepropageerde Socialistische “Multi-cultuur is verrijkend voor ons Nederland” WAS UITSLUITEND OM MEER UITKERINGSTREKKERS VOOR DE PvdA-leiding IN TE VOEREN!
  Alle publieke omroepen zijn NOG STEEDS voornamelijk “Socialistisch en (een beetje) Christelijk”!
  OOK DAT BESLIST DEN HAAG buiten ons om!

  “ANDERS DENKENDEN” KRIJGEN OOK VAN “DEN HAAG” GEEN KANS en worden zelfs gediscrimineerd! ( Direct openlijk gedemoniseerd tot “extreem Rechts” of/en “Fascistisch” !)
  Onze politici passen dus dezelfde methodiek toe op “eigen volk” als de Islam OP HEEL DE WERELD!

  DEN HAAG HEEFT ONS ALLEN “JODEN” GEMAAKT VOOR DE ISLAM “NAZI”-SLACHTERS !

  ALLE andere Haagse partijen hebben unaniem ingestemd met “De E.U.” (Hopen later daarin een nog beter betaalde functie te krijgen! Zie Rutte!) en hebben via “Brussel” ingestemd met het onbeperkt toelaten en verzorgen van z.g. “vluchtelingen/ asielzoekers” UIT HEEL DE WERELD!

  Misbruik makend van onze “beschaafdheid” en vooral links-Christelijke basis-opvoeding, maken ZIJ en WIJ nu de zelfde FOUT als in de “Dertiger jaren” met “HET WEG KIJKEN BIJ” de (overeenkomstig de Islam!) openlijke haat- en discriminerende ideologie van de Nazipartij van Adolf Hitler !

  We doen toch ook niets aan een zelfde soort ideologie en dictatuur in Noord Korea?

  Ten slotte “dit” om over na te denken!
  In de hele wereld zijn er een paar factoren, die (gewone) mensen elkaar naar het leven laten staan!
  Jalousie ! ( zit IN de mens)
  Hebzucht ! (Machtsmisbruik)
  Etnische verschillen! (Onwetendheid en “Het anders zijn”!)
  Godsdienstige verschillen! ( Gevolg en mix van alle bovengenoemde punten!)

  Dit “laatste” is (historisch en actueel bewezen!) de meest gevaarlijke “OPSTOKER TOT GEWELD”!

  MIJN VRAAG NU AAN ALLE VROUWEN OP DE WERELD!
  “Waarom zitten jullie in de kerken en gebedshuizen nog steeds slaafs-gehoorzaam AAN DIE “MAN”: (!) God met “DE HERE” ( Onze Vader) aan te spreken/bidden?
  WIE ZEGT (laat staan “bewezen”!) DAT “DAT z.g. OPPERWEZEN” EEN “MAN” IS ?

  U weet het niet? Zo bent U altijd opgevoed? U denkt er dan ook niet meer over na?
  U bent toch niet ONWETEND meer? Het is toch ook voor U 2015!
  ELKE RELIGIE IS EEN PUUR EN OEROUD “MANNEN VERZINSEL”!!!

  Alle vrouwen ter wereld … zeker “ZIJ”, die in de westerse Wereld, goed opgeleid, goed geïnformeerd, gestudeerd, geëmancipeerd, gelijk gerechtigd in hun politieke, maatschappelijke belangstelling en persoonlijke wensen en behoeften in hun HUIDIGE “westerse en wettelijke VRIJHEDEN volop mogen/kunnen genieten” … WAT DOEN ZE DAN NOG MET EEN (puur selectief hen beperkend) “GODS GELOOF” ? .. Als MANNEN al tweeduizend jaar geleden haar hebben wijsgemaakt, dat ze “DIE HERE” (“Onze Vader”) MOETEN AANBIDDEN?

  Religieuze “leiders” VERDIENEN DAAR HUN AL EEUWEN ( goed belegd !) BROOD MEE!
  En wat bieden ze ?
  Nog steeds (on)bewezen “Gebakken lucht” !

  Er IS helemaal geen “Hemel of Hel” ! Dood gaan is EEN NORMAAL “Eeuwige droomloze slaap”!
  ALLE MENSEN DOEN DAT NB HUN LEVEN LANG AL EEN PAAR UUR PER DAG ZONDER ENIGE ANGST OF PROBLEEM!
  (VOOR onze geboorte waren we ook “dood”! Hebben we dan toch ook moeten “ervaren”? )

  Religie is een ordinaire “profijt organisatie van Dictators”, die met hun Inquisitie-systeem van: WIJ ZIJN ÜBERMENSCHEN, DIE ALLES WETEN, WAARDOOR JULLIE “ONWETENDEN” 24 uur /per dag GELEID ZULLEN MOETEN WORDEN!
  Dus “iedereen” die kritiek op ONZE “ABSOLUTE WAARHEID” heeft, is dus “DE (onze inkomsten) VIJAND” ! (Die noemen we Ketters en/of Ongelovigen, DIE DUS GEDOOD MOETEN WORDEN!)

  Dus BEDIENEN ALLE RELIGIEUZE LEIDERS ZICH VAN: algemeen geestelijk/ maatschappelijk/economisch geweld, discriminatie, haatverspreiding en oproep tot DODEN van alle “Ketters en Anders gelovigen”, …. want die brengen alleen maar “het gemakkelijk verkrijgbare hoge INKOMEN EN MACHT DOOR AANTALLEN VOLGELINGEN van de Profiteurs met hun verzonnen “GOD” in gevaar!”

  ER BESTAAT GEEN “GOD”! (Religie-leiders ZIJN ALTIJD TEGEN ALGEMEEN ONDERWIJS!)
  Er bestaan alleen maar “zo onwetend mogelijk gehouden” mensen, die daardoor “slaafs volgzaam” zijn aan DE DWANGREGELS, DIE HOOFDZAKELIJK DOOR MANNEN zijn verzonnen om daardoor zo veel mogelijk verplichte “DONATEURS” te (laten) fokken!
  (De pastoor kwam bv “75 jaar geleden” bij jonge Katholieke gezinnen langs om te informeren wanneer er weer “een zieltje voor de Kerk” op komst zou zijn!
  Toen was “DE MAN nog wettelijk hoofd van de Echtvereniging” waaraan DE VROUW wettelijk gehoorzaamheid aan verplicht was! (Dat was NB nog zo in Nederland tot 1968!!)

  De ISLAM onthoudt (Wereldwijd!) NOG STEEDS meisjes en vrouwen (DISCRIMINATIE!) bijna alle scholing, OMDAT ZE ALLEEN MAAR “DOOR ALLAH BEVOLEN” : “INGEZAAID MOETEN WORDEN” OM DAARMEE DE ISLAM TE HELPEN GROEIEN!
  (NB Moslims produceren in Nederland nog steeds ACHT MAAL MEER kinderen dan autochtone Nederlanders! EN DAT AL BIJNA DRIE GENERATIES LANG!)

  Dit “broedsysteem” gaat de Islam niet snel genoeg in hun mondiaal streven naar WERELDOVERHEERSING! (ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD scandeerden moslims in Den Haag!)
  Nu (en al tientallen jaren in het M.O.) veroorzaken ze z.g. “Burgeroorlogen” waardoor miljoenen DAAR te veel geproduceerde moslim-mannen en grote gezinnen OP DE VLUCHT SLAAN!
  DE ISLAM STUURT ZE DOELBEWUST ALLEMAAL NAAR (Naïef “beschaafd”) WESTERSE LANDEN OM DAAR KORAN -CONFORM van “onze gastvrijheid” misbruik te maken! (Lees de Koran hfst. “De Buit” …: “ROOF EN DIEFSTAL TEGEN ANDERS GELOVIGEN IS EEN GOEDE DAAD”
  Lees verder in de Koran wetten:
  Moslims MOETEN anders gelovigen TERRORISEREN!
  Anders Gelovigen zijn slechte mensen, die geen genade verdienen!
  Moslims mogen “ONS” niet als vrienden hebben!
  Moslims MOETEN TEGEN “Anders Gelovigen” liegen en bedriegen om de Islam te helpen!
  Moslims MOETEN alle Anders gelovigen DODEN om GEGARANDEERD in de hemel te komen!
  DAT ALLES HEEFT DIE “MOHAMMED” VERZONNEN! (Een gewone militaire Hoofdman! Niks geen “Profeet” NIKS GEEN “JESUS OF PAUS .. gewoon een wreed militair succesvol “woestijn-stamhoofd”!

  “GOD en ALLAH een RELIGIE”, dat NB in 2015 hier nog wettelijk en burgerlijk overstijgende RECHTEN heeft?
  Allemaal MANNEN VERZINSELS VAN EEUWEN TERUG (toen het volk nog helemaal geen onderwijs kreeg! En dus deze pure ONZIN wel moest geloven!

  Laat ik stoppen met het noemen van onderstaande “wijsheid”:
  “GOOD PARENTS GIVE THEIR CHILDEREN ROOTS AND WINGS”
  Daarentegen:
  BAD “PARENTS” GAVE THEIR CHILDEREN “THEIR ROOTS ONLY” AND … “CUT OFF” THEIR WINGS!

  Religie leiders ZIJN DIE SLECHTE OUDERS (Opvoeders), DIE AL (HUN) KINDEREN uitsluitend IN HUN ZELF VERZONNEN SPROOKJES LATEN GELOVEN (Op straffe van …. !)
  De “vleugels” (WINGS) die GOEDE OUDERS hun kinderen geven NAAST een veilig nest (“ROOTS”) en hen sociale waarden en normen leren en toepassen… EN HEN DAARBIJ IN GROEIEND WASDOM EEN EIGEN VRIJHEID VAN KEUZE BIEDEN (EN GUNNEN) … worden principieel door z.g. Religie-leiders TABOE VERKLAARD!
  Hun Credo:
  “Jullie doen maar wat WIJ jullie voorhouden en ALS ONZE WAARHEID geïndoctrineerd hebben”!

  Welke vrouw en moeder wil nu nog naar “een Geloofsverdiener ” luisteren?
  (Ik vind het belachelijk, dat in 2015 een westers theoloog (Godsgeleerde!) Universitair geschoold moet zijn! Om die Bijbel te kunnen lezen en … naar omstandigheden te kunnen interpreteren? )

  ALLEEN DOORDAT DE RELIGIEVERDIENERS HUN OER-STATUS NIET WILLEN VERLIEZEN!
  En “wij” eigenlijk nog steeds “bang zijn voor onze dood” en het “sprookje van de religieverdieners”, dat ONZE (onsterfelijke!) ZIEL in de hemel door “EEN DOOR HEN IN STAND GEHOUDEN “OPPERWEZEN” (God/Allah/Jahweh/en allerlei andere “Godenwezens van mannelijk voorkomen”) na onze dood worden “geoordeeld” tot het “Hemels zitten op een wolk met cyter” of “Het eeuwig branden in de Hel samen met alle slechte mensen” …
  (Wat zullen we daar een hoop politici, z.g. V.O.C-ers, Elite, Bazen, brave echtgenoten, goede belastingbetalers en (heerlijk) slechte vrouwen tegen komen!

  Nee, Wij komen elkaar daar nooit meer tegen!
  Want ik slaap gewoon heerlijk lang “uit”!

  Like

  • Republikein zegt:

   Ben je kwaad?

   Like

   • Frank de Vries zegt:

    Ik wordt alleen maar kwaad als ik een nietszeggende reactie (van drie seconde typen) krijg op een serieus onderwerp. Misschien wordt je wel serieus als ik stel, dat fossiele en nog steeds belastinggeld kostende instituten als een Koningshuis en een tot discriminatie oproepende “Geloofs organisatie” moeten worden opgeheven?

    Like

 28. Republikein zegt:

  Frank de Vries zegt:
  23 september 2015 om 17:54
  Kennen we elkaar, anders is het zinloos om hierop te reageren.

  Like

 29. Ellen zegt:

  Ben ik mee eens

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s