“Moslim niet geschikt als president VS”

Screenshot_48

Ben Carson

(Door: A. Deems)

De Republikeinse presidentskandidaat Ben Carson vindt dat een moslim niet geschikt is als president van de Verenigde Staten en dat de islam in strijd is met de Amerikaanse grondwet.

“Ik zou er geen voorstander van zijn als we een moslim verantwoordelijk maken voor dit land. Ik zou het daar absoluut niet mee eens zijn”, zei Carson volgens het ANP vandaag bij het NBC-programma Meet the Press.

Carson, die het goed doet in de peilingen, voegde eraan toe dat de religieuze overtuigingen van een president ertoe doen als die in strijd zijn met Amerikaanse waarden.

Lees verder>>>
(h/t “win”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Moslim niet geschikt als president VS”

  1. E.J. Bron zegt:

    Gelijk heeft ie! Dat is de afgelopen jaren duidelijk gebleken 😉 😦

    Like

  2. Jan zegt:

    Democraten over Carson: House Negro, uncle ben, Oreo*

    Dem Staffers Refer to Ben Carson as House Negro & Uncle Ben
    ..
    “Carson repeats what they want to hear. They don’t respect him. Sad he doesn’t see he’s the House Negro. ‘Uncle Ben’ is what we call him around here.”
    http://nationalreport.net/dem-staffer-refers-ben-carson-house-negro-uncle-ben/

    Een Oreo is een koekje met witte vulling

    Like

  3. Jan zegt:

    LOL Muslim Day Parade in New York: niemand te zien


    http://www.frontpagemag.com/point/260159/no-one-wanted-come-muslim-day-parade-nyc-daniel-greenfield

    Wandelende spoken van het Louvre 2014

    Schijnheilig wordt de vlag hoog gehouden:

    Linkse, zelf hatende gekken:

    http://thesilentmajoritynomore.com/2015/09/17/muslim-day-parade-2015-marching-as-one-ummah-pics-vids/

    Like

  4. Johan zegt:

    Kan iemand mij vertellen waar een moslim eigenlijk wél geschikt voor is ?

    Like

  5. Gert Jan Reitsma zegt:

    Dan heeft Den Carson de afgelopen jaren wel liggen slapen; niemand minder islamist dan Obama.

    Like

  6. guusvelraeds zegt:

    Ik ben geen Amerikaan maar mijn stem zou in dat geval meteen naar Ben Carson gaan. Gelovige moslims deugen op geen enkele plek waar ook ter wereld binnen bestuurlijke organen in een democratisch systeem. Zijn immers verplicht de wetten van Allah boven de door mensenhand gemaakte wetten te plaatsen. Een moslim die zegt dat het anders is moet je primair wantrouwen. Zodra ze in aantal de meerderheid vormen zal de islamitische aap uit de mouw komen en komt die aap niet uit de mouw zal met hem afgerekend worden door al die moslims die vaster in de leer zijn. Scheiding tussen godsdienst en staat is in de islam niet mogelijk omdat religie en staat vanaf het begin in elkaar versmolten zijn. De continu stroom dieper en dieper in maatschappelijke ellende waarneembaar in alle moslim landen is qua oorzaak terug te brengen tot dit gegeven. Ook het conflict tussen hen die zich Palestijn noemen en Israël is terug te voeren tot dit eenvoudig te begrijpen concept. De islam staat niet toe dat gebied ooit onder islamitische jurisdictie terugkomt in handen van de vroegere Joodse en Christelijke heersers. De eindeloze nuanceringen die de progressieve elite gebruikt rondom de problemen met de islam en het Palestijnen conflict in het bijzonder is vooral bedoeld om propagandistische verwarring te zaaien maar naar inhoud klopt er geen millimeter van. De oprichting van de Al aqsa moskee op de tempelberg had alles te maken met politiek en overheersing. De al aqsa moskee en alle andere moskeeën waar ook ter wereld gebouwd hebben dezelfde functie als geurvlaggen uitgezet door een roedel honden. Pas op !! Dit is vanaf nu gebied exclusief toebehorend aan ons. In het kader van dat inzicht is het niet vreemd dat Saoedi Arabië financieel wil inspringen in de bouw van honderden moskeeën in Europa.

    Elke moskee bouw in Europa is de absolute evenknie van dit:

    Like

  7. koddebeier zegt:

    Of linkse verwarde mensen ?? Want net als de moslims zijn de linkse meestal verward !!

    Like

  8. Elena zegt:

    Moslims bevechten elkaar al eeuwen met name de Shiïten en de Soennieten. Maar zodra het in hun ogen tegen een ” ongelovige” is , sluiten zich de gelederen. Om die reden zou een moslim nooit President mogen zijn en nooit een belangrijke functie in het leger en/of overheidsorgaan mogen bekleden. In hun boek staat duidelijk, dat zij mogen liegen naar de “ongelovigen”. Mobama is als moslim opgevoed en zal dat altijd in zijn hart blijven..

    Like

  9. Hendrik M. zegt:

    De moslim Obama heeft al heel wat strijd veroorzaakt, kijkt smerig op z’n neus nu Poetin zich er mee gaat bemoeien.

    Like

  10. joopklepzeiker zegt:

    Gelijk heeft hij maar ook hij is niet geschikt voor een presidentschap en het is toch een verschrikking als je die clowns aanschouw en aanhoor die voor het ambt van een van de machtigste mannen in de wereld gaan !

    ALLEMAAL voor corker bill gekozen op een na en ALLEMAAL anti Rusia en China op een na !
    Ze lijden allemaal aan het amerikanisme virus , ze zijn de mooiste de beste en slimste op de gehele wereld en in het universe.

    Ze wonen allemaal in het verlichte huis op de heuvel !

    Maar zijn geheel bereid u en heel Europa op te offeren voor hun eerste plaats als de grootste schoft op het wereld toneel !

    Like

  11. Anna zegt:

    Dat is heel duidelijke taal van Carson.
    Helaas is Obama met zijn gelieg en gedraai hier wel tussen gekomen als moslim president we hebben nu bijna 8 jaar gezien welke destructieve dingen hij heeft gedaan…..
    Allemaal Taqqiya om de macht van de Islam.
    Zeer gevaarlijk.

    We zijn denk ik echter nog niet van Obama af….. Hij leidt zijn land naar een volkomen chaos met zijn wetten en regels de zo geroemde Amerikaanse vrijheid wordt door hem vrijwel onopgemerkt in de USA door hem aan banden gelegd…..
    Hij kan zelfs volgens zijn eigen wettten de noodtoestand afkondigen en dan heeft hij het recht om aan te blijven als president………Als Wall Street voor het einde van zijn ambts termijn omvalt dan ontstaat er grote chaos…….. En ligt deze optie open……….Een kwestie van tijd…….

    Of hij wordt de opvolger van Ban ki Moon als secretaris generaal van de VN. Ook dit is een ramp met de vele moslim landen in de VN. Obama kan niet ” boven ” de partijen staan…. Hij is lid van de oemma……..

    Beide optie’s zijn gevaarlijk voor de wereld……

    Carson’s oproep getuigd van gezond verstand.!!!!!!!!!

    Like

  12. paulzwueste zegt:

    Anna, Anna. Obama blonk in zijn verkiezingsperiode uit door zijn oproepen die allemaal getuigden van gezond verstand.
    En je ziet hoe hij zich ontpopt heeft. Gewoon ’n smerige doortrapte islam-moslim die het vrije westen zonder scrupules uitlevert aan de islam!
    Trump heeft eigen kapitaal. Is daardoor volledig onafhankelijk! Zelf verdiend!
    Obama heeft nooit ene rotte moer verdiend de vuile subsidie-smeerlap!
    De leugenaar en landverrader!
    Ik hoor vrouwtje Halsema nog roepen op TV….”Oh ja zeker… Alssie het mij zou vragen ik zou geen nee zeggen hoor!” Ze wilde zo graag op zwart zaad zitten! De hoer!
    Maar dit terzijde. Ze liegen allemaal maar Trump lijkt mij de meest realistische en het is weer eens wat anders moet je maar denken… Hahahahaha!

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Tja, een Republikein is ècht het meest safe, bij de huidige verhoudingen, en anderzijds zit een Ronald Reagan er momenteel helaas niet in.
      Want je kunt zeggen wat je wilt: Tegen de verwachtingen van velen in heeft die ouwe filmcowboy het destijds niet slecht gedaan.
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

  13. Brandende kaars zegt:

    Beluister eens wat Brigitte Gabriel zegt over de loyaliteit van moslims werkzaam bij de overheid:
    Brigitte Gabriel_ Islam Unveiled (4 of 8)

    Like

  14. paulzwueste zegt:

    Die vervloekte islam zal door zichzelf vernietigd worden!!!

    Like

  15. Jan zegt:

    Na zijn opmerking over islam komt het geld binnen stromen

    Amerikanen zijn moslims kotsbeu

    Like

  16. Jan zegt:

    Doodskop Abedin zanikt maar door over Carson net als CAIR over Trump

    Like

Plaats een reactie