Nepparlement? Natuurlijk! We zijn een Diametraal Democratie geworden

Screenshot_4

(Door: Dick Kraaij)

Vanuit de PvdA is dit weekeinde opgeroepen om Geert Wilders te vervolgen omdat hij de Tweede Kamer een nep-parlement heeft genoemd. Twitteraar ZilteHond (@ZilteBotte) heeft gemeld dat kaderlid en zelfbenoemd partijgeweten Sander Terphuis dit eist. Deze idiotie volgt op de tirade van Kamerlid  Jan Vos. (Jan wie?)

Als Hans Spekman zou deugen (maar dat doet hij niet) kon het nog wel eens druk worden op de afdeling royementszaken van het partijbureau. Mei Li Vos is in het recente verleden ook niet slim bezig geweest, door maar te blijven benadrukken dat er geen zaken met de PVV worden gedaan. Al is de motie van zeg: Fleur Agema, of Dion Graus, nog zo keigoed, de PvdA verwerpt haar. Er wordt niet gekeken naar inhoud.

Spekman deugt niet. Want Spekman heeft dat uitsluiten van Wilders om wie hij is, zelf verordonneerd.

Lees verder>>>
Veren of Lood

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Geert Wilders, Hypocrisie, Nederland, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nepparlement? Natuurlijk! We zijn een Diametraal Democratie geworden

 1. Theresa Geissler zegt:

  Uitstekend doordacht èn verwoord, Dick Kraaij van ‘Veren of Lood.’
  Ik beken bij deze meteen maar, dat ik bij de eerste kennismaking een beetje lacherig werd van de naam van deze nieuwe site, maar hier zie je dus ook weer: “What is in a name?” Ik geloof warempel, dat we hier een eersteklas nieuwe, kritische site aan hebben!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  ach, onze zogenaamde sociaal democratie is eigenlijk vanaf het begin gewoon ordinair corporatisme geweest verpakt in een mooi papiertje om het verkoopbaar te maken .

  Feudalisme in een ander jasje, op naar het fascistische technocratische rijk waar al heel lang van gedoomd is door sommigen !

  Like

 3. Rob van Marle zegt:

  Onze Jeroen u weet wel van de gratis poen wel die zegt wij hebben meer EU nodig om problemen zoals met Grekenland te vermijden dan vergeet hij natuurlijk wie die poets aan de Grieken heeft gebakkien en ca. 90 procent naar Duitse Franse banken is gegaan, Maar die waarheid kan de PVDA niet verdragen

  Like

  • jackvdveen zegt:

   Rob van Marle: en zeker niet te vergeten ook de NEDERLANDSE BANKEN. Deze 3 landen zouden vies nat zijn gegaan bij een eventueel faillisement van Griekenland. Tezamen inderdaad goed voor het incasseren van circa 90% van de miljarden toezeggingen aan Griekenland.

   Like

 4. EdJan zegt:

  Ik kijk bijna nergens meer van op. We leven in een dictatuur. Van een rechtsstaat is feitelijk ook al geen sprake meer. Als dit nep-parlement Russisch was geweest, of Chinees, hadden we elke dag op het journaal gehoord dat het een applaus-machine was. En meer is het ook niet.

  Overigens heeft hare majesteit de Bundes-Kaiserin nu laten verordonneren dat wie hare wensen aangaande het opnemen van Flüchtlinge niet onverkort uit wenst te voeren, daarvoor financieel zwaar bestraft zal worden.

  Dag Europa, dag Nederland, zingend gaan we ten onder.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   EdJan 21 september 2015 om 18:06

   “Overigens heeft hare majesteit de Bundes-Kaiserin nu laten verordonneren dat wie hare wensen aangaande het opnemen van Flüchtlinge niet onverkort uit wenst te voeren, daarvoor financieel zwaar bestraft zal worden.”

   Dan zal die duivelin binnenkort ook wel flinke boetes gaan opleggen aan mensen die geen asielparasieten in hun woning wensen op te nemen.
   Je moet er toch niet aandenken dat er in elke kast en op elke plank in je huis een neger komt te liggen?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    geen ‘aandenken’, maar ‘aan denken’

    Like

   • EdJan zegt:

    1) Eerst worden alle voormalige gevangenissen, kazernes, leegstaande kantoren etc. opgevuld. Maar dat is bijlange niet genoeg.
    2) Dan worden werkelozen en ouderen verleid met ca. 5000 Euro per jaar om vrijwillig een asielzoeker op te nemen. Zullen er vast een hoop intrappen maar is niet voldoende.
    3) Dan worden ouderen “beter” gehuisvest in prefabwoningen, met zijn vieren in zo’n hok want dat is goed voor ze en zijn ze niet meer zo eenzaam. Die prefabwoningen staan in een soort dorpen met een paar winkels. In Mexico-stad schijnt dit al te bestaan. In elk vrijkomend huis komt een grootfamilie (grootouders, ouders, kinderen, kleinkinderen) van “vluchtelingen”. Dat begint op te schieten. Zo kan de overheid even vooruit.

    En dat zullen de mensen allemaal pikken. Met werkelozen kunnen ze hetzelfde uitvreten. Tja, en misschien krijgen ze er op die manier wel een miljoen ingeperst in Nederland. En nog steeds zal de pleuris niet uitbreken. Dat komt pas over jaren. Helaas.

    Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Tistochwat:

    “Je moet er toch niet aandenken dat er in elke kast en op elke plank in je huis een neger komt te liggen?”

    Zolang het maar in een urn is, heb ik er geen moeite mee.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Chapeau Dick Kraaij, bij mij heeft u gescoord
  met uw principiële visie en óók nog correct verwoord…
  .

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Wacht die rechtszaak met spanning af, kan niet anders dan dat Geert in het gelijk gesteld wordt!

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   helaas Hendrik M… een blind vertrouwen in de onfeilbaarheid van de Nederlandse Rechtspraak…. moet als nu toch écht een gevaarlijke naïviteit worden gekenmerkt !

   Like

 7. Jan zegt:

  Nou, Wilders is nog tam vergeleken met mij want ik ben voor de maatregel die een eind maakte aan de tirannie van Ceaușescu. Even een korte verklaring en daarna een salvo.

  Like

 8. albert orsel zegt:

  Meneer…hij zei iets vervelends tegen ons en dat vind ik niet leuk ..boehoehoe…
  Het is niet alleen een nep-parlement, het is een grote kleutergroep vol jankers die alleen maar aan zichzelf denken en bij elke vervelende opmerking beginnen te blèren omdat ze anders geen weerwoord hebben en omdat ze hun zin niet krijgen.

  Volksvertegenwoordigers my ass…

  Like

 9. Jan zegt:

  De EU houdt niet van nationalisme. Voorbeeld Italië

  Like

 10. Jan zegt:

  Kijk maar uit straks huren ze Volkert v d g weer in

  Like

 11. Jan zegt:

  Duitsland heeft een nepparlement:

  Like

 12. exmarineman zegt:

  Het zijn inmiddels ALLEMAAL NEP-/en SLAAPParlementen van Brussel tot in Athene, van Brussel tot in Stockholm, Brussel tot Warschau, Berlijn, Parijs, Madrid, Rome en ga zo maar door…..in de gehele EU is geen echte Volksvertegenwoordiging meer te vinden. Slechts een heel klein aantal uitzonderingen zijn er zoals Hongarije, Slowakije, Tsjechië …….. maar wat daarbij opvalt is dat dit nou juist landen zijn die ooit onder het communisme hebben geleefd. Maar er zijn op dit moment in de parlementen teveel ex-communisten actief zoals Merkel, Schulz enz enz

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s