Tóch volledige uitkering asielzoekers Duitsland, ongeacht registratie EU-land

Screenshot_14

Sigmar Gabriel (SPD) en Angela Merkel (CDU)

SPD ging niet akkoord met strenge plannen

De Duitse regering heeft een plan om asielzoekers die via een ander EU-land zijn binnengekomen een uitkering te onthouden, weer geschrapt. Dat gebeurde onder druk van leden van regeringspartner SPD.

In het oorspronkelijke voorstel van minister Thomas de Maizière van Binnenlandse Zaken zouden asielzoekers die via een ander EU-land Duitsland binnenkomen geen aanspraak kunnen maken op een uitkering en andere overheidshulp. Ze zouden alleen een financiële bijdrage krijgen voor de terugkeer naar het land van aankomst in de Europese Unie.

Het plan ging afgelopen weekeinde van tafel. In een nieuw wetsvoorstel staat dat alle asielzoekers bij aankomst in Duitsland een financiële bijdrage krijgen, ongeacht de manier waarop ze het land zijn binnengekomen.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, landverraad, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Tóch volledige uitkering asielzoekers Duitsland, ongeacht registratie EU-land

  1. Thoth zegt:

    Fijn hoor, dit schuldgevoel over WWII. Maar ik neem aan dat Nederland dit niet gaan overnemen van de Duitsers…. wij hebben nl. geen schuldgevoel over dit.

    Like

    • EdJan zegt:

      Och, eerst hebben ze 5 miljoen joden op industriële wijze vermoord, nu halen ze 5 miljoen moslims op industriële manier binnen. Daarmee is hun “schuld vereffend”. En alweer is de Duitse leiding alleen geïnteresseerd in een stipte en eindwandfreie manier van Transport und Lagerung . Een nieuwe Eichmann zou best wel handig zijn. Misschien, Thoth, kennen we elkaar: ik was vroeger en elders wel eens een beetje dwars?

      Like

      • paulzwueste zegt:

        EdJan. Dit hierbij als sarcastische aanvulling.
        Je moet hierbij niet als onbelangrijk over het hoofd zien dat als de Duitsers momenteel kennelijk de totale oplossing hebben gevonden voor de eliminatie van hun chronisch WOI en WOII-schuldgevoel in de vorm van: “De islam hoort bij Duitsland en alle Duitsers moeten vernietigd worden…!” Ze nu gewoon lekker bezig zijn. Laat ze maar.
        Ze komen er wel achter op het moment dat ze een schuldgevoel krijgen omdat ze alle Duitsers hebben geëlimineerd.

        Like

    • harry zegt:

      wij moeten ons houden aan regels en wetten en als je een uitkering wil aan vragen dan duurt dat 4 to t6 weken in nederland je moet alle papieren bij elkaar hebben van de laaste 4 mnd de bank afschriften. en dat zooit krijgt gewoon hun geld niet normaal wanneer komen we zelf eens voor ons op en denk jenuwerkelijk dat die schofjen niks geen geld hebben laat ze eerst maar een bij hun bank rek kijken.

      Like

  2. zomaar zegt:

    hier zal de Duitse arbeider en belasting betaler blij mee zijn!, zoals ik gelezen heb verwacht men dat er dit jaar een miljoen binnen stromen , en tja al die gulle giften moeten opgehoest worden door de arbeider , (belastingbetaler ).

    Like

    • Cathja zegt:

      @ zomaar om 21:54

      Volgens mij doneert Brussel € 6.000,– per asielzoeker. Uiteindelijk betalen de lidstaten van de Unie hieraan mee middels hun contributie.
      Onze Jeroen zal dit jaar ook wel weer een naheffing krijgen, maar dat geld wordt nu gelukkig ‘goed besteed’. 😦

      Like

  3. Cathja zegt:

    Deze beslissing zal er voor zorgen dat er nog veel meer mensen koste wat het kost zullen proberen door te reizen naar Duitsland, want reken er maar op dat dit ‘nieuws’ zich razendsnel zal verspreiden onder de asielzoekers!

    Like

  4. pagel zegt:

    Kut Wijf(votze) denk aan het eigene Volk.nee jij ben een ozi DDR

    Like

  5. pagel zegt:

    nog 100000 naar binnen met al de ziekte

    Like

    • Sjaak zegt:

      En deze zijn allang binnen en ook overal in Nederland en Belgien Frankrijk !
      Overal zitten ze en duizenden laten ze ook nog vrijwillig binnenwandelen !
      De Sharia-henkers besteld ? ! Zonder te vragen worden ze gelevert !
      Laten we maar hopen dat spoedig die eerste rooie koppen vallen !

      Like

  6. jan de schitterende zegt:

    parels voor de zwijnen werpen (=het goede verspillen aan hen die het niet verdienen/waarderen) …vergeef mij het incorrecte woord zwijnen!

    Like

  7. Driek zegt:

    Ja, dan ben je snel door je geld heen. Hebben die lui geen schoolopleiding gehad?

    Like

  8. Hendrik M. zegt:

    Mooi, hier een lage uitkering, vertrekken de parasieten vanzelf!

    Like

  9. Jade zegt:

    Bij nader inzien denk ik dat ik de link beter hier had kunnen plaatsen.
    Zie aub het artikel over JFK.

    Like

  10. bigljohn zegt:

    Als je stroop weghaalt, vertrekken de vliegen. Zet je steeds meer stroop neer, dan word het zo zwart van de vliegen dat je er niet meer doorheen kunt kijken. En dat is wat noord Europa doet. Ze maken het wel zo aantrekkelijk voor die gasten uit Afrika, dat het hier ondoorzichtig zwart gaat zien van Afrikanen. En het zijn lastige steekvliegen. je slaat er naar maar je kunt ze niet te pakken krijgen !

    Like

  11. Gasso zegt:

    Die Duitschers zijn nou helemaal de weg kwijt…. het duurt echt niet lang meer voordat daar de pleuris uitbreekt

    Like

  12. hans zegt:

    Die vicekanselier van de SPD Sigmar Gabriels is echt het prototype animalfarm-varken.
    Wat lokt die man agressie bij mij uit! Neerbuigend tering zwijn! Die Merkel deugd natuurlijk ook niet, maar dat voelt toch anders aan. Griezelige vieze glibber!

    Like

  13. Nemesis zegt:

    Al bullen de EU bobo’s nog zo hard met het Merkel inclusieve over naar andere landen te verdelen. Gaat niet gebeuren. Want die invasoren maken zelf wel uit waar ze heen gaan, namelijk daar waar ze de meeste centen vangen. Dat is Duitsland, Zweden en Nederland. Dus maak je borst maar nat. In Turkije staan er alweer een half miljoen op de overtocht te wachten.

    Like

    • Francoise zegt:

      De Mohammed-getuigen moeten immers hier hard werken om hun gedroomde wereldkalifaat realiteit te laten worden. Het westen moet nog klaar wrdn gestoomd!!! “Dit zal NIET lukken…”!!! Al LIJKT hun overwinning te zijn ‘binnen’ gehaald, nu grijpt de Ware God in via Zijn verzetsmensen hier op aarde. Beheerst en stapsgewijs. Na verloop vn tijd kan de islamiet een keus maken!!! (Kan ‘ie eigenlijk al zolang hij/zij hier in de EU aanwezig is.Dankzij de vrijheid in religie) De oorlogsgod allah blijven aanbidden, of de Ware Koning vn Vrede (Shar Shalom) navolgen.

      Geliked door 1 persoon

  14. Breget zegt:

    Wat drijft deze vrouw om heel Duitsland en de rest van Europa in een Islamitiche oorlog te betrekken ,word het geen tijd deze phychise gestoorde de laan uit te sturen en schoonschip te maken .

    Like

  15. Francoise zegt:

    De autochtone Europeaan wordt meer en meer in ht verdrukkende fig.hoekje gedreven en specifiek de islamitische nieuwkomers (ten kostte vn alles) worden rijkelijk verheven. Deze handelingen zullen dit continent FATAAL kunnen worden!!! “Vertrouw niet op deze duvelse dienaartjes, maar op God via Zijn Woord”.

    Like

  16. Op zich geen slechte ontwikkeling voor de rest van Europa. Veel van de immigranten zullen liever naar Duitsland gaan en de Duitse bevolking is dit toch al lang beu. Kwestie van tijd dat daar de bom barst en dit zal het enkel versnellen.

    Like

  17. fransdewit zegt:

    Die vrouw wordt of gechanteerd met haar familie of ze wordt flink genaaid

    Like

  18. Jan zegt:

    Afgevaardigde van De Piraten adviseert inzet van tanks en bommenwerpers tegen protesterende burgers

    Claus-Brunner heeft een Twitter-Account onder de naam Deuterium” resp. “RealDeuterium”

    https://indexexpurgatorius.wordpress.com/2015/09/02/abgeordneter-der-piraten-empfiehlt-den-einsatz-von-panzern-und-bombern-gegen-protestierende-buerger/

    Like

  19. Jan zegt:

    2011, SPD roept op tot uitroeiing van alle Duitsers. letterlijk.

    Ook toen dacht ik hetzelfde, er is iets heel erg fout met de zusterpartij van de PvdA

    HowTo create Nazis
    https://selbstbetrug.wordpress.com/2015/09/23/howto-create-nazis/

    Like

  20. Jan zegt:

    Per direct schoonmakers gezocht om asielzoekerscentrum in voormalige kazerne schoon te maken

    (http://www.zukunftskinder.org/?p=52077)

    Ik vrees dat Hercules gezocht om Augiasstal uit te mesten dichter in de buurt komt

    Like

  21. Jan zegt:

    Respect voor de doden, de graven? Mwaaah!

    Honderden kamperen in Kroatië op een begraafplaats en slapen op de graven. Het eten wordt op vuurtjes bereid. Op de achtergrond jengelt Arabische muziek. Waar men ook maar kijkt, overal afval en stront.

    Like

  22. Jan zegt:

    Welkom in Deutschkreuz (3200 inwoners en weggevaagd)

    Like

  23. Jan zegt:

    2013 Vervolging van Christenen in Duisburg

    Like

  24. Jan zegt:

    Edmund Stoiber*: In Duitsland geldt de Duitse wet en niet de sharia

    Edmund Rüdiger Stoiber is een Duits christendemocratisch politicus. Tot 30 september 2007 was hij minister-president van Beieren.

    Like

Plaats een reactie