Avondje in café met de PVV

PVV anders

(Door: Joost Niemöller)

De PVV is geen ledenpartij, maar heeft wel een achterban, die, lokaal aangestuurd, op plekken in Nederland bij elkaar komt. Dat wordt niet in de aandacht gebracht, en te begrijpen is ook waarom. De grootste Nederlandse partij in de peilingen leidt noodgedwongen een half verborgen bestaan, want wie in opstand komt tegen de immigratiestroom, wordt al snel in een verdacht hoekje geplaatst. Xenofoob. Racistisch. U kent de terminologie.

Gisteren kwam een deel van de achterban bijeen in Café ’t Hartje op een van de meest beroemde centrale pleinen in Nederland, namelijk dat van Alkmaar. Zo’n smal en diep café waar de mensen zich in moeten wurmen. Het was afgeladen. Vrijwilligers, sympathisanten, bestuursleden, lokale politici van Julianadorp via Purmerend tot aan Hoofddorp. Er zijn veel mensen die ‘iets willen doen’, en nu, tijdens de ‘vluchtelingencrisis’, zijn dat er meer dan ooit.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

20 reacties op Avondje in café met de PVV

 1. Sjaak zegt:

  HEDEN ZIJN JULLIE TOLERANT EN
  MORGEN DOOD IN EIGEN LAND !
  VOLKSVERADERS WETEN WAT ZE DOEN !!!

  Like

 2. Marc zegt:

  “De 33-jarige man die zaterdagmiddag een 23-jarige vrouw aanviel op de Tilburgsebaan in Gilze, probeerde dat maandagmiddag weer te doen. De man werd zaterdag aangehouden en kreeg een straatverbod. Toen liet hij aan de politie weten dat hij had gedroomd dat hij de vrouw moest vermoorden. De politie zegt weinig voor de vrouw te kunnen doen.”

  Kijk, dat ga ik dus niet begrijpen: de politie kan weinig (dus niets) voor de vrouw doen? Ze wordt met de dood bedreigd. Natuurlijk kan de politie daar wat aan doen. De cel, voor de rechter, veroordelen mét tbs, want hij vervalt makkelijk in herhaling.

  Like

 3. Artrose

  Een dronken, sterk naar alcohol geurende man zat in de trein naast een priester.
  Zijn das zat vol vlekken, zijn wangen onder de rode lippenstift en een halflege fles Bacardi stak deels uit de zak van zijn gekreukte vest.
  De man opende zijn krant en begon erin te lezen.
  Na een vijftal minuten richtte hij zich tot de priester en vroeg: “Zeg, eerwaarde, weette gij d’oorzaoke van artrose?”
  “Ja, mijn zoon, dat komt door erg losbandig te leven, te veel alcohol te drinken, niet naar de kerk te gaan, te slapen met prostituees, geen bad te nemen, kortom losbandig te leven in zonde.”
  “Awel merci”, mompelde de dronken man terwijl hij weer zijn krant indook.

  De priester, nadenkend over wat hij gezegd had en een beetje nieuwsgierig: “Neem me niet kwalijk maar hoe lang heeft u al last van artrose?”

  “Ikke eerwaarde? Ik heb geen artrose, maar ik lees hier net in de krant dat de paus dat heeft…”

  Bron
  http://www.golfbrekers.be/

  Like

 4. Johan zegt:

  Even terzijde : Dit moet je het huidige kabinet toch wel nageven : Ze hebben een goede kijk op de toekomst van ons land. Want wat staat er in de Telegraaf van vandaag ?

  Kamer wil geld voor slachtoffers verkrachting
  door Jorn Jonker
  Den Haag –

  Behandelcentra voor verkrachtingsslachtoffers moeten geld krijgen van het kabinet. Zo kan iedereen die seksueel geweld heeft meegemaakt snel bij zo’n centrum terecht. Een pleidooi voor een financiële injectie van SP en PvdA kan op steun van een ruime Kamermeerderheid rekenen.

  Dat zal hard nodig worden met de instroom van al die hordes testosteron-bommen.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Tja, zo’n café tref ik nou nooit; kan er mee te maken hebben dat ik m’n biertje gewoon thuis drink…

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  De goedmenschen-mentaliteit van LINKS zorgt ervoor dat PATRIOTTEN stiekem bij elkaar komen. Ondanks de slechts 9 virtuele zetels in de peilingen van de PvdAllochtonen hebben ze nog steeds een grote invloed op het ambtelijk apparaat. Dat stiekeme bij elkaar komen geldt voor veel meer groeperingen dan de PVV. Grote en kleine, regionale en landelijke. Het is de hoogste tijd dat we via die groepen en groepjes de krachten bundelen om de zittende regering te wippen. Er is een kentering aan de gang. Het heeft lang geduurd voordat breed het besef groeide dat we LINKS uit moeten schakelen. Er is niet veel tijd meer. Nederland loopt vol met potentiële nekafsnijders. Kijk maar naar de beelden van de migrantenstroom. Heel veel jonge mannen. Ze wilden geen bom op hun hoofd krijgen en komen daarom deze kant op. Ze brengen echter wel de islam mee., Steeds meer mensen sluiten zich aan bij VERZETSGROEPEN zoals ook de onze. Op onze website vindt u een aanmeldingsformulier.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Aanvulling op deze bijdrage: Ze hebben niet alleen grote invloed op het ambtelijk apparaat maar – en dat is nog belangrijker – ze bespelen ook de media !!

   Like

   • koddebeier zegt:

    @M.A.L.Sion. Het begint al op de lagere scholen waar vele leraren links zijn en dat gaat verder tot op de universiteiten wat ware linkse bolwerken zijn, dus de jeugd wordt van jongs af aan geïndoctrineerd.
    De ‘rechtspraak’ is bijna volledig in handen van D66 (links).
    Ambtenaren van steden waar de PvdA de dienst uitmaakte zijn voor het overgrote deel links. In die zelfde steden zijn de directeuren van gemeentelijke instellingen PvdA ers, of uit de vakbond ( de linkse baantjes carrousel).
    De linkse uitwas is net een octopus overal tentakels. LInks is een kwaadaardig gezwel met uitzaaiingen op alle plaatsen.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • EdJan zegt:

    Ambtenaren, onderwijs, media zijn er mee vergeven. Maar het is als een loodvergiftiging: het duurt nog jaaaaren voordat hun aantal de maatschappij weerspiegelt (dwz voordat ze ophoepelen)

    Like

 7. leefbarbaar zegt:

  PVV en achterban, dat blijft een moeilijk verhaal. De verrotte media doen er alles aan om de gemiddelde PVV-stemmer zwart te maken.
  Zodoende is men in de partij altijd bang voor “tokkies”; voor mensen die zeggen PVV te stemmen en dingen zeggen, die je niet wil horen. Ze bestaan natuurlijk, de mensen met een gloeiende hekel aan alle buitenlanders en als die mensen wat roepen, staat het morgen in alle kranten en zijn er vanavond programma’s over op de staats-TV.
  Ondanks dat zijn er velen, die meneer Wilders een warm hart toedragen. Zijn er velen, die zich grote zorgen maken over het Nederland, waarin hun (klein)kinderen moeten opgroeien en zich inzetten voor een betere toekomst. Gewone Nederlanders, ook onderwijzers bijvoorbeeld, die dagelijks meemaken hoe onze cultuur verrijkt wordt met moslimkoters en wat dat betekent voor de laatste autochtone kinders.
  Velen die menen dat ons land zelfstandig moet blijven. Dat je gastvrij moet zijn voor vluchtelingen en snoeihard voor allochtone criminelen. Velen die menen dat Nederland vol is. Onze wegen overvol, de treinen stampvol en onze polders volgeplempt met blokkendozen.
  Velen die menen, dat de mensen die ons land hebben opgebouwd, een betere oude dag verdienen.
  En ga zo maar door, iedereen herkent dat.
  Wie de stoute schoenen aantrekt en eens gaat kijken op zo’n bijeenkomst van de PVV zal doorgaans prettig verrast zijn om er gelijk gestemden te vinden. Allemaal doodnormale mensen, met dezelfde problemen en zorgen.
  Diep triest dat het allemaal min of meer geheim moet blijven en dat je op je werk niet kunt zeggen, dat je gisteren op een PVV-bijeenkomst bent geweest.
  Niemand hoeft mij serieus te nemen, maar ik spreek uit ervaring.
  Hoe gaan we dit veranderen? Geen idee, maar het helpt als we de oude media totaal mijden, onze lokale, foute politici flink op de huid gaan zitten en vaker uit te spreken dat we PVV stemmen. Alles helpt.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ik wist niet eens dat er een PVV-bijeenkomst wàs in Café ’t Hartje, op het Waagplein, nota bene!
  Maar ja, dat risico loop je nogal gauw omdat de PVV geen leden partij is.
  Was het dat wel, dan werden de leden waarschijnlijk systematischer op de hoogte gehouden.
  Geeft niet: Voorlopig is Pegida Utrecht belangrijker!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Teunis zegt:

  De PVV moet de lange mars door de instituties maken. Dat is de roden immers ook gelukt.

  Like

 10. BertG. zegt:

  En hoe zou ik er de volgende keer kunnen achter komen wanneer zo iets in mijn woonplaats gebeurt? Lijkt mij om te beginnen al vrij moeilijk.
  Ik behoor nu eenmaal niet tot de directe ploeg van insiders/familie/kennissen bij de PVV.
  Echt weer een gemiste kans dit, voor ieder PVV aanhanger zo’n gesloten bijeenkomst.

  Organiseren we wat, zie maar hoe je er achter komt, reclame of gehoor er aan geven doen we niet. Daar zijn we nog net even te schijterig voor.
  Stel je toch eens voor wat er allemaal zou kunnen gebeuren, en dat moeten we niet willen met ze alle.
  Dus mensen blijf maar lekker thuis voor je pc je ongenoegen uiten, zo zien we het graag.
  Wij blijven lekker geheimzinnig doen en leden moeten we niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s