Kofi Annan: “Europa moet de grenzen openen”

Screenshot_25

Kofi Annan, voormalig secretaris-generaal van de VN

(Door: “Sicarius”)

Op 22 september zond het tv-programma Brandpunt een interview uit met de voormalig secretaris-generaal van de Verenigde Naties Kofi Annan. Presentator Sven Kockelmann stelde enkele vragen over de migratiecrisis waar Europa momenteel mee wordt geconfronteerd. Natuurlijk past de oplossing die Annan aandraagt binnen de kaders van het globalistische narratief: de grenzen moeten open. Toch is Annan in tegenstelling tot andere ‘deskundigen’ wel eerlijk over de werkelijke oorzaak van de crisis. Het heeft niet zozeer met oorlog, onderdrukking of economische ongelijkheid te maken, maar met demografie.

Allereerst is het belangrijk de onderstaande video nauwkeurig te bestuderen. Let goed op de woorden van Annan en beseft u wat de voormalig secretaris-generaal eigenlijk zegt:

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, asielwaanzin, Demografie, Desinformatie, Eurabië, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op Kofi Annan: “Europa moet de grenzen openen”

 1. Jan zegt:

  Aldus sprak de zoveelste nul met een corrupt zoontje

  One of the next big chapters in the United Nations oil-for-food scandal will involve the family of the secretary-general, Kofi Annan, whose son turns out to have been receiving payments as recently as early this year from a key contractor in the oil-for-food program.
  http://www.nysun.com/foreign/annans-son-took-payments-through-2004/5372/

  Like

 2. Ricardo zegt:

  Europa moet helemaal niks. Nee Kofi, zeg tegen je Egoistische, Islamitische Afrikaanse broeders eens, om niet bij elk vrouwtje 10 kinderen te focken, i.p.v lekker makkelijk te vluchtten en alles graties te krijgen. Jonge, jonge moet je eens zien al die miljarden Euro’s elk jaar naar Afrika/MO en dit is het resultaat van alles.

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Ik heb het precies vervolgt wat deze onodig overbetaalde
  Messias van de NATO als alibi paus voor een heuchelrol
  speelt ! Altijd in de luxeste Hotels op kosten van de overheid
  als oude zak en rentenier (77 jaar) totdat hij dood omvalt
  zonder een cent van zijn overbetaalde loon af te geven !
  Geen woord over de moslimrotzooi en de krottenwijken
  waar waarscheinlijk zijn Villa in direkte buurt Staat !
  Overal leven de rentenieren aan de afgrond en hebben
  niet eens het Geld voor een eenvoudig leven !
  Water predikken en zelf wein drinken !
  En de moslimrotzooi is in de eerste dekade al ingericht
  en de tweede stap komt er ook aan in vorm van een
  finale sharia !

  Like

 4. Cathja zegt:

  Geboortebeperking is het enige wat op termijn zal helpen om de groei van de wereldbevolking af te remmen. Helaas is dit onderwerp al vele jaren niet bespreekbaar in die landen, omdat zij vinden dat hun kinderen later voor hen moeten zorgen. Een oudedagsvoorziening dus.
  En dat geef je niet zomaar op.

  Like

  • Ricardo zegt:

   Cathja Hoe gaan ze die kinderen , groot brengen? Het is gewoon hun domme , achterlijke waanzin. Je kunt wel per gezin 10 a 15 kinderen hebben , en dan verhongeren ze bijna allemaal omdat er geen geld/eten is. Het is dankzij ”Ontwikkelingshulp” dat veel in leven blijven. En in Afrika/MO is vaak geen toekomst voor kinderen. Normaal gesproken zonder ”ontwikkelingshulp” van het gehate Westen , zouden de bevolkingen volgens de natuur gewoon in Balans zijn , nu worden problemen onoverzienlijk. De grondstroffen/ bomen,Zoetwater,voedsel enz, zijn er ook niet voor eeuwig.

   Like

 5. Johan zegt:

  Kofi Anaal laat weer eens een wind. Gewoon niet luisteren naar dit vreselijke type.

  Like

 6. Johan zegt:

  Zelfs al zouden we doen wat Kofi Anaal beweert, namelijk de grenzen helemaal open gooien, dan creëren we op termijn hier dezelfde problemen als nu spelen in de Derde Wereld Landen : armoede, chaos, bende-oorlogen, corruptie, criminaliteit enzovoort.

  Daar komt bij : Dweilen met de kraan open helpt niet. Blijft Afrika dus door fokken in hetzelfde tempo als ze nu doen, dan heeft het dus geen enkel nut om migranten op te nemen. Die 120.000 hebben ze in 1 of 2 weken er weer bij gemaakt. Het is gewoon demografisch uitschot wat deze kant opkomt,

  Like

 7. Marc zegt:

  Nu begrijp ik waarom Mars verkend wordt: dan kunnen alle westerlingen daar naar toe.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  De “migranten” kamperen zolang ze nog niet verder kunnen, op een Kerkhof in Kroatië.
  De kruizen op de graven zijn wel handig om de scheerlijnen van de tent aan vast-te-maken.
  Ook konden zij geen afvalbakken vinden, vandaar de rondslingerende afval………..

  Like

  • Cathja zegt:

   Respectloos! Hoe halen ze het in hun hoofd om HIER hun kamp op te slaan? Hebben ze dan helemaal geen greintje beschaafdheid meer in zich?
   Blijkbaar niet. Als ik kijk maar de onbeschrijfelijke rotzooi die ze maken, en als ik zie dat grafmonumenten gebruikt worden om de scheerlijnen aan vast te maken, dan is het mij duidelijk met welk volk we hier te maken hebben.
   Zij tonen zelfs geen respect voor de doden. Dan moeten wij ook maar geen respect voor hen tonen. Ik zou per direct het kerkhof laten ontruimen, en ze zelf de troep op laten ruimen. Er is geen enkel excuus te bedenken voor dit schandalige gedrag!

   Like

 9. tjonge zegt:

  tja, je kan net zo goed de slager vragen of die zijn eigen vlees wil keuren ?
  .
  maw, een totaal nietszeggend interview, bedoeld om het simpele europese volk verder te masseren om vooral de asieleisers binnen te laten…

  Like

 10. Pieter zegt:

  Heeft Kofi het hier over een kudde gnoes die in Afrika jaarlijks migreren naar sappiger weiden en is Europa dan de sappige weide voor een soort hersenloze Afrikanen in de toekomst ?
  De man lijkt volkomen geschift en zegt eigenlijk niets, al doet hij net of migratie een natuurlijk iets is. Voor dieren misschien wel, maar voor mensen natuurlijk niet.
  Geloof deze Afrikaanse toverdokter maar niet met zijn zachte gepraat.
  Afrikanen kunnen alleen komen indien wij hen daartoe uitnodigen, anders niet.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Vroeger reguleerde het gewoon zichzelf, de mensen fokten maar aan, kwamen er teveel, was er geen eten genoeg en gingen er een partij dood.
  Voedsel verbouwen deden de vrouwen een beetje en de mannen werkten niet of nauwelijks.
  Gewoon de natuurlijke gang van zaken daar; met het maken van kindjes hield men er al rekening mee dat er wel een paar dood zouden gaan, die maakte men gewoon extra.
  Tja, we kregen betere communicatie middelen en TV.
  Hier begon de ellende, we kregen hongerige kindjes te zien, oedeem buikje en wat stroop om de oogjes om veel vliegen aan te trekken, ja toen wist men ook al hoe medelijden op te wekken.
  We maakten toen de grootste fout ooit, we brachten voedsel en heel veel geld naar Afrika.
  Verstoorden de natuurlijke gang van zaken.
  Nu er bijna niemand meer omkwam fokte men gewoon door, doch men ging niet aan de eigen voedsel voorziening werken. (Werken is daar een vies woord, dat doet men liever niet.)
  Men heeft het wel over droogte perioden, doch daar heeft de Afrikaan zo z’n eigen idee over; geef je ze een waterput, moet je die ook nog eens blijvend onderhouden; zelf zullen ze het niet doen.
  Je kan toch gewoon je vrouw weer 10 km laten lopen om wat water te halen?
  Geef je ze een tractor met genoeg brandstof voor 2 jaar gebruik, gebruiken ze hem tot de brandstof op is, zonder van de opbrengsten van het land geld voor nieuwe brandstof te reserveren of een mogelijke reparatie uit te laten voeren.
  Zie bv Zimbabwe, een welvarend land toen er blanke boeren de leiding hadden.
  Had je op dat land 10 arbeiders nodig om het te bewerken, moest je er 25 in dienst hebben, dit omdat na het beuren van geld er niet gewerkt werd tot het geld op was.
  Ondanks alles de graanschuur van Afrika.
  De blanke boeren zijn door Mugabe weggejaagd, de plantages verwilderd en de mensen lijden er weer gewoon honger.
  Sorry, maar Afrika is niet te helpen zolang de Afrikanen niet zelf aanpakken en slim genoeg worden om minder, te voeden mondjes, te maken.
  Haal je ze hier heen, moet je ze levenslang verzorgen; zie bv. Somaliërs hier, 80% in de bijstand.
  Tja, dat kunnen en willen we niet extra opbrengen.
  Die Kofi Annan moet z’n eigen volk maar eens wat vertellen…

  Like

 12. Bas Koning zegt:

  De vn moet zijn racistische blankenhatende BEK dichthouden.
  Terwijl de christenen en homos in islamlanden worden AFGESLACHT houd de VN zich bezig met ‘zwarte piet’ en ‘europa moet zich opheffen’ ???

  Leg de afrikanen uit hoe dat geboortebeperking werkt. Laat ze zelf hun geboorteoverschot verwerken. En dat geven wij voedsel? Waarom? Als ze het plan hebben om ons continent te overspoelen met hun domme geboortestrategie? En wat als ze europa ook volgeneukt hebben? Gaan ze dan wel aan geboortebeperking doen? Of gewoon doorneuken totdat de wereld om zeep is en er geen blanke meer te bekennen is op aarde.

  Kan iemand Koffie Annan uitleggen hoe EEN CONDOOM werkt?

  Like

 13. topsporter zegt:

  Annan is een typische ambtenaar van de middelmaat. Allereerst moeten wij blanken dit door doorfokken ontstane probleem oplossen, niet daar waar het probleem is.
  Dit is een neger, die door een quasi doordachte houding naar boven is gevallen in het ahummm diplomatieke systeem van een organisatie, die overduidelijk aan betonrot lijdt, een baantjesmachine, waar je als middelmatige extreem rijk kan worden mits je het spel meespeelt.

  Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  De reaguurders zitten op één lijn: De grenzen moeten NIET open gezet worden en we moeten die massa-migratie NIET accepteren.
  Over blijft de vraag: Hoe raken we die honderdduizenden / miljoenen, voornamelijk moslims, uit het Midden-Oosten, Azië (Iran, Afghanistan e.a.), Noord Afrika en Afrika weer kwijt. Het is een criminele organisatie, de islam, die ons door de strot is geduwd. Dat braaksel moeten we nodig weer kwijt. Hoe?????
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Ach Kofi Annan, die man is ook vroeg seniel geworden ..

  Like

 16. Nemesis zegt:

  Even iets leukers voor zo tussendoor. Hoe krijg je een haatprediker weg, nou zo:
  Etwas sehenswürdeiges gegen Hassprediger !!!!!!!

  http://www.welt.de/vermischtes/article146781900/Mutiger-14-Jaehriger-verjagt-Hass-Prediger-mit-Trick.html

  Like

 17. ZeurPiet zegt:

  Misschien goed om te lezen:

  Like

 18. Bas Koning zegt:

  Bilderberger

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  De VN heeft haar tijd gehad. Niemand heeft meer enig vertrouwen in deze organisatie! Zij is voor 100% geïnfiltreerd door de islam. Wat de VN uitkraamt wordt genegert (genegeerd) en dat geld
  in het bijzonder voor die Koffie Annan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s