Het was mooi in Iran toch, Bert?

Screenshot_24

(Door: Leon de Winter)

Beste Bert, het was een mooi bezoek aan Iran, toch? Genoten van de paleizen en de brede grijnzen van de gastheren? Enig idee hoeveel mensen er zijn opgehangen of zijn doodgemarteld tijdens jouw bezoek? Je weet ’t, sinds de ’hervormer’ Rohani president is, is het aantal ophangingen catastrofaal gestegen. Shahrokh Zamani, de vakbondsman, stierf vorige week in zijn cel na vier jaar gevangenisstraf; hij streed voor onafhankelijke vakbonden en werd daarvoor gestraft. Ach, voetnootje is hij.

Wat is ie klein, die Rohani, naast jou. Leuke man, toch? Zeker veel gelachen met hem? En die minister van Buitenlandse Zaken, ook een leuke man? Zeker gegierd toen ze je vertelden over de 27-jarige Hamed die in 2011 bij een vechtpartij een andere man verwond had – kostte die andere man een oog. Dus wat denk je welke uitspraak de rechtbank een paar weken geleden deed? Hameds ogen worden uit hun kassen gehaald! LOL!

Bert: Assads strijdkrachten veroorzaken zes tot zeven keer meer doden dan de koppensnellers van IS, en je weet wie de krachten zijn die Assad in leven houden, toch? Ja, die leuke mannen met wie je het zo goed kunt vinden! Ach, ze zijn zo modern en hervormingsgezind! En ze spreken echt goed Engels! Dat ze alleen al dit jaar duizend mensen hebben opgehangen, ach, een voetnootje, toch?

Tijdens je bezoek ging Assad lekker door in Syrië: elke dag tussen de honderd en tweehonderd doden, mede door jouw Iraanse lachebekkies. Goh, wat stond je te glunderen op de foto die het officiële Iraanse persbureau op zijn site plaatste. Dat je daar staat naast een religieuze fascist – ach: voetnootje.

Bert, je weet toch dat in Iran de onderdrukkende organisaties grote economische macht hebben opgebouwd via roof, onderdrukking, corruptie? De opbrengsten van de deals die nu gesloten worden, zullen voor een groot deel gaan naar types die homo’s ophangen omdat ze homo’s zijn. De Opperste Leider, Khamenei himself, leidt een conglomeraat dat 100 miljard dollar waard is, zo rekende de Foundation for Defense of Democracies uit – tientallen miljarden zijn onderweg naar hem, met dank aan Obama, en ook een beetje aan jou, Bert.

Je had zeker geen tijd om de feministe Bahareh Hedayat ter sprake te brengen? Nadat ze twee keer was gearresteerd, werd ze in 2010 tot bijna tien jaar gevangenisstraf veroordeeld voor propaganda tegen de staat. Beetje lullig voor Bahareh, maar waarom zou je je tegen de Iraanse staat keren als die geleid wordt door glimlachende mannetjes met strakgeschoren baardjes? Dom, toch? Je zult je tijd gebruikt hebben voor belangrijker dingen dan Bahareh, denk ik. Voetnootje, die dame.

Weet je, Bert, ik kan deze hele week de krant vullen met namen van mannen en vrouwen die in de gevangenissen van die grijnzende mannen wegrotten door gebrek aan voedsel, aan medische verzorging, aan daglicht. Ze zitten daar omdat ze de vrijheid zoeken die jij en ik zo koesteren en normaal vinden, nee, die we essentieel achten voor een humaan bestaan. Ach, voetnoten.

De Iran-deal die Obama zo graag met de religieus-waanzinnige Opperste Leider Khamenei sloot, zwijgt over de rest van het perverse apocalyptische gedrag van Iran, dat het Midden-Oosten in brand heeft gestoken en dat graag met de hele wereld wil doen, zo schreeuwen de moellahs voortdurend van de daken. Kop in het zand en hopen dat ze niet echt met een atoomwapen de wereld willen opschudden voor de komst van de Twaalfde Imam die de boodschap van de allerlaatste profeet nog eens komt benadrukken. Voetnootje?

Bert, waarom kon je als vertegenwoordiger van een fier land dat tirannen veracht niet wat afstand houden? Je stond te lachen als een onnozel kind. Ik denk dat je jezelf nu als een echte Realpolitiker beschouwt nu je zaken doet met de smerigste schoften van onze tijd. Het begon bij Obama en het grijpt om zich heen – de morele rotting waardoor we ons door tuig laten manipuleren omdat we geen overtuigingen meer hebben en bang zijn.

Wat gebeurt er allemaal, Bert? Zien we voetnoten of het begin van het einde van de vrije wereld?

Holocaustoverlevende en winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur Imre Kertesz schrijft over de ondergang van Europa in zijn recente boek Letzte Einkehr: ’Europa zal spoedig door zijn huidige vooruitstrevendheid, die kinderlijk en suïcidaal is, ten onder gaan. Europa heeft Hitler voortgebracht; en na Hitler is het een continent zonder argumenten: de deuren staan wijd open voor de islam; het durft niet langer over ras en religie te praten terwijl de islam de taal van de haat tegen buitenlandse rassen en religies kent. (…) Ik zou willen praten over de manier waarop moslims Europa overspoelen, bezetten en ontegenzeggelijk vernietigen; over de manier waarop Europa zich daarmee identificeert, over de suïcidale vooruitstrevendheid en de domme democratie. Het eindigt altijd op dezelfde manier: de beschaving bereikt een rijpingsniveau waarop zij niet alleen niet bij machte is zichzelf te verdedigen maar ook op ogenschijnlijk onbegrijpelijke manier haar eigen vijand aanbidt.’

Ik ben het niet met hem eens, maar ik weet het niet zeker. Jij wel, Bert? Weet jij wel zeker dat wat in en rondom Iran gebeurt, in onze samenlevingen, aan onze grenzen, in onze parlementen, onze media en kunsten, in onze hoofden en harten, Kertesz’ bittere woorden tegenspreekt? Of moet je een wanhopige oude man als Kertesz zijn om zo veel ondergang te zien – of een nuchtere waarnemer?

Bron:
De Telegraaf (premium-artikel)
h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Graaien, Hypocrisie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Marxisme, Mensenrechten, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, PvdA, Rotzakken, sharia, Socialisten, soennieten, Taqiyya, Terrorisme, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Het was mooi in Iran toch, Bert?

 1. Driek zegt:

  Tja, die Bert Koenders, is vriendjes met het grootste schorem. Mooi artikel van Leon de Winter.

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Tja….voetnootjes overschaduwen de rede
  en accentjes knap benauwend de realiteit
  maar “Ons Gezag” deelt desgevraagd steeds mede:
  vertrouw ons maar, dan krijgt u vast geen spijt…
  ga maar weer rustig en in blind vertrouwen slapen,
  waar hebben dat eerder ooit gehoord ?
  hoe noodzakelijk is het alle moed bijeen te rapen,
  om te voorkomen dat ons Volk wéér wordt vermoord ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Leon de Winter zet hier een ongelofelijke PvdA minkukel ongenadig te kijk.
  Voor zo’n verbale ,stijlvolle aframmeling moet je een schrijver van formaat zijn. En dat is Leon de Winter zonder enige twijfel.
  Waar ik mij erg over kan verheugen dat Kritisch Nederland een man van het formaat Leon de Winter in haar gelederen heeft.De Winter observeert met een scherp oog en hij weet precies te formuleren wat hij waarneemt. Dank daarvoor, Leon!

  Meer en meer ga ik mij afvragen hoe het komt dat de partij die zich er zo op liet voorstaan Sterk en Sociaal te zijn vaak lieden aan de regeringsploeg levert die uitblinken in onbenullige goed-menselijkheid en die hondstrouw zijn aan de doelstellingen van de EU.
  Praatjesmaker Frans Timmermans is inmiddels gepromoveerd naar Brussel en de Nederlandse belangen heeft hij niet duidelijk meer in beeld.
  Deyselbloem beheer ”ons” geld en de belangen van de Euro worden ook door hem behartigd en waar zijn prioriteiten liggen kan iedereen zelf wel invullen.Ik vrees dat hij de pensioengelden uiteindelijk overhevelt naar de ECB!
  En waar Koenders voor staat heeft Leon de Winter duidelijk beschreven.De man wil vriendjes zijn met de grootste vijand van Israël en dat maakt hem metterdaad tot een vijand van Israël, een Jodenhater dus.. .

  De PvdA is van een sociale partij verworden tot een club van onbenullige wereldburgers die elke sociale bewogenheid voor de eigen bevolking heeft verloren en voor zover er nog iets van een sociaal element in deze partij over is, dan manifesteert die zich nadrukkelijk slechts op één manier : uitgesproken pro islam.
  Wat een verachtelijk stelletje regenten. Ze verkwanselen onze belangen moeiteloos.

  Deze partij heeft geen recht op bestaan meer.

  Willem Drees zou zich in zijn graf omdraaien

  Like

 4. Anna zegt:

  Dat weet Bert allemaal heel goed maar Bert is HYPOCRIET net als de hele Nederlandse regering met in hun kielzog het bedrijfsleven……. Nu er GELD in het spel is zijn mensen rechten niet meer belangrijk………. Hier is maar een woord voor WALGELIJK! En dan durven we het nog over excuses voor slaven handel enzo te hebben…… En over een koloniaal verleden…… HIER HERHAALD DE GESCHIEDENIS ZICH met open ogen…….

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Dat vuige Koenders gedrocht is lid van een landverraders partij en doet z’n best daarvoor.
  Andere landverraders & -partijen stuurden voor z’n VN baantje onze militairen naar Mali.
  In eerste instantie geen transport helikopters mee, dat zouden de Fransen (ja, die lui die ons in Sbrenica lieten stikken) wel voor zorgen…
  Ok, dat is gecorrigeerd er mochten toch nog helikopters mee.
  Na het oplazeren van Timmerfrans naar de €U vroegen de landverraders deze Koenders, wiens VN baantje ineens niet meer interessant was, als Min. van Buitenlandse bijzaken.
  Ow ja, onze militairen wagen nog dagelijks hun leven in Mali voor z’n oninteressant geworden baantje bij de VN.
  Zal die landverrader Koenders een zorg zijn, die is bezig vriendjes te worden met de grootste vijand van onze dappere militairen, de islam en haar lijders. (geen schrijffout)
  Hij (landverrader Koenders) beijverd zich driftig om zoveel mogelijk van dat islam tuig Nederland binnen te krijgen en kan daar Nederlandse goed getrainde militairen goed bij missen…

  Like

 6. Binnenkort verwacht in de Nederlandse theaters!

  Duitse nazi-jagers: virtuele schandpalen tegen rechts-extremisten
  Screenshots van haatberichten op website die dient als virtuele schandpaal
  Op sociale media in Duitsland zoeken (linkse) activisten naar berichten van ‘racisten en xenofoben’. Die spreken zich in allerlei krasse termen uit tegen de komst van asielzoekers. In die haatberichten duiken Hitlers concentratiekampen, de gaskamers, de ovens en de ‘jodentreinen’ telkens weer op.
  ‘Ik steek zelf de ovens aan!’, ‘In Dachau is nog plaats!’, ‘Snel: meertalige kortingsbonnen voor de gaskamers invoeren!’: het zijn maar enkele voorbeelden. U ziet. het nazisme is in bepaalde Duitse milieu’s een nog altijd levende ideologie.

  Om dergelijke ‘mensenverachtende’ bijdrages aan de kaak te stellen struinen Christoipher en Frederick van de website Perlen aus Freital het internet af. Interviews geven ze alleen per mail want de beheerders van Perlen aus Freital worden massaal bedreigd.

  Verklikkers
  De twee half-activisten zijn een soort verklikkers: ze plaatsen screenshots van haatberichten op hun website die dient als virtuele schandpaal. De namen en profielfoto’s van, zoals zij ze ironisch noemen ‘bezorgde burgers die zich van hun beste kant laten zien’, laten ze staan, evenals links naar de originele bronnen en eventuele links naar werkgevers. Regelmatig worden die haataccounts door gebruikers gewist nadat ze door Perlen aus Freital zijn ontmaskerd.

  ‘Pareltjes uit Freital’ verwijst naar de recente rellen rond een asielcentrum in het Oost-Duitse Freital. Bijna dagelijks vinden in de Bondsrepubliek aanslagen plaats op vluchtelingenonderkomens. Die worden op extreem-rechtse internetfora met instemming begroet.

  In groot gevaar
  Omdat Facebook nauwelijks optreedt tegen haatzaaiers besloten Christopher en Frederik dit dan maar zelf te gaan doen. Zij namen de site over van de oprichter, die zich wegens ernstige bedreigingen terugtrok. “Zodra onze identiteit bekend wordt verkeren wij in groot gevaar”, schrijven de twee, die ‘tussen de 20 en 30 jaar oud zijn’. “Maar we zijn niet bang.”

  Er zijn activisten die verder gaan. David bijvoorbeeld – wiens achternaam om veiligheidsrenen eveneens niet wordt genoemd – geeft ‘haters’ aan bij justitie en bij hun werkgevers. Met als gevolg dat sommige auteurs van haatberichten op staande voet werden ontslagen. Tegen een aantal werd aangifte gedaan.

  Virtuele schandpalen
  David, die honderden screenshots van Facebook-commentaren en -profielen heeft opgeslagen, ziet dit als een succes. Met vier vrienden zoekt hij dagelijks naar racistische uitingen op internet. Hun aangiftes hebben ook voor hen gevolgen. Nadat hij een radio-interview had gegeven over zijn activiteiten, werden Davids autobanden lek gestoken. Op de muur van zijn huis werd in rode letters het woord ‘Verräterschwein‘ (‘Smerige verrader’) gespoten. “De volgende keer snijden we andere dingen open”, luidde het begeleidende bericht. “Maar ik laat me door die klootzakken niet monddood maken”, zei David tegen de Süddeutsche Zeitung.

  Juridisch kan door de haatzaaiers tegen de ‘virtuele schandpalen’ weinig worden ondernomen. Christopher en Frederik doen zelf geen aangifte “omdat we dan niet meer anoniem kunnen blijven”. Maar lezers van hun blog doen dit wel. Dit leidde in een enkel geval zelfs tot een huiszoeking.

  Soms voelen Christopher en Frederick, de twee jonge nazi-jagers, zich schuldig over de gevolgen van hun activisme. “Maar op één geval na heeft niemand ooit berouw getoond. Integendeel, ze worden vaak brutaal en dreigen met aangifte. We ondernemen ook alleen actie als mensen bij voortduring tot geweld oproepen.’”

  Interview
  Hieronder het volledige interview met de beheerders van Perlen aus Freital>Lees verder >>>>> http://media.tpo.nl/2015/09/24/duitse-nazi-jagers-virtuele-schandpalen-tegen-rechts-extremisten/

  Like

 7. Tempelier zegt:

  Ik moet toch weer aan dit nummertje denken.

  Like

 8. Start de ineenstorting van Duitsland met volkswagen? (video)

  Duitsland heeft de reputatie de betrouwbare economische motor van Europa te zijn.
  Vanuit die belangrijke economische positie is het niet alleen Volkswagen die voor een grote ramp kan zorgen, de Deutsche Bank levert een zo mogelijk nog groter gevaar op.
  Er deed zich de afgelopen dagen een vreemd toeval voor. Michael Snyder, waarvan wij al meerdere artikelen hebben gepubliceerd, komt nu met een artikel waarin staat dat hij informatie heeft ontvangen waaruit blijkt dat er een grote financiële gebeurtenis op stapel staat in Duitsland.

  Dit artikel kwam online een dag voordat het schandaal met Volkswagen alle voorpagina’s in de wereld haalde in verband met geknoei aan software in hun auto’s waardoor de vervuiling in emissies (uitlaatgassen) tijdens het uitvoeren van verplichte tests een stuk lager lijken dan ze in werkelijkheid zijn.

  De toekomst van Europa’s grootste autoconcern VW is onzeker vanwege het ieder uur erger wordende schandaal met dieselauto’s.

  Er zijn inmiddels al tientallen miljarden van de koerswaarde van het bedrijf verdampt en vooralsnog is dit proces nog niet gestopt.

  Terug naar wat Snyder schrijft:

  Ik geloof dat we het tijdperk zijn binnen gegaan waarbij er zich op ieder moment een volgende Lehman Brothers gebeurtenis (2008) kan voordoen.

  Veel analisten zien Duitsland als het sterke land dat de rest van Europa economisch gezien bijelkaar houdt, terwijl er zich in werkelijkheid net onder het oppervlak serieuze problemen aandienen.

  De Duitse DAX index (aandelenbeurs) staat ongeveer 20 procent lager dan het hoogste punt ooit dat eind april werd bereikt en er zijn veel signalen dat er problemen zijn bij de grootste bank in Duitsland.

  Er zijn weinig banken in de wereld die prestigieuzer en invloedrijker zijn dan de Duitse Bank en het is dit financiële instituut dat de afgelopen tijd veel in het nieuws is geweest en allemaal niet erg positief.

  Zoals we dat ook zagen bij de Lehman Brothers vallen banken niet onaangekondigd om en zijn er altijd waarschuwingstekens, als je maar goed kijkt.

  Begin 2014 werden aandelen Deutsche Bank nog verkocht voor meer dan 50 Dollar per stuk. Sinds die tijd is de koers met meer dan 40 procent gekelderd en noteert het aandeel nu minder dan 29 Dollar.

  Het is bekend dat de corporate cultuur binnen de Deutsche Bank zwaar corrupt is en dat de onderneming zich de afgelopen jaren met hele (veel te) riskante transacties heeft ingelaten. Wanneer je veel risico’s neemt die iedere keer goed uitpakken dan zal niemand wat zeggen, maar bij de Deutsche Bank is het de laatste tijd regelmatig misgegaan.

  Net voordat Lehman Brothers “plotseling” omviel, waren er berichten in de media over massaontslagen bij het bedrijf. CNBC kwam met dit verhaal in maart 2008 en de New York Times in augustus van datzelfde jaar.

  Wanneer grote banken in ernstige moeilijkheden komen dan is dit één van de dingen die ze doen; het dumpen van personeel. Dat is de reden waarom de recente aankondiging van grote aantallen ontslagen bij de Deutsche Bank zo zorgelijk is.

  Ze zijn van plan om ongeveer 23.000 mensen te ontslaan, met andere woorden, ongeveer een kwart van het totale personeelsbestand.

  Verder heeft de bank in toenemende mate last van allerlei juridische problemen. Alleen al in de afgelopen drie jaar hebben ze meer dan 9 miljard Dollar moeten betalen aan schikkingen om verdere strafvervolging te voorkomen.

  Wat er tot nu toe betaald is aan juridische afkoopsommen schijnt nog maar het topje van de ijsberg te zijn.

  Kijkend naar een aantal gebeurtenissen bij de bank sinds 2014, ontstaat een zorgelijk beeld.

  In april 2014 was de Deutsche Bank gedwongen om 1,5 miljard extra aandelenkapitaal aan te trekken om hun kapitaalstructuur te ondersteunen. Waarom?

  Een maand later, in mei 2014, ging de jacht naar liquiditeit verder toen de Deutsche Bank aankondigde dat ze 8 miljard Euro aan aandelen zouden verkopen met een korting van 30 procent. Wederom, waarom? Ondanks de ogenschijnlijke rust bij de bank wijzen deze haastige pogingen om cash bij elkaar te scharrelen op rotte toestanden achter de voordeur.

  Dan gaan we naar maart van dit jaar: De Deutsche Bank slaagt niet voor de zogenaamde stresstest zoals die door de industrie is opgesteld en krijgt een serieuze waarschuwing om hun kapitaalstructuur op orde te brengen.

  In april van dit jaar komt het bericht dat de Deutsche Bank een schikking heeft getroffen met Amerika en Engeland vanwege het beruchte LIBOR schandaal.

  In mei van dit jaar krijgt één van de CEO’s van de bank, Anshu Jain, een hele nieuwe verregaande volmacht van de raad van bestuur. Een duidelijk teken van een crisis. Dit soort dingen gebeuren in de praktijk vaak als er sprake is van een noodsituatie.

  In juni van dit jaar blijft Griekenland in gebreke met een betaling aan het IMF. Het risico van het op alle fronten in gebreke blijven, neemt sterk toe en dit heeft verregaande gevolgen voor de Deutsche Bank.

  In het weekend volgend op de gemiste Griekse betaling kondigen twee CEO’s hun plotselinge vertrek bij de bank aan. Eén van die twee is dezelfde Anshu Jain die net de maand daarvoor een volledig nieuwe en verregaande volmacht had gekregen.

  In juni dit jaar wordt de zogenaamde credit rating van de Deutsche Bank door S&P (Standard&Poor’s) verlaagd naar BBB+, nog maar net drie stappen verwijderd van de junk-status. Iets dergelijks gebeurde er ook bij Lehman Brothers drie maanden voordat ze ten onder gingen. Lees verder >>>> http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9793:start-de-ineenstorting-van-duitsland-met-volkswagen&catid=37:wereld&Itemid=50

  Like

  • Wachteres zegt:

   http://trends.knack.be/economie/mensen/winterkorn-ex-ceo-volkswagen-stapt-op-met-pensioenvergoeding-van-28-miljoen-euro/article-normal-607889.html?utm_source=Newsletter-24/09/2015&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-RNBAVUKN&M_BT=4938490654704

   En dit is wat een VW- CEO meekrijgt om de pijn te verzachten.

   Winterkorn (ex-CEO Volkswagen) stapt op met pensioenvergoeding van 28 miljoen euro

   24/09/15 om 12:38 – Bijgewerkt om 15:17

   Martin Winterkorn, die woensdag ontslag nam als CEO van de Duitse autobouwer Volkswagen AG, kan rekenen op een ontslagvergoeding van op zijn minst 28 miljoen euro.

   Volgens het meest recente jaarverslag van Volkswagen ontving de CEO vorig jaar een vast loon van 1.617.025 euro. Omgerekend worden de pensioenverplichtingen van de onderneming voor hem gewaardeerd op 28,57 miljoen euro.

   Hij zou volgens de Britse zakenkrant ook in aanmerking komen voor een ontslagvergoeding van ruim 3,2 miljoen euro na zijn vervroegd vertrek uit de raad van bestuur van het bedrijf.

   Het totale verloningspakket, met inbegrip van het salaris, bonussen en incentives, van Winterkorn bedroeg eind vorig jaar 15,86 miljoen euro.

   Like

   • BertG. zegt:

    Zolang VW geen subsidies van het rijk krijgt om auto’s te bouwen, maakt het mij weinig uit wat de man meeneemt. Daar hebben ze dan ook hard voor gewerkt.
    En niemand is verplicht om een VW aan te schaffen.
    Zouden ze overeind gehouden worden door de belasting betaler dan is het wat anders, zo als banken hier waarvan de directeur een flinke bonus krijgt, jaarlijks en bij vertrek.

    Like

 9. Hans zegt:

  Zolang Assad beroepsmoslims wiped, is ie voor mij unne goeie, sorry.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Nou Hans, ‘unne goeie’ kunnen we het in feite zeker niet vinden, maar ik ben het met je eens dat de vijand van je vijand voorlopig niet zo ‘exposed’ moet worden als Winters dat deed.

   Like

 10. Roel du Pree zegt:

  Libanon vindt dat Syrische vluchtelingen moeten terugkeren naar veilige gebieden in hun eigen land. Dat kreeg minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken maandag te horen tijdens een bezoek aan Libanon.

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4146893/2015/09/21/Libanon-wil-dat-vluchtelingen-terugkeren-naar-eigen-land.dhtml

  Like

 11. Hans zegt:

  Duistland stort niet ineen met VW als start, Duitsland wordt van binnenuit vernietigd door parasieten.

  Like

 12. liberamonton zegt:

  Ik vind dat Leon dit heel goed verwoord heeft. Het is hier goed te zien hoever Koenderd van de mensheid afstaat. Elitair politiek denkt alleen aan zijn eigen hachje.

  Bert misschien kom je ze in dit leven nog wel tegen in een andere stemming, dan zal het lachen je vergaan.

  Http ://depatriotten.weebly.com

  Like

 13. Jean zegt:

  Alleen al door aan dergelijke kinderverkrachters en moordenaars een hand te geven is dat voldoende om die dadelijk zijn ontslag te geven “zonder oprotpremie”.

  Like

 14. Republikein zegt:

  Sterk nummer, ook van Assad.
  Laat Assad nou gewoon zijn ding doen.

  Like

 15. Taljaard zegt:

  Niks nieuws onder de zon waar het de PvdA betreft.
  Een jaar of 40 geleden kropen ze, in het kader van vrede, coexistentie en wereldwijd socialisme (kijk toch eens hoe GOED wij wel niet zijn!), ook al voor schurken als Breznjew, Honnecker en Ceauscescu.
  En ze hebben nog niks geleerd.

  De door het toenmalige rode beest onderworpen volken van Oost en Midden Europa hebben zichzelf daarvan bevrijd. En dat niet dankzij, maar veeleer ondanks, West Europese linksen, zoals die hond van een Max van der Stoel.
  En het ziet er naar uit dat de eerste aanzetten om ons van het huidige rode beest, de EUSSR, te bevrijden opnieuw vanuit landen als Polen en Hongarije zullen komen. Daar heeft men namelijk eeuwenlange en bittere ervaring met overheersing door buitenlandse mogendheden en pikt men het daarom niet wanneer zulke vreemde mogendheden hen menen de wet te kunnen voorschrijven.
  En wanneer dat gebeurt stort dat hele EU-kaartenhuis in elkaar en staan figuren als Boenders en Timmermans in hun hemd.
  Hoe eerder hoe liever!

  Like

 16. Jan zegt:

  Iran announces marathon to “unite humanity,” excludes women

  Iran will be holding its first running marathon next year, in a move by Iranian authorities and the event founder to improve Iran’s image in the West. The only problem is that women will be barred from participating.

  http://www.foreigndesknews.com/lisas-desk/iran-marathon-excludes-women/?utm_content=buffer20fb2&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

  Like

 17. Jan zegt:

  Net al dat stupide linkse volk bij de NOS horen jubelen over Iran, ‘kijk eens wat een rechtschapen regering’. Op teletekst dat Koenders een persoonlijke jihad tegen Assad wil ondernemen. Geen idee hoe beide met elkaar rijmen maar daarvoor zal je wel linksdraaiend moeten zijn.

  Koenders: Assad in Den Haag berechten

  President Assad moet door het Internationaal Strafhof in Den Haag worden berecht. Minister Koenders vindt dat een belangrijk punt, zei hij in het Haagsch College. “Iemand die zo veel bloed aan zijn handen heeft, die moet zich voor een rechter verantwoorden.”

  Koenders zei dat er geen vrede in Syrië mogelijk is, zolang Assad nog aan de macht is. “Ik weet precies wie er verantwoordelijk is voor de grote migratiestromen van dit moment en dat is hij.”

  http://nos.nl/artikel/2080783-koenders-assad-in-den-haag-berechten.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s