De overspoeling door een miljoen islamitische mannen

Screenshot_44

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Duitsland heeft dit jaar 1 miljoen islamitische mannen binnengelaten, wier belangrijkste levenstaak het is de islam te verbreiden. De islam is voor iedere moslim het hoogste dat er bestaat. Zijn wetten, de profeet, eenvoudig alles wat met de islam te maken heeft, wordt er bij een moslim van kinds af aan ingehamerd. Daarom kan een moslim, als hij een echte moslim is, ook niets met de Duitse waarden aanvangen, aangezien de Duitse wetten niet overeenkomen met de islam.

Derhalve is het slechts een kwestie van tijd tot het de moslimmeerderheid lukt steeds meer van de islam in Duitsland te installeren. Dat is de succesbeleving van islamitische mannen. Dat is hun hele streven. Het interesseert ze in eerste instantie niet beroepsmatig succesvol te zijn, iets te ontdekken, muziek te maken of wat dan ook dat tot de cultuur en ontwikkeling van dit land kan bijdragen, want het belangrijkste voor een moslim is altijd,de islam op de voorgrond te plaatsen. Dat is de belangrijkste opgave van iedere moslim. Daarop wordt hij geprogrammeerd. Als een moslim dat doet, dan heeft hij het gevoel werkelijk te hebben gelééfd en daarvoor in het Paradijs te komen, wat hem namelijk voor dit gedrag wordt beloofd. Het moet dus iedereen duidelijk zijn dat dit het grootste streven van iedere moslim is, namelijk:

 1. De islam over de hele wereld te verbreiden
 2. Zijn wetten te grondvesten.

Dat is de belangrijkste drijfveer van iedere moslim, óf hij is geen echte moslim. Wanneer een land dus zijn democratie wil behouden, moet het zich afsluiten voor de islam; alleen zó kan dit land garanderen dat het zijn verworvenheden, zijn cultuur en zijn democratie kan behouden. Doet het dat niet, dan wordt het geïslamiseerd. Aldus geschiedde in al meer dan 57 landen. En Duitsland is als volgende aan de beurt. Het aantal desbetreffende inwoners van het land bepaalt de wet. Dat is een wet!

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Eurabië, Genocide, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op De overspoeling door een miljoen islamitische mannen

 1. Ad de Koning zegt:

  Jammer dat het niet mogelijk is dat er een moslim uit het Paradijs even terugkeert om te waarschuwen dat ze het bij het verkeerde eind hebben en dat er geen moslim-Paradijs bestaat.

  Like

 2. Jan zegt:

  Binnenkort in Duitsland

  Like

  • Pieter zegt:

   Bah zo’n vieze keurig getrimde baard moslim in een net pak. Weer mooi buiten schot gebleven door te liegen, vragen niet te beantwoorden en rookgordijn op te werpen.
   Jammer dat er weer net zoals overal door elkaar gekletst werd.
   In ieder geval weten al veel Amerikanen dat ze de sharia zullen opleggen zodra de macht in hun handen komt.

   Like

 3. Je zou de titel van dit artikel ook kunnen wijzigen in ‘de overspoeling van massale gekte’ want zo kan ik deze godsdienstwaanzin ook verklaren

  Like

 4. Skef zegt:

  Ja maak dat eens aan onze rekening wijs, vuile Gore vieze linkse landverraders.

  Like

 5. Jean zegt:

  Conclusie: die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij totaal verbieden & verbannen, probleem opgelost en gevaar geweken, per slot van rekening kunnen wij die achterlijke barbaren voor niets gebruiken want hetgeen waar ze goed in zijn walgen wij van nl. pervers geweld.

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Wat staat ons te doen om ons te vrijwaren van een islamitische overheersing in Nederland? Het is nog niet zover maar het zit er aan te komen. Nog verdere toename van de immigratie, vanwege onoplosbare conflicten tussen partijen in het Midden-Oosten. De afschuwelijk hoge geboortequote van moslima’s. De tevens nog op ons afkomende massale gezinshereniging.
  Deze ontwikkelingen zijn alleen maar te stoppen door ons land weer ONAFHANKELIJK te verklaren. Dat is een taak voor de zittende regering. Niets wijst er op dat de huidige regering dit zal uitvoeren. Dan zit er niets anders op dan door REVOLUTIE de machthebbers te verjagen en een regering te benoemen die wel deze stappen durft te zetten.
  De tijd dringt want Tusk, de huidige voorzitter van de Raad van Europa (regeringsleiders) heeft gewaarschuwd dat de echte grote stroom ‘vluchtelingen’ nog moet komen. Hoe eerder we vrij zijn om als Nederland zelf te beschikken over wie we in Nederland willen toelaten, des te eerder kunnen we beginnen om zoveel mogelijk ‘moslims’ PERSONA NON GRATA te verklaren en ze uit ons land te verwijderen.
  Het persona non grata verklaren kan op basis van het zogenaamde geloof dat ze aanhangen. In hun instructieboeken (koran en sharia) is duidelijk het plan te vinden hoe ze zich moeten gedragen in een gastland. Dat betekent aantasting en zo mogelijk vernietiging van de cultuur van de autochtone bevolking, het afschaffen van de democratie en iedereen te onderwerpen aan de regels van de islam.
  Wie dit plan niet uitgevoerd wil zien moet in verzet komen tegen de huidige machthebbers die ondanks alles wat in de wereld gebeurt, welke misdaden tegen de menselijkheid aan de lopende band worden gepleegd, de islam niet wil veroordelen als radicale veroverings-iideologie
  Islam – weg ermee !!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Ricardo zegt:

  Blijkbaar is Zweden , geen voorbeeld , over hoe fantastisch al die Islamitische zakken, vrouwen behandelen, op ze neerkijken, vermoorden!
  Het lijkt af en toe of men in de Eu landen wil , doen: Wie is het beste in zijn eigen land de afgrond in helpen. Er word niet meer geluisterd naar de burgers, het enige wat nog kan helpen is die Criminelen in de Eu/Den haag ontvoeren en ze ergens in een Islamitische hel dumpen.

  Vandaag zie je ook weer je kunt nog zoveel demonstreren wat je wilt in Nederland/Finland. Er zijn helaas te veel landveraders in de West Eu landen ,ook onder de burgers. Ik had echt nooit gedacht dat wij in het ”zogenaamd beschaafde ontwikkelde Westen” van Oost Europa moeten leren.

  Vroeger probeerde Islam het , het lukte ze niet, Mladic werd de het Westen veraden, en als Terrorist neergezet! Het Westen maakte een mooi , groot land Joegoslavie Kapot!! Kosovo ook , gratis weggegen aan, Albanie , weer voor de Islam.

  En nu zijn we defenitief de de lul, al die veraders zullen straks weer alles uit de kast halen, om mensen die tegen die ”Nepvluchtelingen” demonsteren als Nazi wegzetten of nog harder ingrijpen.
  Man man man , de Eu is gewoon is THE DEVIL HIMSELF! Jeetje minnen man,

  Like

  • Jean zegt:

   Ricardo, prachtig voorstel, het gespuis ontvoeren en droppen in die moslimlanden, ben benieuwd hoe Theysen gaat zingen eenmaal in die zandbak…. 🙂 🙂

   Like

 8. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op HOME | IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 9. Thomasson zegt:

  Ik weet niet in wat voor dimensie or wereld leven de Duitse politici (of de onze). Hoe dan ook ; niet in onze realiteit. Ze zijn een soort ordinaire Law Class Marie Antoinette die vertelde het volk te eten gebak als er geen brood meer is. Marie Antoinette kon niet weten hoe het volk leefde. Ze had geen contact met gewone mensen, ze had geen kranten, ze kon niet naar de radio luisteren, TV kijken en heeft nooit van haar leven over het internet gehoord. Onze moderne Law Class Marie Antoinetten hebben alle media middelen ter beschikking. Ik heb het gevoel dat de vluchtelingen die voor Duitsland kiezen zouden er behoorlijk bedrogen uit komen. Zodra het met de Duitsers slecht gaat, trekken ze weer de laarzen aan ….Of Mevrouw Merkel dat leuk vindt of niet. …en dan is het Schluss.

  Like

 10. Roeland zegt:

  Laten we de banden met Israel verder verstevigen. Dat land en Volk kent als geen ander, de problemen , waarmee wij nu te maken krijgen.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Islam = Nazi ; waarom mag je geen Nazi zijn en wel Islam?
  Het verboden ‘Mein Kampf’ , Nazi handboek geschreven door Adolf Hitler, is humaner dan ‘Koran en Hadith’, de boeken der islam van Mohammed de kinderverkrachter en genocide pleger.
  Nederland kent gelijke rechten voor mannen en vrouwen, waarom worden de hier verblijvende mohammedanen daar niet aan gehouden?

  Like

 12. Avidia zegt:

  M.A.L. Sion zegt:
  25 september 2015 om 20:30

  Protesteren, moslims negeren, op Geert Wilders stemmen.

  Like

 13. Hans zegt:

  Castreren. Onverdoofd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s