‘Asielzoeker in verzorgingshuis’

Screenshot_5

AMSTERDAM – Zorginstellingen onderzoeken of het mogelijk is asielzoekers met een verblijfsvergunning te huisvesten in verzorgingshuizen die kamers overhebben.

Tehuizen in heel Nederland kampen met leegstand, waardoor ze inkomsten missen. De koepelorganisaties ActiZ (ouderenzorg) en Aedes (woningbouwcorporaties) willen nu weten of ze ruimte hebben om asielzoekers in verzorgingshuizen onder te brengen, meldt het Dagblad van het Noorden. “Dat kan wellicht honderd plekken opleveren”, zegt een woordvoerder van ActiZ in de krant. Een handjevol zorgorganisaties oriënteert zich volgens hem nu.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “edjan”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op ‘Asielzoeker in verzorgingshuis’

 1. BertG. zegt:

  Die kamers komen vanzelf wel vrij.
  Gaan ze niet vanzelf dood, dan worden ze wel op straat gezet.
  Al die oude mensen krijgen ter plekke een hartverzakking als ze zien wat er op hun af komt.

  Like

  • Driek zegt:

   Ik zit me hier weer te verbijten, dus voor die asielzoekers is wel geld, de bejaarden kunnen de pot op, die zoeken het maar uit. Laat in hemelsnaam die pil van Drion komen.

   Like

   • Anneke zegt:

    Dit is de hele opzet geweest van onze politieke vrienden. De oudjes zolang mogelijk thuis laten wonen, degene de een kamer had in een verzorgingstehuis konden ook wel weer zelfstandig gaan wonen, zelf meegemaakt hier in onze stad, dus dit is allemaal gedaan met voorbedachte rade van onze zo geweldige politieke vrienden, zij hebben allemaal geweten wat er op ons af zou komen en dat neem ik ze zeer kwalijk en dan druk ik mij nog voorzichtig uit……..

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Driek 28 september 2015 om 12:56

    “Laat in hemelsnaam die pil van Drion komen.”

    Als dát zou kunnen…

    Maar nee, dát zou te gemakkelijk zijn voor ons; CREPEREN moeten we!
    Je mag iemand geen zelfmoord laten plegen, want daarvoor is het ‘leven’ te ‘kostbaar’!
    Tjonge, wat ZIJN wij toch kostbaar in de ogen van de heersers!
    Ik merk er bar weinig van…

    Like

   • koddebeier zegt:

    Laten de politici die zelf maar innemen !!

    Like

 2. Drs.P. zegt:

  NL-ers zijn voor een groot deel laffe slaafse honden die niet na- of vooruit kunnen/willen denken, maar daarentegen wel altijd met korte termijn geldelijk gewin bezig zijn!!!
  Ik ben bang dat dit pas gaat veranderen als het (veel) te laat is.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Hier kon je dus op wachten. Het is allemaal van tevoren georkestreerd. Eerst de zorg uitkleden, zeggen dat de ouderen langer thuis willen blijven wonen (zelfs als dat niet meer kan), de thuiszorg uitkleden en de (zieke en zwakke) ouderen die verzorging nodig hebben en dus eigenlijk in een verpleeg-/verzorgingshuis thuis horen krijgen geen indicatie zodat ze niet naar een verzorgingshuis kunnen. En dan blijven er dus kamers leeg…….rarararara hoe komt dat nou????? Twee jaar geleden waren er zelfs nog lange wachtlijsten voor een kamer bij de verzorgingshuizen…..

  Like

  • Daar denk ‘k precies zo over exmarineman, volkomen in de lijn der verwachtingen vind het plaats. Het is zeer zeker bedoeld om de maatschappij te ontwrichten, schep chaos kom dan later met dictatoriaal antwoord als einde oefening…

   Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Probeer wat krom is maar weer recht te praten, onze overheid is tegen zijn burgers, het feit dat de overheid er is voor de burgers is totaal uit het plaatje verdwenen, het is dat ze ons geld nodig hebben maar anders zagen ze ons liever doodgaan of vertrekken, ik krijg een hekel aan een overheid die zijn burgers minacht. Ik zou willen dat er iemand opstaat die het misbruik van de overheidsmacht op effectieve wijze weet te stoppen. Zo’n Samson die zegt “geen bovengrens aan de vluchtelingen” die is net zo stom als Merkel, wat een onbenul.

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Leegstand?
  Geen bejaarden genoeg voor verzorgingstehuizen, laat me niet lachen.
  De bejaarden komen met die nieuwe zorgregels er niet meer in en moeten door buren of familie opgevangen/verzorgd worden.
  Ze weigeren bewust bejaarden zodat asielzoekers in de tehuizen gepropt kunnen worden.
  En als dat addergebroed tussen de oudjes wordt geplaatst kun je er op wachten dat ze oma gaan verkrachten, want die oude loslopende hoer is een makkelijk slachtoffer voor een jonge assielzoeker.

  Like

 6. bigljohn zegt:

  In Tilburg is al iets veel erger gebeurd. De subsidiekraan van het Rijk werd stopgezet voor verzorgingstehuis Sint Jozef, en de oudjes werden wegens gebrek aan hulp aan hun lot overgelaten. Ze mochten haast niet meer in bad en naar de w.c. Vorige week werd bekend dat het COA in het geniep een deal had gesloten met de gemeente Tilburg om het voormalige tehuis om te bouwen tot een noodopvang (3 jaar) voor 400 asielzoekers, maar iedereen verwacht dat ze daar nooit meer weggaan. De krant (Het Brabants Dagblad) vermeld alleen maar positieve berichten over die asielzoekers, maar de buurt (Fatima) is ziedend. ook mijn ingezonden brief naar de krant werd niet geplaatst. De gemeentelijke politiek laat de buurt ook al aan zijn lot over. Ook zijn er plannen voor een groot AZC in Tilburg. Het Rijk stak kapitalen in het voormalige tehuis om het om te bouwen ten gunste van asielzoekers, terwijl het in een eerder stadium onze oudjes liet verrekken !

  Like

 7. Aton zegt:

  jaja, dat dacht ik wel. ,,onze, ouderen kunnen niet meer in verzorgingshuizen ,geen geld. Nu stroomt het vol met ,,vluchtelingen . Er zijn oude mensen die op straat zwerven omdatze hun huis niet meer kunnen vinden, deze horen liefdevol verzorgt te worden.

  Like

 8. Antivenin zegt:

  De Nederlandse burger mag werken, belasting betalen en voor zijn eigen ouders zorgen, terwijl de gelukszoekers hun luie kont in faciliteiten draaien die ooit voor de oudjes bedoeld waren.

  EIGEN VOLK LAATST, zoals gewoonlijk. Wanneer vinden we eindelijk eens dat we genoeg vern**kt zijn door onze overheid? Wanneer komt dit land in opstand?

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Ja die ouwjes zijn natuurlijk makkelijke slachtoffers.
  Welke zieke geest heeft dat nou weer uitgedacht ?
  Dit soort lieden zijn wel de grootste smerige landverraders, hoe ziek van geest kan je zijn ??
  Wat een walgelijke lui !
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Jean zegt:

  Vuile linkse smerige ratten, is het de bedoeling elk gebouw, elke straat, elke gemeente ONLEEFBAAR te maken met die vreemde barbaarse rotzooi?
  Hopelijk zitten jullie snel op jullie knieën met zo een stelletje barbaren achter jullie met zwaarden in de handen….
  Hoelang gaan wij die vuile linkse smerige ratten verder Nederland en Vlaanderen laten beschadigen en opzadelen met achterlijke barbaren? 😡

  Like

 11. Andre L zegt:

  Kom op Rutte, lamlendige melkmuil die je bent, het huis uit, onder moeders rokken vandaan nu en zo’n achterlijke moslim deronder!!!! Kom op lafbek….toe dannnnnnnnn

  Like

 12. Frans sr. zegt:

  Lijkt mij simpel…. STEM WIDERS!!!!

  Like

 13. J. C. Th. Köhler zegt:

  De gemeente Alphen an den Rijn heeft vorige week een brief verstuurd, waarin onder andere de volgende passage:

  “… in Nederland melden zich dagelijks honderden vluchtelingen. Alle gemeenten zijn dan ook opgeroepen om opvang voor deze vluchtelingen beschikbaar te stellen. Het college van Alphen aan den Rijn wil aan deze oproep gehoor geven. Het college van Alphen aan den Rijn heeft besloten om samen met zorgorganisatie Activite het voormalige woonservicecentrum Rijnzate aan het COA aan te bieden voor tijdelijke opvang van asielzoekers.”

  Rijnzate is een zorgcentrum waar ouderen na een heup- of knieoperatie en dergelijke konden revalideren. Die mogelijkheid is nu dus vervallen. In de directe omgeving van Rijnzate zijn seniorencomplexen gevestigd. Op loopafstand is een nieuw winkelcentrum, waar veel van die senioren hun boodschappen doen. Het wachten is dus ook hier op de onvermijdelijke overlast in de vorm van winkeldiefstallen, beroving van bejaarden en het lastigvallen van vrouwen en meisjes.

  Gemeente Alphen aan den Rijn BEDANKT !

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Dit verbaast me niets; ik ken uit eigen ervaring een verzorgingstehuis in het midden van het land dat al afdelingen aan het sluiten was.
  Bejaarde stumpers worden kennelijk gehaat; liefde en verwennerij zijn alleen maar weggelegd voor de ‘vluchteling’. Jonge sterke zwarte luie hitsige kerels hebben kennelijk meer hulp nodig dan een broze bejaarde stakker!!! 😦
  :’-(

  Ik voel een alles verterende blinde haat in mij, omdat ik niet tegen dit smerige onrecht kan…

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Verzorging behoevende ouderen uit het verzorgingshuis geflikkerd om ruimte te maken voor asieldreigers.
  Dit met dank aan schofterige lieden die zich volksvertegenwoordiger durven noemen.
  Tijd voor bijltjesdag!

  Like

 16. Bernardus zegt:

  De hoge heren van de gemeentes en de zorginstellingen kunnen weer lekker snel geld verdienen zo. Geen gezeur van ouderen en personeel, nee lekker rustig achterover leunen en lekker geld verdienen. Er is totaal geen respect voor de ouderen en ook het personeel wat hierdoor de baan kwijt raakt.

  Like

 17. Jean zegt:

  Het politiek gespuis is openlijk aan ’t solliciteren om een moordaanslag, ik ben en blijf tegen elke vorm van geweld maar ik denk wel dat als er weldra een kop gaat rollen en dan andere geluiden zullen te horen zijn komende van die vuile politieke lafaards.
  Wie geweld binnenhaalt moet kunnen leven met geweld.
  Wij halen het niet binnen en wij willen er ook niet mee samenleven dus politiek gespuis “sluit de grenzen” en verwijder de gewelddadige barbaren t/m de laatste kankercel want de boel staat op ontploffen.
  Als er een rotkop rolt zullen wij niet treuren, integendeel, wij zullen feesten.
  Misprijzen is omgeslagen in walging en walging is al omgeslagen in haat voor de politiek lafhartig gespuis.
  Moest ik in de politiek zitten dan zou ik heel onrustig slapen en als ik op straat zou lopen zou ik constant links, rechts, achter en voor me rondkijken…. x)

  Like

 18. Pegidafan zegt:

  Het is een grof schandaal hoe onze ouderen behandeld worden , maar we laten het wel gebeuren .
  Ten eerste stem op GEERT WILDERS PVV.
  Ten tweede , we moeten de straat op want daar gebeurd het niet achter de pc , 11-10-2015 op het Neude in Utrecht Pegida Nederland , laat je zien en horen , neem een vlag (de drie kleur) of spandoek mee .
  Het door onze strot duwen moet stoppen , Dus kom aub allemaal 10 oktober .
  Als Pegida overal groot wordt , en we gaan dan met de Pegida’s van alle landen naar Brussel , dan worden ze zenuwachtig .We moeten meer georganiseerd zijn , ook met de oostblok landen .
  Is er iemand onder jullie die die linken kan leggen , ben daar zelf geen ster in zeg het eerlijk , maar ik snap wel dat we zo te werk moeten gaan om iets te bereiken . We moeten met heel veel zijn dan komt het echt wel aan .

  Like

 19. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Ten tweede , we moeten de straat op want daar gebeurd het niet achter de pc , 11-10-2015 op het Neude in Utrecht Pegida Nederland , laat je zien en horen , neem een vlag (de drie kleur) of spandoek mee . Het door onze strot duwen moet stoppen , Dus kom aub allemaal 10 oktober .”

  Is het nou 10 of 11 oktober? Het zou wat slordig zijn als ik daar voor de kat z’n begonia stond.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 20. Avidia zegt:

  Ik word hier echt ziek van, wij betalen ons scheel aan van alles en nog wat en die gelukzoekers krijgen alles voor niets, ik heb het al eerder vermeld, toen ik nog een winkel had in woninginrichting, ik moest met spoed woningen klaar maken voor “buitenlanders” . Ik heb ze allemaal geweigerd, mijn eigen mensen gingen voor, zijn ze allemaal gek geworden???? Ik ga mijn klanten niet afzeggen omdat er een troep buitenlanders hier komen wonen??? Ik heb het op onze TV krant gezegd en ik kreeg luid positief weerwoord.

  Like

 21. Thoth zegt:

  En natuurlijk de de studenten die er wel uitgejorist worden in Amsterdam :

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/09/hallo_nederland_u_wordt_vervangen.html#comments

  Nu nog wachten tot de bejaarden ergens anders, bij hun kinderen, moeten gaan wonen…

  Like

 22. Republikein zegt:

  Bij actieve euthanasie wordt het leven van de patiënt beëindigd door middel van het in een ader toedienen van een dodelijk middel. Men gebruikt hiervoor stoffen (euthanatica) die een dubbel gebruik hebben: als ze gebruikt worden zoals oorspronkelijk bedoeld, zijn ze niet dodelijk. Door overdosering of door het nalaten van bepaalde handelingen veroorzaken zij de dood. De euthanasist wekt eerst een coma op door overdosering van een krachtig barbituraat. Daarna wordt een spierverslappend middel toegediend dat een ademhalingsstilstand veroorzaakt; door het zuurstoftekort in de hersenen overlijdt de patiënt vervolgens binnen enkele minuten, hoewel in zeldzame gevallen het hart pas na 20 minuten geheel stopt met bewegen.

  Sinds augustus 2012 is er in Nederland een nieuwe richtlijn voor de uitvoering van euthanasie[20]. Wanneer de medicatie door een arts direct in een ader wordt ingespoten (levensbeëindiging op verzoek), wordt voor personen tot 150 kilo 2 gram thiopental toegediend of 1 gram propofol.[21] Deze stoffen veroorzaken bijna direct een diepe coma. Zodra deze is ingetreden dient de arts een spierverslappend middel toe. De huidige keuzes hiervoor zijn cisatracurium (30 milligram), atracurium (100 mg) of rocuronium (150 mg). Dit veroorzaakt een ademstilstand en het daardoor ontstane zuurstoftekort leidt tot een hartstilstand.

  De te euthanaseren persoon kan ook zelf het barbituraat innemen (hulp bij zelfdoding). Deze methode wordt afgeraden in verband met de onvoorspelbaarheid van de werking van de medicatie en mogelijke innameproblemen bij de patiënt. Als er toch voor deze methode wordt gekozen dan kan de patiënt een elixer met 15 gram pentobarbital of secobarbital opdrinken. Deze stoffen veroorzaken naast een diepe coma tevens een ademhalingsstilstand waardoor de patiënt zal overlijden. Het tijdsverloop tussen inname en het tijdstip van overlijden is in verreweg de meeste gevallen minder dan 30 minuten. Het advies is om patiënten die niet binnen 2 uur na inname zijn overleden alsnog actief de eerder genoemde medicatie toe te dienen.
  Wiki geeft uitkomst.

  Verder:Wie in Nederland vastloopt met een euthanasievraag, kan uitwijken naar België: pillen voor zelfdoding zijn daar zonder veel moeite zonder recept te verkrijgen. De Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) adviseert personen om daar dodelijke medicijnen met behulp van leugens te halen.
  http://www.volkskrant.nl/wetenschap/pillen-voor-zelfdoding-zijn-gewoon-te-koop-in-belgie~a3153352/

  Ik ga nog niet, heb nog bier en shag!
  Heb ook een sixpack.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s