“Duitse” moslim wurgt dochter om vriendje

Screenshot_15

Lareeb Khan bleef meerdere nachten achter elkaar van huis weg en stopte met het dragen van haar hoofddoek. Toen kreeg haar familie een brief van de politie, waarin stond dat ze betrapt was op het stelen van condooms . . .

(Door: D. Frankenhuis)

Een in Duitsland wonend meisje van Pakistaanse komaf is vermoord door haar islamitische vader. De 51-jarige Asadullah Khan kon het niet verkroppen dat zijn dochter Lareeb (19) er een vriendje op nahield.

Het drama voltrok zich in januari in de stad Darmstadt, schrijft The Mail Online. Daar werd de moslim er door de politie over ingelicht dat de amoureuze tiener was opgepakt wegens het stelen van condooms, waardoor hij over haar relatie te weten kwam. Vervolgens wurgde hij de jonge vrouw met zijn blote handen. Khan kleedde het lijk daarna aan, zette het in een rolstoel en dumpte het met hulp van zijn vrouw Shazia.

Lees verder>>>
(h/t “Miesje”)
PowNed

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Duitse” moslim wurgt dochter om vriendje

  1. Thoth zegt:

    Eh, hij was wel een tandheelkundige, iets wat Bakker van COA beweerde en wat tevens verrijking van de Nederlandse samenleving zou zijn…

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Tja, wat moet je met dat import zooitje, als je ze beesten noemt beledig je de dieren.
    Het is satansgebroed, ik kan er geen ander woord voor verzinnen.
    http://depatriotten.weebly.com

    Like

  3. paulzwueste zegt:

    En dit noemt zichzelf dan “VADER” en “MOEDER”!
    Deze beesten moeten ze direct de doodstraf geven op zijn Middeleeuws.
    Zo veel mogelijk volk erbij, gratis bier en daarna ’n islam-progrom!

    Like

  4. Pieter zegt:

    Ach het wrede geloof van Allah, ies koeltoer.

    Like

  5. nou dochter Lareeb heeft toch groot gelijk om een lekker potent vriendje uit te proberen want zij woont in een beschaafd westers landje waar meisjes even voor het huwelijk vrij mogen experimenteren met de lekkerste inheemse ‘blanke’ Duitse mannen. Zo moet elk moslimmeisje op perfecte wijze integreren om te verwesteren en volop te genieten van haar nieuwe moederland lekker op haar rug relaxen he en de mooiste sterren tellen van de heilige Germaanse Avond landen.. Ook INdiase en Hindoe meiden moeten het op deze wijze doen nu, want inheemse Duitse (hetero) mannen zijn de potentste van heel Europa. Ik kende een paar persoonlijk, top kerels in alle standjes uit de duitse Mein KamXXXpfa sutra uit 1924.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Wat is dit nu voor een reactie? Ik proef hier bepaald dubbelzinnige gevoelens uit!
      Of U het nu eens bent met seksuele betrekkingen onder jonge mensen of niet, hier in het westen vermoord je daar geen kind om. Punt.
      Laten we daar alsjeblieft geen discussie van maken betreffende de wenselijkheid of ónwenselijkheid van seks bij Tieners. (19 jaar is trouwens een normale leeftijd om er aan toe te zijn, maar dat terzijde.)
      De enige, voor wie dit kennelijk goed afloopt is dat zusje: Blijkbaar is ze bij die twee weggehaald en zo te lezen zelfs niet bang meer om haar mond open te doen. Prima!
      http://depatriotten.weebly.com/

      Like

    • Frans Brassens zegt:

      Sexueel wat teveel geobsedeerd, Waldo?

      Like

    • anna zegt:

      wat een kletsverhaal, dubbelzinnige praatjes …

      Like

    • BertG. zegt:

      Waldo plaats wel vaker reacties die zeer dubieus zijn.
      Tegen het racistische aan, vol van dubbelzinnige opmerkingen en verwijzingen.
      Zeker als het over hindoe jongens/meisjes of koelies gaat.
      Vaak geen touw aan vast te knoppen maar duidelijk genoeg w.b. zijn mening hierin.
      Je moet het alleen willen zien en lezen.

      Like

    • Taljaard zegt:

      Ga a.u.b. terug naar Frontaal Braakt.

      Like

  6. bigljohn zegt:

    En wat voor straf zullen ze dit gewetenloos monster geven ? Een taakstraf, of misschien zelfs vrijspraak ? Ik vermoed het laatste, want de rechtbank zal wel weer begrip tonen voor mijnheer zijn – geloof – !

    Like

  7. Anna zegt:

    Hier gaat dus de ” achterlijke middeleeuwse religie” boven de liefde en de zorg voor je kind…….. Wat is die Allah toch een beestachtige wreedaard! Om dit aan je navolgers voor te houden……….
    Hoe gehersenspoeld / gek psychisch ziek moet je dan zijn als ouders…….

    Like

Plaats een reactie