Syrische “vluchtelingen”: “Broeder Rachid” ontmaskert de islamitische landen

 

(Door: Malek Sibali – Vertaling: “delamontagne”)

We herhalen hier in het Nederlands enkele onderdelen ervan:

“Waarom gaan de Syrische vluchtelingen niet naar de moslimlanden om hen heen, die het dichtst bij liggen, onder andere bijv. naar die van de ´Heilige Plaatsen´, zijnde Saoedi-Arabië, waar zich het graf van hun profeet bevindt?”

“Waarom sterven ze toch liever op zee, omdat ze proberen de kusten van de ongelovige Europese landen te bereiken?” Dit zijn toch de landen die hun imams, religieuze predikers, het  Saoedische wahabisme en de “bebaarden” afwijzen en veroordelen?”

“Komt dit omdat het ongelovige Westen hen aantrekt, bijv. Duitsland, dat geleid wordt door een ongelovige vrouw, is dit wat hen verleidt?” Duitsland, dat er economisch goed voorstaat en 800.000 vluchtelingen op zijn grondgebied wil opnemen.

“Wat doen de rijke Golfstaten dan? En die andere moslimlanden?”

“Wat doet de Saoedische koning, de zogenaamde Dienaar en Bewaker van de twee heilige plaatsen van de islam? Dient hij eerder de zaak van de vluchtelingen of die van de heilige plaatsen?”

“Is het dienen van de steen [ Kaäba ] belangrijker dan de mens ten dienste te staan?”

“Het beeld is duidelijk. Een staat zoals Saoedi-Arabië is helemaal niet in de mens geïnteresseerd, maar veel eerder in de ideologie van het islamitisch wahabisme. Hij investeert miljoenen dollars ieder jaar om groepen radicale islamieten in Syrië te ondersteunen om zodoende het regime van Bashar al-Assad omver te werpen. Ze steken ook miljoenen dollars in de bouw van moskeeën en islamitische centra overal ter wereld, om daardoor het fundamentalistische Wahabisme te verspreiden. Maar als het gaat om de zorg voor de mensen! Dat is toch niet zijn probleem. Laat ze maar naar de hel  lopen !

“Wat Qatar betreft, dit rijkste land waar het bnp het hoogste ter wereld is, het maakt het land totaal niet uit wat er om hem heen gebeurt. Zijn belang ligt hoofdzakelijk in het zijn invloed te laten gelden in de omringende buurlanden en zich te mengen in hun zaken door de vooringenomen satellietzender Al-Jazeera. Qatar is geïnteresseerd in het tegenwerken van de mensheid, om over de Moslimbroederschap te heersen, waar dan ook, en om Assad van zijn voetstuk te stoten. Het interesseert zich nooit in de moslimvluchtelingen ver van hun domicilie, ver van hun landen, om zich af te vragen of ze honger lijden en of hun kinderen op volle zee sterven. Qatar is in staat om het WK-voetbal te organiseren over de lijken heen van de vluchtelingen, zonder zich ook maar ergens zorgen over te maken.”

“Zo zijn de superrijke Arabieren; ze laten zich niet afleiden. Ze zijn er gelukkig mee om comfortabel te zetelen op de hoogste toppen van de grootste fortuinen ter wereld. Prins Walid ben Talal bijvoorbeeld is in staat om helemaal alleenaan  al die vluchtelingen onderdak te geven en voor al hun zorgen op te komen. Maar dat is niet ´zijn probleem´!  Waar hij wel in is geïnteresseerd, is het betalen van miljoenen dollars aan Amerikaanse universiteiten, zoals Harvard en Georgetown, om de totalitaire islamitische ideologie te verspreiden.”

“Of zoals die ´bebaarden´, die de oren van de wereld doof maakten met hun geschreeuw en hun preken. Geen woord over de vluchtelingen. Ze zijn doofstom. Sommige van die predikers, zoals Al-Arifi, scanderen en roepen op huilerige toon, vanaf hun hoge preekstoelen, om het Kalifaat op te richten in het Westen. Maar je hoort ze nooit verontwaardigd klagen over het lot van de Syrische vluchtelingen. Hij denkt er niet aan om ze zelf onderdak aan te bieden.”

“We hebben ook nog niet van al die andere “mediapredikers” gehoord dat zij het opnamen voor de zaak van de vluchtelingen. Noch hebben we Sheik Amr Khaled hierover gehoord. Wel klaagde hij op tv over een actrice die geen hoofddoek droeg. Maar hij huilt niet om Syrische kinderen die honger lijden. In plaats van te zoeken naar  de hoofddoek voor een actrice van de film zou ik gaan zoeken naar iets om voor de hele wereld de schaamte te bedekken van de moslimlanden.”

“Kijk eens wat de Paus doet. Hij vraagt aan de kerken en parochies om vluchtelingen op te nemen. Hwet hoofd van de christenen, het hoofd van de ´ongelovigen´ heeft medelijden met de vluchtelingen. En dat terwijl de leiders van de “gelovigen” [moslims ] comfortabel uitrusten in hun paleizen. Ze kopen de duurste vliegtuigen en brengen hun vakanties door op de mooiste en meest luxueuze plekken ter wereld.”

“De ´ongelovigen´ hebben wel gedemonstreerd ten gunste van de ´vluchtelingen´ bij hun regeringen om ze onderdak te geven, terwijl er in de moslimlanden geen enkele betoging was voor de vluchtelingen om hen bij de ´broeders in het geloof´ onder te brengen. Het lijkt wel of ze alleen ´broeders´ zijn om erbij te horen, bij die anderhalf miljard andere moslims. Maar als ze dat moeten bewijzen, willen ze er verder niet over praten.”

Ze sterven in de boten van de dood! Dat Allah met hen zij en dat het ongelovige Europa hen komt redden!

“Waarom worden al die betogingen georganiseerd?: ten gunste van de profeet of om een ambassade van de ongelovigen in brand te steken of om producten van een land te boycotten, teneinde de moslimideologie te beschermen. Maar geen enkele demonstratie om echt mens te zijn, in het voordeel van humanisme of voor hen die op de vlucht sterven. Het lijkt erop dat de islam ons volk heeft geknecht. Hij maakt ons ongevoelig met betrekking tot de mens. Wij komen alleen in opstand voor de islamideologie. De mens kan barsten!”

“We schreeuwen slogans, zoals ´Voor U, profeet van Allah, offer ik mijn vader en moeder op!´ Dit is iets heel typisch voor ons [moslims].”

“Gelooft U dat de demonstraties voor de overwinning van Palestina er zijn voor de Palestijnen? Nooit. Dat is bedrog. Het zijn voor 100% ideologische demonstraties. Dit omdat ze uitsluitend  de Jood als boosdoener aanwijzen. De vijandigheid ten aanzien van de Joden is een islamitisch dogma. Wanneer leren we eens om in opstand te komen om menselijk te zijn in onze thuislanden?”

Bron:
http://ripostelaique.com
Auteur: Malek Sibali

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Arabieren, Arabische wereld, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Syrische “vluchtelingen”: “Broeder Rachid” ontmaskert de islamitische landen

 1. Daar zit toch niets menselijks bij;ze gedragen zich als dieren,roofdieren wel te verstaan!

  Like

 2. JooJootje zegt:

  Nou die zijn kop gaat eraf.

  Like

 3. Elena zegt:

  Wat deze man vertelt…ja dat wisten wij allemaal al. Dat smerig rijke S.A. en consorten zijn de walchelijkste wezens op aarde Zij zijn het as van het kwaad. De domme kudde , waar de meeste moslims toebehoren met het IQ van een gebakken garnaal, blijven feilloos de wrede koran volgen.
  Dat de kudde moslims blijven volgen, is het resultaat van indoctrinatie vanaf hun geboorte door hun ouders en Koranscholen
  beelden gezien Ik heb de beelden gezien van de dood gedrukte lichamen…tijdens de Hadj.
  Dan is het ongelooflijk te zien hoe de stoffelijke overschotten op een stapel gedumpt werden door middel van een bulldozer die de lichamen eerst opschepte. Deze beelden zijn ons allen wel bekend, van de tijden dat er vele duizenden dieren zoals koeien, geiten, of varkens massaal geruimd werden ( uit voorzorg) vanwege het uitbreken van besmettelijke ziekten. Ik werd al naar bij het zien van het ruimen van die dieren. Dan zie ik in mijn verbeelding gebeuren dat de lichamen in Mekka ook op die manier geruimd werden. Dit alles is een gebrek aan respect voor de mens en/of het leven, zowel tijdens het leven als de overleden mens. Dus het is een logisch gevolg, dat die stinkrijke boevenbende geen moer om hun broeders en zuster geven.

  Like

 4. Driek zegt:

  Met enige verbijstering las ik zojuist op de site van de Telegraaf:

  Geld voor onderwijs vluchtelingen in Turkije

  DEN HAAG –
  Nederland stelt 2 miljoen euro beschikbaar voor het VN-kinderfonds UNICEF voor onderwijs aan Syrische kinderen die als vluchteling in Turkije zijn beland. Minister Lilianne Ploumen (Ontwikkelingssamenwerking) is erg bezorgd over het gebrek aan onderwijs aan veel van deze kinderen.

  Er zijn bijna 600.000 Syrische kinderen in Turkije. Slechts een derde daarvan kan naar een school in een vluchtelingenkamp of in een dorp of stadje. “Deze kinderen zitten misschien nog jaren in Turkije en moeten naar school, anders groeit er een verloren generatie op. Ik heb veel waardering voor de inspanningen van Turkije om voldoende scholen en lesmateriaal te regelen. Daar helpen we hen graag bij”, aldus Ploumen.

  De minister bezocht maandag een school in Ankara waar eerst Turkse kinderen les krijgen en daarna Syrische kinderen. “De mensen proberen hier voor een werkbare situatie te zorgen. Maar de tekorten zijn groot en nog te weinig kinderen krijgen de kans een goede opleiding te volgen.”

  Like

  • edjan zegt:

   Het is nog veel erger. Erdogan dreigt ALLE vluchtelingen naar Europa te sturen MITS zijn eisen worden ingewilligd:
   – Miljarden voor vluchtelingenkampen in Turkije
   – Inrichten en handhaven van een “veilige zone” in noord-Syrië (door EU – US)
   – Overnemen van nogmaals 500.000 vluchtelingen uit Turkse kampen

   – En ik denk, hoewel dat niet gezegd is, dat EU stelling neemt voor Turkije en tegen de Koerden. Hoewel: dat doen ze eigenlijk al.

   Conclusie: Erdogan naast Merkel de baas van Europa. Een onheilige alliantie!

   Like

   • Plus vrije toegang voor alle Turken;geen visumplicht meer!Wat mij betreft doen we het zonder Erdogan,want zijn “hulp”wordt veel te duur betaald!Laat hij het maar steken waar de zon niet schijnt!

    Like

 5. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Zo Gutmenschen en moslimknuffelaars! Nu horen jullie het van een (van de weinige) geleerde moslims zelf! Ga je maar in een hoekje zitten schamen!

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Tja, gewoon een net, m’n mening bevestigend stuk van die broeder Rachid.
  Moge Poetin een mooi bommetje op dat Kaäba steentje gooien, zodanig dat het ding in stof verwaaid…

  Like

 7. Inge zegt:

  Even ter info: Brother Rachid is een tot christen bekeerde ex-moslim….

  Like

 8. Inge zegt:

  Hier heeft hij een discussie met een IS supporter: https://youtu.be/ZBVqOIEXap0

  Like

 9. Inge zegt:

  En hier nog een goede speech gericht aan Obama over ISIS: https://youtu.be/XnkPmeF3fSY

  Like

 10. Don Tessers zegt:

  Logica is dit alles, de Arabische Staat maakt straks deel uit van de NWO omdat ze gewoon heel veel geld bezitten.

  Like

 11. 4sjun zegt:

  Ook broeder Rachid zal zelfvoldane Gutmenschen niet bereiken. Die dwepen liever met mediasymbolen om -indien men hen laat begaan- bij bezorgde burgers de moraal te claimen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s