AZC Purmerend: het stadsbestuur verraadt de burgers

Screenshot_63

(Door: “Bart Bohemen”)

Op dinsdag 6 oktober vond er een inspraakavond plaats in Purmerend omtrent de komst van een asielzoekerscentrum (AZC) waar ruim 700 asielzoekers gevestigd zullen worden. Purmerend is een perfect voorbeeld van de almaar groeiende kloof tussen de politieke elite en burgers in Nederland. Ondanks de grote verontwaardiging en het verzet van de inwoners wil de gemeente het AZC simpelweg door de strot drukken.

Op 24 september werd een eerdere raadsvergadering over hetzelfde thema “vanwege veiligheidsredenen” geannuleerd. Een uitzonderlijk grote groep inwoners besloot de vergadering bij te wonen, dat terwijl de opkomst bij andere raadsvergaderingen nooit bijzonder groot is. De komst van het AZC baart veel Purmerenders terecht zorgen.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op AZC Purmerend: het stadsbestuur verraadt de burgers

 1. Jean zegt:

  Mensen in “verzet” komen tegen de afbraak van onze westerse samenleving door het laf verraad door het politiek gespuis, die lafaards moeten uitgeschakeld worden, wij willen geen vreemdelingen in onze woningen, straten, gemeenten en steden en zeker NOOIT moslims/islamieten.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Wat een stel valse vruchten daar in Purmerend!
  Net wat Geert zei: Een nep parlement en nu evenzo een nep burgemeester en gemeenteraad.
  Hoop dat de Purmerenders hier geen genoegen mee nemen en dat zooitje ontslaan.

  Like

 3. sammy zegt:

  De nep regering in brusselzijn poppetjes aan een touwtje van de Bilderberg groep het nep parlement in Nederland zijn poppetjes aan een touwtje van Europa alle burgemeesters en handlangers zijn poppetjes aan een touwtje van de zieke corrupte regering in Nederland geen enkele vorm van democratie op dat niveau. clinton busch 1 busch 2 Obama hadden het in hun overwinning speech constant over een nieuwe wereld orde het begin daarvan maken we nu mee.
  de zieke ideeën van een zooitje hele enge mensen die de mensheid willen veranderen gelukkig wil puttin niet meewerken

  Like

 4. Pegidafan zegt:

  Na het horen van de woorden van ascher , weten we alles , er hoeft niks meer aan toegevoecht te worden . Hij zei dat hij er niks mee te maken heeft dat er mensen zijn die tegen deze asielstroom zijn . Eindelijk eerlijk , ze duwen het door onze strot . En of we nou aangeven dat het genoeg is daar hebben ze in den haag schijt aan . Het zelfde als die duivelin in duitsland , meer en meer europa , dat is wat we nodig hebben , terwijl ze donders goed weten dat het sentiment juist het omgekeerde is bij de bevolking . Gewoon door onze strotten duwen , want er doet toch niemand zijn kop open . En let op als er een te groot tegengeluid komt , wordt dat met harde hand neer geslagen . We leven in het vierde rijk .
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pegidafan: 22.58. uur, op 07/10. Dat zie ik ook zo. Het is een grote verradersbende, van “links tot rechts”, in het NEPPARLEMENT van ons! Het zijn marionetten van de RODEN te Brussel, onder leiding van FÜHRER JUNCKER, de BILDERBERGKLIEK en de NWO. Onze zogenaamde democratie is morsdood, de volkswil in de kiem gesmoord. En voorop de volgende partijen die hier vooral schuld aan zijn: VVD,PVDA,CDA en uiteraard D66, verder natuurlijk de SP,CU,GL!

   Like

 5. Wilma. zegt:

  Dit komt vaker voor. Ook als het aan komt op andere aspecten omtrent gemeentelijke beslissingen. De gemeente is verplicht om buurtbewoners/omwonenden te informeren, dit gaat vaak onder de noemer “informatie bijeenkomst” Het gebeurd dus ook vaak dat omwonenden pas op de dag zelf op de hoogte worden gesteld van een dergelijke “informatie bijeenkomst”, In de hoop dat de opkomst minimaal is, maar men wel aan de regels heeft voldaan. Vaak gaat het ook onder de noemer : “het dialoog aangaan” en “de mening van de burger weegt mee”. Echter is de knoop al doorgehakt, zijn de beslissingen al gemaakt , is het plan al uitgewerkt en zit u er “voor de sier” en is dus het wettelijke beleid gevolgd.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Bewoners stemmen altijd middenpartijen die voor Europa zijn.
  Datzelfde Europa, het Vierde Rijk, laat de boel hopeloos uit de klauw gieren en één van de gevolgen daarvan is dat er zomaar honderden, duizenden asieleisers in jouw buurt komen wonen.
  Om dan te gaan janken, dat je dat niet wilt, is begrijpelijk, maar je hebt het over jezelf afgeroepen.
  Het zijn geen vluchtelingen.
  We hebben geen moer te vertellen over ons eigen land.
  We betalen altijd veel meer aan Rijk IV, dan we ooit ontvangen.
  We worden bezet.
  Jullie hebben daarvoor gekozen. Ik niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s