HRF in shock: ‘Calais immigranten voor 97% geen vluchtelingen’

Screenshot_32

Kennelijk zijn de Nederlandse media van mening dat onderstaande geen belangrijke informatie is. Men wil veel liever dat u het beeld heeft dat er honderdduizenden zo niet miljoenen mensen hun heil zoeken in Europa omdat in de thuislanden oorlog, honger en ellende zou heersen. Dat dit beeld niet strookt met de werkelijkheid blijkt wel uit een artikel in de Britse media. De Britse media die hun taak, objectief informeren van burgers, kennelijk wel serieus nemen.

Uit het genoemde artikel in o.a. The Daily Mail blijkt namelijk dat HRF (Human Relief Foundation) min of meer in shock is. Uit een onderzoek in Calais, in hetgeen men de Jungle is gaan noemen en waar als sinds enkele maanden vele tienduizenden migranten zich verzamelen om naar Engeland te glippen, blijkt namelijk dat 95% tot 97% van de zogenaamde ‘vluchtelingen’ helemaal geen vluchtelingen zijn, maar illegalen die slechts geld en dure goederen willen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres” – via “Gielah”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op HRF in shock: ‘Calais immigranten voor 97% geen vluchtelingen’

 1. catharina zegt:

  Joh, wat een verrassing! Dat komt er van, als je niet naar je ‘onderbuikgevoel’ luistert! Dan stort je een heel continent in de chaos. Stelletje Gut-sukkels 😦

  Like

  • fleckie zegt:

   NW.ISR.WEEKBLAD 9 OKT. 2015……MINDER dan 2 procent van de 23 milioen SYRIERS is universitair geschoold…………………..
   HONDERDDUIZENDEN………..Het nieuws wordt beheerst door de honderdduizenden vluchtelingen die naar Europa komen om asiel aan te vragen. Sinds de bondskanselier Merkel de Duitse poort openzette voor zij die de verschrikkelijke Syrische burgeroorlog ontvluchtten,is het hek van de dam. Ook Libiers,Irakezen en anderen uit het in economische noodweer verkerende Midden-Oosten zien hun kans schoon en geven zich voor Syriers uit om een toekomst in Europa op te kunnen bouwen. Het einde van de stroom is nog lang niet in zicht………..Het emotionele debat over de migranten gaat vaak over de vraag of zij vluchtelingen of economisch migranten zijn.En dan volgt de vraag wat hebben de Syriers Nederland te bieden. Zijn het getraumatiseerde diepgelovige moslims die tot in lengte van dagen van een uitkering zullen leven terwijl zij pleiten voor de invoering van shariawtgeving of juist Engelssprekende hoogopgeleide ingenieurs,dokters en tandartsen die direct de handen uit de mouwen steken en zo het vergrijzingsprobleem oplossen?…………..Wat kan Nederland leren van Israel,een immigrantenland pur sang,dat met wisselend succes grote groepen vluchtelingen EN economische migranten wist te integreren? Ik ging naar professor Eyal Zisser,Israels bekendste Syrie-expert v.d.universiteit van Tel Aviv. Zisser bestudeert Syrie al veertig jaar,aanvankelijk als officier bij de inlichtingendienst,later als academicus. Hij spreekt de taal,schreef boeken over de familie Assad en heeft een uitgebreid persoonlijk netwerk in het land. “Het is wonderlijk,ik ken Syrie door en door,maar heb het land vanwege mijn nationaliteit nog nooit kunnen bezoeken,” lacht hij. ……………Zisser begint met een scherpe aanval op wat hij een ernstige misvatting over het opleidingsniveau in Syrie noemt.”Er wordt vaak gezegd dat veel Syriers hoogopgeleide migranten zijn:dokters,tandartsen en ingenieurs. Aperte onzin. Minder dan 2 procent v.d.23 milioen Syriers is universitair geschoold.Ter vergelijking : in Israel is dat 27 procent,wat weer een uitzonderlijk hoog percentage is.Onderwijs in Syrie is weliswaar gratis,maar er is grote uitval in het secundaire en beroepsonderwijs. Het onderwijssysteem is op Russische leest geschoeid en hopeloos verouderd. Ik verwacht daarom niet dat zij snel aansluiten op de arbeidsmarkt”…………….
   Maar hoe zit het dan met de vele Syriers die in de voormalige Sovjetunie zijn opgeleid? De Joodse immigranten die na de implosie van de Sovjetunie naar Israel kwamen, gaven het land een enorme impuls met hun kennis.”Dit zijn totaal verschillende groepen. Het aantal Syriers dat in het buitenland werd opgeleid is klein. Het gaat om enkele duizenden mensen die in de jaren 80 in de landen van de voormalige Sovjetunie studeerden. Dit was de elite;de mensen die dicht bij het regime van Assad staan en nog niet vluchten”….
   Zisser is bezorgd over de vluchtelingenstroom uit het Midden-Oosten naar Europa.”Het gaat me niet om de huidige aantallen,maar om de mensen die nog gaan komen. Deze regio koppelt een bevolkingsexplosie aan totale economische neergang en verwoestende oorlogen. Er wonen nu 400milioen mensen in het Midden-Oosten. In 2050 zijn dat er met de huidige geboortecijfers..700milioen. Dat is het echte verhaal”………..Volgens Zisser kan Israel niet als voorbeeld voor Europa dienen voor de succesvolle integratie van migranten. “Hier waren de grote immigratiegolven in de jaren 50 en 90 een maatschappelijk project met brede steun en er was geen conflict over hun nationale identiteit. Dat is in Europa heel anders.Het is een somber verhaal…………….Jan Franke.

   Like

 2. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Wie zei dat ook al weer nu bijna 14 jaar geleden? En wie als zijn opvolger roept dat sindsdien? Juist, Remco Jaasma, de op 14 februari 2014 gekozen lijsttrekker van EPN’s Nieuw Nederland, die Nederland vernieuwt (ten gunste van de bevolking verandert)!

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Ja hoor oud nieuws, maar ze noemen ze gelukzoekers?? Het zijn onheilsprofeten.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  De ‘Gutmensch’ reageert hierop met:

  “Het is de schuld van Geert Wilders die alleen maar haat zaait!”

  Like

 5. Er is een enorme propaganda-oorlog aan de gang

  Het is inmiddels geen geheim meer dat de Nederlandse media gretig gebruik maken van verschillende propaganda-technieken. Zowel tijdens de Irak als de Libië-invasie werd de Nederlandse bevolking ernstig misleid. Terwijl Rusland enorme successen boekt tijdens de strijd tegen ”Islamitische Staat”, doen ook dit keer de mainstream media in Nederland aardig mee met het propaganda-spelletje.

  Een woordvoerder van het Kremlin heeft onlangs gewaarschuwd voor de grote hoeveelheid aan desinformatie en propaganda omtrent de Russische luchtaanvallen in Syrië. Deze leugens worden volgens de woordvoerder gedistribueerd en verspreid door de Mainstream Media in de westerse wereld met als doel de succesvolle aanvallen van Rusland te demoniseren.
  Toen de Russische luchtmacht begon met het bombarderen van belangrijke “Islamitische Staat”-doelwitten, besloten de mainstream media hier geen enkele aandacht aan te besteden. Allereerst om te voorkomen dat de ”kritische burger” in Nederland de efficiëntie van de “Internationale coalitie” ter discussie zou stellen. Want zeg nou zelf, als Rusland een IS-commandocentrum, drie IS-munitieopslag bunkers, alle IS-luchtafweergeschut in de provincies Hama- en Homs en drie “IS-workshops” waar bommengordels en autobommen vervaardigd werden allemaal kan vernietigen binnen vijf dagen, dan vragen wij ons geprikkeld af waar de “Internationale coalitie” de afgelopen 14 maanden mee bezig is geweest? Lees verder >>>> http://www.destillewaarheid.nl/2015/10/06/enorme-propaganda-oorlog-aan-de-gang/

  Like

 6. Nieuwe IS-propaganda gericht op vluchtelingen: blijf hier

  Islamitische Staat heeft een serie filmpjes verspreid om zijn inwoners te ontmoedigen naar Europa te vluchten. De filmpjes zijn de laatste dagen geplaatst op aan IS gekoppelde Twitter-accounts en maken deel uit van een uitgebreide campagne om de exodus van moslims te remmen. De terreurgroep vreest voor een brain drain nu veel artsen, ingenieurs en onderwijzers vertrekken.
  IS hield zich aanvankelijk afzijdig van de migratiecrisis, maar besloot onlangs toch te reageren in zijn online-magazine Dabiq, uitgebracht op 9 september. Daarin bekritiseerde het moslims die het kalifaat verlaten voor het door ongelovigen en drugsverslaafden bevolkte Europa. De boodschap werd versterkt door een Twitter-campagne van meer dan 31 duizend berichten met de hashtag ‘waar zoek je je toevlucht?’. Lees verder >>> http://www.demorgen.be/buitenland/nieuwe-is-propaganda-gericht-op-vluchtelingen-blijf-hier-a2483659/

  Like

 7. Hear,hear!Dat is wat wij al vanaf het begin zeggen!Dankzij het Duitse sekreet Merkel!Wat nu?Terug sturen,vandaag nog!En de grenzen potdicht!Wilders heeft wederom gelijk,zoals altijd!

  Like

 8. ‘Islamitische Staat bang voor brain drain’

  Door Maroesja Perizonius

  Honderdduizenden zijn het Midden-Oosten ontvlucht om in Europa een beter bestaan op te bouwen. Dit terwijl terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) moslims juist heeft opgeroepen naar Irak en Syrië te komen om daar deel te worden van hun gewenste kalifaat. Om moslims ervan te overtuigen dat de gang naar Europa een slechte beslissing is, heeft IS sinds half september tientallen filmpjes via aan IS gelieerde Twitter-accounts verspreid.
  IS zou bang zijn voor een brain drain: Te veel hoogopgeleide moslims zoals artsen, ingenieurs en leerkrachten gaan weg. De moslim-exodus bedreigt de vorming van het kalifaat. In de filmpjes worden moslims die het kalifaat verlaten om naar het ongelovige Europa te gaan, bekritiseerd. Ook worden beelden getoond van vluchtelingen die met koffers door open velden sjouwen of voor dichte hekken staan. De hekken zijn, zo manipuleert IS, niet om de vluchtelingenstroom tegen te houden, maar om de stroom mensen te verhinderen terug te keren naar het kalifaat. Ook zijn er kinderen te zien die gewond zouden zijn geraakt door westerse bombardementen.
  In de Wall Street Journal vertelt een arts uit Mosul (de Iraakse hoofdstad van het kalifaat) dat IS een speciaal kantoor heeft om artsen in de gaten te houden. Wie langer dan een dag ziek thuis is, kan bezoek verwachten van een vrachtwagen vol terroristen. Achtergebleven artsen draaien overuren omdat er veel te weinig personeel is om de werklast aan te kunnen. In Raqqa (de Syrische hoofdstad van het kalifaat) is al een paar maanden bekend dat wie vertrekt, nog maar 30 dagen de tijd heeft om terug te komen. Daarna worden hun huizen in beslag genomen.

  Bron
  De Morgen

  Like

 9. Pieter zegt:

  Nee maar, dit is wereldnieuws. Wanneer komt dit hier in Nederland in de openbaarheid, behalve bij EJ.Bron natuurlijk.

  Like

 10. Cathja zegt:

  Wat is dat toch met mensen (zéker politici aan de linkse kant), dat ze niet willen horen dat velen beslist geen vluchtelingen zijn, maar gelukszoekers?
  Hier is het bewijs. Ik geloof dat dit de waarheid is. Want als je echt een vluchteling zou zijn, dan zou je dankbaar alles aannemen wat men je geeft.
  Dit zijn kille berekenende figuren, waaronder mogelijk jihadisten, die onze samenlevingen ondersteboven komen keren.
  Dat onze overheid dit niet wil zien valt hen zwaar aan te rekenen!! Zij maken de weg vrij voor misdadigers, en luisteren niet naar de zorgen van ongeruste burgers!
  Ze gedragen zich arrogant en steken de draak met ons.

  Zij zijn …….’volksvertegenwoordigers’………??

  Laat me niet lachen!

  Like

 11. Jean zegt:

  Dat zeg ik al jaren dat het max 5% echte vluchtelingen betreft en die willen en zullen we helpen maar eerst die 95% gewelddadige barbaarse perverse smeerlappen eruit zetten want die gunnen we nog geen kruimel brood.

  Like

 12. Arts Duits ziekenhuis waarschuwt dat migranten tal van ernstige ziekten verspreiden
  Moslims weigeren behandeling door vrouwelijke artsen – Verpleegsters willen niet meer naar moslimpatiënten toe omdat ze als uitschot worden behandeld – Migranten vallen artsen en verplegers met messen aan, gooien hun besmette urine in gezicht verplegers

  Duitse ziekenhuizen en apotheken moeten inmiddels door de politie worden bewaakt tegen agressieve migranten. De arts: ‘Mensen die hen nog niet hebben ontmoet hebben geen idee wat voor een beesten het zijn’.

  Alsof de migrantenvloedgof die Europa overspoelt nog niet genoeg problemen veroorzaakt: een in een ziekenhuis in München werkzame Tsjechische arts dreigt naar haar land terug te keren omdat de autoriteiten verzwijgen dat moslimmigranten tal van besmettelijke en ernstige ziekten met zich meebrengen. Volgens de arts zijn de omstandigheden in veel ziekenhuizen erbarmelijk, vooral vanwege het schandalige gedrag van de moslims, en omdat de ziekenhuizen totaal niet voorbereid zijn om een groot aantal patiënten met deze ziekten te behandelen.

  De Duitse overheid en media probeerden met alle macht te voorkomen dat de Tsjechische arts in de openbaarheid trad, dus verspreidt ze het zeer verontrustende nieuws maar per email. Haar brandbrief werd voorgelezen op een Tsjechisch TV-kanaal.

  Moslim willen geen vrouwelijke artsen, behandelen hen als uitschot

  Waar ze eveneens hevig van schrok is de hautaine houding van de moslimmigranten, die vinden dat ze alles gratis moeten krijgen en er tegelijkertijd een enorme puinhoop van maken, zowel in ziekenhuizen als in apotheken. Als migranten een recept komen afhalen en ontdekken dat daarvoor moet worden betaald, laten ze hun kinderen gewoon achter met de woorden ‘nou, dan genezen jullie hen maar zelf’.

  Daarnaast weigeren veel moslimmannen door vrouwen te worden behandeld. Omgekeerd willen veel vrouwelijke artsen en verpleegsters niet meer naar moslimpatiënten toegaan, juist omdat ze als uitschot worden bejegend. Ziekenhuizen en apotheken moeten inmiddels door de politie worden beschermd tegen agressieve moslims.

  Arts en verpleegsters ernstig gewoon door aanval met messen

  In een ander ziekenhuis vielen migranten het personeel met messen aan nadat ze een 8 maanden baby die op het randje van de dood zweefde hadden afgeleverd. Ondanks de beste zorg kon het kind niet meer worden gered. De behandelende arts en twee verpleegsters raakten tijdens de aanval ernstig gewond. De daders werden echter nergens voor gearresteerd. Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Arts-Duits-ziekenhuis-waarschuwt-dat-migranten-tal-van-ernstige-ziekten-verspreiden

  Like

  • Cathja zegt:

   Dit is echt vreselijk, en moet in ALLE kranten vermeld worden! Laat iedereen maar kennis nemen van deze gruweldaden, waar velen inmiddels al het slachtoffer van zijn geworden. Je zult er maar arts zijn en/of verpleegkundige!!

   Deze migranten moeten DIRECT uitgezet worden!!! Alleen al vanwege het geweld wat zij gebruiken, maar net zo goed vanwege de smerige ziektes die ze bij zich dragen.

   Europa: nu de grenzen dicht, direct beginnen met uitzetten van gewelddadige migranten en luister nu eindelijk eens naar de grote zorgen van de bevolkingen!

   Europa is zeer kwaadaardig bezig door alles wat niet door de beugel kan in de doofpot te stoppen.
   Goed dat deze vrouwelijke arts aan de bel heeft getrokken!

   Geliked door 1 persoon

   • Gasso zegt:

    Ja, direct uitzetten……, maar ik heb nog niet gehoord dat dat ook werkelijk gebeurt.
    Dat vieze tuig moet vernietigd worden.

    Like

  • En deze misdragingen,op grote schaal.worden dan onder het kleed geveegd,want dat geeft het gelijk van rechts aan:het zijn geen vluchtelingen,maar parasieten zonder enige vorm van fatsoen!En dan zou je dat nog niet mogen zeggen?Knap iemand die mij de mond snoert!Zoveel mogelijk delen,dit artikel!

   Geliked door 1 persoon

 13. DAT IS NOG NETJES UIT GEDRUKTGUT SUKKELS MAG HET OOK GEVAARLIJKE MALOTEN ZIJN DIE POLITICIE

  Like

 14. Leo zegt:

  Gohh,,, joh,….. Dat je het ECHTE nieuws altijd en alleen bij Bron en consorten kan lezen, hoe zou dat dat toch komen ??

  We hebben toch ook een NPO, een NOS, kranten enz. om de gang van zaken in de wereld te belichten ?

  Er kleeft niet genoeg bloed ( of poen ) aan dit soort nieuws, dat zal het wel wezen.

  ( denk ik )

  Like

  • willem van de wereld zegt:

   @leo
   de npo en de nos zijn te links , kijk gister maar hoe de pvv met gefundeerde bezwaren de vloer aanveegde . een petertje r de vries die door linkse bobo’s betaald wordt om alles te verzuren hier , maar over de moord op pim fortuijn waar hij meer van weet zwijgt hij want dan is hij zijn baantje kwijt

   Like

 15. De waarheid geweld aandoen voor de goede zaak?

  ‘Grenzeloos’ Activiste verkracht door groep migranten,
  gedwongen tot zwijgen om ‘oorzaakschade’ te voorkomen

  De ‘Geen Grenzen’ activiste had een maand van haar leven gewijd aan het helpen van migranten.
  Haar fractie was gestationeerd tussen Italië en Frankrijk in Ponte San Ludovico in Ventimiglia toen de gruweldaad zichvoordeed, volgens rapporten van lokale kranten La Stampa en Il Secolo XIX, inmiddels ook gemeld in de grote Italiaanse nationale Corriere Della Serra.

  Een zaterdag nacht, terwijl er luide muziek gespeeld werd bij een nabijgelegen partij, is de jonge vrouw gaan douchen in doucheblok dat neergezet was in de buurt van het kamp in een dennenbos en zat daarbij (als het ware als een rat in de val) gevangen in dit doucheblok. Een groep Afrikaanse migranten heeft haar er naar verluidt verkracht en haar kreten om hulp zijn verloren gegaan in de luide omgevingsmuziek.

  De krant La Stampa meldt dat de vrouw, van ongeveer 30 jaar oud, zou de afschuwelijke misdaad niet hebben gemeld vanwege haar linkse collega activisten, die haar ervan overtuigden dat het hun utopie van een wereld zonder grenzen kan beschadigen als de waarheid naar buiten gebracht zou worden.

  De stad Ventimiglia, waar de vermeende misdaad zich heeft voorgedaan, is een vlampunt in de aanhoudende migranten crisis geweest.

  Hoever moet je gaan voor de goede zaak? Over naïviteit gesproken….

  Bron
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=34483

  Like

 16. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dat heeft iedereen met hersencellen altijd al gezegd!

  Like

 17. Sjaak zegt:

  En deze asyl-Parasiten zijn in heel Europa verdeelt linkse kloothommels !

  Like

 18. jowitteroos zegt:

  even geen geschikte draad, met excuus:

  Bij interesse: http://ttip-referendum.nl/

  Red de democratie. Teken voor een referendum over TTIP en CETA!

  Aan de Nederlandse regering en de Tweede Kamer:

  “Ik ben deel van een groeiende groep ongeruste burgers die kritisch is over het TTIP- en CETA-verdrag.

  Deze verdragen bedreigen de democratie, geven te veel macht aan grote bedrijven en hebben grote gevolgen voor de nationale arbeids-, sociale, milieu-, privacy- en consumentenstandaarden. Ik als burger heb het nakijken.

  Ik vraag u met klem TTIP en CETA drastisch te herzien of van tafel te halen. Mocht dat niet gebeuren, wil ik het laatste woord. Da​n wil ik een referendum.”

  Like

 19. bigljohn zegt:

  Oud nieuws eigenlijk. Ze komen op onze portemonee af. Onze portemonee die toch al iedere maand zo snel leeg raakt. Maar die gelukszoekers echter, worden door het Rijk als vorsten binnengehaald en behandeld, terwijl wij het nakijken hebben. En als we een kleine blik in de toekomst willen richten zien we, dat wij allemaal op zijn minst naar de voedselbank toe moeten, en in het ergste geval op straat rondzwerven. Die gelukszoekers wonen dan in onze huizen, wanen zich het herrenvolk, leven een luxe leventje, al dan niet door drugshandel en prostitutie, en bezinnen zich er op hoe ze zich zo snel mogelijk van ons kunnen ontdoen.

  Like

 20. kraftavilqa zegt:

  “De terreurgroep vreest voor een brain drain nu veel artsen, ingenieurs en onderwijzers vertrekken.” LOL, sinds wanneer hebben muzels een brein? Trouwens zo een muzel al een werkend verstand zou hebben zou hij/zij toch onverwijld de pislam afzweren. Ach ja dat wicht dat door een zooitje nikkers werd uitgewoond, ongetwijfeld een bijzonder leerzame ervaring voor zo’n onnozel gutmädchen dat laat onverlet dat de daders gevierendeeld en uitgezet dien te worden.

  Like

 21. kraftavilqa zegt:

  Correctie: “uitgezet dien te worden.”moet natuurlijk zijn: “uitgezet dienen te worden.” Excuseer.

  Like

 22. Jan zegt:

  Jihadist gooit lap door voorruit van vrachtauto

  Calais Trucker’s Close Brush With Death as Migrants Hurl WOODEN STAKE Through Cab Window

  A Czech truck driver passing through Calais has narrowly avoided being killed by migrants when they hurled a long wooden stake through the window of his cab before mobbing his vehicle. The driver was able to speed away, but police at the port said they were unable to offer assistance as he was not hurt during the attack.


  http://www.breitbart.com/london/2015/11/27/exclusive-calais-truckers-close-brush-death-migrants-hurl-wooden-stake-cab-window/

  Enige antwoord aan al dat volk:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s