Aanhoudingen na bestorming noodopvang Woerden

Screenshot_7

Burgemeester Victor Molkenboer van Woerden (PvdA)

WOERDEN – Bij een noodopvang voor vluchtelingen in Woerden zijn vrijdagavond tien mensen opgepakt nadat ze het gebouw hadden bestormd. Zo’n twintig mensen met bivakmutsen kwamen naar sportcentrum Snellerpoort, waar sinds woensdag 150 vluchtelingen worden opgevangen. Ze gooiden vuurwerkbommen en eieren en duwden hekken omver, aldus burgemeester Victor Molkenboer van Woerden.

“Het is een zieke groep. Je kunt voor of tegen zijn, maar dit soort acties doe je niet”, zei Molkenboer voor de lokale televisie. De burgemeester liet weten dat de vluchtelingen erg zijn geschrokken van de knallen en emotioneel reageerden. “De meesten komen uit een oorlogsgebied. De knallen geven een traumatische ervaring.” Volgens het lokale nieuwsplatform zijn de belagers tussen de 20 en 40 jaar en mogelijk lid van de harde kern van FC Utrecht.

Lees verder>>>
(h/t “Driek”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, burgermoed, Counterjihad, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

51 reacties op Aanhoudingen na bestorming noodopvang Woerden

 1. Gasso zegt:

  De regenten hebben nog steeds niet in de gaten hoe dit kwalijke brouwsel “asielige zoekers en multicul” staat te gisten…..En als de pleuris uitbreekt zijn ze allemaal weer “verbijsterd”, “geschokt” en meer van dat soort termen.

  Like

 2. Molkenboer: “Je kunt vóór of tegen zijn, maar deze acties doe je niet.”
  Tja…..Mijnheer Molkenboer…..
  Als je dan toevallig tegen bent, wordt er dan wel naar je geluisterd…..?
  Of wordt alles je maar eenvoudigweg maar door de strót geduwd en kun je praten als Brugman zonder dat het wat helpt?
  Inderdaad ‘doe je bepaalde dingen niet,’ maar als mensen niet de indruk krijgen, zelfs maar gehóórd te worden, kunnen ze, als katten in het nauw, rare sprongen gaan maken, weet U nog wel?
  Ergo zit de kans er in, dat U in de toekomst nog veel vaker tegen ‘van die dingen, die je niet doet’ gaat aanlopen, tenminste, als het beleid in dit opzicht onveranderd blijft.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ Theresa!

   Like

  • realist zegt:

   Als je dan toevallig tegen bent, wordt er dan wel naar je geluisterd…..?
   precies,als de mensen niet gehoord worden blijft er maar één optie over,en dat is aktie!
   vestigt ze in regio’s waar overwegend links gestemd word

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad Theresa… wij zijn het helemaal eens!
   Zulke dingen als de overheid in de laatste ondemocratische tijden tegen het volk heeft ondernomen doe je eenvoudig niet!!!
   Geen wonder dat je dan reacties van datzelfde volk krijgt die je in normale democratische tijden vanzelfsprekend niet doet!.

   Like

 3. Crusader zegt:

  het eigen volk moet er met de grote massa tegen aan, eendracht maakt macht, daar kan er geen enkele eigen volk verradende burgemeester en politie tegenop, de tijd is hier, er moet gevochten worden om het vaderland te beschermen

  Like

 4. Jan zegt:

  ‘De knallen geven een traumatische ervaring’

  Dat wordt nog wat met die ‘tere’ ‘zielen’ op oudejaarsavond

  Like

  • biebie zegt:

   Goed idee toch; Veel vuurwerk laten knallen met oud op nieuw de echte getraumatiseerde vluchtelingen rennen heel hard naar huis en de achterblijvers zijn neppers en kunnen ook retour plobleem opgelost !!!

   Like

 5. Tistochwat zegt:

  Oh, u had deze al, heer Bronmaster; ik kwam als mosterd na de maaltijd.

  “De gemeente Woerden heeft extra veiligheidsmaatregelen rondom de sporthal genomen. Zo is er nu permanent politietoezicht en wordt de ingang extra beveiligd met camera’s.”

  Ik wou dat de BURGER zo goed werd beveiligd!
  Ik ken die Viktor Molkenboer van toen hij elders burgemeester was; het is -zoals gewoonlijk bij burgemeesters- een super rooie linkse graaier!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Nog wat:

   “Het is een zieke groep. Je kunt voor of tegen zijn, maar dit soort acties doe je niet”, zei Molkenboer voor de lokale televisie.”

   En wat gaat Vikkie Mellukboer er dan tegen doen? Vikkiie vindt het agressieve, ondankbare gedrag van de ‘vluchtelingen’ (aka zandbak-brulapen) zeker NIET ziek?
   Mensen zijn het (gelukkig) helemaal beu en ik vind het jammer dat er niet vaker zo wordt opgetreden om voor het eigen volk op te komen. Mellukboer en z’n ‘socialistische’ trawanten doen immers niets voor ons?!!
   We mogen toch !#$%^&*&^%$#! wel voor onszelf opkomen, nu er geen toekomst meer voor ons blijkt te zijn door het landverraderlijke ‘beleid’ van de leeugenachtige ‘elite’?!!!

   Molkenboer is trouwens een leugenachtige hypocriet, die HELEMAAL niet is geïnteresseerd in de veiligheid van de burger!

   Like

 6. Tempelier zegt:

  Een zieke groep ?
  Ben je gek , dit is een groep verwarde Nederlanders , niets aan de hand gewoon doorlopen ja !

  Like

 7. edjan zegt:

  “je kunt voor zijn of tegen zijn”

  Dat is heel fijn maar als je tegen bent, wordt er niet naar je geluisterd, zelfs niet als de tegenstanders 65% van de bevolking uitmaken. En verder wordt je als tegenstander constant in de hoek gezet van “angstig”, laag-opgeleid, extreem-rechts tot neo-nazi aan toe.

  Wilders wordt al vanaf dat hij de PVV oprichtte weggezet als de baarlijke duivel zoals die op de katholieke scholen van de vijftiger jaren beschreven werd. Veel mensen die het daardoor met zijn ideeën eens zijn, stemmen daarom toch maar niet op de PVV terwijl ze eigenlijk niet eens weten waarom.

  Kijk, hoogedele burgemeester, met moraal zwaaien alleen als je dat van pas komt, zo werkt dat niet!

  Like

 8. Jan zegt:

  Welkomstcultuurtest:ben ik een racist of niet
  https://www.playbuzz.com/jensschmidt10/willkommenskultur-test

  Ik ben gezakt

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Van Docent soziale arbeit en bij de P.v.d.A tot niei van het Volk gekozen burgermeester !
  (Partij van de Apen )
  Op 24 januari 2013 werd hij door de gemeenteraad van de gemeente Woerden voorgedragen als burgemeester van die stad. De ministerraad stemde op 15 februari 2013 in met de voordracht. Zijn benoeming ging in op 28 februari 2013 !
  WEER ZO EEN NIET VAN HET VOLK GEKOZEN VERTEGEWOORDIGER !

  Like

  • Sjaak zegt:

   De burgemeester liet weten dat de vluchtelingen erg zijn geschrokken van de knallen en emotioneel reageerden. “De meesten komen uit een oorlogsgebied. De knallen geven een traumatische ervaring.” !

   De meesten komen Niet uit oorlogs gebieden
   en zijn economie Parasiten !
   Of heb jij ze daar persoonlijk afgehaalt ?

   Like

 10. SeeMore zegt:

  Petje af voor deze verzetshelden. Meer, meer, meer!!
  Als het via democratische weg bovengronds niet lukt;
  dan maar via ondergrondse LKP’s.
  De arrogante regenten hadden op hun poezelige graaivingers na kunnen tellen, dat dit zou gaan gebeuren.

  Like

 11. Driek zegt:

  De burgemeester liet weten dat de vluchtelingen erg zijn geschrokken van de knallen en emotioneel reageerden. “De meesten komen uit een oorlogsgebied. De knallen geven een traumatische ervaring.”

  Wat een flauwekul toch allemaal, die lieden zijn helemaal niet getraumatiseerd, en als je uit oorlogsgebied komt ben je heus wel wat gewend, die burgemeester Molkenboer maakt zich volkomen belachelijk. Als ik lees over die agressie van die zogenaamde vluchtelingen zijn het heus geen tere zieltjes, het is gewoon ordinair tuig van de richel dat zo snel mogelijk uit ons land verwijderd moet worden, een stelletje parasieten zijn het. Kom nou toch, een traumatische ervaring door een paar knallen. Ze moeten een paar flinke knallen voor hun kop hebben.

  Ja, ik weet er nog wel eentje te verzinnen, beste burgemeester Molkenboer. Ik, als bejaard persoon, die de wereldoorlog heeft overleefd, raakt gedurende de periode Oud- en Nieuw Jaar getraumatiseerd door geknal van al dat rot vuurwerk, mijn tere ziel kan daar niet tegen, want het roept oorlogsherinneringen bij mij op. En zo zijn er nog een heleboel dingen waar ik niet tegen kan.

  Zo wordt mijn voorheen zo prettig leven volkomen verpest door al dat schorem wat Nederland binnen komt, mijn humeur lijd er onder, iedere dag weer opnieuw. Langzamerhand is mijn land één groot opvangcentrum van gelukszoekers, ik raak er getraumatiseerd van. Burgemeester Molkenboer, bent u werkelijk zo dom? Ik kan het bijna niet geloven. En in plaats van die zogenaamde vluchtelingen zo snel mogelijk het land uit te sodemieteren, worden ze binnen gehaald alsof ze met goud zijn behangen. Nou, we zijn er mooi klaar mee.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Driek, hartstikke goed gezegd! Stuur uw reactie maar door naar de burgemeester.
   Heeft ‘ie stof tot nadenken.

   Like

  • Sjaak zegt:

   Mijn vriend woont midden in de Stadt en heeft naast zijn
   woondeur een telefoon-junkie-winkeltje !
   Omdat ze daar WiFi vrij geschakelt hebben hangen ze nu
   tot diep in de nacht met hun i-Phones (Nieuwste Modellen !)
   voor zijn voordeur !
   20 tot dertig man hebben met hun vast nieuwe fietsen ook
   nog zijn toegang verbarikadeert !
   Hij heeft zich meerdere keren bij de politie gemeld en
   bezwaart tegen deze overlast !
   De politie gaf hem als antwoord, zolang ze bij hem niet
   tegen de deur zijken, kunnen ze niks ondernemen !
   En omdat deze mensen gedeeltelijk uit een andere
   tijszone komen, kunnen deze telefoontijden zich
   tot in de avond doortrekken en ook daar zijn hun handen
   gebonden !
   NOU DAAR ZIJN WE MOOI KLAAR MEE TOCH ?

   Like

  • johannes zegt:

   een stel geile smeerlappen loopt al te kijken of er nog iets te neuken is bij die zielige dametjes onder de vluchtelingen ,en jou vertellen ze nog graag iets over normen en waarden, ik ken ze van haver tot gort en ik walg van dat volk,ik heb genoeg ge zien en gehoord,om een ligbad helemaal vol te kotsen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 12.10. uur. Hoe waar is uw reactie Driek! De “boven ons gestelden”, de nitwits van politieke partijen als: VVD,CDA,PvdA,D66,SP,GL,CU, zijn compleet losgezongen van de realiteit, en van de volkswil. De politiek is zelf schuld, aan deze gang van zaken. Niets hebben ze willen leren! Eerst hebben ze Janmaat gedemoniseerd, daarna Pim Fortuyn- die daardoor door een gehersenspoelde werd vermoord- en nu demoniseren ze Wilders en de PVV! Ze luisteren gewoon niet, tenzij- en ik zeg het maar weer- we met minstens 1 miljoen burgers optrekken naar het Binnenhof!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 12.10. uur. Geheel met U eens. De politieke nitwits, van partijen als; VVD,CDA,PvdA,D66,GL,CU, hebben NIETS geleerd, en zijn volkomen losgezongen van de eigen bevolking! Eerst heeft men Janmaat gedemoniseerd, daarna Pim Fortuyn- die ook nog eens werd vermoord- en nu worden Wilders cum suis gedemoniseerd, omdat ze de waarheid spreken. Hier een treffende uitspraak van professor Pim: ” Maar het probleem meneer, het probleem dat blijft….”. Enige tijd later werd hij VERMOORD!

   Like

 12. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Volgens het lokale nieuwsplatform zijn de belagers tussen de 20 en 40 jaar en mogelijk lid van de harde kern van FC Utrecht.”

  Doen de hooligans van die kötclub eindelijk eens wat goeds.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 13. Is er al een Steunfonds om die jongens van goeie advokaten te voorzien of te helpen ontsnappen en in een safe house onder te brengen?

  Like

 14. Pogo zegt:

  @ Crusader

  “de tijd is hier, er moet gevochten worden om het vaderland te beschermen”

  I.m.o. mag daar wel iets aan toegevoegd worden; vechten tegen ‘het gezag’ (zij die door een bepaald systeem het recht nemen/krijgen om gezag uit te voeren en waarbij zij, gesterkt d.m.v. wetten, een monopolie-positie bezitten op het gebruik van geweld t.o.v. hen die ongehoorzaam zijn).

  Maar hoe zie jij dat voor je?
  Zijn er plannen om milities te vormen?

  (In het youtube filmpje over Europa in 2050 zien we moslims strijden tegen de ‘oppositie’ en het leger strijden tegen beiden. Dat wil niet zeggen dat het ook werkelijkheid gaat worden maar laat wel zien dat er iets meer nodig is dan alleen ‘het in vertrouwen nemen van het gezag’ wat ons, als wij niks ondernemen, alles maar door onze strot willen douwen.)

  Want de grote massa blijft toch wel ‘het gezag’ slaafs volgen.
  Dat wordt er bij de geboorte meteen met de paplepel ingegoten; Als slaaf leren te gehoorzamen.
  Eerst je ouders, dan de leraren op school en daarna de wetten van ‘het gezag’.
  Ongehoorzaamheid wordt afgestraft. Daar staan sancties op.
  Anders denken, tegen de stroom ingaan, wordt gezien als ongehoorzaam zijn en zal consequenties opleveren.
  De grote massa zal niet massaal in beweging komen. Het zijn er altijd maar enkelen.
  Bij een land wat in oorlog is is de bevolking vaak passief. Het leger is actief.
  Er is dus meer nodig dan een ‘leger’ van mensen die wel een gedachte hebben maar nooit de daad bij het woord voegt (actief wordt in lijn van die gedachte).
  -En met ‘actief worden’ bedoel ik niet het stemgedrag van de massa in dit theater wat wij ons ‘democratisch systeem’ noemen. Dit systeem zorgt er juist voor dat wij (de massa) monddood gemaakt kunnen worden. U hebt immers uw stem weggegeven aan iets wat zeer onbetrouwbaar blijkt te zijn. Dit hele systeem hangt samen d.m.v. polderen, schipperen, water-bij-de-wijn-doen en in andere gevallen wijn-bij-het-water doen. Idealen worden overboord gegooid alsof het een vuilniszak is die je buiten zet. Maar op die ‘vuilniszak’ hebben velen wel hun stemgedrag gebaseerd.
  De stem van het volk is alleen belangrijk tijdens verkiezingen; Is uw stem binnen? Dan krijgt u nu fijn de middelvinger. De stem van anderen (anders dan de stem van het volk) zijn veel belangrijker. Denk aan Brussel, de multinationals en de internationale organen.
  Wij zijn shit en zo worden we ook behandelt.
  Sterker; Wij gedragen ons als shit en laten ons zo behandelen. –

  Ooit zal er een moment komen dat die slaafse massa verlangt naar een ommekeer.
  Een tegengeluid die er ook toedoet. Eentje die naast het hebben van een mening die ook kracht bij wil zetten. Niet alleen in woord maar ook in daad.

  De christenen in de wereld worden nog wel eens verweten dat zij zo passief zijn. Dat zij zich als makke schapen naar de slachtbank laten leiden.
  Dat kunnen zij zo doen omdat zij hun vertrouwen hebben gesteld in Hem die hun is voorgegaan.
  Er is geen gewin voor hun omdat alles al is overwonnen (dat is hun geloof).
  Wij hebben nog niks overwonnen en gedragen ons nog erger dan die christenen, de ‘makke schaapjes’ die naar het slachthuis gaan.

  Btw; over milities gesproken.
  In Vlaanderen is er een adel die weer een ‘ridderorder’ wil opzetten.
  Geen ‘vrijmetselarij’-achtige loge of iets dergelijks maar een order (in de pure vorm) van de Tempeliers.
  Alleen met één klein verschilletje; Het Beloofde Land/de stad Yerusalem, moet nog steeds verdedigt worden, alleen de strijd speelt zich niet alleen maar af daar.
  Die strijd begint nu al hier.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik ben tot op heden weinig mensen tegen gekomen die anders in elkaar zitten.
   Soms lijkt het er even op maar als puntje bij paaltje komt, blijken het toch weer allemaal huichelaars en hypocrieten te zijn. Keer op keer.

   “Want de grote massa blijft toch wel ‘het gezag’ slaafs volgen.
   Dat wordt er bij de geboorte meteen met de paplepel ingegoten; Als slaaf leren te gehoorzamen.
   Eerst je ouders, dan de leraren op school en daarna de wetten van ‘het gezag’.
   Ongehoorzaamheid wordt afgestraft. Daar staan sancties op.
   Anders denken, tegen de stroom ingaan, wordt gezien als ongehoorzaam zijn en zal consequenties opleveren.”

   Like

 15. Boze burger zegt:

  Ik woon in de gemeente Woerden, niet in de buurt van de sporthal, en heb een officieel bezwaarschrift ingediend tegen de noodopvang van deze ‘vluchtelingen’. Van de week werd ik gebeld: het bezwaarschrift is niet ontvankelijk, want er ligt geen officieel besluit aan ten grondslag! Dus staan critici aan de zijlijn. Er wordt helemaal niet geluisterd. Molkenboer had beter kunnen zeggen: je kunt voor zijn, dan mag je leuke artikelen posten op de site, bloemen brengen bij het hek, knuffels afleveren en een wandeling maken samen met andere lieve christenen. Of je kunt tegen zijn: dan moet u uw mond houden.

  Ik keur deze actie overigens volledig af.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Kijk nou durven ze wel, heeft iemand ze gehoord over het 18 jarige meisje in Almere.

  ‘Schokkend, gevaarlijke idioten!’, Kamer is voor harde aanpak Woerden
  ‘Moeten zo snel mogelijk berecht’
  “Pak daders keihard aan”, twitterde Attje Kuiken die voor de PvdA in de Tweede Kamer woordvoerder asielzaken is. Malik Azmani van coalitiepartner VVD vindt het “ontoelaatbaar” wat er is gebeurd. “De daders moeten zo snel mogelijk worden opgepakt en berecht. Iedereen heeft recht op een mening, maar er is geen rechtvaardiging voor dit gedrag.”
  http://nieuws.tpo.nl/2015/10/10/schokkend-gevaarlijke-idioten-kamer-is-voor-harde-aanpak-woerden/

  Like

  • Cathja zegt:

   Als onze bevolking nog meer asiel-ellende door de strot gedrukt krijgt, zullen we een toename gaan zien van dit soort ‘incidenten’! Burgers worden niet meer gehoord en hun klachten worden niet meer opgenomen. “Wen er maar aan”, krijgen we te horen.
   Maar wij zullen er nooit aan wennen dat andere culturen hier hun gang kunnen gaan en wij noodgedwongen moeten toekijken hoe ons mooie land naar de knoppen gaat! Hoe onze sociale voorzieningen worden misbruikt voor het welzijn van vreemdelingen. Hoe ons onze rechten worden afgenomen. Staat die hele linkse kerk hier wel eens even bij stil? Wij staan bekend als een gemoedelijk volk, maar op dit moment wordt er verschrikkelijk misbruik gemaakt van onze tolerantie.
   Pas als de burgers weer serieus genomen worden, hun aangiftes netjes worden behandeld, en er opgetreden wordt tegen asielzoekers die met onze normen en waarden hun achterste afvegen, dan keert de rust waarschijnlijk weer een beetje terug.

   Maar zover zijn we nog niet.

   Like

 17. tjonge zegt:

  zou me niet verbazen als dit een false flag operatie was.
  zo kan de goedmens m.i. het weer fijn in de extreem rechtse hoek framen om vervolgens weer meer goodwil/begrip te genereren bij de burger voor de asielzoekert.
  .
  mocht het geen false flag zijn, dan vind ik het een enorm domme actie !
  totaal zinloos en onterecht!
  als ze dan toch zo nodig actie willen ondernemen, doe dat dan bij de wortel van het kwaad, ga dan de verantwoordelijken in den haag/brussel goed bang maken, DAT zijn de werkelijke boosdoeners !
  pak die gasten aan ipv het symptoom….

  Like

 18. johannes zegt:

  kei hard aan pakken moeten ze het gore tuig doen dat ik 15;16 noemde dat zij de grootste smeerlappen,die ook voor de meeste ellende zorgen,en met geld alles voor elkaar krijgen wat ze willen,zij zijn het die dit land verkloten ,schop dat rot volk eerst het land uit,en zo hard dat ze hun kloten van de maan kunnen schrappen.

  Like

 19. johannes zegt:

  en hier mee bedoel ik dus een bepaald soort woerdenaren, vieze smeerlappen die alleen in staat zijn om achter hun zieke lul aan te lopen,en des ondanks zelfs nog enig aanzien genieten ,bij overigens zieke geesten.

  Like

 20. edjan zegt:

  En “onze” Rutte gaat naar Woerden om de geschrokken en getraumatiseerde asielzoekers een hart onder de riem te steken. Naar Oranje, waar zijn staatssecretaris zowat over het Hollandse plebs heenreed, ging hij niet.

  De positie van de VVD is duidelijk.
  De woorden van Zijlstra zijn niets dan een holle frase voor de Bühne, makkelijk uit te spreken als je van te voren weet dat de oppositie de uitvoering ervan zal verhinderen.

  Like

 21. BertG. zegt:

  Rutte op bezoek bij asielzoekers Woerden.
  Gemeente kan steunbetuigingen niet aan.
  Premier Mark Rutte bezoekt zaterdag de noodopvang in Woerden die eerder in de nacht is belaagd. Dat bevestigde een woordvoerder van de premier zaterdagmiddag. Hij wilde verder nog niets kwijt over het bezoek dat inmiddels gaande is. Rutte noemde de actie tegen de opvang eerder op de dag volstrekt ontoelaatbaar en zei dat de mensen die er voor verantwoordelijk zijn hard moeten worden aangepakt.
  http://politiek.tpo.nl/2015/10/10/rutte-op-bezoek-bij-asielzoekers-woerden/

  Kan iemand dat filmpje nog terug vinden van rutte bij dat aangerande meisje uit almere wegens steun betuiging?
  Oh wacht, die bestaat helemaal niet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 17.52. uur. Bert, Rutte moet toch zijn echte vrienden, de moslims en onaangepaste asielzoekers warm contact onderhouden. Eigen volk laatst. De VVD even ROOD als de PvdA, wie had dat kunnen denken.

   Like

 22. Tistochwat zegt:

  En DAAROM komen we nooit meer uit de ellende; zien jullie nu hoe de masochisten dwepen met die ‘asielzoekers’? Ze hebben kennelijk een grote behoefte om te dwepen met iets; of het nu gaat om het ‘koningshuis’ of om ‘asielzoekers’…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24601366/__Te_veel_steunbetuigingen__.html

  “de mensen in de opvang hebben rust nodig”, stelt een woordvoerder van de gemeente.”

  Ik wou dat ik ook eens rust kreeg…

  Like

  • Cathja zegt:

   Soms bekruipt me wel eens het gevoel dat mensen die ‘dwepen’ met asielzoekers zélf een leegte ervaren in hun leven. Dat vullen ze dan op door ‘iets goeds’ te doen, waardoor ze als het ware een voldaan gevoel krijgen. “We hebben iets gedaan voor ontheemden, voor mensen die ‘niets’ meer hebben!”.

   Ik heb dat niet nodig. U waarschijnlijk ook niet. Ik voel me geen slechter mens omdat ik niet met zelfgemaakte appeltaart en een bos bloemen naar een AZC ga.

   Nee, maar ik verlang wel naar rust. Net als u!

   Like

   • Driek zegt:

    Cathja schrijft: Ik heb dat niet nodig. U waarschijnlijk ook niet. Ik voel me geen slechter mens omdat ik niet met zelfgemaakte appeltaart en een bos bloemen naar een AZC ga.

    Beste Cathja, die mensen zijn niet goed snik. In plaats dat ze appeltaart en een bos bloemen brengen naar eenzame bejaarden, brengen ze hun giften naar dat schorremorrie. Die mensen zijn echt volledig de weg kwijt. Ik denk ook dat die mensen een ‘Leegte’ in hun leven hebben en – misschien daardoor – ook die verering van het koningshuis en hun debiele adoratie voor Bekende Nederlanders. Er staat ons nog heel wat te wachten, en dat zijn geen appeltaarten.

    Like

 23. paulzwueste zegt:

  En te weten dat dit slechts het prille begin is van de ellende die wij met zijn allen tegemoet gaan als wij het eindelijk helemaal zat zijn en zo’n asielzoekerscentrum terecht met een luide knal in de lucht zal vliegen met terecht alle asielzoekers er in!!!…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s