VIDEO: Duidelijke taal van de voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Duidelijke taal van de voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt

 1. koddebeier zegt:

  Zacht heelmeesters (zoals 99,9% van de politici) maken stinkende wonden !!

  Like

 2. louis portugal zegt:

  Eens kijken hoelang hij daar nog mag zitten als politiepresident.

  Like

 3. 4sjun zegt:

  Het lijkt me goed om ook deze informerende video erbij te plakken.

  In Nederland tracht de pers bezorgde burgers uit het gehucht Oranje als tokkies weg te zetten terwijl deze wantoestanden bewust buiten het nieuws gehouden worden. Het wordt tijd voor georganiseerd verzet tegen gebrek aan voorlichting en al te slaafs voegen naar Brusselse dictaten om Amerikanen en hun geopolitieke belangen te pleasen.
  1.Niet ieder die zich als vluchteling presenteert moet maar automatisch zo genoemd worden. Dikwijls gaat het om geld- en gelukszoekers die trachten hun problemen en kosten voor levensonderhoud in West Europa te parkeren. Deze mensen nemen onrechtmatig de plek in van mensen die opvang wel hard nodig hebben.
  2. Een vluchtelingenstatus moet tijdelijk worden. Ook in dit land is het niet mogelijk grote delen van de bevolking uit Noord Afrika en de Levant permanent te voeden en onder te brengen.
  3. In geval van wangedrag en omgevingsonderwerping moet dossiering, publicatie, uitwijzing en brandmerking volgen om toenemende onveiligheid en cumulerende kosten tegen te gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s