De VVD roept ferme taal

Screenshot_6

(Door: H. Numan)

Nou, dan weet je zeker dat er binnenkort verkiezingen gaan komen. De VVD waant zich volkomen veilig. De PvdA gaat een pak slaag krijgen, zijzelf (denkt ze) ontspringt de dans. Want iemand zal tenslotte moeten regeren. Dus of we nu links of rechts om gaan, de VVD komt vrijwel altijd weer terecht op het pluche. Misschien met CDA en PVV, anders met D66, de PvdA en desnoods de SP. De VVD van vandaag ziet zich een beetje als het CDA van vroeger: we regeren toch wel, maakt niet uit met wie.

Denk even met me mee. Ik heb me sinds mijn tienerjaren lopen ergeren aan de gotspe van de Vereniging Van Directeuren om zich volkspartij te noemen. Als er iets is wat de VVD niet is, is het volkspartij. Nu lopen ze te roeptoeteren dat het einde (aan het opnemen van gelukszoekers) in zicht is. Wat ze niet zeggen, is wanneer. Nogal logisch: er is helemaal geen einde in zicht. Ze gaan gewoon door met opnemen en faciliteren, omdat Rutte niks meer is dan een ambitieuze filiaalleider. Hij krijgt z’n orders van Brussel. Echt  niet van de VVD stemmer.

In Oranje wonen 140 mensen. Die krijgen nu 1400 gelukszoekers te verwerken. Gewoon, omdat de VVD dat doordrukte. Kunt u zich voorstellen dat Dijkhoff in de dure villawijk van Breda waar hij zelf woont 10.000 gelukszoekers gaat plaatsen? Natuurlijk niet. Dat is dezelfde volkspartij die nu roept dat het einde nadert.

De EU schijnt ook met een ‘geheim’ plan bezig te zijn om echte gelukszoekers te scheiden van namaak gelukszoekers, en de neppers dan terug te sturen. Het idee alleen al. Als u dat gelooft, loopt u vast en zeker rondjes om een zwarte steen in Mekka.

Die ‘vluchtelingen’ zijn niet uit de lucht komen vallen. Lang voor deze crisis begon, kwamen ze met dezelfde wrakke bootjes Italië overspoelen. Lampedusa is al minstens tien jaar bijna dagelijks in het nieuws. Italië kon ze niet tegenhouden, wilde ze niet tegenhouden en houdt ze niet tegen. In Calais proberen dagelijks hordes gelukszoekers naar Engeland te gaan, omdat de uitkeringen daar het beste zijn. Er wordt ze geen duimbreed in de weg gelegd. De paar die voor de vorm teruggestuurd worden, zijn meestal binnen een maand of wat weer terug om het nog een keer te proberen. En deze EU, met een ruggengraat opgebouwd uit puur eigenbelang vermengt met diarree, die iedereen en alles toeliet zal +400.000 gelukszoekers gaan terugsturen? Dat lijkt me heel sterk. Maar het klinkt leuk: veel beloven en weinig geven doet de VVD stemmer in vreugde leven!

Er wordt u wijsgemaakt dat Syrische gelukszoekers allemaal professoren, wijsgeren en architecten zijn die onze economie komen versterken. Professoren, wijsgeren en architecten die letterlijk schijten in de hoek van hun slaapzaal. Ze zijn immers veel te hoog opgeleid en veel te druk zijn met het versterken van de Nederlandse economie om vijf stappen naar de plee te lopen, of hun eigen onderkomens te kuisen. Dat doen ze dan ook niet. Hoeven ze niet: het enige wat ze moeten doen is een beetje stennis schoppen (daar hebben ze inderdaad een doctoraat in), en de dienstdoende Gutmenschen sturen direct schoonmaaksters. Die dan gelijk misbruikt kunnen worden.

Wederom even logisch nadenken. Er komen meer vluchtelingen uit Syrië naar Europa dan er Syriërs op aarde zijn. Hoe herken je echte vluchtelingen? Dat zijn meestal vrouwen en kinderen, omdat hun mannen huis en haard proberen te verdedigen. Wat valt op aan deze ‘vluchtelingen’? Dat zijn vrijwel uitsluitend jonge mannen van 20-40 jaar. Er zijn vrijwel geen vrouwen en kinderen te vinden onder die ‘vluchtelingen’.

Dat dappere EU-plan om +400.000 gelukszoekers terug te gaan sturen, is gewoon voor de Bühne. Dat gaat echt nooit gebeuren, omdat het doodeenvoudig niet kan. Links staat dat niet toe. Kijk hoeveel moeite ze doen om één volledig kansloze uitgeprocedeerde gelukszoeker (hoi, Mauro!) hier te houden. Hoeveel generale pardons hebben we de laatste jaren gehad? Wat denkt u dat dit soort fanatieke activisten gaan doen als er opeens +75.000 van de 150.000 gelukszoekers op de never come back plane gezet worden?

Helaas trappen veel te veel mensen in de stoere, maar loze VVD taal. Deels omdat ze het oprecht geloven. Deels omdat ze zich mijlen verheven voelen boven PVV-tokkies. Want de PVV, dat zijn allemaal tokkies. En brievenbuspissers. Deels omdat ze Wilders vrezen. Want dat wordt u dagelijks aangepraat. Vijfentwintig uur per dag, acht dagen per week. Op alle radio en tv stations, en door alle kranten. Dat is zo ongeveer het enige wat alle media berichten over de PVV. Dat Wilders in elk debat gehakt maakt van de coalitie en de oppositie, daar hoor je heel weinig over.

Bereidt u zich maar voor op een ijskoude winter en een heel hete lente. Die Syrische professoren, wijsgeren en architecten van 20 tot 40 jaar gaan zich een ongeluk lopen vervelen. Ze mogen niet werken, bovendien is er geen zinvol werk voor ze. Nederland heeft zelf meer dan genoeg werkelozen die dringend een baan nodig hebben. Om de tijd te doden schijten ze hun onderkomens vol, eisen ze merkkleding en amuseren ze zich wat met het aanwezige NL vrouwvolk. Dat doen ze nu al, maar dat kan nog onder de pet gehouden worden. Ondertussen gaat de kolonisatie in volle vaart verder. Er komen dagelijks duizenden gelukszoekers bij. Die gaan zich ook een ongeluk lopen vervelen. Tegen het voorjaar heeft ISIS meer dan genoeg wijsgeren, architecten en professoren Europa binnen weten te smokkelen om daar mee aan de slag te gaan.

Mannen van 20-40 jaar noemt men ook wel ‘de militaire leeftijd’, omdat het de beste soldaten zijn. Slim en sterk genoeg om goed te kunnen vechten, jong genoeg om de dood nog niet te vrezen en meestal ongehuwd. We importeren momenteel ongeveer 150.000 gelukszoekers per jaar. +75% daarvan zijn prima geschikt voor militaire operaties. Dat is een potentieel vijandelijk leger met een sterkte van 112.500 man. Weet u hoe groot het Nederlandse Operette Gezelschap leger is? 21.500 man. Maximaal, en op volle sterkte. Als 10% van die gelukszoekers terrorist is – en dat is een heel voorzichtige schatting – dan hebben we het complete Nederlands Operette Gezelschap nodig en op volle oorlogssterkte (wat er nog van over is) om dat te onderdrukken. Met wat, geen flauw idee. Veel munitie hebben we niet meer, tanks moeten we huren bij de buren en de rest is versleten.

De VVD gaat gewoon door met kleine dorpjes te overspoelen met gelukszoekers, en niet te vergeten nu ook in peperdure rijksgebouwen. Ik zou zelf graag op Plein 1813 willen wonen, maar ik heb geen 3 miljoen om dat pand te betalen. Hoeveel denkt u dat dit pand over een jaar waard is als het volledig is uitgewoond en onder gescheten? Het woord ‘kapitaalvernietiging‘ komt opeens bij me op.

Eén VVD´er heeft het door: Hans Wiegel. Die is als de dood dat de VVD bij de komende verkiezingen wordt weggevaagd. Volgens hem heeft de VVD een betere smoes nodig. Zelf noemt dat een beter verhaal. Ondertussen gaat de kolonisatie van Europa gestaag voort en stijgt de PVV gestaag in de polls. Hoe zou dat nou komen? Verhaal niet helder? Volgens mij is Rutte glashelder met z’n verhaal: dat u hartstikke dood kunt vallen. Zolang u maar op de VVD blijft stemmen, natuurlijk.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op De VVD roept ferme taal

 1. koddebeier zegt:

  Ach de VVD, Ferme taal ? Het blijft toch alleen maar bij roepen, het is een partij zonder cojones,
  een beetje een inteelt partij van sigaren rokende geestelijk oude mannen, verzot op dikdoenerij en op het pluche plakken. U weet wel de Ollie B. Bommels van de maatschappij.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ps. gezocht: Een Tom Poes voor Markje Rutte, om een list te verzinnen. 🙂

   Like

  • Tistochwat zegt:

   koddebeier 10 oktober 2015 om 09:40

   Ik vind dit wel een een beetje een belediging voor heer Olivier B. Bommel; deze beste heer gaf juist steeds geld weg aan iedereen; hij liep altijd met een volle portefeuille op zak en die trok hij zonder problemen als iemand begon te zeuren of in de problemen zat, want -zoals hij immer zei- “Geld speelt geen rol” en “Een heer práát niet over geld; een heer hééft geld”.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Je hebt gelijk Tistochwat, maar ook de VVD ers trekken de portefeuille, alleen het geld wat er in zit komt van de belastingbetaler wat ze dan vervolgens uitdelen aan de instroom horde, Griekenland en EU.
    Dus het geld van deze ‘heren’ heeft een andere herkomst en daar praten zij niet over.
    🙂 🙂

    Like

 2. Pingback: Die mafkees zegt dat er nog veel meer komen!!?? | voorzieners

 3. Drs.P. zegt:

  Jaaaaa kutte kan helemaal dood vallen en de tering krijgen de gore rat met zijn homo partij

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Ja dat was even lachen om die Zijlstra. Duidelijker kan het niet.
  Ben het helemaal eens met uw artikel H. Numan.

  Like

 5. Jan zegt:

  Mark’s andere verhaal:

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Wat eens schitterend en helder artikel; degenen die nu NOG STEEDS op de Vereniging van Dieven gaat stemmen, is volledig ontoerekeningsvatbaar.

  Like

 7. Wahahahahahaha die Zijlstra toch, hij kan zich beter met z’n duivenclub bemoeien dan met de partij politiek, deze politieke kleuter denkt met deze populistische uitspraken het weggelopen gedeelte van het VVD electoraat te behouden. Nou Zijlstra aan deze egoïstische collaborateurs die naar de PVV zijn overgelopen daar heeft de VVD zowel de PVV niets maar dan ook niets aan. Wel grappig om te zien dat ze bij de VVD zich in alle bochten proberen te wringen om het electorale verlies goed te maken. Het omgekeerde van 12 september 2012 ziet men bij de partijtop gebeuren de strategische stemmers kiezen eieren voor hun geld en lopen virtueel over naar de PVV ‘k kan mij voor stellen dat Geert Wilders dit met gemengde gevoelens aan ziet. Aan de ene kant is hij blij dat virtueel z’n PVV groter wordt en aan de andere kant weet hij dat deze nieuwe virtuele aanwinst niet te vertrouwen is…

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  @dijkhoff’s FELLE VERZET in 2010 TÉGEN VEST.AZC BREDA=DWEILEN MET OPEN KRAAN KAB.DWARSBOOMT ÈLK DICHTING-POGING LEK http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2015/10/Klaas-Dijkhoff-heel-slim-ventje-geboren-voor-de-politiek-2693808W/

  Like

 9. 4sjun zegt:

  Zo lang Rutte zit geef ik geen stuiver voor eender welk verhaal de VVD loslaat. Kiezers blijven natuurlijk geen gekke Henkie. Het is al even duidelijk dat bij de VVD Amerikaanse geopolitieke belangen prevaleren boven die van de Nederlandse bevolking. Bij de PvdA is het hetzelfde laken een pak en ook van Pechtolds D66 valt niets anders te verwachten. Vanuit het CDA verneem je vaak goede geluiden maar om een of andere reden worden die steevast door de linkervleugel binnen die parti gesaboteerd zodra er gehandeld moet worden.

  Like

 10. Hendrik M. zegt:

  VVD, Vuige Verraderlijke Duivels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s