DE ISLAM IN JAPAN . . .

Screenshot_30

(Door: Jean-Patrick Grumberg – Vertaling: ”delamontagne”)

Elke keer als ik dit artikel over het zogenaamde verbod voor de islam in Japan publiceer, schreeuwen de “islamofielen” moord en brand over deze zogenaamde “islamofobie”. Het verbod op het christendom in Saoedi-Arabië daarentegen schijnt door hen dan weer erg geaccepteerd te worden en daar hoor je ze dan ook niet over.

Heeft u ooit gehoord van islamitische terreuraanslagen in Japan?

Heeft U ooit gehoord van rellen, betogingen, protestmarsen etc. na de publicatie van Mohammed-cartoons of de tekeningen van Charlie Hebdo of na het verbranden van een koran ? Nooit!

Komt dat omdat Japan duizenden moskeeën heeft gebouwd, koran-scholen heeft geopend, varkensvlees heeft verboden in de kantines van ondernemingen, het dragen van de nikab in het openbaar heeft toegestaan, bepaalde uren aan moslima´s in de zwembaden heeft toegewezen, mannelijke dokters verboden heeft een moslima aan te raken, gestemd heeft om de talrijke gezinnen allerlei sociale uitkeringen te geven, voorrang bij sociale huisvesting, islamitische rechtbanken die de sharia toepassen toe te staan en de koran als een heilig boek beschouwen ?

Eh…nee! Hoe dat komt in Japan is nogal eenvoudig: het land is vrijwel gesloten  voor moslims.

Wanneer was de laatste keer dat een islamitische regeringsleider Japan heeft bezocht?

In een eeuw tijd waren er 4 officiële Saoedische bezoeken aan Japan en één keer van een Iraanse president in het jaar 2000.

Het christendom wordt door intellectuelen erg gewaardeerd. Het Christendom wordt in de Japanse maatschappij erg gewaardeerd en wordt beschouwd als deel uit te maken van de “verwesterlijking” van de Japanse maatschappij. Ook door hen die deze religie niet aanhangen.

Er zijn ongeveer 1 miljoen christenen in Japan tegenover duizend moslims.

Japan legt de islam en moslims beperkingen op. Dit wordt het land kwalijk genomen door de moslims.

Screenshot_33Het Japanse volk beschouwt de islam als een vreemde en gevaarlijke godsdienst en de moord op 2 Japanners door ISIS heeft er bepaald niet toe bijgedragen om het beeld van de islam te verbeteren in de publieke  opinie, het tegendeel is gebeurd. En er is niemand hier die durft te zeggen:”Maar  zo  is  de  islam  niet “.

a) Japan is het enige land dat geen “burgerschap”verleent aan onderdanen uit moslimlanden. Het is wel geen officiële regel, maar op de 13.000 naturalisaties elk jaar zijn er vrijwel geen enkele moslim.

b) In Japan krijgen moslims geen permanente verblijfsvergunning en om een “werkvergunning” te krijgen, is  haast onmogelijk, zelfs niet als men dokter of architect is. En ook hiervoor is er geen wet, het is gewoon zoals het is.

c) Het verkondigen van de islam wordt zowel door de bevolking als de regering niet gewaardeerd.

d) Er zijn nauwelijks universiteiten die Arabisch of islam doceren. Het schijnt dat alleen het  “Arabisch Instituut van Tokio” Arabische lessen geeft.

e) De import van de koran in het Arabisch is onmogelijk, tenzij die wordt gesmokkeld. De enige koran die wordt toegestaan is een “aangepaste” versie en dan in het Japans.

f) Volgens gegevens verstrekt door de regering van Japan hebben slechts 2 imams een verblijfsvergunning gekregen en zij moeten de Japanse wet gehoorzamen. Deze moslims moeten Japans spreken en hun religieuze diensten privé in hun appartementen houden.

g) Japan heeft maar belachelijk weinig ambassades in  moslimlanden.

h) De islam heeft geen aantrekkingskracht op de Japanners, integendeel, ze beschouwen het als een vreemde religie van onderontwikkelde landen.

i) De weinige moslims die in Japan wonen, zijn werknemers van buitenlandse maatschappijen. Maar tegenwoordig verstrekt Japan geen visa meer aan artsen, ingenieurs of andere hoogopgeleiden van islamitische komaf die buitenlandse maatschappijen willen sturen. Bovendien vermijden Japanse bedrijven die personeel zoeken zoveel mogelijk moslims.

j) De Japanse wet verbiedt het uitdragen  van de islam.

k) In de meerderheid van de ondernemingen staat in hun statuten dat moslims niet kunnen solliciteren.

l) De regering van Japan is van mening dat moslims “fundamentalistisch” zijn en dat in een tijdperk  van globalisering zij niet bereid zijn om hun “islam”-wetten aan te passen.

m) Moslims kunnen in Japan heel moeilijk een huis huren.

Screenshot_31

n) Als het bekend wordt  dat iemand een moslim als “buurman” krijgt, is de hele buurt alert.

o) Absoluut niemand kan een islamitische school of vereniging oprichten

p) De sharia is in Japan niet toegestaan.

q) Als een Japanse met een moslim trouwt, wordt ze als een paria gezien.

r) Volgens M.Komico Yagi (hoofd van de Universiteit van Tokio) heerst er in Japan een mentaliteit volgens welke de islam een zeer bekrompen religie is waarvan iedereen zich verre moet houden…

s) De onafhankelijke journalist “Mohammed Juber” heeft na de aanslagen van 11 september talloze islamlanden bezocht, ook Japan. Hij constateerde dat de Japanners ervan overtuigd zijn dat extremistische moslims nooit in Japan kunnen toeslaan. En de feiten geven hem gelijk.

t) Japan telt 126 miljoen inwoners. Gevraagd naar het aantal moslims in Japan antwoordde Abu Bakr Morimoto, de ex-president van de Japanse islamvereniging:”Eerlijk gezegd zijn er hooguit 1000 Japanse moslims, het aantal van 30.000 is schromelijk overdreven”.

u) Japanners hoorden voor het eerst over de islam in 1877, maar dat was in het kader van het bekend raken met de verschillende buitenlandse culturen.

v) Het hoogtepunt van de islam in Japan kwam door het leger van Japan tijdens de Tweede Wereldoorlog. In Kobe werd een moskee opgericht en er werd een honderdtal boeken en kranten over de islam uitgegeven. Het doel van het leger was om beter toegerust te zijn en meer bekend te zijn met de islam. Na 1945 verdween de islam pijlsnel uit Japan.

w) In 1890 stuurde het Ottomaanse keizerrijk een vaartuig naar Japan met het doel diplomatieke betrekkingen te beginnen en de islam aan de Japanners te presenteren. Het schip heette “Ertugrul” en op de terugweg zonk het met 609 mensen aan boord.

x) Er bevinden zich een 30-tal “appartement-moskeeën” in heel Japan en slechts twee echte moskeeën: Jama Masjid in Tokio en de moskee van Kobe.

y) Japanners beschouwen de islam als een religie die bij onderontwikkelde landen hoort.

z) Je kunt in Japan heel moeilijk “halal-voedsel” vinden, geen islamitisch onderwijs, geen media in het Arabisch noch Arabische literatuur.

Screenshot_32

De  moslims eisen niets, er zijn geen rellen, er worden geen auto´s in brand gestoken, Japanners die hen een sigaret weigeren worden  niet in elkaar geslagen, er worden geen politieagenten met messen aangevallen. Er is slechts één Japanner in de afgelopen 30 jaar op Japans grondgebied door een moslim aangevallen.

Bron:
www.dreuz.info
Auteur: Jean-Patrick Grumberg

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Japan. Bookmark de permalink .

40 reacties op DE ISLAM IN JAPAN . . .

 1. Marc zegt:

  Leerzaam. Hebben Rutte en Juncker al een copie van dit bericht?

  Geliked door 1 persoon

 2. Tom Hendrix zegt:

  Misschien een optie voor ons om naar Japan te verhuizen. In Japan is men zeer verstandig, blijkt maar weer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Motorman zegt:

  Het paradijs?

  Geliked door 1 persoon

  • Jaan zegt:

   Ja het paradijs als je Japanner bent en aanzien hebt. Je moet niet denken, dat als Europeaan alle deuren voor je opengaan. Het is een klassenmaatschappij waar het recht van de sterkste in sociaal opzicht geldt. hoe belangrijker en meer Japans hoe meer invloed en mogelijkheden. Je kunt als blanke niet zomaar elke gelegenheid binnen. Het is erg klasse gebonden en er wordt verwacht van Japanners dat ze zich vol overgave aan hun werk wijden en levenslang bij dezelfde baas blijven. Voor moslims is het bijna een onmogelijk land maar voor ons toch zeker een moeilijk land, tenzij je uitgenodigd bent of er hoog aanzien geniet.

   Geliked door 1 persoon

 4. Bob Fleumer zegt:

  Wat een paradijs wat de islam betreft, het lijkt mij heerlijk om niet onder die grauwsluier van de islam te moeten leven, want wees eerlijk mensen de islam veroorzaakt alleen maar ellende er wordt niemand gelukkig van zelf de moslims niet die staan elkaar ook voortdurend naar het leven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Norbert Dobber zegt:

  Mooi artikel E.J. Bron, ik wist er maar weinig van. Over het algemeen lees ik veel publicaties van U. Zijn allemaal erg duidelijk en zeker niet overdreven. Met vriendelijke groeten uit Mexico, Norbert Dobber

  Like

 6. Kun je nagaan hoe onderontwikkeld en naïef Europa is om een .primatenleger (giftige slang) aan hun borst te koesteren!

  Geliked door 1 persoon

 7. louis-portugal zegt:

  Hetzelfde geldt voor China.
  De chinezen hebben meer dan genoeg aan de oeiguren die er al wonen uit de ottomaanse Tijd.
  Hieruit blijkt ook dat het IQ van die lui ongeveer 7 % boven dat van Euroap ligt.
  En Europa zakt door de toevloed van die moslimmassa met hun veel lager IQ behoorlijk af.

  Geliked door 1 persoon

 8. Cathja zegt:

  Geweldig! Een land waar je niet op iedere hoek van de straat een hoofddoek (of erger) tegenkomt! Een verstandig land ook. Dat blijkt uit het achterwege blijven van onlusten waar moslims bij betrokken zijn, vanwege de zeer strenge regels.
  Een verademing!

  Geliked door 1 persoon

  • Willie zegt:

   Idd, aan de verdere reakties hier blijkt dat er niemand mn link eens gaan bekijken is :Iemand al gehoord over t spreekwoord :Boter aan de galg smeren ?? Wel ,ik ben t beu !L*l maar lekker verder

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Oh, u wilt mensen ertoe verplichten om alle links in de comments op deze site te lezen? Staat een ieder dat niet vrij om te doen of te laten?
    Zomaar een gedachte van de webmaster . . .

    Webmaster E.J.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Een veel voorkomend verschijnsel, het niet lezen, en idee dat je iets voor jan lul plaatst, maar omdat er ongeveer hetzelfde in stond als het artikel zelf, zag ik weinig aanleiding om er een reactie op te geven.
    Ik lees trouwens zo’n beetje ruim 80% van alle links die iemand plaatst.

    Geliked door 1 persoon

   • Willie zegt:

    Gewoon om te zeggen dat we hier blijkbaar voor t gekeuvel komen ?? Ik vind de link niet meer naar een artikel over de moslims in Japan , enne: dat was heel anders dan er hier staat hoor,:enfin , webmaster , ik verplicht niemand wat , MAAR : men moet niet meer komen klagen bij mij als t mis loopt Eigen schuld, dikke bult zeg maar

    Geliked door 1 persoon

 9. BertG. zegt:

  Ik zou er voor geen goud willen wonen want ze hebben werkelijk niets met de bevolking te maken, zie de laatste ontplofte kernfabriek. Meer dan een onderdeel ben je er niet.
  Maar wat hun standpunten hierin kan ik het alleen maar eens zijn.

  Like

 10. Antivenin zegt:

  Kijk eens aan, een schitterend voorbeeld van hoe het wel moet. Achterlijke “religies” die je hele land op den duur ontwrichten en je alleen maar op kosten jagen moet je gewoon weren. Grenzen dicht voor moslims, alleen christelijke en andere niet-moslim-vluchtelingen opnemen, en beginnen met de ont-islamisering van Nederland. Reconquista, nu!

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Veel zwarte dozen in Japan.
  Schaatsen hebben ze afgekeken van Fritz.
  Wat opkomt gaat weer neer in een neverending story.
  Het Al.

  Like

 12. Astrid zegt:

  Toch meer met de Japanners gemeen dan ik dacht, zij getuigen van een scherpe blik en handelen adequaat. Daarom mensen: ieder weldenkend mens weet dat het binnenlaten van de islam en haar ontelbare vijandiggezinde en helaas zeer reproductieve volgers het einde van de lokale en later de nationale vrede inluidt. En daarom moet onze regering per eergisteren het veld ruimen, zij buigen dieper dan voor mogelijk gehouden voor den vreemdeling, de autochtoon compleet negerend, schofferend en honend. Denken die graaiende lapzwanzen dan niet dat we ze door hebben? Kennen ze geen enkele schaamte? Het wordt hoogste tijd voor de Japanse aanpak. Verbiedt deze volksgekte die zich islam van de vrede noemt, maar vervang die ‘v’ maar gerust voor een ‘w’. Als luide bulldozers trekken ze door Europa, plunderend en verkrachtend. Ze woelen de aarde almaar om, maar komen nooit tot planten, laat staan oogsten. Daarvoor zijn ze innerlijk teveel verdeeld. Islam van de Afbraak. Braken ze hun grote ego’s maar eens af.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Astrid op 11/10 om 21:14

   Ben het met u eens, maar heb toch een opmerking over dit zinnetje: “Ze woelen de aarde almaar om, maar komen nooit tot planten, laat staan oogsten”.

   Ik begrijp wat u bedoelt, maar helaas ‘planten’ ze meer dan ons lief is! Voortplanten dan, en daar zijn wij allen niet zo blij mee.
   De wereldbevolking groeit buitengewoon snel, en dat is bijna geheel toe te schrijven aan Arabische en Afrikaanse volkeren.

   Het is een teken van beschaving als je het aantal geboortes in jouw gezin beperkt, want alle monden zullen gevoed moeten worden!
   Waarom denken deze mensen daar niet aan, maar denken ze alleen aan hun eigen ‘geneugten’?

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    @Cathja
    Omdat anderen de hongerige monden van hun kroost voor ze voeden, Cathja, en dat weten ze, daarom blijven ze produceren. Oerdrift en voor de rest: ‘they don’t give a damn’, het zijn wilden met geen opvoeding.

    Like

 13. Hendrik M. zegt:

  Ook geen wonder, het IQ van Aziaten is gemiddeld 10% hoger dan bij ons en 30 – 40% hoger dan dat van mensen die in islam gebieden of/en Afrika leven.
  Na Japan heeft nu ook China ingezien dat de islam alleen maar moord en verderf zaait en de islam verboden.
  Tja, wij met een wat lager IQ doen er wat langer over met passende maatregelen te komen….

  Geliked door 1 persoon

 14. Pieter zegt:

  Van de 4 vrouwen op de foto zijn de 3 lelijksten geen Japanse.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad, Nederland zou meer gebruik moeten maken van methoden die andere landen met succes toepassen om misstanden in hun land het hoofd te bieden.
   Zo kennen wij de zogenaamde “Russische-Methode”, gebruikt door de Russische
   Bolsjewieken welke daarmede voor eens en altijd afrekenden met het Tsarenrijk.
   Een gedurende eeuwen voortwoekerende zweer die het Russische volk in allerlei bloedige oorlogen stortte en verder volkomen uitzoog.
   Dan zijn we nu op de hoogte van de “Japanse -Methode” die land en volk vrijwaart van de verderfelijke islam. Hoog tijd om Rutte daarover eens te informeren. Hij zal opkijken.
   Vooral als hij verneemt dat het ook mogelijk is beide methodes gelijktijdig toe te passen, om zodoende twee vliegen in èèn klap te slaan!…

   Geliked door 1 persoon

 15. Annemarie zegt:

  Regelmatig lees ik de Saudi Gazette online. Zo leer je erg veel hoe men daar denkt. Soms hallucinant. Onlangs las ik , dat een Saoedische student in Japan ( die zijn er dus ) een klein Boeddhistisch altaar vernietigd had. Dit heeft tot diplomatieke rellen tussen beide landen geleid.

  Like

 16. Hans zegt:

  Ik wordt Japannert!

  Like

 17. Ze houden gewoon hun land SCHOON…… Heb ik niets op tegen.Ben er veel geweest…soms wat vervelend dat”only for japanees” te horen,maar bij deze hebben ze groot gelijk..ook de chinezen.Hier in mijn stad veel hardwerkende jappaners( veel in de groenten/fruit teeld.

  Like

 18. Jan zegt:

  Moslims nemen bijzondere kqaliteiten mee naar Japan

  Turks, Kurds clash outside Turkish Embassy as voting kicks off
  http://www.japantimes.co.jp/news/2015/10/25/national/seven-injured-clashes-outside-turkish-embassy/#.Vj-GvuliOUk

  Katana gebruiken, probleem opgelost

  Geliked door 1 persoon

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Jan: 17.53. uur. Overal waar moslims zich vestigen, komt er vroeg of laat een grote ellende van!

  Geliked door 1 persoon

 20. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 21. René Logtenberg zegt:

  En IS maar rondscheuren in Toyota pick ups…..Doen ze goed die Japanners.

  Geliked door 2 people

 22. heksenhiel zegt:

  Er is alleen te zeggen : Japan Top. Jullie hadden het na de 2e W.O. al snel in de gaten. Wij in de EU zijn ook achtergebleven IDIOTEN die het niet meer kunnen terug draaien HELAAS. Ga zo door Japan. Kan je ook niet overspoelt worden door dat TUIG.

  Like

  • heksenhiel zegt:

   SORRY hoor. Klein vraagje. Heb niet gescholden of foute dingen gezegd. Hoe lang duurt zo een moderatie. Het is geen boekwerk, maar een paar regels. Nogmaals diepe buiging en excuses. (wat denk je zelf) Groeten medeburgers.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Hé nieuwkomer. Ik zal u even snel uit de droom helpen: moderatietijd verschilt van één minuut tot wel enkele uren. Dat ligt er aan of de webmaster aan zijn 5-daagse werkweek bezig is of “toevallig” met een langere vertaling.

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ja , geweldig volk die Japanners !
   Wel eens mensen gesproken die in een Jappenkamp gezeten hebben ?
   Nooit gehoord van de verdomde sadistische inslag die die krengen hebben ?
   En die kamikaze idioten , zijn die niet net zo gek als die kut-moslims ?
   Die samoerai-barbaren , dan ?
   En dat ze bewust geprobeerd hebben om onze auto en motorfietsen industrie om zeep te helpen ?
   Dat ze heel lang goedkope inferieure rotzooi geproduceerd hebben en ons daarmee overspoeld , maar nu de chinezen goedkoper produceren dan ZIJ , nu piepen ze dat die chinezen hen proberen uit de markt te concurreren !
   Hypocrisie !
   Smeerlappen zijn het !

   Like

 23. heksenhiel zegt:

  Nu even over Commissaris Grandi. Welke FANTASTISCHE VOORBEELDEN. Ik ken er ook 1, dus op 1 hand te tellen toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s