“To hell with their culture!”

 

(Door: “rommel”)

Evolutiebioloog en onbuigzame atheïst Richard Dawkins was onlangs te gast bij de Amerikaanse talkshow Realtime met de links-liberale tv-presentator Bill Maher. Tijdens een discussie over regressieve linksen gaat hij in de aanval tegen de islam.

Het duo bespreekt hoe zogenaamde liberalen op universiteiten personen verbieden een lezing te houden die in hun ogen “extreem” zijn, en komen zo bij het thema islam. Volgens Dawkins krijgt de radicale islam een “vrijbrief” van mensen die bang zijn om een ideologie te bekritiseren.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op “To hell with their culture!”

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  To hell…vriend en vriendin…with their “culture”
  en ( op z’n Hollands ) even uitgesproken:
  we zijn te lang oer-zielig weggedoken
  dus zijn nu echt aanbeland bij ons allerlaatste uur !
  .
  “To hell”en op z’n Hollands dus gezegd:
  laat ze maar allemaal dus naar de bliksem lopen
  want onze ogen gaan toch eindelijk ‘n beetje open
  De vis bleek (onder ons) té onbetaalbaar duur…
  .
  To hell” dus en men vult maar in hoe snel
  maar wat ons betreft, is deze strijd gestreden
  er is genoeg gepraat, méér dan genoeg geleden
  wie nóg meer zoekt, verdient alleen méér HEL !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  ” De islam of moslim is geen ras,” toch hebben ze raskenmerken als laag IQ, inteelt ziektes, korte lontjes, gescalpeerde pikkies, besneden en dichtgenaaide vagina’s, kerels die in jurken lopen en vrouwen die zich voortbewegen in tenten met een kijksleuf.
  Wellicht een achtergebleven ondersoort?

  Like

 3. exmarineman zegt:

  1975 Straatsburg….toen is Europa/EU al verkocht door de politici aan SA, Qatar, AD, Emeriaten en andere moslimlanden incl Turkije. Maar kennelijk moest het een jaar of 30 worden stil gehouden zodat iedereen het is vergeten dat die overeenkomst/dat akkoord bestond. Want eigenlijk sinds de motie Halsema is er een versnelling gekomen in de islamisering van de EU en is het ook wel heel opvallend hoe eensgezind de westerse politici zijn mbt de islam. Ja voor de bühne oftewel voor de show moeten ze soms wel eens iets laten zien alsof ze tegen de agressie en aanslagen van moslims zijn en lopen dan arm in arm ergens in een of andere hoofdstad, maar daarna gaat men gewoon verder. De bevolking is weer even in slaap gesust, maar gelukkig zijn er nog mensen die wel wakker zijn maar die worden dan vervolgens weg gezet als bruinhemden, islamofoben en racisten. Nou weet ik niet hoe je racist kunt zijn als je iets tegen een ideologie hebt want nmm zijn moslims of is de islam geen ras. Maar diezelfde moslims mogen uit naam van de islam of allah of mo doen en laten wat ze willen….ons als ongelovigen vermoorden, aanvallen, vrouwen uitmaken voor hoeren, verkrachten enz enz enz en AL onze normen en waarden verachten en openlijk op twitter, YouTube, fb e.a. sociale media ons bedreigen met doodsbedreigingen enz enz enz. Maar Merkel noch Timmerfrans hebben Zuckerbelt gevraagd IETS te doen tegen al die islamitische bedreigingen en doodsverklaringen door moslims, ISIS enz. En ook na afloop en tijdens de PEGIDA-demonstratie in Utrecht werd er door de politie nauwelijks noch bijtijds opgetreden tegen de tegendemonstranten. Sterker nog ze werden zelfs toegelaten op de plaats waar het voor hen verboden was om te demonstreren. En wie worden er vervolgens in de media uitgemaakt voor de agressievelingen…..juist ja deelnemers aan de PEGIDA-demonstratie…. En wat doet het OM….bekijken of er wellicht iets strafbaars is gezegd in 1 of andere toespraak. WAAR IS DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING GEBLEVEN IN NEDERLAND????? OF GELDT DIE ALLEEN VOOR LINKSCHEN ZOALS AFA EN ALS HET POLITIEK-CORRECTE UITSPRAKEN ZIJN?????

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  To Hell with their culture!

  Prachtige beeldspraak en gezien de achtergronden van de beide heren ook zeer grappig. Het wordt tijd overigens dat wij eindelijk eens actief beginnen met het naar de hel sturen van de islam. Gewoon omdat het kan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s