VIDEO Dr. Bill Warner: Beschavingshandvest

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Dr. Bill Warner: Beschavingshandvest

  1. Carli Varga zegt:

    Thank You For Giving Me The Oppurtunaty Making Me A Lot More Wiser Today Than Before…

    Like

  2. To hell with their culture

    Evolutiebioloog en onbuigzame atheïst Richard Dawkins was onlangs te gast bij de Amerikaanse talkshow Realtime met de liberale tv-presentator Bill Maher. Tijdens een discussie over regressieve liberalen gaat hij in de aanval tegen de islam.
    Het duo bespreekt hoe zogenaamde liberalen op universiteiten personen verbieden een lezing te houden die in hun ogen “extreem” zijn, en komen zo bij het thema islam. Volgens Dawkins krijgt de radicale islam een “vrijbrief” van mensen die bang zijn om een ideologie te bekritiseren.
    Mahler poneerde het als: “de islam en moslims lijken te worden beschouwd als een beschermde soort”, en de islam discussiëren of bekritiseren wordt beschouwd als beschadigen en vernederen van moslims, wat volgens hem “absurd” is. Vervolgens wijst Dawkins er fijntjes op dat liberalen vreselijk liberaal zijn over alles, behalve bijvoorbeeld, de onderdrukking van vrouwen in de islam.
    – Het is hun cultuur. Naar de hel met hun cultuur, zegt hij later.
    Dawkins en Maher benadrukte ook dat de angst voor kritiek op de islam en moslims ontstaat uit vrees om bestempeld te worden als “racist” of “islamofoob”. De islam of moslim is geen ras, dus kritiek op de islam kan niet worden beschouwd als “racisme”, verklaart Dawkins.

    Bron
    http://avpixlat.info/2015/10/11/richard-dawkins-at-helvete-med-islam/

    Like

Plaats een reactie