VIDEO: Speech van Tommy Robinson tijdens PEGIDA-Utrecht (11-10-2015)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", Nederland. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: Speech van Tommy Robinson tijdens PEGIDA-Utrecht (11-10-2015)

 1. jowitteroos zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24605298/__OM_onderzoekt_toespraak_Pegida__.html

  OM onderzoekt anti-islamtoespraak Pegida
  UTRECHT –

  Het Openbaar Ministerie bekijkt of een van de anti-islamitische toespraken van Pegida zondag in Utrecht strafbare uitlatingen bevat. Het gaat om de speech van Raffie Chohan van Pegida Nederland.

  Raffie Chohan. Raffie Chohan. Foto: Facebookpagina Raffie Chohan

  “De massieve inteelt in de islamitische cultuur brengt vrijwel onomkeerbare schade aan de moslims, met inbegrip van grote schade aan de intelligentie en geestelijke gezondheid van moslims”, was één van de uitspraken van Chohan. Volgens haar kunnen ze daarom niet aan de eisen van de arbeidsmarkt voldoen.

  “Mohammed had een vrouw van zes jaar en consumeerde het huwelijk toen zij negen was (…). Een andere reden om moslims te verachten en te haten om hun krankzinnige ideologie, want het is nooit een religie van vrede”, zei Chohan ook.

  De demonstratie in Utrecht van Pegida was de eerste in Nederland van de uit Duitsland afkomstige anti-islamitische beweging. Meteen na het begin ervan ontstonden opstootjes toen tegendemonstranten opdoken bij de Pegida-bijeenkomst. De politie hield de betogers zo veel mogelijk uit elkaar, maar toch kwam het tot enkele confrontaties.

  Onder de sprekers was ook Lutz Bachmann, oprichter van Pegida in het Duitse Dresden. De toespraken waren gericht tegen de “islamisering” van Europa en de grote toestroom van vluchtelingen die grotendeels zou bestaan uit economische vluchtelingen.

  Like

  • Driek zegt:

   Dan wordt het tijd dat het openbaar ministerie ook eens bekijkt of de anti-islamitische toespraken van al die haat imams in de moskeeën strafbare uitlatingen bevat. En Ik heb dat islamitisch schorem hier op het Museumplein zien rondlopen met borden “Dood aan de Joden” en meer van dat fraais. Maar ja, van die mohammedanen mag je geen kwaad woord zeggen, die zijn zo langzamerhand heilig verklaard. Wat is dit toch een walgelijk land geworden, ik vind het hier werkelijk onleefbaar worden. Het wordt tijd dat de Nederlanders in opstand komen. Ik lees zojuist dat een meisje van veertien jaar door twee getinte mannen met een mes is gestoken, wel ja, toe maar, die lieden moet je afschieten.

   Like

   • jowitteroos zegt:

    Zo is het Driek! van het neergestoken meisje las ik ook de berichten en inderdaad……… 2 getinte mannen……..
    Liever Zwarte Piet 😉

    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Cathja zegt:

    @Driek op 12 okt. om 13:59

    Zoals zo vaak ben ik het ook nu geheel met u eens! Het is stuitend dat lieden die met borden rondlopen met de tekst “Dood aan de Joden” met rust gelaten worden. Waarom worden deze borden niet afgepakt?
    ‘Men’ zegt hiervan: “dit is geen oproep tot moord”. Maar wat is het dan wel? In mijn ogen zijn het wel degelijk doodswensen aan het adres van onze Joodse medeburgers, die ons nooit tot last zijn, en goed geïntegreerd zijn in onze samenleving.

    Inderdaad, Nederland is een walgelijk land (geworden)!

    Like

 2. fransdewit zegt:

  Dat is ook een goede leider, zo zouden er meer op moeten staan.

  Like

 3. Dank U, Vederso, voor het aanbrengen van dit filmpje met deze indrukwekkende speech van een moedige -en Goddank momenteel v r i j e- man!
  Helemaal aan het begin kom ik zowaar nog een paar seconden in beeld: Op de rug gezien, met rode jas en roodgeverfde ‘manen.’
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Teunis zegt:

  Lekker vooroordeelbevestigend, al die kaalkoppen.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  De organisatie van PEGIDA heeft het groot aangepakt. Wat prachtig dat Tommy Robinson werd uitgenodigd. CHAPEAU

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Ze hebbben het zeker groots aangepakt temeer daar zij een groot wereldfront tegen o.a. islamisering willen organiseren zoals in een van de toespraken werd gemeld. De organisatie van de demo was zeer goed geregeld en strak van opzet. Jammer dat we geen mars mochten lopen……..in het hol van de linkse leeuw genaamd utrecht.

   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 6. vanhetgoor zegt:

  Het Openbaar Ministerie kan zoveel, maar doet zo weinig! Ik denk niet dat het OM in de toespraken van een van de sprekers iets kan vinden dat niet eerst op een goudschaaltje is gewogen. Daarnaast is er erg veel wat gezegd mag worden zonder dat het consequenties heeft. De vrijheid van meningsuiting is erg rekbaar in Nederland, en meestal laat het OM alles maar zijn gang gaan, zo ken ik persoonlijk een paar websites waar al jaren zeer ernstige doodsbedreigingen op staan, maar het geschatte aantal bezoekers per jaar is minder dan vijfitg, dus feitelijk is het niet belangrijk.

  Jammer dat Tommie Robinson zo snel spreekt, met een microfoon en luidsprekers en omstanders die er door heel wauwelen. Ik mag de man erg graag, hij heeft zijn hart op de goede plaats zitten.

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Tommy zat te ijsberen totdat hij als laatste spreken mocht…..intussen werd het antifa geloei steeds grimmiger en luider, we werden zelfs vanuit de flat die ons omsloot bejegend en uitgescholden, dus totaal omringd door haters en criminelen ( gezien daden van sommigen en illegaliteit van demo antifa). Tommy was dus wat ofgefockt en tijdens zijn spreken overzag hij, staande op het podiumpje van kistjes, alle grimmigheid en hoorde hij de kreten en leuzen van antifa ook.

   Like

 7. jowitteroos zegt:

  En al die rotacties en dat agressief gedrag van toch wel met name die Antifa en links zullen demo’s in de toekomst steeds moeilijker worden. Dat is uiteindelijk de opzet ook geweest en inderdaad alles geregiseerd door onze overheid. De betogers van Antifa mochten daar geheel niet komen en zij trapten rotzooi. Ze kregen het met hun tegendemonstratie toch mooi voor elkaar dat Pegida de mars niet kon lopen en de politie liet te lang toe dat Antifa en linkse betogers op het plein stonden wat voor de Pegida demonstratie bestemd was.

  Like

 8. Peter Selie zegt:

  He Wonder! Tommy Robbinson na lange tijd weer eens te horen doet mij goed. Ik dacht serieus dat Tommy begrip had gekregen voor de islam. Ergens echt gelezen! Ook al omdat de EDL met grote aanhang ineens was verdwenen.
  Ik ben in elk geval blij, dat hij aan onze kant is blijven staan. Welkom terug Tommy!

  Like

  • Ach welnee: Hij is er destijds op de allersmerigste manier ingeluisd!
   Ze dreigden hem met: Hij achter de tralies en geen enkele bescherming voor zijn gezin tegen de dreigingen door moslims. Tènzij hij en Kevin Carroll braken met de EDL en zich openstelden voor dat vage, ‘gematigd-islamitische’ Quilliam.
   Tommy stemde toe en verdween vervolgens tóch in de bak, waar ze hem nog door moslim-gedetineerden te grazen hebben laten nemen ook!
   Je zóu de Britse justitie voor die lúizenstreek!
   Maar ze hebben hem niet klein gekregen en voor hem zal het een keiharde, maar afdoende les geweest zijn.
   Go, Tommy! Let them have it!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Peter Selie zegt:

    Nou Thérèse, dat is nieuw voor mij en weet je ook hoe verder gaat met EDL, daar heb ik sindsdien ook niets meer van gehoord of gezien.

    Like

   • @Peter Selie, 31 Oktober, 21.06u.: Je hoort er inderdaad minder van, maar verdwenen zijn ze niet. Zr proberen door te gaan, ook zonder Tommy en Kevin en enige tijd geleden hebben ze zelfs een video in die richting uitgebracht, die nog hier op de site is verschenen; die moet U dan gemist hebben.
    Daarnaast krijgen ze steun van één politicus, die zelfs al in het openbaar een rede voor ze gehouden heeft. (óók al hier te zien geweest, trouwens). En wie is die politicus dan wel? Jazeker: Paul Weston! Paul Weston van LibertyGB! Wantcollega Nigel Farage van de UKIP , waar iedereen hier zo mee wegloopt, kan dan nog zo gevat en origineel uit de hoek komen, maar ik heb er mijn twijfels over of de autochtone, Britse Working Class, waar het eigenlijk om gaat, überhaupt voor hem bestáát. Maar voor déze man met zijn diepgang, die weet èn meent, wat hij zegt, bestaat ze wèl. En dat heeft hij laten zien door
    de EDL op deze manier een hart onder deriem te steken!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 9. exmarineman zegt:

  De éénzijdige aktie van het OM is tekenend. Ook het optreden van de burgemeester van Utrecht is tekenend, want HIJ als verantwoordelijke voor de handhaving van de openbare orde heeft de demonstratie van AFA verboden en had dus de politie opdracht moeten geven om de AFA tegendemonstranten moeten laten verwijderen van het plein/omgeving. Hij had zelfs een verblijfsverbod op kunnen leggen. Hij had weliswaar ook een tegendemonstratie toegestaan redelijk ver verwijderd van de PEGIDA plaats, dus hoe kan het dan dat er tegendemonstranten waren nabij de PEGIDA. De burgemeester heeft dus ONvoldoende gehandhaafd, maar dat zal ook wel de bedoeling zijn geweest om de PEGIDA deelnemers in een kwaad daglicht te stellen. Zodat hij bij een volgende aanvraag een argument in handen kreeg om de PEGIDA-aanvraag dan te kunnen weigeren. Dan het OM: waarom géén onderzoek naar en bij de (AFA)tegendemonstratie, daar zullen ook wel de nodige toespraken zijn geweest en/of borden enz met spreuken getoond. Bovendien hoe kun je een racist zijn en racistische uitspraken doen als je het over moslims en de islam hebt…..sinds wanneer zijn dat rassen??????

  Like

 10. Jan zegt:

  Tommy Robinson mag geen toespraak houden over free speech aan universiteit

  Tommy Robinson, the ex-leader of the English Defence League (EDL), has been barred from speaking at Durham University. Mr Robinson was planning to talk about free speech and “political policing,” which he alleges has now been used to silence him.
  ..
  http://www.breitbart.com/london/2015/10/22/exclusive-tommy-robinson-banned-from-speaking-about-free-speech-at-university/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s