Het geheime doel achter alles wat er nu gebeurt? Alles voor de buitenlanders, niets voor ons!

Screenshot_20

(Door: Martha N.)

Jorritsma zegt: “Vluchtelingen” voorrang bij huizen”! Ja, maar niet naast Jorritsma of bij haar in huis. Is het dan verwonderlijk dat de burgers in opstand komen?

In Duitsland: Henriette Reker met een mes aangevallen, we hebben het al gelezen. Deze keer geen “verwarde man”, zoals ze moslims die mensen (andersdenkenden) opblazen, noemen. Het is een “neonazi” en zelfs geen “Lone Wolf”.

De voorzitter van de CDU in Keulen (Bernd Petelkau), was ooggetuige. De “Rheinischen Post” vertelde hij, wat de man voor de aanslag had geroepen: “Ik red de Heer. Dit alles is verkeerd wat hier gebeurt, ik bevrijd jullie van zulke lieden. Na de aanslag bleef hij rustig wachten en zei: Ik moest het doen, ik bescherm jullie allemaal.” De man was reeds opgevallen met buitenlanders vijandelijke commentaren op internet. (zoals wij ook niet bepaald voor deze tsunami van allerlei rassen zijn, die ons de wet voor komen schrijven)! Hij zou gezegd hebben bang te zijn, dat de sharia in Duitsland ingevoerd zou worden en dat de buitenlanders de arbeidsplaatsen weg zouden nemen. 

Helaas bereikt hij met zijn daad het tegenovergestelde. Iedereen heeft nu ineens weer medelijden en zijn weer vóór nog meer buitenlanders.

Moet het zover komen dat mensen gaan doordraaien? Hebben wij, de autochtone bevolking, geen rechten meer? Nee, deze laatste jaren nooit meer gehad! Alles en alles wordt zonder onze toestemming geregeld. Ik vraag me al jaren af: wat is het geheime doel achter deze handelingen van politici? Er moet toch sprake zijn van een doel dat ze nastreven? Welke zin heeft dit alles?

Een spreekwoord van vroeger zegt: “Verschillende geloven op één kussen, daar ligt de duivel tussen!”

Het zal een grote bende en rotzooi worden. Nee, het is al een grote bende en rotzooi. Ieder weldenkend mens kan toch aan zien komen dat dit totaal fout gaat. Niemand is opgewassen tegen deze nieuwkomers, die alleen maar eisen. Het gaat niet om haat tegen buitenlanders. Het gaat om onze vrijheid, ons land en onze toekomst en die van onze kinderen en kleinkinderen. Teveel is teveel! Zelfs zoveel teveel dat zelfs onze eigen regering zich tegen ons keert! Wij krijgen geen huizen, volgend jaar meer pensioenpremie betalen om later minder te krijgen. De gezondheidszorg zal weer aangepakt worden.

Wie zijn nu de zwakkeren in onze samenleving? Nee, niet de buitenlanders. Die staan sterk en krijgen alles! Het zijn onze eigen mensen! Wij kunnen kapot gaan, als de nieuwkomer het maar goed heeft. Nogmaals: wat is hiervan het doel? Waar komt deze goed-doenerij van de politici vandaan?

Ik kan me niet voorstellen dat het alleen om stemvee gaat. Die tijd is voorbij. Zelfs de meest onzinnige politici zullen nu toch onderkennen dat alle moslims die hier binnenkomen niet op de PvdA stemmen noch op andere partijen. Ze hebben hun eigen partij! Nooit zal er gewin zijn door deze massale toevloed van, in het meeste geval, dikke, veeleisende, niet werkende moslims in ons land op te nemen. Nooit zullen zij achter ons of ons land staan. Zij hebben maar één idool en één opdracht!

Waarom krijgen ze voorrang op onze eigen mensen? Waarom gebeurt dit alles? Wie van de lezers kan me het achterliggende doel verklaren?

Vandaag reist Angela Merkel weer naar Turkije om de laatste stap voor onze ondergang te ondertekenen. Het zal bloed aan de pen worden, de toekomst zal het leren, maar dan is het te laat! Gedane zaken nemen geen keer.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

24 reacties op Het geheime doel achter alles wat er nu gebeurt? Alles voor de buitenlanders, niets voor ons!

 1. Caroline zegt:

  Om te bewerkstelligen dat er geen ‘ ons’ meer zal zijn, omdat we als volk zijn afgeschaft. Genocide heet dat, en democide als de eigen staat dat doet.

  Like

 2. Jaan zegt:

  Ik weet nog zo net niet of het tegenovergestelde bereikt wordt als er meer landverraders hun salaris in nature uitbetaald krijgen. Als er een paar duizend sneuvelen lijkt me het animo om nog langer je land te verraden wel wat getemperd. Bij PVV-ers worden de ramen ook ingegooid en zij worden niet te zuinig bedreigd. Wilders zelfs met zijn leven, dus wat interest terug zou de landverraders minstens bij de les brengen.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Hier zo’n jank verhaal van een moeder met 2 kinderen van een Afrikaan.
  Schrijft een brief aan Wilders omdat haar kinderen erop aangekeken worden vanwege een kleurtje.
  1 probleem, kind steekt ze middelvinger op naar ouderen in een scoot mobiel dus beschaving is haar niet gelukt om ze dat bij te brengen.
  Schijnt ze een vrij logisch gevolg te vinden dat je dat dan doet naar ouderen.
  Waar zal het nou toch aan liggen.

  http://stopdebankiers.eu/open-brief-aan-meneer-wilders/

  Like

  • BertG. zegt:

   Ook het woord “respect” ontbreekt er uiteraard niet in.
   Niet wetende dat je “respect” nog steeds moet verdienen.

   “Zou het niet fantastisch zijn wanneer we respect de boventoon laten voeren in plaats van angst en haat.”

   Like

   • Heb “m net gelezen. “Marion” lijkt me er, mentaal gesproken, typisch één van het Rariteitenkabinet GroenLinks, die zg. uit idealisme vrijwilligerswerk in Afrika is gaan doen, maar ondertussen evenmin vies was van alles wat Zwart is. Vandaar die twee kinderen met een kleurtje en een vent, die niet genoeg om haar gaf om bij z’n gezin te blijven.-En m’n kop er af als dat anders was geweest als ze in Afrika gebleven waren, maar het “vreselijke” Nederland was natuurlijk een mooie stok om de hond te sláán, zodoende.
    Oh, en middelvingers opsteken naar ouderen in scootmobiels dient dus verontschuldigd te worden met verwijzing, naar de “haat”die hier zou heersen? Weet je wat, Marion? Ga gauw met je twee onhebbelijke pubers terug naar je gezellige dorpje met z’n 90% moslims: Daar zijn in elk geval plenty zwarte pikken voorhanden. Iedereen blij!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 4. dgneree zegt:

  Ik ben ook verbijsterd over deze totaal absurde ontwikkeling. Het lijkt of er een algeheel plan achter zit, dat door de westerse powers that be onder leiding van de USA wordt uitgevoerd.
  Zit de zelfhaat zo diep bij de elite? Haten zij het volk dat geëmancipeerd, welvarend en mondig is geworden zo diep?

  Een tweede verklaring zou kunnen zijn een combinatie van stupide kortzichtigheid en een stijfkoppige weigering om de werkelijkheid onder ogen te zien. Een soort groepsgeest en wereldbeeld die ons richting de afgrond slepen.

  Of zijn onze regeringsleiders chantabel en worden ze gedwongen om deze koers te volgen met een topbaan (en vele bijbanen als commissaris of adviseur en dergelijke in het vooruitzicht?

  Zo’n Mark Rutte. Hij ziet eruit alsof hij voortdurend in paniek is en daarom om het minste of geringste moet giechelen, lachen of schateren. Het lijkt me een neurotische reactie. Nooit heeft hij een vriendin of vriend. Hij is een kerel. Intelligent en goeduitziend. Wat is er mis met die man dat hij geen relaties lan onderhouden?
  En zo’n Pechtold: Die man is niet normaal. Is bij een Bilderbergconferentie geweest en loopt nu rond alsof hij de volgende Minister-President is.
  Andere politici? De domheid en kwaadaardigheid spat ervan af. Neem Jesse Klaver die scherpzinnige onbenul, met zijn walgelijke aantijgingen en populistisch gemanipuleer….

  Ik heb geen idee wat er nu precies achter zit. Waarom gaat iedereen mee in deze waanzin. Is er nu niemand in de fracties van de tweede kamer, waar men als slaven volgens de partijdiscipline stemt, die in opstand komt tegen zijn eigen partij? Er moeten toch meer mensen zijn die snappen dat dit een heilloze weg is en dat het beschimpen, buitensluiten en aanvallen van Geert Wilders en de PVVstemmers funest is voor de eenheid van Nederland? Zij, PvdA, VVD, CDA, D66, GroenLinks en de Christelijke partijen zijn het die haat en verdeeldheid zaaien, niet Geert Wilders. Zij houden het land in een houdgreep. Niet Gert Wilders.

  Ik kan er met de pet niet bij. Het is pure waanzin.

  Like

  • Martha N zegt:

   Ja, dgeneree,ik denk er vaak over na, maar er komt geen echt antwoord. Dezelfde gedachte als jij nu schrijft, kwam bij me op. Niet dat de politici zichzelf haten, maar ons land en het volk met een enorme haat.
   Nederland, onze mensen, onze cultuur… het moet en zal vernietigd worden, we moeten uit het wereldbeeld verdwijnen, totdat alleen de moslims over zijn gebleven.
   De zorg voor ons kan verrekken!
   Leve de nieuwelingen!
   Neem nu een Buma, hardstikke christelijk, is DIT CHRISTELIJK, je eigen volk verlakken (ja ook zijn eigen aanhangers), terwijl Wilders met goede voorstellen en oplossingen is gekomen en nog steeds komt. Hij en alle andere politici, haten Wilders vanuit het diepst van hun hart. Dit is toch allemaal niet meer normaal te noemen.
   Buma zegt, dat hij nooit met Wilders samen zal gaan.
   Nee, ik begrijp het doel dat deze verwilderde bende politici nastreeft niet.

   Like

  • Lot zegt:

   we hebben de georgia guidestones in amerika waarbij ze de wereldbevolking willen reduceren tot een half miljard. Nu kunnen ze niet zomaar atoombommen gooien op mensen, hoewel ze dat zelf zo ons met de paplepel hebben ingegooid. De flower power generatie. Wij hebben vele oorlogen gevoerd en waren wel wat gewend.
   Als de volken door elkaar worden gezet, dan komen er vanzelf opstanden. Het door elkaar zetten gebeurd in europa, niet nigerianen met chinezen. Dan na een tijd wordt het een strijd van overleven of ten onder gaan voor de europeanen. En dan zullen de atoombommen worden gegooid. Er zijn vele voorspellingen gedaan, mn in duitsland, en die geven dat aan. Niet alleen worden ze op europa gegooid, maar ook op noord afrika en turkije, amerika en rusland. De rest van de wereld ook, maar daar word niet naar gekeken.
   noordafrika, turkije en griekenland, wordt later bevolkt door de europeanen die over zijn gebleven. Ik dat het nog enkele tientallen jaren zal duren voordat de strijd zal losbarsten.

   Hadden we andere media gehad dan waren we er nu al klaar voor. Dan hadden we hard onze grenzen verdedigd met geweren. En dan zijn het zeker onze mannen die gaan sneuvelen. Die surinaamse mannen zijn ook niet te bewegen die zijn alleen maar aan het uitvreten hier.
   Ik ben dan ook voor om dorpen te beschermen, dijk eromheen en mannen op de loer voor belagers zoals we dan duizend jaar of meer geleden deden. Die grote steden met buitenlanders wordt gebombardeerd. Ik vind dat de penis bij de vrouwen moeten blijven en de mannen zich niet meer moeten laten verleiden om ver weg grenzen te gaan verdedigen. Ga je eigen volk familie in je omgeving verdedigen.
   Er worden micro appartementen gebouwd, om zoveel mogelijk mensen in steden te laten wonen, daarna kunnen ze gebombardeerd worden. De geschiedenis herhaalt zich als je denkt dat dat niet gaat gebeuren. Hele steden in nederland, duitsland, noorwegen, scandinavie werden gebombardeerd aan het einde van de oorlog. We weten nog steeds niet of dat amerikanen of engelsen waren, maar waarschijnlijk allebei. Zoals ze dat een jaar lang gedaan hebben in het begin van de oorlog, het bombarderen van duitse steden, waarna na een jaar pas londen werd gebombardeerd.
   De zaken moeten opgestookt worden, mensen uitgenodigd hier te komen, zo worden de oorlogen begonnen. Fransen en duitsers werden bij WOI ook verteld dat ze elkaar wilden vernietigen.
   Mannen zijn te goedgelovig. Het verbreiden van ons volk over de wereld, heeft ons geen goed gedaan. Waren we hier gebleven dan hadden we met veel populatie vanuit hier kunnen uitbreiden. Nu is ons volk in griekenland, egypte en arabie, turkije opgenomen, en hoewel ze blank bloed hebben, is het voor mij een ander volk en herken ik ons er niet meer in. Teveel mensen van uit het oosten die erbij zijn gekomen.
   Mannen stappen ook zomaar in de boten van de VOC, tweederde kwam nooit meer terug. Die cijfers zullen wel gelogen aan het domme volk zijn gegeven, dat een klein deel niet terug komt ofzo. En dan stappen de mannen toch maar in de boten. Ze kregen 5 jaarsalarissen voor anderhalf jaar lange reis. Ze zouden dan toch moeten denken waarom.
   Nu laten mannen zich ook verleiden voor veel geld weg te gaan, terwijl de economie ook anders de nadruk had kunnen liggen. In plaats van bij grote bedrijven en uitwisseling met verre landen, een economie van dingen hier maken en hier besteden natuurlijk. Geld is nepgeld en gehangen aan productie, wat je ook maar produceert, zolang er maar een afname voor is. Ligt aan de mensen zelf. In plaats van een dure cruise maken, hier is het ook mooi weer.

   Like

 5. W.H.J. Reiss zegt:

  Goedendag Burgermannetje, (gemeente@rijssen-holten.nl) (Arco Hofland)

  Ik lees in de Telegraaf, dat men U met de dood heeft liggen bedreigen.
  Dat is niet zo mooi en zou ook niet mijn keuze zijn.
  Maar verwonderlijk, geschokt of anderszins hoeft U en Uw gelijken toch niet te zijn !
  We weten dat U en vele andere politici woonachtig zijn in ‘Ivoren Torens’.
  En dat U en al die andere ‘onbenulligen’ totaal geen weet hebben wat er in de Samenleving heerst.
  Al jaren wordt ‘Het Volk’ voorgelogen door politici, ook van Uw CDA huize, maar vooral door Pvda types en dan nog de media, ‘die Lügenpresse’.
  Dat liegen, daar blijven jullie gewoon mee doorgaan. Gisteren was er nog het ‘Nep Parlement’ debat over Asielzoekers.
  Behalve Hr. Wilders deed eenieder of men Achterlijk was en men alles afschoof op incidenten.
  Het ‘Wegkijk syndroom’, bij de 1 Partij Staat Nederland was in zijn volledigheid aanwezig.
  Het zijn overigens ook geen Asielzoekers, maar economische emigranten.
  De politici in Den Haag hebben de laatste jaren de belastingen nogal fors liggen verhogen en vaak onnodig.
  Motorrijtuigenbelasting op oude auto’s was een fiasco en de accijns op benzine en diesel bracht zelfs minder op.
  Naast belastingverhogingen kreeg het gewone Volk ook Pensioenverlaging voor de kiezen.
  De AOW leeftijd ging omhoog van 65 naar 67, de VUT regeling werd afgeschaft en nog veel meer van dit soort onzin.
  Maar het ergste is dat U en Uw kompanen politici bezig zijn met een ‘Stille Genocide’ op Autochtonen.
  Jeugdigen krijgen geen Sociale huurwoning of moeten jaren wachten, want een Asielzoeker gaat voor.
  Geen woningen voor onze Autochtone jeugd wil zeggen, dat er ook geen kinderen in deze bepaalde minder bedeelde doelgroep komen.
  Daarnaast heeft men alle Bejaardenhuizen gesloten. Slecht ter been zijnde Bejaarden kwijnen nu weg achter het raam.
  En dat is een ‘Stille Genocide’ onder de Autochtone Bevolking waar ook U en Uw partij mede verantwoordelijk voor is !
  En nu komen dan massa’s zogenaamde ‘Vluchtelingen’ het land binnen. Voorheen moest ‘Het Volk’ de leugens horen van ‘We hebben ze nodig’,
  ‘We gaan nog aan ze verdienen’ en dan nog de verheerlijking van de Multi-Culti Samenleving.
  Die Multi-Culti Samenleving wil dus zeggen, dat de Autochtonen langzaam vervangen gaan worden en dat de Criminaliteit hoogtij viert !
  Kunt U, die in een ‘Ivoren Toren’ leeft en naar mijn mening daarom ook ongeschikt is om Burgermannetje te zijn begrijpen dat de mensen,
  ‘Het gewone Volk’ het nu uiteindelijk moe zijn om een 2e keus behandeling te krijgen.
  Kunt U, die te-dom-is-om-te-poepen, ook begrijpen dat velen die incompetente, corrupte zichzelf goed bedienende politici ‘kotsebeu’ zijn !
  De meeste mensen hebben niet het lef om een ‘Ivoren Toren’ mannetje te benaderen of te schrijven.
  Ik schrijf U in de hoop, dat U en Uw kompanen stoppen met Genocide plegen op de Autochtone Bevolking.
  Hr. Wilders zou zeggen ‘genoeg is genoeg’!
  Ikzelf denk dat er binnen afzienbare tijd, ik ga het nog (zelf niet gedacht) meemaken, dat er een Burgeroorlog of iets in die zin komt !
  En U en Uw heers en verdeel vrienden zijn daar in mijn opinie verantwoordelijk voor.
  In ieder geval U kunt niet meer zeggen: “Ich habe es nicht gewusst” !

  Nog een goede dag verder.

  W.H.J. Reiss

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24619782/__Burgemeester_met_dood_bedreigd__.html

  Like

  • Lot zegt:

   Een burgeroorlog komt er niet. En ik hoop ook niet dat zoals in engeland of italie mensen gaan vechten met die moslims, daar krijg je alleen maar beschadigde lichamen van, van onze mannen. Wij hebben geen wapens. Wij kunnen wel lid worden van een schietclub en na een jaar ofzo kun je een wapen aanschaffen, die je dan achter de hand houdt. Of misschien kun je illegaal wapens kopen zoals in frankrijk waar veel geweren zijn die niet geregistreerd staan veelal op het platteland. Naar mijn mening is het ook niet goed om met gebalde vuisten rond te lopen, is niet goed voor je gezondheid of fertiliteit. Ik zie nog niet gebeuren dat mannen dit aan het regelen zijn. In oostenrijk wordt wel door de vrouwen om wapens gevraagd om zichzelf te beschermen. Nu is het wel zo dat een wapen van een vrouw bijv. afgepakt kan worden en tegen anderen gebruikt kan worden. Hiervan ben ik mij zeer bewust. Ook vind ik dat de gemeenschapszin ontbreekt, soms blijft een lid van een groep achter en dat wordt niet opgemerkt en deze wordt inelkaar geslagen. Ik ben dan ook van mening dat je een wapen goed moet beheersen en gewend moet zijn te gebruiken, anders mag je er geen hebben.

   Like

 6. Linsky zegt:

  Da’s simpel Martha; TOTAL CONTROL, over de mens, het lichaam, de geest en voor alles de ZIEL!

  We leven in de laatste dagen van deze westerse ‘beschaving’, waarbij er nog maar weinig compleet gecontroleerde slaven overblijven, ten behoeve van de Super-elite!

  We kunnen de schuld wel bij de massa invasie leggen, maar zij vormen enkel het wapen van de elites tegen de bevolking, en deze is gewoon gewild, gewenst en volkomen gefaciliteerd, georkestreerd en afgedwongen door ALLE overheden op deze aardkloot! Ook door de Nederlandse volk- en landverraders!

  Een boom herken je nu eenmaal aan haar vruchten….

  Like

  • albertien54 zegt:

   Linsky, chapeau!! Uiteraard zit hier een agenda achter van de elite, agenda 21, Bilderberggroep, George Sorros en reptielen, straks nog meer ellende erbij, ineenstorting economieën, wat ik lees op Amerikaanse site, zou er deze week wel eens een grote dramatische crash kunnen plaatsvinden, black monday, morgen? In ieder geval komt er een wereldwijde reseset van de munt, asangekondigd door dat reptiel La Garde van het IMF, hoort ook bij de club, bewust gepland door de elite, veel al over geschreven dit jaar, lees Michael Scheider, economic collapse, uiteraard in het voordeel van de elite, totale controle over de mensheid, volledige slaverij, dus het moet dus echt nu via een grote revolutie gaan gebeuren, overal ter wereld, verzet in alle hoeken van de wereld, die NWO mag niet plaatsvinden!!! Als dit gaat gebeuren binnenkort wordt het een nog grotere chaos in de wereld en Europa, dan staat de wereld nog meer in brand zoals die nu al brand staat, dit plan is meteen na WO2 al bedacht, de bloedhonden hadden hun klus nog niet geklaard en dit kabinet voert de agenda uit en ook de andere wereldleiders. De elite heeft een profetie en rol die precies op deze tijdslijn uit, alles loopt als een trein en ze zijn nog steeds op schema, maar doordat meer mensen nu wakker worden krijgen ze haast, je voelt het gewoon, zoveel mogelijk slachtoffers maken, dan onderduiken in hun onderaardse steden, ja ook onder het torentje liggen bunkers voor de elite, alles bewust georkestreerd, daarom gaan de zaken zoals ze nu gaan, zat al heel lang in de planning, de Islam moet Europa compleet kapot maken, allen onder sharia, ik heb nog nooit zoveel haat gezien in de ogen van die zwarte dobbernegers, ik zou zeggen; TERUGSTUREN AL DIE ONTEVREDEN KLAGENDE HAATZAAIENDE MIGRANTEN/GELUKSZOEKERS EN METEEN HET HELE KABINET MEE OP DAT SCHIP EN OP VOLLE ZEE LATEN ZINKEN EN WAT MIJ BETREFT MOGEN AL DIE LINKSE LANDVERRADERS VAN NEDERLANDERS MEE, NOOIT MEER TE VERTROUWEN, DE BRUINHEMDEN, DE NAZI’S VAN TOEN ZIJN NOG STEEDS ONDER ONS, WEG ERMEE!!!

   Like

 7. dgneree zegt:

  Debatten ontaarden in voortdurende interrupties en beschimpingen van Wilders. Hij geeft oplossingen voor de ellende (grenzen dicht, criminele buitenlanders uitzetten etcetera) maar de andere partijen schreeuwen erdoorheen dat hij geen oplossingen heeft. Dan ben je toch niet goed wijs? Goede wetsvoorstellen die van de PVV komen worden automatisch weggestemd OMDAT ze van de PVV komen, waardoor het bestuur volkomen onjuiste en gevaarlijke beslissingen neemt.
  Als het allemaal uit domheid gebeurt moeten ze uit hun functie gezet worden en als het allemaal bewust gebeurt moeten ze aangeklaagd worden wegens hoogverraad.

  Op deze manier breidt de pleuris die al her en der uitbreekt, zich razendsnel uit en over een jaar (of twee) zitten we al diep in de stront. Maak je borst maar nat.

  Like

 8. Ad zegt:

  Wij als Nederlanders krijgen het alleen maar slechter
  De vluchteling daarin tegen alleen maar beter
  Dankjewel nepparlement

  Like

 9. dgneree zegt:

  Het begint al te kraken en te piepen. Rusland laat zien wat een smerig spel er in het Midden Oosten is gespeeld door Amerika en het Westen: destabilisatie, oorlog, honderdduizenden doden, miljoenen ontheemden en vernietigde landen die nu terug in de steentijd zijn, waar krijgsheren en stamhoofden elkaar bestrijden.
  En de EU staat op het punt van barsten en scheuren. Het is al aan de gang. Dorpen en steden staan op het punt totaal ontwricht te worden en in de landen dreigen burgeroorlogen en opstanden.
  Merkel is een kwaadaardige psychopaat. De enigen die nog enigszins in de werkelijkheid staan zijn de voormalige oostbloklanden.

  Nogmaals: ik kan er met mijn pet niet bij. Als deze zelfvernietiging uit stupiditeit ontstaat is het al bijzonder erg, maar als het welbewust gebeurt, dan betekent dat opstand en oorlog, want dan zullen de politici nooit van hun ingesllagen pad terugkeren.

  Hopelijk gaan de mensen dat nu eens een keer inzien en ik heb goede hoop, want de populariteit van Wilders stijgt naar recordhoogte.

  Like

 10. louis portugal zegt:

  Martha N. Anjem Choudary is heel erg duidelijk over de taak van de moslims.
  De wet van GOD, allah dus moet over de hele wereld regeren en omdat die wet van GOD zelf is staat hij boven de wet van de mensen.
  Dus de sharia over de hele wereld.

  Like

 11. CDU-politici: Duitsers die geen immigranten willen kunnen vertrekken
  Regerende christendemocraten vertonen openlijke minachting en haat tegen eigen volk – Gevestigde orde wil islamisering om politiek verenigd Europa te forceren

  De spotprentjes in Duitsland op Angela Merkel worden steeds harder, met name omdat de bondskanselier het snel groeiende verzet –ook in haar eigen partij- negeert en weigert de grenzen zelfs maar te laten bewaken.

  Walter Lübcke, CDU-president van het district Kassel, heeft voor een enorme consternatie gezorgd toen hij bij een burgerbijeenkomst liet weten dat het Duitsers die tegen de massale moslimimmigratie zijn ‘vrij staat te vertrekken’. Na een korte ‘shock’seconde brak in de volle zaal fel protest uit en werd Lübcke getrakteerd op gefluit, boegeroep en kreten zoals ‘verdwijn!’ (video). De CDU-politicus had dan ook in een paar zinnen de ware doelstellingen van de politieke elite in Duitsland en Europa weergegeven: Europa zal en moet volledig worden geïslamiseerd, en iedere autochtoon die het daar niet mee eens is heeft pech en moet zijn heil dan maar elders zoeken.

  Enkele dagen geleden had een collega van Lübcke, CDU-fractieleider in Weinheim, tijdens een discussiebijeenkomst al openlijk hetzelfde gezegd tegen Duitse burgers die zich bezorgd toonden over de massa immigratie: ‘Emigreer dan.’

  Lübcke was zelfs zo schaamteloos te beweren dat ‘wij in een democratie leven’ – en dat terwijl uit alle peilingen blijft dat inmiddels een grote meerderheid van de Duitsers vindt dat er nu al teveel migranten in het land zijn, en slechts een kleine minderheid wil dat de grenzen openblijven. Desondanks blijft de regering Merkel herhalen dat de grenzen niet zullen worden gesloten en zelfs niet zullen worden bewaakt, en er niets zal worden gedaan om in de komende jaren de komst van miljoenen moslimmigranten te stoppen.

  ‘Vertrek dan maar!’

  ‘Het is de moeite waard om in ons land te leven. En dan moet men voor waarden opkomen. En wie deze waarden niet vertegenwoordigt, die kan op ieder moment dit land verlaten als hij het er niet mee eens is,’ waren de letterlijke woorden van Lübcke.

  Het blad ZEIT nam dit ongevraagde ‘advies’ –in werkelijkheid een dreigement- over en schreef met de woorden ‘Vertrek dan maar!’ dat Duitsers die de grenzen willen sluiten niet meer welkom zijn in hun eigen land. Het blad had het zelfs over een gewenst ‘Säxit’, een ‘exit’ van autochtone Saksische Duitsers. Er komen immers meer dan genoeg moslims binnen…

  Islamisering op politiek verenigd Europa te forceren

  Veel commentatoren weten niet of deze CDU-politici nu echt zo brutaal waren te erkennen dat de miljoenen volgelingen van de anti-democratische racistische islamitische ideologie –die vrouwen, homo’s, christenen onderdrukt, de Joden wil uitroeien, niet-moslims als tweederangs burgers behandelt en iedereen de islamitische wetten wil opleggen- die nu tot Europa worden toegelaten de èchte waarden van de Europese elite weergeven, of dat ze gewoon krankzinnig zijn geworden.

  Tevens vragen steeds meer burgers zich verbijsterd af waarom Europa die islamisering zo graag wil, waarom doelbewust onze samenlevingen, culturen en tradities worden ondermijnd en straks tot op de grond toe afgebroken door de islam. Het voor de hand liggende antwoord is dat de EU hiermee probeert om het grote visioen van een politiek verenigd Europa te redden, waarin alle macht geconcentreerd zal zijn in Brussel en er van de nationale democratieën en identiteiten enkel nog de lege huls van vlaggen en volksliederen (voor ‘brood en spelen’, dus de grote voetbaltoernooien) zijn overgebleven.

  Maar waar kunnen wij gewone mensen asiel aanvragen als vluchteling voor de Europese (Moslim)Unie? Oost Europa? Rusland? China? Willen ze daar eigenlijk wel mensen hebben die zonder slag of stoot hun landen hebben laten veroveren door een intolerante, antidemocratische, racistische, antisemitische en barbaarse, als religie vermomde ideologie? Naar België kunnen we ook al niet meer, want dat land zal vermoedelijk nog eerder instorten dan Nederland.

  ‘Tijd om rollen om te draaien en politici te verjagen’

  ‘Het is de hoogste tijd dat de Duitse kiezers de rollen omdraait en met toegestane middelen deze politieke kliek van het toneel verjagen,’ schrijft de Duitse auteur en journalist Markus Gärtner. En wat in Duitsland moet gebeuren, is het enige recept waarmee ook Nederland en West Europa nog voor de ondergang kunnen worden behoed. (1)

  Bron
  http://xandernieuws.punt.nl/

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Deze keer geen “verwarde man”, maar een patriot van het eerste uur !

  Like

 13. Respect moet wel van 2 kanten komen;en daar schort het nogal hevig aan bij de “verrijkers”!

  Like

 14. reageerbuis zegt:

  De islamisering heeft bewust plaats; het is duidelijk een gecoördineerde actie. Denken onze “staatslieden” een bevoorrechte plaats te krijgen in toekomstig islamitisch Nederland? Zie wat er na de revolutie van 1979 in Iran met de democraten is gebeurd! Of worden ze gechanteerd? Het binnenhalen van stemvee op de linkse partijen wordt genoemd, maar lijkt me niet het hoofdmotief. Wat is de rol van de (crypto)mohammedaan Obama? Is de tijd van de antichrist aangebroken? Er wordt een duivels plan uitgevoerd, dat op veel gebieden tegelijk tot chaos moet leiden.

  Like

 15. Verwarde Man zegt:

  Neo Nazi, is dat zo een nieuwe nationaal socialist….?
  Is dat zo een extreem rechtse rooie…?
  Man,man, ik raak er iedere keer meer van in de war.

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  We zitten er midden in; uw linkerburen en uw rechter buren stemden op vuige landverraders en zijn dus geen haar beter!
  Na het €U grondwet referendum en het vuige landverraad van Jan Peter Balkenende en kornuiten weet een ieder welke die smerige landverraders partijen zijn; toch stemde men er op….

  Like

 17. hans zegt:

  De haat komt van buitenlanders zelf en gedane zaken nemen wel degelijk keer, let maar op!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s