Nieuwe bizarre martelmoord methode van de “Islamitische Staat”

Screenshot_3

(Door: “rommel”)

De vreedzame en liefdevolle koran-getrouwen van de IS hebben weer eens een keer wat nieuws “verzonnen” om een mens buitenissig dood te martelen. Men sleept het vastgebonden slachtoffer met een touw aan de trekhaak van een auto totdat het dood is. Dit is de “religie” van vrede, waar de overheid van Nederigland een passie voor heeft om in ons land te introduceren.

Bron:
http://rommelig.com
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nieuwe bizarre martelmoord methode van de “Islamitische Staat”

 1. Cathja zegt:

  Te GRUWELIJK om er over na te denken!! Wie, oh wie durft er ooit nog te zeggen dat het niets met de islam te maken heeft? Smerige duivels zijn het, die zelf de meest gruwelijke dood verdienen die men zich kan indenken!
  Oh, wat kan ik hier wóest om worden!!!

  Like

  • Pieter zegt:

   ik bied je een ton als jij in de koran kunt aanwijzen waar de geliefde profeet Mohammed ( vervloekt zij zijn naam) ons in de naam van Allah ( arabiers voor Satan) zijn volgelingen aanbeveeld om de ongelovigen ( geprezen zij hun naam) aan de trekhaak te slepen tot de dood er op volgt.

   maar okee, hoewel de specifieke omschrijving niet als zodanig voorgeschreven staat in het wc papierblok, is het inderdaad een typerende islamieten actie

   je hebt dus gewoon gelijk Cathja 🙂

   Like

 2. Marlies zegt:

  Het blijft oorverdovend stil vanuit Den Haag. Er werd wél actie ondernomen tegen een bezorgde burger, aanwezig bij een kleine manifestatie op het Malieveld, wiens T-shirt het opschrift had:
  “Rutte volksverneuker, dit kabinet zijn NSB”. Hij werd gearresteerd.

  Like

 3. Inderdaad, maar dat blijven ze dan ook rationaliseren met het hardnekkige “argument” dat IS met de ware islam he-le-maal niets te maken zou hebben.
  Natuurlijk moet je dan wel even het feit negeren, dat de representanten van de “echte” islam bij de wandaden van IS zelden of nooit ingrijpen, maar er integendeel als Verdomde Louis bij staan te kijken……Oh, ja, en als we dan tóch bezig zijn: Negeer dan meteen even, dat de “echte” moslims weigeren, om openlijk afstand te nemen van IS, op grond van hun bewering, “dat de Katholieken óók geen afstand nemen van de Inquisitie.”(Geschiedenis of actualiteit, nogal een verschil, maar nou ja……)
  Maar het volk wordt inmiddels wakker en dat argument is geen lang leven meer beschoren, mark my words!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  ISLAM : weg ermee !!!
  Het is helemaal niet zo nieuw wat IS doet. Toen de pedofiel Mohammed zijn duistere praktijken uitvoerde werden ook slachtoffers op beestachtige wijze aan het einde gebracht. Men had toen nog geen auto’s met trekhaken om iemand te slepen. Denkt u dat het veel verschil maakt of het een auto is waar achter men gesleept wordt of een volbloed hengst, om maar wat te noemen?
  Regelmatig wordt naar buiten gebracht welke demonische straffen er uitgedeeld worden in het land van Mekka en Medina, Saoedi Arabië. Honderden stokslagen. Amputaties van ledematen.
  Allemaal voortzettingen van de cultuur van de woestijnbarbaar Mohammed.
  Boko Haram weet er ook weg mee. Het afhakken van armen is daar dagelijkse kost.
  Islam is een wreed, kwaadaardig gif waar miljoenen mee besmet zijn. Ziek zijn ze. Ongeneeslijk ook want ze vinden het prima om dood te gaan. De geestesziekte brengt ook met zich mee dat ze er rotsvast van overtuigd zijn na hun dood direct in het paradijs te komen en daar allerlei geneugten toebedeeld te krijgen. Elk Nederlands, autochtoon kind van – zeg – 10 jaar met dan nog enkel lagere school zal na kennisname van deze feiten u zeggen dat het botte waanzin is. Het is van de zotte dat een dergelijke afschuwelijke ideologie in ons land wordt toegestaan. Zelfs gesubsidieerd !!!!
  In Europa en ook in ons Nederland vertoeven miljoenen van deze geesteszieken. Ze weten hun ziekte aardig te maskeren, draaien voor een deel zelfs op positieve wijze mee in de maatschappij maar als ze vrijdags naar het avondgebed in de moskee gaan dan zijn ze geen haar beter. De religie van de vrede leert daar welk dood en verderf er aangericht moet worden.
  Daarom, mensen wordt wakker. We moeten van dat tuig af. En gauw want wees er van overtuigd de messen zijn al geslepen. Er is al veelvuldig geoefend op schapen en andere beesten. Nog even en dan zijn wij aan de beurt.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Henk Brom zegt:

   Ik heb het vanaf het begin aan zien komen, je hoeft maar een programma als opsporing te zien en je hebt bewijs genoeg, ruim 98% van de daders is getint, en nu komen ze met stromen binnen, en Rutte staat een beetje dom schaapachtig te lachen, dit is het einde van onze cultuur, we dienen rekening met de moslims te houden waar dan ook in ons land, ik ben er strontziek van ik ben blij dat ik niet meer jong ben en het ergste niet meer mee hoef te maken, ik jank niet meer mee, ik heb een betere toekomst het koninkrijk van God, waar eeuwige vrede heerst zonder de islam.

   Like

 5. delamontagne zegt:

  Ik had hierover al eerder “ergens” gelezen. Maar het is slechts een – voorproefje – van wat nog gaat komen, wat ze van plan zijn.
  TERUG NAAR DE MIDDELEEUWEN……………

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   TERUG NAAR DE MIDDELEEUWEN ???
   Deze moordenaarsbende heeft de meest moderne middelen, computer, video, internet, telefoon, radar en — zo gek kun je het niet verzinnen.
   Hun wrede praktijken zijn ‘moreel’ gezien te vergelijken met de tijd van Mohammed maar hun methodes zijn afgestemd op het heden en zelfs de toekomst.
   Zij azen op het verkrijgen van nucleaire wapens. Misschien hebben ze ze al?
   Dat is dan meer dan een voorproefje. Dat is hun uiteindelijke plan. Zij willen een wereldkalifaat op de puinhopen van wat eens een moderne westerse samenleving was.
   malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

   Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Daar onze regering er alles aan doet om de moslims te plezieren, zodat ze alle islamitische gebruiken hier ook uit mogen voeren, zoals kinderen verkrachten, veelwijverij, moskeeën. enz. , blijft onze regering achter met het invoeren van islamitische straffen voor moslims.
  Daar de meeste islammers toch te belazerd zijn om te werken kan dit heel goed.
  Bij diefstal handje er af, bij recidive een voetje eraf, bij overtredingen stok- dan wel zweepslagen. Geen uitkeringen meer; hadden ze in hun eigen cultuur ook niet.
  Tja, we moeten deze mensen toch zoveel mogelijk tegemoet komen in het handhaven van hun gebruiken?

  Like

 7. Jan Stalma zegt:

  ASIEL ZOEKERS , WEG ERMEE !!!!!!!!

  Like

 8. theo zegt:

  http://www.barenakedislam.com/category/beheadings-graphic

  Dit zeg genoeg en een regering met oogkleppen op .

  Like

 9. Avidia zegt:

  Dit vervuld mij met walging zoals vele zaken die met de isjam de maken hebben. wreedheid is nummer een, nummer twee, de islam terroristen, en dan nog de overwinning die ze gepland hebben en die de regering accepteert, gewoon ergerlijk!!!!

  Like

 10. D.DAY zegt:

  De politiek zal zich nimmer negatief uitlaten over de islamisering (behalve Wilders). De misdaden, zoals verkrachtingen, begaan door moslims, moord en doodslag onderling, de lijst is te lang om ze hier allemaal op te sommen. Integendeel, zij noemen dit de “moderniteit” van onze samenleving, alsof dit er gewoon bij hoort. En dat wij, de autochtonen, dit maar moeten aanvaarden. De grote ongebreidelde en ongeremde toestroom van moslims geeft aan dat de politieke elite “schijt” heeft aan de eigen bevolking. Een misdadigheid die zijn weerga niet kent.

  Like

 11. Lucchio zegt:

  We hebben een land gebouwd op christelijke grondslagen laat mij een islamitisch land zien waarin christenen dezelfde rechten hebben als moslims en hun geloof gewoon vrij kunnen belijden en daarnaast gewoon kunnen leven , wonen en werken. Dat land bestaat niet … i rest my case …islam weg ermee , laten ze maar in een ander islamitisch land gaan wonen, gewoon eruit zetten .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s