EU zet zestig miljoen euro apart voor vluchtelingen Somalië

Screenshot_11

De internationale gemeenschap heeft woensdag op een conferentie in Brussel over Somalische vluchtelingen 94 miljoen euro aan steun toegezegd. 

De kosten van een breed tweejarig actieplan voor Somalië dat werd besproken bedragen overigens ruim 445 miljoen euro. De Europese Unie tekende voor 60 miljoen euro aan ondersteuning voor Somalische vluchtelingen in Kenia en Somalië zelf. Hiervan is 50 miljoen bedoeld voor de herintegratie van vluchtelingen en ontheemden in Somalië.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, Naïviteit, Somalië en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

26 reacties op EU zet zestig miljoen euro apart voor vluchtelingen Somalië

 1. Ricardo zegt:

  Je ken nog elk jaar 10000.000000 miljard per jaar geven het word nooit wat in die landen! Het enige wat helpt is , 1 kind politiek ala China! Juist door ze medicijnen, voedsel etc te geven blijven ze zich ongelimiteerd voortplanten en worden de problemen , een Wereldprobleem! Want stel je toch eens voor dat de Afrikaan zichzelf eens zou redden en niet alleen maar zijn handjes omhoog zou houden! Maar in de tussentijd wel natuurlijk,oneindig verder Fokken Het rijke Westen helpt wel!

  Like

 2. Muurbloempje zegt:

  Nou nou, het mag wat kosten…!
  Beter geven ze geld uit aan geboortepreventie. De konijnen zijn er niets bij.

  Like

 3. Johan zegt:

  Wat een geldverspilling weer !
  Het enige dat helpt is een paar containers met condooms dumpen in dat land.

  Like

 4. Johan zegt:

  Dan kunnen we dus gelijk 59 miljoen euro besparen. En zelfs die ene miljoen voor die condooms, daar heb ik zo min twijfels over of dat nuttig besteed is.
  De Afrikaan moet eerst maar eens bijgebracht woren dat hij niet onbeperkt moet doorfokken.
  pas als dat lukt, is er enige hoop.
  De demografische verwachting is op dit moment :
  NU : 1,2 miljard.
  2050 : 2 miljard
  2100 : 4 miljard
  Ga er maar aan staan. Die ‘vluchtelingen’ stromen gaan nooit meer vanzelf opdrogen.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  LAATSTE NIEUWS UIT DUITSLAND:
  Onder het uitroepen van:”allaha hakken-maar- AKBAR”, gooit een moslim het afgehakte hoofd zijner vrouw op de binnenplaats van de flat:
  Allemagne. Un migrant musulman décapite sa femme puis jette sa tête dans la cour au cri d’Allah Akbar

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Zo’n groot land, 10 miljoen inwoners waarvan 2 miljoen op de vlucht voor een islamitisch geïnspireerde burgeroorlog en in het hele artikel worden de woorden islam of moslim niet genoemd.
  Normaal gesproken ben ik fel tegenstander van complottheorieën maar ik weet werkelijk niets anders meer te bedenken voor de absurde berichtgeving in de media.
  In de bijbel worden handelaren en criminelen gelijk beoordeeld, inmiddels zijn onze journalisten of zij die daarvoor door wensen te gaan met afstand de grootste criminelen.

  Like

 7. Leo zegt:

  Hatseflatssss…. Daar gaat de poen van ons pensioen……….

  Like

 8. Afghanistan poept in 1 dag 7 000 paspoorten uit voor “vluchtelingen” die naar Noord-Europa willen

  Bureauchef Sayed Omar Sabur, hoofd van het paspoortkantoor in Afghanistan, zegt dat die 7 000 paspoorten per dag drukt, voor meer hebben ze geen capaciteit. Voor de “asielzoekers” uit Afghanistan die een beter leven in Europa willen, voornamelijk in Zweden en Duitsland, omdat iedereen op de hele wereld onderhand al weet hoe goed de sociale voorzieningen daar zijn. Levenslang gratis geld en huisvesting.

  In een artikel op de site van de Spiegel Online, met de titel Voor asiel in Duitsland riskeren ze alles, wordt onder andere verteld dat ondanks ruime financiële bijdrages van het westen aan het land steeds meer mensen Afghanistan verlaten.

  Nissam, 28 jaar oud, is een mensensmokkelaar (Schlepper op Duits – vertaald sleper). Hij zegt:
  “Onze klanten maken gebruik van onze diensten en krijgen de garantie dat we ze in Duitsland afleveren”.

  Nissam zit aan een restauranttafel met drie telefoons voor hem. Hij heeft het druk. Op dit moment zijn dertig mannen in een bus op weg naar Iran. Daarvandaan gaan ze naar Turkije, dan over zee naar Griekenland en verder langs de balkanroute naar Duitsland.

  “De zaken gaan prima. Tevreden klanten zijn de beste reclame”, zegt hij.

  Nissam onderhandelt met een klant, Qais Halimi, 22 jaar oud, die op een veilige route zijn reis naar Europa wil boeken. Hij wil een bezoekvisum voor Turkije, wat op de zwarte markt 6 000 dollar kost, en voor verder transport naar Duitsland nog is 8 000 dollar. Zijn hele familie heeft het bedrag voor hem samengelapt.

  “Liever doodgaan op de vlucht dan hier in Kabul”, zegt de jonge Afghaan. Hij volgt de vluchtelingensituatie in Duitsland via de Deutsche Welle, en zegt: “Duitsland is een goed land. Hier in Afghanistan noemen we Angela Merkel de Moeder van alle vluchtelingen. Ze geeft ons hoop”.

  Bureauchef Sayed Omar Sabur, hoofd van het paspoortkantoor in Afghanistan, zegt dat die 7 000 paspoorten per dag drukt, voor meer hebben ze geen capaciteit. “De meesten willen een paspoort om hier vandaan te vluchten”. In Duitsland, heeft hij gehoord, krijgt een persoon met een Afghaans paspoort onmiddellijk asiel.

  Het verkeer naar Iran groeit week tot week, op dit moment vertrekken er elke ochtend 65 bussen met 80 passagiers in elke bus.

  Commentaar: Op dit moment is er een massieve grondig georganiseerde geheel open “vlucht” van Afghanistan naar Europa. Uit een land waar geen oorlog is, maar niet het economisch niveau van het westen heeft. De drukpersen van Sayed Omar Sabur maken overuren om zijn burgers te helpen naar Europa te reizen om “asiel” te zoeken, niet voor de oorlog maar voor het geld.

  “Ze zijn op de vlucht voor oorlog en vervolging”, herhaalt de politici steeds weer, als een bezwering. Het maakt niet uit hoeveel informatie het tegendeel bewijst. Het is verbijsterend hoe de westerse politiek, en hun slaafse media, steeds weer de kop onder grond steken voor de harde feiten, onbegrijpelijk, en wat erger is, onverantwoordelijk.

  Bron
  http://fenixx.org/

  Like

 9. edjan zegt:

  Tja, voedselsteun + medicijnen = bevolkingsexplosie.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  JETZ GEHT LOS !
  NU GAAT HET WERKELIJK BEGINNEN !
  MEER-MEER-MEER !

  Like

 11. Peterdm zegt:

  Zo lang wij blijven betalen, woekert de Jihadoorlog van islamitisch tuig in Somalië voort. Wie krijgt er geld en wie niet=burgeroorlog of niet EU ambtenaren. Vraag me af hoeveel lobbyisten van de zieligheidsindustrie, zoals de COA, Novib Oxfam en tientallen andere in het EU-parlement rond wanen om geld los te peuteren voor deze miljarden industrie van de zieligheid. Stop met betalen, stop de oorlog vanzelf.

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Somaliërs (zeerovers) zijn altijd al de grootste Afrikaanse criminelen (Qat dealers en gebruikers!) En daar moeten WIJ weer miljoenen voor betalen? Eurtopa wordt steeds enger!

  Like

 13. Tempelier zegt:

  Wat een onzin , ruim voor dat geld maar al shabaab op ! Dan kunnen ze weer terug om verder te gaan met stammen oorlogen voeren.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  En onze ouderen, die Nederland hebben opgebouwd na 1945, mogen stikken van de socialisten/roden, en christen-democraten en liberalen. Niet te vergeten de Groenen, dat zijn met afstand de grootste kliek landverkwanselaars!

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Ja, de EU kan makkelijk delen van andermans euro’s, de gore rot dieven !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 16. Prima,maar dan ook alle Somaliérs morgen retour!We hoeven,neem ik aan,niet aan twee kanten te betalen!Het is de belastingdienst niet”belasting over belasting!

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Nog een taak voor Poetin, gelijktijdig Boco Haram, zijn aanhang en alle moslims die daar in Toyota terreinwagens rijden bombarderen, zijn er geen vluchtelingen meer en hoeft er ook geen geld naar toe.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s