Quota voor allochtone agenten?

Screenshot_12

(Door: Ton Nijhof)

De Haagse politie voert quota in om meer allochtone agenten in dienst te krijgen. Er komen stageplekken voor allochtone jongeren en agenten gaan in de Schilderswijk beter uitleggen waarom ze identiteitscontroles uitvoeren. Aangiftes van discriminatie worden beter geregistreerd. Dat heeft de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen donderdag aangekondigd zo tekende de Volkskrant op. Volgens hem is het opnieuw invoeren van allochtonenquota weliswaar ‘zeer omstreden’, maar “is er dringend behoefte aan culturele variëteit” bij politiebureaus zoals in de Schilderswijk volgens de Haagse burgemeester. Die buurt vergt ‘een hoog inlevingsvermogen van de politie’, aldus Van Aartsen.

De Haagse burgemeester is kennelijk een burgemeester in oorlogstijd, letterlijk en figuurlijk. Het kan daar kennelijk niet zoals het moet en dus moet het maar zoals het kan. Nu zijn er beslist leukere banen dan de functie van burgemeester van Den Haag op dit moment, maar om nu achter te houden dat juist deze buurt zelf een veel hoger inlevingsvermogen vergt van de –veelal allochtone- bewoners voor onze maatschappij, is toch wel een merkwaardige ambtsopvatting. Ook in oorlogstijd. Niet de Nederlandse Hermandad behoort zich aan te passen, maar de allochtonen in die wijk hebben zich aan te passen. Wie dat niet wil of kan, onverminderd of zij eerste, tweede of zelfs derde generatie allochtoon zijn, dient zijn biezen te pakken en elders een heenkomen zoeken, de besturen van moskeeën en verdere beroepsmoslims voorop. In het bijzonder naar de landen waar vrijwel alles is georganiseerd zoals zij wensen en daarvan zijn er genoeg. Naar verluidt doen jaarlijks ca. 75.000 autochtone Nederlanders dat immers ook: zij hebben het wel bekeken en zoeken een veilig heenkomen.

Lees verder>>>
(h/t “jowitteroos”)
OSL-Stavast

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Quota voor allochtone agenten?

 1. Sjaak zegt:

  Zodat de onderwandeling nog sneller voorwaards komt,
  en de Sharia nog voor 2018 intocht houd !
  VIEZE VUILE ROOIE HOERENLOPERS EN LANDVERRADERS !
  KRIJG DE TERING TERINGLEIERS !

  Like

 2. Thoth zegt:

  (..)Volgens hem is het opnieuw invoeren van allochtonenquota weliswaar ‘zeer omstreden’, maar “is er dringend behoefte aan culturele variëteit”..)

  Nee, we moeten juist af deze “zeer omstreden” en van die “multi-cultuur”, baggerbult.

  Like

 3. Muurbloempje zegt:

  Ja, nog even zeg, ze draaien op die manier overal hun kont in. En alle vertrouwelijke/ geheime stukken liggen zo voor het oprapen. Het begint nu wel héél erg op een Bananen Republiek te lijken. Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze doen moeten. Volgens mij lijdt bijna iedereen op het zachte pluche in ‘s-Gravenhage aan het waanzinnigheidsvirus. En zijn ze daardoor al een aardig eind van het padje af.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Beslist niet nóg meer allochtonen bij de politie of op beveiligingsposten! Als het erop aan komt, zullen zij áltijd de belangen van hun eigen mensen meer behartigen dan van de autochtone Nederlanders.

  De Nederlandse agent zou zich wat mij betreft veel harder moeten opstellen tegenover de allochtonen, en eens stoppen met dat softe gedrag. Pak ze stevig aan als ze over de schreef gaan, en laat zien dat jullie niet bang zijn!
  Zou de politie in Marokko de Nederlanders die de fout in gaan ook met fluwelen handschoentjes aanpakken? Ik denk het niet. Als je je daar misdraagt, je tegen je aanhouding verzet, of een grote mond open trekt kun je een gummiknuppel in je nek verwachten!

  Ik vind wel dat er veel meer NEDERLANDSE politiemensen bij moeten komen! Voor de opvang van asielzoekers is veel geld beschikbaar, en dat kan ook snel vrijgemaakt worden, dus het smoesje dat er voor nieuwe agenten geen budget is, is grote nonsens! Stuur dan eerst maar eens talloze uitgeprocedeerde illegalen het land uit. Het is al jaren een ergernis van zeer veel Nederlanders dat illegalen hun verblijf hier tot in lengte van dagen weten te rekken door steeds maar weer in beroep te gaan, omdat ze het niet eens zijn met hun uitzetting.

  Like

 5. IJsland doet wat Nederland niet doet: 26 topbankiers de cel in wegens rol in financiële crisis

  Terwijl banken in de rest van de wereld werden gered door de overheid toen ze tijdens de financiële crisis op het punt stonden om te vallen, heeft IJsland al 26 topbankiers in de gevangenis gegooid. Ze moeten alles bij elkaar 74 jaar brommen.

  De meeste veroordeelde bankiers hebben straffen gekregen van twee tot vijf jaar. De maximumstraf voor financiële misdrijven in IJsland is zes jaar, maar er gaan stemmen op om nog zwaardere straffen te geven.

  Onlangs werden drie topmanagers van Landsbankinn, twee topmanagers van Kaupthing en een prominente investeerder veroordeeld wegens misdrijven die ze vlak voor de financiële crisis van 2008 hebben begaan, meldt Iceland Magazine.

  Geen bezuinigingen in IJsland

  Om te kunnen blijven functioneren moest de IJslandse regering een lening afsluiten bij het IMF. In tegenstelling tot andere landen besloot IJsland de criminelen die het financiële systeem uitbuitten verantwoordelijk te houden voor hun daden.

  De IJslandse president Olafur Ragnar Grimmson legde uit hoe zijn land wist te herstellen van de wereldwijde financiële crisis: “We waren slim genoeg om de traditionele orthodoxieën van de westerse financiële wereld niet te volgen. We lieten de banken omvallen, we steunden het volk en zagen af van bezuinigingsmaatregelen die overal in Europa worden doorgevoerd.”

  Hoge bonussen

  Terwijl IJsland de veroorzakers van de financiële crisis heeft veroordeeld, doet Amerika precies het tegenovergestelde. Nadat het Congres de omvallende Amerikaanse banken uitkocht met 700 miljard dollar belastinggeld, kregen veel bankdirecteuren dankzij het zogeheten Troubled Asset Relief Program (TARP) ook nog eens hoge bonussen.

  Het lijkt er sterk op dat het ambtelijk apparaat in de VS danst naar de pijpen van de financiële bazen en dat niemand hen verantwoordelijk gaat houden voor het manipuleren en het laten crashen van de financiële markten.

  En dan nog een voorbeeldje uit eigen land. Toen bank-verzekeraar SNS Reaal met 3,7 miljard euro belastinggeld werd gered, kwam naar buiten dat de topmannen van de bank in luxe leefden.

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Er emigreren per dag circa 400 Nederlanders. Dat is bijna het dubbele van bovengenoemde 75.000. Het zijn voornamelijk hoog opgeleiden, specialisten op velerlei vakgebied, kleine tot middelgrote bedrijven en vermogenden, waaronder veel vijftig plussers. En dit gebeurt al vele jaren.
  De gevolgen hiervan zullen niet lang op zich laten wachten.

  Like

 7. jowitteroos zegt:

  Dubbele Nationaliteit, dubbbele loyaliteit en Kerk en Staat gescheiden.

  met zulke ‘burgervaders’ en zogenaamde Patriotische politici ( ze behoren het volk te dienen en te beschermen!!) ( behalve de PVV) heb je geen vijanden meer nodig toch……. Bedje( gevoelige gevens ) gespreid voor de invaders

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Moge het allah behagen om Jozias de eerste te laten zijn die volgens de sharia zal worden onthoofd.

  Like

 9. Wat doet die van Aartsen eigenlijk nog bij de VVD?
  Met z’n eeuwige gehengel naar diversiteit moet-ie zich toch veel beter thuis voelen in het Rariteitenkabinet GroenLinks, zou je zo zeggen!
  Jesse Klaver en hij, naar ik vermoed, kunnen ze elkaar méér dan een hand geven!
  (Om dan bij de eerste gewapende overmacht door de radicalisten als eersten te grazen genomen te worden en dan weten ze niet, hoe ze het hèbben! Tja, jochies; had maar beter geluisterd naar Ome Geert!)
  Maar, alle gekheid op een stokje: Het zijn de gewone burgers die intussen de dupe worden van de fratsen van dergelijke volksverraders!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Cleo zegt:

  Wat is erger: of hij IS zo onnozel, of hij DOET onnozel? Heeft hij niks geleerd/willen leren van het in Nederlandse overheidsdienst nemen van mensen met een dubbele nationaliteit, zoals de vrouwelijke ambtenaar bij het (NB!) Ministerie van Veiligheid en Justitie die straffeloos twitterde dat ‘IS niks met islam te maken zou hebben’ en de militair met dubbel paspoort die overliep naar IS.
  Bestuurders a la Van Aartsen vormen een direct gevaar voor onze veiligheid. Weg met deze incapabele lieden!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Er lopen volgens de overheid zeker nog niet genoeg van de 5e colonne in hun ‘dienst’ rond !!

  Like

 12. Pingback: voor onze Burgerij is inlevingsvermogen ’n zeldzaam goed… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 13. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Voor onze Burgerij is inlevingsvermogen ’n zeldzaam goed
  oreert van Aartsen ( je kent ‘m wel…van voren Jozias),
  daarom gaan we meer Allochtonen stageplekken gunnen…
  .
  dat komt de komende weken, maanden, jaren vast heel goed van pas
  omdat we zonder nog meer in-geleef dus naar mijn smaak niet kunnen
  enneh… discriminatie wordt óók meer geregistreerd !!!
  .
  dan zorgen wij voor hen en zij meer voor “de hunnen”
  en hebben we allemaal samen mooi weer wat eh. geleerd 😛
  ja, deze eh. Burgervader heeft gedreven wijsheid in het bloed…
  .
  al is het woord dat mij meteen te binnen schiet óók niet verkeerd
  maar dat houd ik zorgvuldig vast, tot hij nóg openlijker wan-presteert !!!
  .

  Like

 14. Drs.P. zegt:

  Het is herfst en de eigenland verradende eikels blijven maar van de bomen vallen alsof het niets is.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 15. Pegidafan zegt:

  Inderdaad Muurbloempje een bananenrepubliek , die aardtse is kompleet van zijn pot gerukt .
  Hoe kan zo’n iemand zich normaal in de spiegel aankijken . Als je zo’n verschrikkelijke landverader bent , en je eigen volk zo negeert en in de steek laat . Je ziet het al aan die valse ogen van hem , een stiekeme smerige jakhals is het . Waarom kroelen die smeerlappen toch zo met die islamieten.
  Ze likken die omhoog staande konten onderhand , ik word er helemaal onpasselijk van . Net wat je zegt , het worden bijna allemaal mollen als ze bij de politie en aivd werken , dat snapt een kind en die smeerlappen snappen dat ook , dat kan niet anders . Er moet gewoon een ander Europees volk komen , wij zijn afgeschreven en worden uitgekotst door onze eigen gezagvoeders.
  Kijk maar naar Zweden , wat daar gebeurd komt hier ook , of het sentiment moet rigoureus omslaan . We moeten ons met elkaar verenigen . Nederlandse patriotten , met de Engelse , Duitse , Franse , Belgiesche , Italiaanse , Spaanse , tsjechische, Hongaarse , Poolse , Etc etc.
  Dan kan er wat veranderen anders is het einde verhaal , exit voor Europa.

  Like

 16. Die van Aartsen moesten ze levenslang geven!Ik leg niet eens meer uit waarom,want dat weten we allemaal!Wat een nsb’er!

  Like

 17. fransdewit zegt:

  Die vent is echt oer en oer dom, je haal die gasten toch niet binnen je enigste hoop op handhaving van de wet, die volgens mij alleen voor ons, althans tegen ons wordt gebruikt. Je heb dalijk helemaal niets meer te vertellen in die land wat helemaal naar de klote geholpen wordt. Snap echt niet dat die burgemeester zijn eigen nog durft te laten zien op straat e.d. Wat een hufter zeg! Een echte verkeerde Jood is dat. Daar is de oorlog toch om begonnen, of vergis ik me?

  Like

 18. R.Kroonenberg zegt:

  En al die andere machtbeluste bobo’s die maar niet doen wat zij beloofden
  ik droom dat bloedrood stipje midden op die hoge hoofden !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s